Orijinalini görmek için tıklayınız : MP3 cd si yapmak! püf noktası!
narkoz30
14/12/2008, 13:12
Selamlar
GP lerimizin emotion ve bazı modellerinde isteğe bağlı olarak mp3 çalarlı cd çalar sees sistemi geliyor.
Artık kasetlere elveda dediğimiz şu günlerde istediğimiz mp3 müzikleri bilgisayarımızdan yazdırarak fiatlarımızda keyifli saatlerle yolculuklarımıza devam edebiliriz.
Ancaaaaak!
Sakın benim gibi mp3 lerinizi boş DVD lere yazmayın. Klasör seçenekleri ile yazmayın.
püf noktası kaliteli bir (verbatim) boş cd ye mp3lerimizi ardışık sıra ile yazarak (klasörleme ve albüm listesi yapmadan) sonuç elde edebilirsiniz.
Ben bir baltalık yaptım ve 5-6 dvd yaktıktan sonra dank etti ya bu müzikçalarlar normal cd çalıyor dvd formatını tanıyamıyor dememe neden oldu.
Yıllarca BT sektöründe çalışan biri olarak böyle bir baltalık yapacağım aklıma hiç gelmemişti ancak çözümünü de kendim buldum yine :)
Belki bilenleriniz için gereksizdi ancak paylaşayım dedim.
Saygılar....
Ben mp3 cd çekeceksem klasörleme yapmak daha çok işime geliyor. Aklımdaki bir şarkıyı bulmak için ortalama 180 parçayı tek tek denemektense hangi klasör ise onu bulup, o klasörün içinde aramak daha kolayıma geliyor.
FeaRLeSsHunTeR
14/12/2008, 13:45
o da güzel :))
narkoz30
14/12/2008, 13:46
Ben mp3 cd çekeceksem klasörleme yapmak daha çok işime geliyor. Aklımdaki bir şarkıyı bulmak için ortalama 180 parçayı tek tek denemektense hangi klasör ise onu bulup, o klasörün içinde aramak daha kolayıma geliyor.
Doğrudur ama tek seferde parça numaraları ezbere biliniyorsa daha hızlı ulaşım söz konusu o yüzden öyle yazdım.
Bende halilim in yontemini kullanıyorum...
Hakan bey bazen olur boyle şeyler, ben bir şahısın mp3 player e pc oyun cd si takıp muziklerini dinlemek isteyen birini gördüm:):) bunun yanında sizinkisi hiç bişi :)
Ve bir hatırlatma daha: Yazdırma hızını en düşükte tutun ki uzun ömürlü olsun yaktığınız CD. ;)
ben usb ile dinliyorum, herkeze tavsiye ederim, cd okumuyormuş.. çizilmiş.. dertler sona eriyor, şuanda ekranlı bir teybim var hatta satılıklar bölumunde, eğer satarsam yerine alacagım teyp mutlaka usb'li olacaktır, olmazsa bile orjinal teybe usb arayacagım.. rahatlıgına diyecek yok!
ozel_egt
15/12/2008, 01:18
mp3 ler ıyı yaa klasorleme bencede iyi iş
Klasörlemeyince güzel olmuyor ama. Bu arada bazen ne kadar yavaş yazdırırsam yazdırayım atlama oluyor.
Ayrıca ilk mesajdaki DVD'ler CD olacak. Yanlış yazmışsınız.
Selamlar
GP lerimizin emotion ve bazı modellerinde isteğe bağlı olarak mp3 çalarlı cd çalar sees sistemi geliyor.
Artık kasetlere elveda dediğimiz şu günlerde istediğimiz mp3 müzikleri bilgisayarımızdan yazdırarak fiatlarımızda keyifli saatlerle yolculuklarımıza devam edebiliriz.
Ancaaaaak!
Sakın benim gibi mp3 lerinizi boş DVD lere yazmayın. Klasör seçenekleri ile yazmayın.
püf noktası kaliteli bir (verbatim) boş cd ye mp3lerimizi ardışık sıra ile yazarak (klasörleme ve albüm listesi yapmadan) sonuç elde edebilirsiniz.
Ben bir baltalık yaptım ve 5-6 dvd yaktıktan sonra dank etti ya bu müzikçalarlar normal cd çalıyor dvd formatını tanıyamıyor dememe neden oldu.
Yıllarca BT sektöründe çalışan biri olarak böyle bir baltalık yapacağım aklıma hiç gelmemişti ancak çözümünü de kendim buldum yine :)
Belki bilenleriniz için gereksizdi ancak paylaşayım dedim.
Saygılar....
Hocam değerli bilgiler için teşekkürler ama ya bizim gibi gariban ses sistemi mp3 çalamayan active kullanıcılarına nasıl bir çözüm önerin var ?:))