Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk çiziğimi yaptım
Romeo_er2
29/11/2008, 15:23
edit
gaziantepunto9676
29/11/2008, 15:29
Allah kaza bela vermesin ufak tefek şeyler için canin sikma olur arabasi olanin arabasina vururlar ne yapaçaksin benimde arka tanponda var ufak bir çizik manyagin teki ters yoldun geldi ve yurdu ne yapacaksin allah daha büyük kazalardan esirgesin bizleri geçmiş olsun......
valla geçmiş olsun.. taksi şöförleri bi acayip oluyo zaten...
Ertuğ geçmiş olsun, nazarlık olmuş bu da...
FeaRLeSsHunTeR
29/11/2008, 17:59
Ertuğ geçmiş olsun, nazarlık olmuş bu da...
++++ aynen gecmis olsun ertug..;)
Romeo_er2
29/11/2008, 20:51
saolun arkadaslar..nazar gitti heralde allah daha kötüsünden korusun herkesi..
Punto_Can
30/11/2008, 02:47
ankara nın taksicilerine dikkat etmelisin :) dediğin gibi nazarı çıkmış, yinede geçmiş olsun ;)
geçmiş olsun arkadaşım...
sarisinan
01/12/2008, 15:48
gecmis olsun okadar dan bisey olmaz dün de trafikte arkadan geldiler vurdular ablam sürerken arabayı yapıcak bisi yok napıcaksın olur öle seyler cıkıp bi vurdu diye adamı mı dövüceksin..:)
geçmiş olsun bende bayan şöferlerden dertliyim
COUNTRYBOY
09/12/2008, 21:39
gecmiş olsun ertaç gardaş
Yaa sadece ankarınınmı taksicileri sanki btün taxici ve dolmuşçular trafiği altüst ediyo(iyi dolmuşçular alınmasunlar genel olarak konuştum)
Yaa sadece ankarınınmı taksicileri sanki btün taxici ve dolmuşçular trafiği altüst ediyo(iyi dolmuşçular alınmasunlar genel olarak konuştum)
Yok yok bence hepsi alınsın kardeşim.
Kusurumuza bakmasınlar. Onlar için yapılmış yollarda bizde gitmek zorunda kalıyoruz. Biliyorum biraz rahatsızlar bu durumdan ama affetsinler artık.