Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Otomobil Kampanyaları (Zamlar-İndirimler-Verilen Fiyatlar)
2009 1,3 mj 75hp 5k fun modeli için 27.750 fiyat aldım arkadaşlar bilginize
poyraz_o
18/05/2009, 00:39
2009 1,3 mj 75hp 5k fun modeli için 27.750 fiyat aldım arkadaşlar bilginize
ben fazla birşey indiremedim diyordum 25,750-26000 ya aldım...
gene iyiymiş..
mustafa_saburlu
30/05/2009, 19:11
Merhabalar Arkadaşlar,
Ben Mustafa SABURLU, Cezayir'de mühendis olarak görev yapmaktayım. Hanım ve çocuk Ankara'da. Ben de 2 ay sonra kesin dönüş yapacağım inşaallah. Şu ötv bitmeden hanıma (passat highline'ımı alana kadar bi süre ortak olacak tabi :cool: ) bi grande punto 1.3 multijet 90ps dinamik duologic kit alayım dedim, 30 bin liradan aşağı olmaz demiş Ankara'da bi bayi. Üstüne xenon far (400TL) + boya koruma (150TL) + arka park sensörü (150TL) eklenince, 30700 olmuş!! Bu bana çok gibi geldi, ne dersiniz arkadaşlar?
Teşekkürler.
Mustafa, ötv indirimine ilaveten yaklaşık 1000TL lik bir indirim olmuş.15 Haziran sonrası düşünülürse bence fiyat gayet makul.Belki xenon, boya koruma ve park sensörü gibi ilave donanımlar ya da içlerinden bir iki tanesi hediye olarak alınabilir, hayırlısı olsun...
mustafa_saburlu
31/05/2009, 14:43
Teşekkürler Arda fikrini paylaştığın için. Aslında ben de tam olarak onu söyledim, ekstralar çok bişi değil, hediye edin, 30 bin düz yapın dedim, pek de ilgilenmeden bu fiyat zaten iyi dediler.. Biraz da tarzları yani hoşuma gitmeyen.
Neyse, hayırlısı olsun artık, belki katılırız aranıza..:cool0000:
Herkese iyi hafta sonları (biz burda çalışıyoruz bu arada, perş+cuma hafta sonu burada..)
Ha bir de, acaba 2010 larımı beklesem? Ne zaman çıkar 2010 modeller? Bir iki bin lira fazla tutar belki ama satarken de arada bi fiyat farkı olur herhalde..?
Mustafa, Temmuz gibi gelir ama hem yeni model hem de ötv bittiği için arada en azından 4000TL fark olur gibi...
mustafa_saburlu
01/06/2009, 13:38
Saol Arda cevabın için. Umarım ötv'yi onların telafi edeceği kampanyalar olur..
Muhakkak olacaktır ama fiyat biraz daha yüksek olacaktır yine...
mustafa_saburlu
01/06/2009, 20:52
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Görünen o ki, bayi ile anlaştık, arabayı alacağız inşallah. Son fiyat 30450. Umarım kazasız, belasız ve biçoğunuzda olduğu gibi keyifli/sorunsuz olur aracımız..
Umarım ciddi problemler nedeni ile yardımlarınıza ihtiyaç duymayız..
Herkese iyi akşamlar.
mustafa_saburlu
02/06/2009, 23:56
Teşekkürler Arda.
Ama canım çok sıkkın, çok korktum şu city motor olayından (güvenlik kaygısıyla).
Ne yapacağımı bilemiyorum.. Aracı kabul etmeden önce bu konuda şu an itibarı ile yüksek bi güvenlik riski olmadığını bilmek istiyorum..
Mustafa, şu anda arıza yapma ihtimalini kestirmek çok zor.En azından maddi kayıp olmaması için garanti süreni uzatmanı öneririm.Hiç servo motor arızası yaşamamış olanlar da mevcut.Biraz da şans işi.Tabi esas olması gereken Tofaş-Fiat ın servo motorlara süresiz garanti vermesi...
mustafa_saburlu
03/06/2009, 20:47
Evet, garanti konusunda hemfikirim (garantisi olmayan arkadaşlarınki de karşılanmalı, onda da hemfikirim). Ancak benim kaygım daha çok güvenlik boyutu ile.. Bu arıza olursa (özellikle eşim kullanırken) panikleme durumundan korkar oldum..
Tavsiyelerin için teşekkürler.
ocean_1919
03/06/2009, 22:38
Evet, garanti konusunda hemfikirim (garantisi olmayan arkadaşlarınki de karşılanmalı, onda da hemfikirim). Ancak benim kaygım daha çok güvenlik boyutu ile.. Bu arıza olursa (özellikle eşim kullanırken) panikleme durumundan korkar oldum..
Tavsiyelerin için teşekkürler.
Normal trafik kurallarına göre araç kullanırken iki elimizde uygun şekilde direksiyonun üzerinde olmalı ki, herhangi bir olumsuzlukta rahatlıkla aracımızı kontrol edebilelim (marka model farketmeksizin). Fakat genelde tek elle kullanırız. Bence direksiyon kiletleme yapmaz mantıksız yani. Fakat ağırlaşabilir bu durumdada yol ve trafik durumuna göre direksiyona hakimseniz bir olumsuzluk yaşanacağını düşünmüyorum.
Daha çok direksiyon arızaları garantim bitik olduğundan maddi olarak endişelendiriyor beni. Bunun haricinde aracım 65 bin km de ve direksiyon hiç arıza yapmamış.
Eğer bu durum kafanıza çok takılıyorsa müşteri hizmetlerini arayıp bu konuda teknik bilgide isteyebilirsiniz. En azından içiniz rahat olur. Ve onlarda bu tarz şeylerin müşterilerini endişelendirdiğini biraz olsun farkına varabilsinler.
mustafa_saburlu
04/06/2009, 17:51
Çok haklısın, ben de aramayı, olmazsa bi servis yetkilisi ile görüşmeyi istiyorum. Ağırlaşma durumunda "kilitlendi" psikolojisi ile bişiler yapmak çok tehlikeli olabilir..
Teşekkürler fikir verdiğin için.
yeni ötv oranıyla fiyatlar ne kadar oldu şu an bilgisi olan varmı arkadaşlar.
1600cc ve altı için uygulanan %18 lik ötv indirimi %27 ye çıktı.Araç fiyatları da yaklaşık 1000TL-2000TL kadar artacaktır...
fiat ın tüm modellerine 2000 tl zam yapılmış. ben aracım 15 hazirandan önce 26.090 tl idi şimdi 28.070 tl olmuş.
fiat ın tüm modellerine 2000 tl zam yapılmış. ben aracım 15 hazirandan önce 26.090 tl idi şimdi 28.070 tl olmuş.
Evet, azalan ötv indirimi sonucu modellerde yaklaşık 2000TL lik artış meydana geldi...
sinancky41
05/07/2009, 18:11
ama bu fiyatlar çok eski 2009 un haziran fiyatları nasıl acaba
Son 140... 139... 138...
Mayıs fiyatıyla son 140 Grande Punto.
Mayıs ayı fiyatıyla son 140 Grande Punto sizi bekliyor. Ayrıca Albea Sole, Palio Sole, 500, Linea ve Bravo modelleri için de indirim fırsatları Fiat showroom'larında.
Sakın Kaçırmayın!
Katılımcı bayi stoklarında bulunan sınırlı sayıda Grande Punto, Mayıs 2009 tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarından satılacaktır.
Standart donanma ilave olarak alınacak opsiyonlar günümüz koşullarına göre fiyatlandırılacaktır.
https://www.fiat.com.tr/Images/Kampanya/kamp_punto_satis_big.jpg
Bindiğim araba ayarında yenisini alsam 34 bin lira.Satayım diyorum 24 bin vermiyorlar.Tamam hadi değiştireyim,yenileyeyim diyorum ellerinde araba yok!!
Sipariş edince araç getirmiyorlarmı? Ben sipariş ile getirttim. 2 ay bekledim ama istediğim gibi bir araç geldi.
imdesign
29/07/2009, 19:21
Merhaba BeyLer FİAT'ın son kampanyası.
bitmedengel.com adlı sitede biraz açıkLamışLar
iLgiLenen arkadaşLara duyruLur.
https://www.bitmedengel.com/
ANKA-FERO
05/10/2009, 16:13
araçlarınızı yakmayın kardeşler.ne yapacakları belli olmaz verirler bunlar
askaruwa
14/10/2009, 21:28
arkadaşlar gp ailesine yeni katıldım ve 1.3 multijet ve 59.000 km. bu aracın 20 binde ağır bakımı falan varmı varsa neleri değiştirmem lazım ve ne kadar bir bütçe ayırmam lazım?satın aldığım kişi 40 bin bakımını 440 ytl ye yaptırmış.ayrıca servisler için pahalı diyorlar ankarada uygun bir servis varmı acaba???
hazemanyagi
15/10/2009, 00:31
Arkadaslar fiat grande punto active 75 hp multijet 2010 model (park sensoru + sis farlari) aracimi 26800'e satin aldim. Fiyat konusunda dusunceleriniz?....
arkadaşlar gp ailesine yeni katıldım ve 1.3 multijet ve 59.000 km. bu aracın 20 binde ağır bakımı falan varmı varsa neleri değiştirmem lazım ve ne kadar bir bütçe ayırmam lazım?satın aldığım kişi 40 bin bakımını 440 ytl ye yaptırmış.ayrıca servisler için pahalı diyorlar ankarada uygun bir servis varmı acaba???
Ahmet, bu bölümde sıfır araçlarla ilgili bilgiler yer almakta.
Aracın hayırlı olsun öncelikle.60000 bakımda rutin kontroller dışında yardımcı kayışların değişmesi gerekebilir.Yaklaşık aynı fiyat tutar tahminim(Belki 100TL fazlası)Yetkili servis konusunda ise Müslüme (Kavaklıdere Servis) danışmanı öneririm...
Arkadaslar fiat grande punto active 75 hp multijet 2010 model (park sensoru + sis farlari) aracimi 26800'e satin aldim. Fiyat konusunda dusunceleriniz?....
Levent, bence güzel fiyat ötv indiriminin kalktığı şu günlerde:) hayırlı olsun...
29800 liste fiyatı olan bir aracı nasıl aldınız 26800e valla bravo gule gule kullanın
arkadaşlar varsa bi tanede ben alayım bu fiyata.belki ikisini 20500 e verirler:)
FunTastik
29/10/2009, 01:18
Bayiler; fiat.com.tr deki liste fiyatlarından 2000 tl kadar daha indirim yapabiliyorlar..
gokhantufan
13/11/2009, 12:11
Arkadaşlar, ben 1.4 fire dynamic veya fun almayı düşünüyorum(henüz arasında karar vermedim). Fiat ın sitesinde 26980 olarak gözüküyor. Herhangi bir kampanya da gözükmüyor bu aralar. Üstüne koç ailem indirimini de %3.5 a düşürmüşler :) İyi ki bir almaya karar verdim, ortada almam için cezbeden bir kampanya yok :)
Sizce kampanyalar ocakta olur mu. Şimdi alsam 1 ay için MTV vereceğim, bir de onu düşünüyorum. İnsanlar aralık ayında bu yüzden sıfır araç almayı ocak ayına ertelemezler mi sizce?
turkishstar
13/11/2009, 16:12
valla ben 2008 in eylülünde almıştım arabamı. o zamanda kampanya falan yoktu. ama ben bayi ile pazarlık yapıp kaskosunu, mtv sini onlara yaptırmıştım. birde liste fiyatından da 500 tl düşmüşlerdi. toplamda 2000 tl indirim uygulamış oldular
gokhantufan
13/11/2009, 20:36
Bugun telefonda ankara balgattaki bayiyi aradim. Avea kamu hatti olana %5 indirim varmis, koc ailemle birlestiremiyosun yalniz indirimi. Ikisinden birini sececeksin. Ilk basta MTV yi de siz oduyosunuz dedi. Ama sonradan MTV yi biz oduyoruz dedi. Ya arkadaslar ocaga az kalmis surada MTV odemek cok koyar simdi :)
Ben 1.4 fire dynamic veya fun dusunuyorum. 26980 liste fiyati. Bayide pazarliga nasi girmeliyim. Kasko arti MTV arti indirim mi gireyim sizce. Yardim ederseniz cok sevinirim daha once boyle bir tecrubem olmadi :)
Bu arada bugun de ocakta cikacak yeni puntonun resimlerine baktim, onu beklesem mi sanki :agri:
Erdem Bozdağ
13/11/2009, 21:03
ben biraz daha bekleneminizi öneniririm
yeni çıkacak modelle şuanki araçlarda daha büyük indirimler olcaktır
yeni çıkıcak punto evo fiyatları da bütcenize uyarsa onada bakma şansınız olur
gokhantufan
13/11/2009, 21:17
Simdi satilanlar 2010 model mi 2009 mu.
Bi de ocakta hem grande punto hem de evo punto beraber mi satilacak? Yoksa tamamem evo punto mi cikacak artik?
Arkadaşlar, ben 1.4 fire dynamic veya fun almayı düşünüyorum(henüz arasında karar vermedim). Fiat ın sitesinde 26980 olarak gözüküyor. Herhangi bir kampanya da gözükmüyor bu aralar. Üstüne koç ailem indirimini de %3.5 a düşürmüşler :) İyi ki bir almaya karar verdim, ortada almam için cezbeden bir kampanya yok :)
Sizce kampanyalar ocakta olur mu. Şimdi alsam 1 ay için MTV vereceğim, bir de onu düşünüyorum. İnsanlar aralık ayında bu yüzden sıfır araç almayı ocak ayına ertelemezler mi sizce?
Simdi satilanlar 2010 model mi 2009 mu.
Bi de ocakta hem grande punto hem de evo punto beraber mi satilacak? Yoksa tamamem evo punto mi cikacak artik?
Gökhan, Aralık Ayı içinde indirimler&kampanyalar en yüksek seviyeye çıkmakta.Bence gelecek aya alımı ertelersen daha iyi olur gibi.Ocakta kampanya olur ama fiyatlar daha yukarıda olur.Bir ihtimal Punto Evo çıkacağı için Grande punto nun fiyatını %5 den daha da aşağı çekebilirler.Ancak söylediğim gibi en karlısı Aralık Ayı olmakta hep :)
Şuanki tüm modeller 2010 olarak geçer.Evo ile Grande yaklaşık 6 ay kadar beraber satılacak daha sonra tek model Evo olacak,
Hayırlısı olsun...
gokhantufan
14/11/2009, 21:06
Arkadaslar, bugun ankara balgatta kartas bayiine gittim. Dynamic veya fun dusunuyorum demistim, fiyatlari ayni oldugu icin daha karar vermedim, size danisacam yine :)
Nese ben durumu izah ettim, kampanyalari begenmedigimi soyledim. Cesit cesit indirim var hepsi ayni genelde. Mesela ogretmen indirimi, avea kamu hatti indirimi, gazi universitesi ogrencisi indirimi bile vardi :) hepsi %5 bunlarin. Su kocailem e de uyuz oldum, 2 ay once %8, 1 ay once %5, bu ay %3.5 olmus. Iyi ki bi koc urunu alacaz, utanmasalar %1 yapacaklar :)
Liste fiyati 26980, zorunlu trafik sigortasiyla 27250 imis. Bana ettikleri teklif 25400 arti park sensoru. Ben park sensorunu sormasam etmeyeceklerdi ama :) o da 90 tl imis.
Ben evoyu sordum, ocagin basinda degil de ocagin ortalarindan sonra gelir dedi. Ama evonun fiyati daha yuksek olur dedi. Bunlarin fiyatinin da cok dusecegini sanmam dedi.
Ben almayi dusundugumu ama ucretin mantikli geldigi zaman alacagimi dedim. Telefonumu biraktim, belki ilerde donerler.
merhabalar,
ben 0 km gp almayı düşünüyorum. 1.4 95 hp fun, ask ve skydome için 28600 fiyat verdiler. liste fiyatından 2000 tl gibi bir indirim oluyor yani.
ne dersiniz?? daha pazarlık etmek lazım mı -mesela hediye aksesuar, vs için? ya da aralık ayını beklemek mi gerekir yine de?
teşekkürler
c.a. verilen fiyat güzel olsa da Aralık Ayı içinde biraz daha düşebilir.Ben beklerdim ama belli de olmaz tabi.Biraz daha pazarlık edilip alınabilir de,
Hayırlısı olsun...
lionT-JET
17/11/2009, 09:29
merhaba aralık ayını beklemenızde fayda var..ozellıkle son 10 gun dahada guzel ındırım ve kampanyalar olacaktır,bır kac bayıyı dolasıp fıyat almanızıda onerırım.gokhan bey sızede tavsıyem dynamıc almanız.
teşekkürler yorumlarınız için.
aralık ayını beklemek konusunda hala biraz karasızım. fiyatlar kesin düşer ama 95 hp şimdi bile zor bulunuyor, hele ask, skydome vs. istiyorsanız...
bir de rivayet var, evo çıkacağı için eldeki stokları eritecekler, yeni araba gelişi olmayacak diye. aralık ayını beklersem araba bulamaktan korkuyorum.
evo da iyi tabi ama hem fiyat yüksek gelecektir hem de motoru daha yeni, denenmemiş -her ne kadar kağıt üzerinde iyi görünüyorsa da...
tekrardan bir pazarlık edip duruma bakacağım artık. inşallah yakında profili punto sahibi diye değiştiririm :))
turkishstar
18/11/2009, 16:01
benim arkadaşım ordu toyotadan 2009 model corollayı ötv indirimi olmadan önce (2008 aralık sonu) 38.500 gibi bir fiyata aldı. çetin bir pazarlıktan sonra. bu fiyatın içine plakayı ocakta çıkarırsak 2009 ilk taksit mtv yide biz öderiz demişler ve arkadaşta o şekilde almıştı. yani pazarlık için aralık ayı sonunu beklerseniz 2010 mtv sinin ilk taksidinide bayi ödeyebilir. birde pazarlık ilede biraz indirim ve kaskoyu ekletebilirseniz tam süper olur. ama kaskoyu size yaptırmaya kalkarlarsa indirimde biraz daha ısrar etmenizi öneririm.
setlerss
07/12/2009, 16:18
Arkadaşlar t-jet 120 için koç ailem indirimi ile 27,700 fiyat verdiler sizce nasıl?
15-20 Aralıkta daha güzel fiyat verirler, biraz daha bekle bu kadar beklemişken :)
satın kurtulun benım gıbı:)
1 senedır rahatım gercı ucuza gıttı ama en azından kafam rahat tavsiye ederım
Little F.K
15/12/2009, 03:05
Arda Abi bu sene duyduğun birşeyler var mı, geçen seneki koç ailem kampanyası gibi :)
Elde kalanları dağıtırlar mı ucuza dersin? Ötv dalgasına kuzene aldık bi gp şimdi diğer kuzenede bakınıyoruz ama Türkiye'de olmadığım için ilgilenemiyorum var mı duyduğun bildiğin?
Arda Abi bu sene duyduğun birşeyler var mı, geçen seneki koç ailem kampanyası gibi :)
Elde kalanları dağıtırlar mı ucuza dersin? Ötv dalgasına kuzene aldık bi gp şimdi diğer kuzenede bakınıyoruz ama Türkiye'de olmadığım için ilgilenemiyorum var mı duyduğun bildiğin?
Fırat, personel indirim oranını bilemiyorum ama şimdi avealı kamu personeline yönelik indirimler var.Fena da değil.Söylediğin gibi elde kalan ithal otomobilleri daha ucuza verirler kesinlikle.Kampanyalı fiyatlardan da oldukça aşağıya araç almak mümkün,
İşten bir arkadaşıma geçenlerde Fiorino aldık.Combi emotion dizel otomatik esp 28300TL ye geldi.Yaklaşık 3000TL lik indirim oldu.Her bayi yaklaşık aynı fiyatı veriyor...
1.4 77 hp dynamic kamu indirimiyle peşin 25000 e aldım sizce uygunmu
Adil, aracın hayırlı olsun.Yaklaşık 2000TL indirim olmuş sanırım.İçine sindiyse model, bence fiyatı çok uygun diyebilirim...
çok saol arda arabaya daha binmek nasip olmadı ama arabam bayide ocakta tekrar pul masrafı olmasın diye ocakta alıcam.
çok saol arda arabaya daha binmek nasip olmadı ama arabam bayide ocakta tekrar pul masrafı olmasın diye ocakta alıcam.
Genelde teslimler hep bu şekilde oluyor.Uykusuz geceler başlamıştır şimdi:)
Tekrar hayırlı olsun Adil...
GP COSKUN
16/12/2009, 23:26
hayırlı olsun adil
allah kaza belka vermesin güle güle kullanmak nasip etsin inşallah
1 sene geçermi şimdi beee:busted_b::busted_b::busted_b:
gerçekten bir ay bir sene gibi geçiyor:) her gün aklım arabada.Böyle olacağını bilsem 320yi verir arabayı alırdım:( her zaman akıl,mantık işe yaramıyormuş.
lionT-JET
17/12/2009, 21:21
hayırlı ugurlu olsun.gule gule kullanın.fıyat donanım gayet guzel..hafta sonu bacanagım farklı marka bır arac aldı,onuda ocagın 5ınde alacagız.sayılı gun cabuk gecer:)
serkan_gazi
17/12/2009, 21:47
ah o beklemeler yok mu insanı deli ediyo uykular kaçıyo hele bide benim gibi sabırsız biriyseniz:)
Bu kadar sabırsız olduğumu bende bilmiyordum.Belkide ilk arabam olduğu içindir:)Arabamı pek araştırma yapmadan aldım.Bu nedenle aldıktan sonra bile tereddütlüydüm.Ama bu site sayesinde pek tereddütüm kalmadı.Bu arabanın bu kadar seveni varsa,hatta bu vesileyle böyle bi sitede buluşmuşlarsa kim ne derse desin o araba alınır dimi söze bile gerek yok...
Teşekkürler forum arkadaşlarım:cool0000:
hayırlı olsun Adil. Güle güle kullanın aracınızı. Güzel seçim.
Evo'ların fiyatı listesi hakkında bilgisi olan varmı?
Kesin bir fiyat listesi belirlenmiş değil.Fiatın resmi sitesinde henüz böyle bir bilgi yok.AmA ben pazar günü balgat kartaşa gittim.105 BG multiair motor donanımları dahil bir şekilde 34,000TL fiyat aldım.Dynamic modeli galiba.
bende antebde otomatik fites 77bg'e 34000 fiyat aldım.hangi versiyon bilmiyorum.
Anlaşılan şu ki her showroom farklı fiyat veriyor.77 BG ye 34,000 TL fiyat aldıysan benim 105 e 38.000-39.000 fiyat almam lazım.En iyisi bekleyip resmi bir yerden haber beklemek.
Geçenlerde şirket içi fiyatları yayınlandı. Grande Punto ile Evo arasında aynı donanımda 1300TL-1500TL civarında fark vardı yanılmıyorsam. Ben arabayı henüz değiştirmeyeceğim için çok alıcı gözle bakmadım.
Geçenlerde şirket içi fiyatları yayınlandı. Grande Punto ile Evo arasında aynı donanımda 1300TL-1500TL civarında fark vardı yanılmıyorsam. Ben arabayı henüz değiştirmeyeceğim için çok alıcı gözle bakmadım.
dediğin gibi, fiyat listesi açıklanmadığı için yüksek söylüyorlar ben arabamı yeni aldım zaten evonun fiyetı pekde umrumda diil.İç tasarım birazcık farklı o kadar
GP COSKUN
22/12/2009, 22:59
kartal MEDOS otomotivde 1,4 multıair 105 bg emotıon modeli gri renk
anahtar teslim fiyatı = 32,000tl
yasayanadam
23/12/2009, 10:35
Dün Denizli'de verdikleri fiyatlar
EVO 1,4 77HP Dynamic - 27.750
EVO 1,4 77HP Dynamic + Start/Stop + AK Paket 28.900
Liste fiyatlarından yaklaşık %10 indirim yapıyorlar.
badboy1980
23/12/2009, 21:16
Bugün benim arabanın 2009 modelinin fiyatını öğrenmek için gittiğim bayide artık grande puntonun gelmeyeceğini ve ellerinde olmadığını öğrendim.
Bende Evo üzerinde yoğunlaştım. Ellerinde tek kalan ve beyaz renkte olan 1.4 105 bg dynamic model Punto Evo için 29.150 TL fiyat verdiler. Üzerinde park sensörü ve 15" alüminyum jantlar vardı. 5 tane gelmiş tek kalmış ellerinde. Aracın içine bindim ve gerçekten farkı hissettim ama o ön panjurdaki bıyığa gıcık oldum :D
Aracı ayırttırıp, ocak ayında teslim alırsam MTV'yi de ödeyeceklermiş. Şu an kara veremedim. Cruize control ve Blue Me istiyordum aslında ama karar versem bile zamlı fiyatlardan ve gelmesi 2 ayı alırmış.
yasayanadam
24/12/2009, 13:08
iş arkadaşım 1.4 105 bg dynamic model Punto Evo için 29000 e anlaştı. Ama araba antalyadan gelecek. Denizlide 1,4 77HP Dynamic + Start/Stop + AK Paket 28.900 vermişlerdi. Bence iyi fiyat oldu.
Arkadaşlar 1.3 95 Bg multijet dynamic+start/stop almak istioyrum. Fiyat hakkında bilgisi olan var mı?
yasayanadam
24/12/2009, 15:12
Bayideki satış temsilcisinin bilgisayarından yanlış görmediysem liste fiyatı 34 küsürdü. Türkiyeye gelmiş ise 31,5 gibi verirler. Ocakta gelecekse yeni fiyatlara göre değişebilir tabii
Akşam konuşmak için bayiye gidicem. ben 31,500 TL ye razıyım. İnşallah daha fazla bi rakam istemezler.
Arkadaşlar az önce Samsun birmotla görüştüm ve aşağıdaki fiyatı verdiler.
Şuan almak istediğim 1.3 95 BG lik multijet motor türkiyede yokmuş malesef. Bu model için fiyat veremiyorlar.
EVO 1,3 75 HP Dynamic+ Start/Stop 32.500 TL
Arkadaşlar az önce Samsun birmotla görüştüm ve aşağıdaki fiyatı verdiler.
Şuan almak istediğim 1.3 95 BG lik multijet motor türkiyede yokmuş malesef. Bu model için fiyat veremiyorlar.
EVO 1,3 75 HP Dynamic+ Start/Stop 32.500 TL
Liste fiyatından neredeyse 3000 TL daha ucuz.Çok iyi fiyat.
eski kasa t-jet puntolar için fiyat soran bulan var mıdır acaba ?
ural ilanlar bölümüne bir göz at istersen orda vardı birkaç tane ilan
1.4 77 hp dynamic kamu indirimiyle peşin 25000 e aldım sizce uygunmu
öncelikle aracınız hayırlı olsun mutlu mesut günlerde kullanmanız dileğiyle.
bu 25000 TL 1.4 77 hp Dynamic Punto Evo fiyatımı acaba? Bende Gaziantep Topçulardan 1.4 77 hp active ini SPK ve S&S paketleriyle 25500 e aldımda, merak ettim doğrusu fiyat çok iyi geldi.
Umarım bir gün Gaziantep buluşması gerçekleştiririz.:cool0000:
öncelikle aracınız hayırlı olsun mutlu mesut günlerde kullanmanız dileğiyle.
bu 25000 TL 1.4 77 hp Dynamic Punto Evo fiyatımı acaba? Bende Gaziantep Topçulardan 1.4 77 hp active ini SPK ve S&S paketleriyle 25500 e aldımda, merak ettim doğrusu fiyat çok iyi geldi.
Umarım bir gün Gaziantep buluşması gerçekleştiririz.:cool0000:
hayır ben alırken evo çıkmamıştı . yolcu27 senin aldığın evomu,bide ben kamu indirimiyle bu fiyata aldım.
ibrahimksm
06/01/2010, 21:28
30.300 TL ye otomatik, Dizel G.punto aldım. Yeni yıla yeni arabayla girdik:cool0000:
GP COSKUN
06/01/2010, 21:36
30.300 TL ye otomatik, Dizel G.punto aldım. Yeni yıla yeni arabayla girdik:cool0000:
tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz
ayrıca aracınız hayırlı olsun
Forumumuza hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız günler..
Birde kendinizi tanıtırsanız :)
Tanışma - Grande Punto | Punto Evo | Bravo (https://forum.grandepuntotr.com/tanisma/)
hoşgeldiniz evomu grande puntomu aldınız ?
Geçen pazar birmot beylikdüzüne gittim öncelikle ilgi sıfırdı bizi farketmeleri bir 15 dakka sürdü sanırım araç satmak gibi bir dertleri yoktu malum aralık ayı geçtiğinden :) punto evo 4 kapılı aracı görmek istedim ancak özellikle 2 kapılının aynı olduğunu söylediler o da çok ilginç ön taraf olduğu kadar arka taraftakiler de benim için önemli deyip zar zor 4 kapılı test aracına bakabildim
5 araç üzerinde duruyorum bunlar clio, corsa, polo, ibiza ve evo fiyat olarakta birbirlerine çok yakınlar malesef incelemem de evo bana çok kalitesiz geldi önde kullanılan malzeler çok basitti bagaj çok ufak arkadaki diz mesafesi kısıtlı sıralamam da malesef enson sırayı aldı diyebilirim tabi sürüş ve performansı hesaba katmıyorum çünkü deneme sürüşü yapamadım
fiyata gelecek olursak 1.3 multijet 75 bg araç için 34.750 fiyat verdiler ve taş çatlasa 34.000 olacağını ve bundan sonra da kampanya olmayacağını söylediler ben de güldüm ve bir daha ugramamak üzere çıktım.. bu fiyata 1-2 verip renault megane dizel almak çok mantıklı :)
benim tavsiyem evo almayı düşünenler chevrolet aveo' ya baktıktan sonra karar vermeleridir kesinlikle fiyatının arabası değil..
GP COSKUN
16/01/2010, 21:32
Geçen pazar birmot beylikdüzüne gittim öncelikle ilgi sıfırdı bizi farketmeleri bir 15 dakka sürdü sanırım araç satmak gibi bir dertleri yoktu malum aralık ayı geçtiğinden :) punto evo 4 kapılı aracı görmek istedim ancak özellikle 2 kapılının aynı olduğunu söylediler o da çok ilginç ön taraf olduğu kadar arka taraftakiler de benim için önemli deyip zar zor 4 kapılı test aracına bakabildim
5 araç üzerinde duruyorum bunlar clio, corsa, polo, ibiza ve evo fiyat olarakta birbirlerine çok yakınlar malesef incelemem de evo bana çok kalitesiz geldi önde kullanılan malzeler çok basitti bagaj çok ufak arkadaki diz mesafesi kısıtlı sıralamam da malesef enson sırayı aldı diyebilirim tabi sürüş ve performansı hesaba katmıyorum çünkü deneme sürüşü yapamadım
fiyata gelecek olursak 1.3 multijet 75 bg araç için 34.750 fiyat verdiler ve taş çatlasa 34.000 olacağını ve bundan sonra da kampanya olmayacağını söylediler ben de güldüm ve bir daha ugramamak üzere çıktım.. bu fiyata 1-2 verip renault megane dizel almak çok mantıklı :)
benim tavsiyem evo almayı düşünenler chevrolet aveo' ya baktıktan sonra karar vermeleridir kesinlikle fiyatının arabası değil..
tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz
Honor COOPER
14/02/2010, 00:42
Aveoyu punto evoyla kıyaslamak doğru değil lakin size verilen o fiyata Cruize alır bir de garantili sıralı sistem lpg taktırırım otomobile biniyorum derim en azından.
bornova birmot da evo 5k dynamic 1,3 multijet için 33.000 TL el sıkıştık.turer arkadaşımın dediği gibi gerçekten de bornova bayisinde de ilgi sifirdi adam doğru düzgün ilgilenmedi bile bizimle.ağızından lafları kerpetenle aldık resmen ki bizim önceden doblo ve suan linea vardi ayni yerden almiştik biraz tav olduk:)bu hafta turgutlu bayine gidicez oradan da fiyat alıcaz sizlere iki fiyat kiyaslamasini yaparim.
bornova birmot da evo 5k dynamic 1,3 multijet için 33.000 TL el sıkıştık.turer arkadaşımın dediği gibi gerçekten de bornova bayisinde de ilgi sifirdi adam doğru düzgün ilgilenmedi bile bizimle.ağızından lafları kerpetenle aldık resmen ki bizim önceden doblo ve suan linea vardi ayni yerden almiştik biraz tav olduk:)bu hafta turgutlu bayine gidicez oradan da fiyat alıcaz sizlere iki fiyat kiyaslamasini yaparim.
Enrico da Cihan diye bi arkadaş var ben arcımı alırken o baya ilgilenmişti. Giderseniz size de yarımcı olur.
Start&Stop' lu versiyonmu?
Enrico da Cihan diye bi arkadaş var ben arcımı alırken o baya ilgilenmişti. Giderseniz size de yarımcı olur.
cihan beyi biliyorum yani babam taniyor.pazar günü o yoktu kaytirik bi adam vardi.gerçekten de cihan bey baya ilgileniyor.
Start&Stop' lu versiyonmu?
yok abi start&stop versiyonu olmayani.ona da inse inse minumun 34.000 TL olur.ama start&stop versiyonu ile olmayanı arasındaki fark nedir?sizce aradaki 1.000TL farka değer mi?
Start Stop sisteminde marş motoru farklı diye biliyorum. aracı boşa alıp ayağınızı debrajdan çektiğinizde araç stop ediyor(motor kapanıyor) tekrar debraja bastığınızda araç yarım saniye gibi bir sürede çalışıyor. yakıt tasarufu yaptığı söyleniyor.
ONURBAKI
13/04/2010, 18:06
evet S&S'in amacı bu.
araç 7 kmnin altındaki hızlarda vites boşa atılıp ayak debrijaydan çekildiğinde motor kendini kapatır (bekleme moduna alır) debriyaja bastığınızda çok kısa süre içinde çalışır.
%15e yakın yakıt tasarrrufu sunar.
Bmw 1 serisinde görmüştüm çok beğenmemiştim ama muhakkakki bir faydası vardır o kadar mühendis çalışıyor üzerinde bu araçların nihayetinde.
krakercocuk
14/04/2010, 23:38
onurcum oncelıkle aracın hayırlı olsun ancak moralını bozmak ıstemem ama ben enriko alibertiden m.jet dynamic evo 75 hp + skydome 5k icin gecen gun 32,900 fiyat aldım..:/
onurcum oncelıkle aracın hayırlı olsun ancak moralını bozmak ıstemem ama ben enriko alibertiden m.jet dynamic evo 75 hp + skydome 5k icin gecen gun 32,900 fiyat aldım..:/
abi adam bize yanliş fiyat vermiş.cihan bey var bornova birmotta 31.000 TL dedi.navigasyonu iviri ziviri diğer paketleri ile toplam 33.000 TL imiş.ben navigasyon istemiyorum olursa hi-fi sistemi olsun ona da 600 TL para istiyor.bankadan kredi çikmasini bekliyorum.bakalim kazdik kazdik sonuna geldik.
mesut eyvaz
15/04/2010, 22:29
bu fiyatlar biraz çok gibi geldi bana ötv indirimi olmadan sıfır almamak gerek. Biraz 0 dan uzak durabilsek yine indirimler olur
beyaz evo80
15/04/2010, 22:50
Arkadaslar selam ben osmanıyeden zafer punto evo 105hp +ak modelını aldım 31000 tl ye aldım anahtar teslım
merhaba, ankara dan adnan ben , "0" bir gp almayı düşünüyorum ama evo yerine eski kasa tercih edeceğim , GRANDE PUNTO S5 5 KAPI 1.3 MULTIJET 75 HP (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/grandepunto_fiyat.aspx#) için bir bayiden 28.000, başka bir bayiden de 28.500 fiyat aldım , 99 model 1.6 benzinli paliom var onuda 9.000 e sayacaklar takasta. Sizce fiyatlar nasıl? Özellikler aşağıdadır...Ama ne yazık ki full kit alamıyorum , Ankara bayilerinde şu an yok bulamadılar mayıs sonu teslim olursa olur diyorlar...
DONANIM
* ABS+EBD
* Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
* Manuel klima
* Direksiyondan kumandalı Radyo+CD+MP3 Çalar
* Elektrikli siyah dış dikiz aynaları
* Dualdrive City fonksiyonlu direksiyon
* Yol bilgisayarı
* Uzaktan kumandalı merkezi kilit
* Elektrikli ön camlar
* Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
* Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
* Kabin içinden açılabilen elektrik kumandalı bagaj kapağı
* Gövde rengi tamponlar
* Asimetrik katlanabilen arka koltuklar
* Far yükseklik ayarı
*MP3 lü cd çalar
Teknik Özellikler
1.3 MULTIJET 16V 75 HP DİZEL
Silindir hacmi: 1248 cc
Maksimum güç: 75 hp (55 kW) / 4000 dd
Maksimum tork: 190 Nm (19.4 kgm) / 1750 dd
Vites kutusu, vites sayısı: 5 + geri
Maksimum hız: 165 km/s
Hızlanma (0-100 km/s): 13.6 saniye
Ortalama yakıt tüketimi: 4.5 (lt/100 km)
Bana kalırsa Evo al.28 bin verip active-fun arası birşey alacağına 32 bin verip dynamic Evo al.
beyaz evo80
19/04/2010, 17:47
bencede evo almak daha mantıklı tabiki karar yinede senin
mesut eyvaz
19/04/2010, 22:59
sanki buraya ben kendi arabamla ilgili bir mesaj atmıştım silindimi acaba
bu fiyatlar biraz çok gibi geldi bana ötv indirimi olmadan sıfır almamak gerek. Biraz 0 dan uzak durabilsek yine indirimler olur
ötv indirimi her zaman olmuyor malesef , eger ki acele degilse sıfır araç 12. ayda alınmalıdır diye düşünyorum. hatta 12. ayın 4. haftası :)
Arkadaslar merhaba dün itibari ile Punto EVO Dinamic Multijet 1.3/75hp Start&Stop+Pop Kit 32.500TL ye aldım yarın elimde kısmet olursa.
Arkadaslar merhaba dün itibari ile Punto EVO Dinamic Multijet 1.3/75hp Start&Stop+Pop Kit 32.500TL ye aldım yarın elimde kısmet olursa.
hayırlı olsun bayi neresiydi acaba?
hayırlı olsun . iyi fiyata almışsınız yaklaşık 2500 tl kadar bi indirim olmuş.. bayiyi bende merak ettim
aslam0740
02/05/2010, 21:42
bu star stop iyide şehir içinde dur kalk yaptıkca motor ikide bir çalışıp duracak yani durmadan marş basacak her 10.000 km de bi bozulmasın bu. benim aklıma bu geliyor belli bi zamanda bile marş motorlarını elimize alıyorsak bu da böyle bişey olabilir düşüncesindeyim
mayıs ayı için 500 tl fiyatlarda indirim yapıldı 1000 tl lık takas indirimi 1500 tl ya çıkarılmış ama sitede bu sekilde henuz duyurulmamıs.sadece eski fiyatı bilenler karşılaştırdıklarında fiyatın 500 tl aşağı olduğunu göreceklerdir.
hayırlı olsun bayi neresiydi acaba?
Kartal KIRMAK otodan 32500 e aldım fiyat uygun mu emin diilim ama aracı aldım 600 km oldu cok memnunum su an ki izlenimlerimle.
bu star stop iyide şehir içinde dur kalk yaptıkca motor ikide bir çalışıp duracak yani durmadan marş basacak her 10.000 km de bi bozulmasın bu. benim aklıma bu geliyor belli bi zamanda bile marş motorlarını elimize alıyorsak bu da böyle bişey olabilir düşüncesindeyim
arac dur kalk yaptıgı zaman ayrı bi beyinden tetikliyomus marsı bunun herhangi bi zararı yokmus en ufak bi sıkıntıda yeni bi sistem oldugu için araca her türlü müdahaleyi ücretsiz yaparız dediler ama kullanımı cok rahat fakat alacak arkadaslara duyuru emniyet kemeri takılı olcak start stop her anahtarla calıstırdıgımızda otomatik acılıo zaten artı klima kapalı olcak fan deil ama sadece klima bilginiz olsun bazı servislerde teypte kapalı olcak diolar teyp kapalı olmuycak öle bişi yok zaten teyp kapalı olcaksa ne anlamı kalır bunları bilin arkadaslar.
Bilgiler için teşekkürler
arac dur kalk yaptıgı zaman ayrı bi beyinden tetikliyomus marsı bunun herhangi bi zararı yokmus en ufak bi sıkıntıda yeni bi sistem oldugu için araca her türlü müdahaleyi ücretsiz yaparız dediler ama kullanımı cok rahat fakat alacak arkadaslara duyuru emniyet kemeri takılı olcak start stop her anahtarla calıstırdıgımızda otomatik acılıo zaten artı klima kapalı olcak fan deil ama sadece klima bilginiz olsun bazı servislerde teypte kapalı olcak diolar teyp kapalı olmuycak öle bişi yok zaten teyp kapalı olcaksa ne anlamı kalır bunları bilin arkadaslar.
kalorifer yada klima sonunda (3. seviyede) çalışmayacak silecekler son hızda calısmayacak teyp son ses dinle bişi olmaz:D 4300 km oldu benimki yalan söylemeyeyim SS den bir defa servise gittim pedalların ordan bir parça degistirdiler. araba stop ettiginde motoru sogutmamak için aküden alıyor enerjiyi silecek kalorifer klimanında son seviyede calısırken ss nin devre dışıı kalmasıda bundandır kanımca.
ARKADAŞLAR HERKESE MRB BUGÜN ÜYE OLDUM GP OLMADIGI HALDE :d ŞİMDİ SİZE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA TŞKR EDRM.OTOMATİK Bİ GP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KARAR VEREMEDİM PUNTO EVO 1,4 FİRE 77HP DUALOGIC Mİ YOKSA GRANDE PUNTO 1,4 FİRE 77HP DUALOGIC Mİ TAVSİYE EDERSİNİZ ARALARINDA Bİ FARK VARMIDIR YAKIT TÜKETİMİ NEDİR BİLGİLENDİRİRSENİZ KISA ZAMANDA BENDE ARANIZA KATILMIŞ OLACAGIM.ANKARADAN SAYGILAR TEŞEKKÜRLER
Arif öncelikle hoşgeldin,
İki araç arasında motor, aktarma, olarak bir fark yok.Sadece görünüm ve biraz da donanım farkı var.Sanıyorum Evo sıfır olacak ya da ikinci el GP?
Sonuçta tüketim değerleri de aynıdır.Kullanan arkadaşlar daha sağlıklı yorum yapabilir ama sanıyorum şehir içinde 7lt-8lt/100km kadar yakabilir,
Benim tercihim sıfırdan yana olurdu...
1.3 m.jet 75 bg. 0 km. Fiyat: 27000 (trafik sig.dahil) nasıl ?
Galip, araç Evo ise bence çok çok güzel bir fiyat.Sanırım personel indirimi yapıldı?
evo değil düz gp, ( evo 1.3 multijet active 28750 fiyat verildi ) personel indirimide değil.
Galip, arada fazla bir fark yok. Evoyu beğeniyorsan bunu tercih etmen daha mantıklı gibi.Aksi halde GP yu biraz daha indirimle almak gerekli.Çünkü Evo için verilen fiyat da çok düşük :)
Sonunda evo'yu 28500'e aldık,salı yada çarşamba teslim edecekler (1.3 m.jet evo active granit gri)
Sonunda evo'yu 28500'e aldık,salı yada çarşamba teslim edecekler (1.3 m.jet evo active granit gri)
Hayırlı olsun Galip, bence doğru bir tercih olmuş,
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
smartmavi
20/05/2010, 21:41
Arkadaşlar yakın zamana kadar sıfır GP Fun listedeydi, artık yok
İstesek sıfırını alamaz mıyız? bilgisi olan varsa haber etsin lütfen!
GP için 3 seçenek var sadece
İyi indirim yaptırmışsın helal olsun.Heralde ikinci el olarak geri satsan daha iyi fiyata satarsın:)
terazi12345
21/05/2010, 18:03
Cok iyi fiyat tebrikler...Yanlis hatirlamiyorsam liste fiyati 33000 lira idi.
Evo bence beklenen ilgiyi gormedi gibi geliyor. Ben cok az goruyorum istanbul trafiginde....Aksine yeni megane ve fiesta fazla sayida var...
harun_punto
01/06/2010, 17:31
merhaba herkeze öncelikle ;
bişey sorucam gerçi zevk meselesi ama gp mu evomu ?
şöyle , ben geçen ay bi bayiden araç almak için gittiğimde ellerinde gp olmadığını evo olduğunu söylediler.aracın duruşu hatları nebiiliim dediğim gibi zevk ama benim hoşuma gitmedi gp sipariş verdim . renk ve kit için 60 gün beklememi söylediler :( bekliyoz bakalım
SpyHunter33
01/06/2010, 17:40
Zevk meselesi tabiiki de ama Evo nun iç tasarımı GP nin dış tasarımı ikisini bir araya getirseler süper olurdu :)
harun_punto
03/06/2010, 19:14
Haklısın iç dizaynı güzel ama dış ?
Herkese merhaba arkadaşlar,
Tam da Fiat Punto almayı düşünürken böylesi bir siteye denk gelmek beni çok mutlu etti. Foruma yabancı olduğum için nereye yazacağımı bilemedim.
Öncelikle şunu sormak isterim FIAT - fiat.com.tr (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/grandepunto_fiyat.aspx) bu linkte verilen fiyatlar gerçek değeri taşıyormu, eğer öyleyle 2. el oto sitelerinde bu araçlar 25000 gibi fiyatlara satılmaya çalışılıyor. Bu konulara yabancı bir insanım. Benim 26.000 TL'lik bir bütçem var. Fiat Puntoyu gerçekten çok beğeniyorum. Ama çeşit çeşit modelleri var. bu modeller arasındaki farkları detaylı bir şekilde anlatan bir konu var mıdır bu sitede? Birde ben aracımın az yakmasını ve ergonomik olmasını istiyorum. Grande ile Evo arasında ne gibi farklar var. 1.4 fire 77 hp iyi bir model midir?Biraz fazla soru sordum galiba.Beni mazur görün.Punto alacak olmanın heyeceanı var:)
Üstat, forumda genel kanı grande'nin dış tasarımı + evo'nun iç tasarımı hibritleşmesinden yanadır. Evo çok yumuşak, totoş görünüşlü bir model :) Ama bravo'dan izler taşıyan kokpit kısmına diyecek yok. Eğer ekonomi ver ergonomi ikilisi senin için ön plandaysa seçimin kesinlikle dizel olmalı. 100 tl ile 750 km yol (13 kr/km) yapmanın keyfini başka yerde bulamazsın. Evo ya da grande, sana kalmış ama kesinkes dizel olsun.
squidward
09/06/2010, 00:27
Arkadaşlar herkese merhaba ben de grande punto almayı düşünüyorum böyle bir sitenin olması güzel gerçekten. Bugün bayiden aldığım fiyat Punto Evo 5K Active 77 HP=26.200 ve Gra (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/grandepunto_fiyat.aspx)nde Punto S5 5 Kapı 1.4 Fire 77 HP=24.000 sizce fiyatlar nasıl?
harun_punto
09/06/2010, 10:54
Ben gp dizel 75 hp yi (2010 md.) ful kit 28900 tl ye siparişi verdim halen bekliyorum aynı özellikteki evo ile arasında 2000-2500 tl civarında fark vardı ama zevk işte (gp)
Ben gp dizel 75 hp yi (2010 md.) ful kit 28900 tl ye siparişi verdim halen bekliyorum aynı özellikteki evo ile arasında 2000-2500 tl civarında fark vardı ama zevk işte (gp)
hocam bu fiyata nerden aldınız arabayı?
harun_punto
09/06/2010, 17:58
Aradaki vatandaşın kıyağı sayesinde bu fiyata aldım, mutlu..
harun_punto
09/06/2010, 17:58
Gerçi halen daha bekliyorum :) henüz binmiş değilim
dinomani
09/06/2010, 19:35
04-06-2010 tarihinde antalya birmot tan punto evo 1.3 multijet dynamic+skydom+assıskıt+popkıt 35.500 tl anlaştım. temmuz 20 sinde gelicek agustos trafige çıkacak. 2011 model olsun diye.
squidward
09/06/2010, 20:23
Arkadaşlar düzeltiyorum yanlış fiyat vermişim. Bayiden aldığım fiyat Punto Evo 5K Active 1.4 77 HP=26.200 ve Gra (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/grandepunto_fiyat.aspx)nde Punto S5 5 Kapı 1.2 65 HP=24.000 sizce fiyatlar nasıl? Ayrıca 1.2 puntoyu tavsiye eder misiniz? Verebileceğim maximum fiyat inanın 24.000 düşüncelerinizi,yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..
:bebek:
Arkadaşlar düzeltiyorum yanlış fiyat vermişim. Bayiden aldığım fiyat Punto Evo 5K Active 1.4 77 HP=26.200 ve Gra (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/grandepunto_fiyat.aspx)nde Punto S5 5 Kapı 1.2 65 HP=24.000 sizce fiyatlar nasıl? Ayrıca 1.2 puntoyu tavsiye eder misiniz? Verebileceğim maximum fiyat inanın 24.000 düşüncelerinizi,yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..
Eğer evoya 26000 diyorlarsa gp 77bg rahat 25'e alırsın diye düşünüyorum.Bence 1000 lira daha ver en azından 77 al ol bile yeterli gelmiyor.
fuzzylife
14/06/2010, 02:01
ya arkadaşlar bu personle indirimi dediğiniz mevzu ne oluyor acaba? Bende evo 1.4 dynamic multiair 105hp almayı düşünüyorum ak+pk fiyatı 31000 denildi ne dersiniz?
eser1959
16/06/2010, 01:12
ben bir şey anladım bu işten biri yazmıış skydome emition bravo 30500.00tl
https://www.hurriyet.com.tr/_np/4765/11294765_80x80.jpg
Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 2011 modellerini şimdi satın alıp 4 ay ötelemeli taksit avantajıyla Ocak 2011'den itibaren geri ödeme imkanı sunan yeni bir kampanyaya start verdi.
Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Koç Fiat kredi desteğiyle Fiat Finans[/URL] kanalıyla hayata geçirilen kampanya ile satın alma tercihini Fiat Linea, Fiat Punto Evo, Fiat Bravo, Fiat Fiorino, Fiat Scudo ve Yeni Fiat Doblo gibi Fiat modellerinden yana kullanacak olan müşterilere, araçları hemen teslim edilirken ödemeye ise Ocak ayında başlayabilme ayrıcalığı sunuluyor.
31 Ağustos'a kadar sürecek yeni bir kampanyaya start veren Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 2011 model otomobil ve hafif ticari araç modellerini Ağustos ayından satın alabilme ve Ocak 2011'den itibaren ödemeye başlayabilme imkanı sunuyor.
Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans kanalıyla hayata geçirilen kampanyadan satın alınacak araç bedelinin minimum yüzde 30'unu peşin olarak ödeyen müşteriler yararlanabiliyor.
“Şimdi Al, Ocak'ta Ödemeye Başla” sloganıyla hazırlanan kampanya kapsamında 5 bin 600 liralık peşinatla 13 bin liralık kredi kullananlara ayda 391 liralık taksit ve toplam maksimum 48 ay vadeyle “ötelemeli geri ödeme” imkanı sunuluyor.
Fiat Linea'dan Fiat Bravo'ya, Fiat Fiorino'dan, Yeni Fiat Doblo'ya kadar tüm Fiat model ailesi için uygun peşinat ve uzun vade alternatifinin yanında eşit ödemede anahtar teslim fiyatının yüzde 100'üne sıfır peşinatla kredi kullanma imkanı da ayrıca sağlanıyor.
[url]https://rss.feedsportal.com/c/32714/f/507117/s/cbb5a23/l/0L0Shurriyet0N0Btr0Cekonomi0C155393920Basp/story01.htm (https://piyasanet.hurriyet.com.tr/)
SKELETER
24/08/2010, 00:37
Fiat'ın bu özelliğinden nefret ediyorum. Araba al dünyanın parasını ver 3 ayda 2000TL değeri düşsün. Ki yaz aylarında fiyatlar artar derler
https://www.hurriyet.com.tr/_np/4765/11294765_80x80.jpg
Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 2011 modellerini şimdi satın alıp 4 ay ötelemeli taksit avantajıyla Ocak 2011'den itibaren geri ödeme imkanı sunan yeni bir kampanyaya start verdi.
Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Koç Fiat kredi desteğiyle Fiat Finans[/URL] kanalıyla hayata geçirilen kampanya ile satın alma tercihini Fiat Linea, Fiat Punto Evo, Fiat Bravo, Fiat Fiorino, Fiat Scudo ve Yeni Fiat Doblo gibi Fiat modellerinden yana kullanacak olan müşterilere, araçları hemen teslim edilirken ödemeye ise Ocak ayında başlayabilme ayrıcalığı sunuluyor.
31 Ağustos'a kadar sürecek yeni bir kampanyaya start veren Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 2011 model otomobil ve hafif ticari araç modellerini Ağustos ayından satın alabilme ve Ocak 2011'den itibaren ödemeye başlayabilme imkanı sunuyor.
Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans kanalıyla hayata geçirilen kampanyadan satın alınacak araç bedelinin minimum yüzde 30'unu peşin olarak ödeyen müşteriler yararlanabiliyor.
“Şimdi Al, Ocak'ta Ödemeye Başla” sloganıyla hazırlanan kampanya kapsamında 5 bin 600 liralık peşinatla 13 bin liralık kredi kullananlara ayda 391 liralık taksit ve toplam maksimum 48 ay vadeyle “ötelemeli geri ödeme” imkanı sunuluyor.
Fiat Linea'dan Fiat Bravo'ya, Fiat Fiorino'dan, Yeni Fiat Doblo'ya kadar tüm Fiat model ailesi için uygun peşinat ve uzun vade alternatifinin yanında eşit ödemede anahtar teslim fiyatının yüzde 100'üne sıfır peşinatla kredi kullanma imkanı da ayrıca sağlanıyor.
[url]https://rss.feedsportal.com/c/32714/f/507117/s/cbb5a23/l/0L0Shurriyet0N0Btr0Cekonomi0C155393920Basp/story01.htm (https://piyasanet.hurriyet.com.tr/)
bahsi geçen rakamlar Palio için geçerli!!! Ben fiat bayisiyle konuşunca anladım, resimde punto gösterip palio fiyatı veriyolar :gun_band:
Sezinhan
07/09/2010, 02:59
Evo sunroof + asist kit multiair 105 hp dynamic 1.4
29.500e aldım, 2 hafta oluyo.
hocam liste fiyatında 30.250+1.750+400=32.400 TL lik arabayı 2.900 indirimle 29.500'e almışsınız sanırım. biraz daha indirim yapabilirletmiydi ? %10 bayi pazarlık indirimi desek belki 29.000 'u zorlardı. bu arada peşin mi verdiniz? yoksa kredi mi çektiniz? sormamdaki amaç kredi çekersek , ki şu anda dosya masrafsız 0,89 faizli kredisi cazip görünüyor, bayi ile olan pazarlığı etkiler mi?
zafermutlu
07/09/2010, 17:59
hangi bayi bu aldıgınız
Sezinhan
08/09/2010, 03:30
Bursa Banoto'dan aldım.
Liste fiyatı Ağustos ayında farklıydı diye hatırlıyorum. Belki Eylülde düşmüş olabilirler. Benim hesapladığım 34.800'e geliyordu toplam. %5 koç indirimi kullandım. Kalanı da bayi indirimi olmuş oldu.
Sezinhan
08/09/2010, 03:30
hangi bayi bu aldıgınız
Siz ne kadara aldınız?
Sezinhan
08/09/2010, 03:32
hocam liste fiyatında 30.250+1.750+400=32.400 TL lik arabayı 2.900 indirimle 29.500'e almışsınız sanırım. biraz daha indirim yapabilirletmiydi ? %10 bayi pazarlık indirimi desek belki 29.000 'u zorlardı. bu arada peşin mi verdiniz? yoksa kredi mi çektiniz? sormamdaki amaç kredi çekersek , ki şu anda dosya masrafsız 0,89 faizli kredisi cazip görünüyor, bayi ile olan pazarlığı etkiler mi?
Kredi çektim ama %90 krediye ihtiyacım vardı, koç finanstan vermediler. Max. %80 kullandırıyoruz dediler. Ben de Ziraat'e gittim. Masrafsız 0,99'a çektim krediyi.
İster kredi çekin, ister peşin verin, pazarlıkta çok farketmiyo..
zafermutlu
08/09/2010, 11:59
Kredi çektim ama %90 krediye ihtiyacım vardı, koç finanstan vermediler. Max. %80 kullandırıyoruz dediler. Ben de Ziraat'e gittim. Masrafsız 0,99'a çektim krediyi.
31.500 e anlaştık. 2000tl kazıklandım. ama arkadaşlarım var almayı düşünen verdiginiz bilgi için tşkler 29500 çok iyi fiyat 2kişi var onlar olsun kazıklanmasın..
aslında benimde bilmek istediğim buydu. bayi tüm parayı nakit olarak almış. ama siz fiat finanstan kredi çekseydiniz, elinize hiç para geçmeden bayi fiat finansdan para alacaktı. işte bu bayinin fiat finanstan aldığı parada kesinti var mı? kesinti var ise pazarlık yapma şansı ve indirimin yüksek olmasını beklememek lazım. bilen varmı acaba bu konuyu?? fiat finans bayilerden çektiğimiz oto kredileride kesinti yapıyormu bayilerinden?????
roadends
10/09/2010, 14:46
Bende PUNTO EVO 5K DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75 HP aldımm +
Skydome + Assist Kit + Pop Kit
33.800 lira ?? Sizce fiyat nasıl ?
EvoKoray
10/09/2010, 14:48
Bende PUNTO EVO 5K DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75 HP aldımm +
Skydome + Assist Kit + Pop Kit
33.800 lira ?? Sizce fiyat nasıl ?
fiyat güzel ama biraz daha pazarlık yapılabilir belki 33.500 e :)
roadends
10/09/2010, 14:54
fiyat güzel ama biraz daha pazarlık yapılabilir belki 33.500 e :)
Anladım Neyse kaderimizde bu varmış :)
Aldım ben bile arabayı da Araba İtalya'da üretim bandındaymış... 1.5 hafta oldu 20 sindeki hafta arabayı teslim edeceklerini söylediler.. Umarım bu konuda yanıltmazlar beni ... Teşekkürler cevap için... 300 lira zarardayım sanırım :(
2011 model GRANDE PUNTO S5 5 KAPI 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC versiyon arabaya full kit +skydome 28.700 fiyat aldım. pahalı geldı bana açıkçası. birde dizellerde dualogic vites kalkmış ona da ayrıca sinir oldum.
EvoKoray
12/09/2010, 15:48
punto evo düşünmüyormusunuz ?
punto evo düşünmüyormusunuz ?
zaten kredi çekeceğim için PUNTO EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC ile fiyat farkı çok fazla oluyor. evet daha donanımlı tabi ama para konuşuyor malesef :boat0000: hatta PUNTO EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC + skydome 33.500 falan oluyor tam fiyatı hatırlamıyorum ama 3.500 - 4.000 tl daha fazla fark istediler.
zaten kredi çekeceğim için PUNTO EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC ile fiyat farkı çok fazla oluyor. evet daha donanımlı tabi ama para konuşuyor malesef :boat0000: hatta PUNTO EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC + skydome 33.500 falan oluyor tam fiyatı hatırlamıyorum ama 3.500 - 4.000 tl daha fazla fark istediler.
ama arada o kadar fark varki anlatılacak gibi değil gerçekten.tabi para mevzusu can sıkıcı içinize siniyorsa active donanımıda deneyebilirsiniz gpnin seri 5inden çok daha zengin bir araçtır.
valla ne yapacağım şuan kafam karıştı. evo alamam bu fiyatlarla. zaten kendimi dizele şartlamıştım, kötü oldu. 27.000'e düşerse full ve skydome dahil fiyatı o zaman GP alacağım. zannedersem aralık ayında iyi bir kampanya olur. en azından ödeme kolaylığı vs de olabilir. şuan dediğim gibi fiyat yüksek.
punto evo dynamic 1.3 multijet 75 bg start&stop evo siyahı(içi bordo) + assist kit+ mtv 32.500 nasıl sizce?
punto evo dynamic 1.3 multijet 75 bg start&stop evo siyahı(içi bordo) + assist kit+ mtv 32.500 nasıl sizce?
bence 31.500 falan olmalı
onderbaki
16/09/2010, 00:24
yok daha neler aracın takas indirimli liste fiyatı 32.250 hadi 500 düşsünler. üzerine bahsettiğin kitleri de ekle 32,500 iyi fiyat bence.
yanlız yanlış anlamadıysam ruhsat ve plaka masrafları ve trafik sigortası dahil olmasa bile iyi fiyat bence.
Merhaba,
Punto Evo 1.4 dynamic duologic için 29.150 fiyat aldım. Hatta arabayı da aldım. :)
Selamlar.
Merhaba,
Punto Evo 1.4 dynamic duologic için 29.150 fiyat aldım. Hatta arabayı da aldım. :)
Selamlar.
hoşgeldin abi hayırlı olsun inan bana en ufak bir pişmanlık duymayacağını ümit ediorum
smartmavi
16/09/2010, 02:06
2007 multijet emotion dualogic+ cam tavan verelim?? üstelik 59700 km'de.
ya adam 32000 bile yapamadı sürekli ekrandan iskontoları fln gösterdi zorladık ama hatta bu fiyat içn bile fabrikadan onay fln dedi bende anlamadm
arakdaşlar 32 normal ben evoyu alırken ilk gelen seriden almıştık radyoda reklamı duyduk gittik adam 1.3 active 33 dedi sonra lansman indirim sevgililer günü indirimi vs ile 29000 e 1.3 active star and stoplusunu aldık ben dynamic istedim ama ozaman lansaman indirimi uygulamayacağını söyledi fiyat güzel bence 32000 tl ideal
ya adam 32000 bile yapamadı sürekli ekrandan iskontoları fln gösterdi zorladık ama hatta bu fiyat içn bile fabrikadan onay fln dedi bende anlamadm
boya koruma hediye et falan deseydin adama bize karter koruma ile 200 tllik boya koruma hediye ettiler:toot0000:
valla ne yapacağım şuan kafam karıştı. evo alamam bu fiyatlarla. zaten kendimi dizele şartlamıştım, kötü oldu. 27.000'e düşerse full ve skydome dahil fiyatı o zaman GP alacağım. zannedersem aralık ayında iyi bir kampanya olur. en azından ödeme kolaylığı vs de olabilir. şuan dediğim gibi fiyat yüksek.
hocam ikinci el al bence
hocam ikinci el al bence
dostum onuda düşündüm de hem ilk sıfır arabamı almak istiyorum hem 2. el istediğim tipte yok yada çok az, etrafımda da 2. el araç mağduru nedense biraz fazla, (mesela 2. el 207 alan arkadaşım tüp taktırana kadar km'de 0,5 tl yakıyordu. tüple 0,30'a mı ne düştü.sebebini bulamıyorlar ve daha böyle farklı 3-4 araç) birde kredi ödeme kolaylığı olarak fiat'ın yapacağı kampanya vs "0" a daha yakın gibi gözüküyorum.
pilotender
18/09/2010, 15:37
dostum onuda düşündüm de hem ilk sıfır arabamı almak istiyorum hem 2. el istediğim tipte yok yada çok az, etrafımda da 2. el araç mağduru nedense biraz fazla, (mesela 2. el 207 alan arkadaşım tüp taktırana kadar km'de 0,5 tl yakıyordu. tüple 0,30'a mı ne düştü.sebebini bulamıyorlar ve daha böyle farklı 3-4 araç) birde kredi ödeme kolaylığı olarak fiat'ın yapacağı kampanya vs "0" a daha yakın gibi gözüküyorum.
Kesinlikle katılıyorum size. Ben de iki gün önce bir Fiorino aldım bütün ekstra paketleri dahil bir şekilde. En güzeli sıfır almak. İçinin kokusu ne desen değer... İkinci el alınca aklında insanın her zaman soru işareti kalıyor.
Eğer günde 50km den fazla yol yapacaksınız kesinlikle dizel alın. Değişik yerlerdede yazdım bir kaç kere.
1.4 benzinli Romayıda yakar, alanıda yakar. Neron'un kemikleri sızlıyordur şimdi, zaten o da italyan değilmiydi. Kendisi Roma'yı yakmış, GP'lar bizi. Yakmak bu İtalyanların genlerinde var. Cayır cayır yanıyorum :) km de 0.349 kuruş yakıyor. Oda gaz pedalına kuş tüyü ile dokunmama rağmen. Yakında bi hortum alıp, pedala doğru onunla üflüyeceğim, belki daha az yakar.
1.4 Fire 77hp, Dualogic, skydom, 27300tl aldım 27 ağustosta. Birde üstüne 5000tl masraf yaptım jant, lastik, ses vs. O parayı üstüne koyar Linea, Bravo alırdım en sadesinden dizel. Ama bizde hastalık bu iş. Alırken kuruş hesapla, sonra git ıvır zıvıra para harca.
------
Bir şekilde Fiat'la ilgili internette araştıma yaparken, bu başlığa ulaşan insanları yanlış yönlendirmiş olabilirim diye, yukarıdaki yazıma bir şeyler daha eklemek istedim.
Yakıt tüketimi ile ilgili şakayla karışık yaptığım yorum, aslında abartılı oldu. Yarın yeni teknolojilerle belki ama, bugün bu hacimde benzinli bir motorda daha az yakan bir araç yok. Piyasadaki mevcut tüm benzinli modellerde tüketim bu şekilde.
Yakıtla ilgili içinde bulunduğum durumdan ben sorumluyum aslında, bekleyip dizel almak varken bu aracı aldım. Sürüş konforundan ve keyen çok memnunum. Ayrıca aldığım fiyata, bu donanım özelliklerinde (otomatik vites, cam tavan, abs-ebd-asr-msr-hba-hillholder) bir başka araçta bulamadım. Ufak tefek kusurlarsa her zaman olan şeyler.
Sonuçta Fiat'ı hiç düşünmeden herkese tavsiye ederim.
Kesinlikle katılıyorum size. Ben de iki gün önce bir Fiorino aldım bütün ekstra paketleri dahil bir şekilde. En güzeli sıfır almak. İçinin kokusu ne desen değer... İkinci el alınca aklında insanın her zaman soru işareti kalıyor.
hayırlısı olsun, güle güle kullanın. neden puntodan vazgeçtiniz bu arada , profilinizde yazıyor artık yok diye :rolleyes: ticariye geçince merak ettim.
Eğer günde 50km den fazla yol yapacaksınız kesinlikle dizel alın. Değişik yerlerdede yazdım bir kaç kere.
1.4 benzinli Romayıda yakar, alanıda yakar. Neron'un kemikleri sızlıyordur şimdi, zaten o da italyan değilmiydi. Kendisi Roma'yı yakmış, GP'lar bizi. Yakmak bu İtalyanların genlerinde var. Cayır cayır yanıyorum :) km de 0.349 kuruş yakıyor. Oda gaz pedalına kuş tüyü ile dokunmama rağmen. Yakında bi hortum alıp, pedala doğru onunla üflüyeceğim, belki daha az yakar.
1.4 Fire 77hp, Dualogic, skydom, 27300tl aldım 27 ağustosta. Birde üstüne 5000tl masraf yaptım jant, lastik, ses vs. O parayı üstüne koyar Linea, Bravo alırdım en sadesinden dizel. Ama bizde hastalık bu iş. Alırken kuruş hesapla, sonra git ıvır zıvıra para harca.
------
Bir şekilde Fiat'la ilgili internette araştıma yaparken, bu başlığa ulaşan insanları yanlış yönlendirmiş olabilirim diye, yukarıdaki yazıma bir şeyler daha eklemek istedim.
Yakıt tüketimi ile ilgili şakayla karışık yaptığım yorum, aslında abartılı oldu. Yarın yeni teknolojilerle belki ama, bugün bu hacimde benzinli bir motorda daha az yakan bir araç yok. Piyasadaki mevcut tüm benzinli modellerde tüketim bu şekilde.
Yakıtla ilgili içinde bulunduğum durumdan ben sorumluyum aslında, bekleyip dizel almak varken bu aracı aldım. Sürüş konforundan ve keyen çok memnunum. Ayrıca aldığım fiyata, bu donanım özelliklerinde (otomatik vites, cam tavan, abs-ebd-asr-msr-hba-hillholder) bir başka araçta bulamadım. Ufak tefek kusurlarsa her zaman olan şeyler.
Sonuçta Fiat'ı hiç düşünmeden herkese tavsiye ederim.
aslında eskinden dizel ve duologic olan puntoda dizellerde otomatik vites kalmış. neden anlamadım. bayiden "fiyat artınca insanlar bravoya falan yöneliyor, bu yüzden dizellerde otomatik kalktı" diye bir cevap geldi ama ne alakası var ki? boş bir bravo alacağıma dolu bir punto her zaman daha mantıklı. ve evet bu özellik ve kalitede bu fiyata Türkiye'de başka araç da yok. kaldıki 1 TL ile 3 km yol gidiyorsunuz benzinlide. düşünün dünyadaki en pahalı benzin bizde olduğu için böyle bu. yoksa hata bizde değil. dibimizde çıkan petrole bu kadar vergi neden konuyor anlamak mümkün değil. dizele mecbur ediyorlar adamı. onu da alabilirsen tabi.
pilotender
24/09/2010, 16:45
hayırlısı olsun, güle güle kullanın. neden puntodan vazgeçtiniz bu arada , profilinizde yazıyor artık yok diye :rolleyes: ticariye geçince merak ettim.
Merhabalar. Öncelikle sattığım GP'den, sorun çıkarmamasından dolayı çok memnundum. Yakıt olarak da, LPG ile kullandığımdan dolayı inanılmaz sonuclar alıyordum. Ancak, bu çok düşük yakıt tüketimlerini tabiki de sürüş zevkinden feragat ederek ve varacağım yere bir hayli geç vararak elde ediyordum. Artık sıkılmıştım gaza rahat rahat basamamaktan. Diğer bir sebep ise Puntonun bagajı gercekten çok küçük geliyordu bana. Daha büyük ve dizel bir araç almak istedim. Bindiğimde içime sinecek, az yakacak ve sağlam olacak bir araba aradım uygun fiyata. Sonuç Fiorino oldu benim için. Çok çok mennunum. Tamamı şehiriçinde çeyrek depodan çok az daha fazla yaktı şimdilik 290 km oldu. Eğer almaya yetecek para varsa cepte, kesinlikle LPG ile uğraşmaya gerek yok bence. Gaza basınca yolu resmen tırmalayarak, yokuş mokuş dinlemeden gidişi bambaşka bir duygu.
Merhabalar. Öncelikle sattığım GP'den, sorun çıkarmamasından dolayı çok memnundum. Yakıt olarak da, LPG ile kullandığımdan dolayı inanılmaz sonuclar alıyordum. Ancak, bu çok düşük yakıt tüketimlerini tabiki de sürüş zevkinden feragat ederek ve varacağım yere bir hayli geç vararak elde ediyordum. Artık sıkılmıştım gaza rahat rahat basamamaktan. Diğer bir sebep ise Puntonun bagajı gercekten çok küçük geliyordu bana. Daha büyük ve dizel bir araç almak istedim. Bindiğimde içime sinecek, az yakacak ve sağlam olacak bir araba aradım uygun fiyata. Sonuç Fiorino oldu benim için. Çok çok mennunum. Tamamı şehiriçinde çeyrek depodan çok az daha fazla yaktı şimdilik 290 km oldu. Eğer almaya yetecek para varsa cepte, kesinlikle LPG ile uğraşmaya gerek yok bence. Gaza basınca yolu resmen tırmalayarak, yokuş mokuş dinlemeden gidişi bambaşka bir duygu.
ticari olduğu için vergi dez avantajı var sanırım. gerçi fark çok değil sanırım. yanlız şehir içinde ticari olduğu için belirli saatlerde her yoldan gidilmiyor. mesela ankara'da öyle. saat 17:00 den sonra hemen çeviriyorlar diye biliyorum. ama bunun içinde belediyeden bir kağıt alınarak yıllık bir ücret ödenerek bu sorunda ortadan kalkıyordu.
pilotender
24/09/2010, 17:10
ticari olduğu için vergi dez avantajı var sanırım. gerçi fark çok değil sanırım. yanlız şehir içinde ticari olduğu için belirli saatlerde her yoldan gidilmiyor. mesela ankara'da öyle. saat 17:00 den sonra hemen çeviriyorlar diye biliyorum. ama bunun içinde belediyeden bir kağıt alınarak yıllık bir ücret ödenerek bu sorunda ortadan kalkıyordu.
Ben bahsettiğiniz şeylerin hiçbirini bilmiyorum... Bunca insan var etrafımda fiorino, doblo, citroen nemo, peugeot tepee kullanan. Bunların hiçbirisi mi hiçbirşey söylemez sizce?? Uzun yolda hız limitinin 80 oldugunu biliyorum, iki senede bir değil de her sene muayeneye girdiğini biliyorum. Onun dışında da bazı yollara giremez veya vergisi daha yüksek diye birşey duymadım. Vergisi daha yüksek değil. 1,3 motorlu araçlarla aynı. Yol sınırlamasını ilk kez sizden duydum. Eğer biz Fiorino ile bazı yollara giremeyeceksek, bunca VW Transporter neden yollarda??? O da ticari ve Fiorinonun iki katı büyüklükte... Bu söyledikleriniz eğer doğruysa bununla ilgili bir resmi yazı bulabilirseniz beni de aydınlatırsanız çok sevinirim saygılar.
Hayırlı olsun fiorinon kardeş, selamlar.
pilotender
24/09/2010, 17:30
Hayırlı olsun fiorinon kardeş, selamlar.
teşekkür ederim adamım.!!! Ben de dizellendim artık :) Valla iyi birşeymiş. Bilsem şimdiye kadar alırdım...Senden hemen önce cevap yazan arkadaşın söyledikleri hakkında ne diyorsun? Bu konuda bilgin var mı? Yani ben bizim oralarda kullanamayacam mı arabamı akşam 5 ten sonra? :) Ben böyle birşey bilmiyordum. Senin haberin var mı böyle birşeyden??
Ben bahsettiğiniz şeylerin hiçbirini bilmiyorum... Bunca insan var etrafımda fiorino, doblo, citroen nemo, peugeot tepee kullanan. Bunların hiçbirisi mi hiçbirşey söylemez sizce?? Uzun yolda hız limitinin 80 oldugunu biliyorum, iki senede bir değil de her sene muayeneye girdiğini biliyorum. Onun dışında da bazı yollara giremez veya vergisi daha yüksek diye birşey duymadım. Vergisi daha yüksek değil. 1,3 motorlu araçlarla aynı. Yol sınırlamasını ilk kez sizden duydum. Eğer biz Fiorino ile bazı yollara giremeyeceksek, bunca VW Transporter neden yollarda??? O da ticari ve Fiorinonun iki katı büyüklükte... Bu söyledikleriniz eğer doğruysa bununla ilgili bir resmi yazı bulabilirseniz beni de aydınlatırsanız çok sevinirim saygılar.
hocam 2008 yılından itibaren aracınız panelvan sınıfına giriyor. aşağıdaki sitede 2009 vergileri mevcut
Ticari Araçlar için yıllık MTV değerleri | Fiat Ticari Araçlar (https://www.fiatticariaraclar.com/ticari-araclar-icin-yillik-mtv-degerleri/)
2010 yılı için de bu adresten bakabilirsin vergilere mesela fiorino 648 TL çıkıyor yıllık. araştırdım oradan biliyorum.
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV
yol olarak da ayrıca bilgi vericem.
pilotender
24/09/2010, 17:56
Vergi olarak problem yok. Gayet normal bence. size neden pahalı geldi vergisi arkadaşlar? Bugün en basitinden bir toyota corolla ya da auris alsaydım (ki gerçekten sevdiğim ve düşündüğüm arabalardı) onların vergileri daha da cok olacaktı... İstanbul'da yaşamıyorum ki köprüden gecemeyeceğim diye dert edeyim... Normal şehirlerde nasıl bir kısıtlama vardır eğer varsa onu öğrendiğim zaman herşey okey! Her sene muayeneye girsin varsın ne olacak ki. Ben zaten dizel kullanarak o parayı cıkartırım diye düşünüyorum.
geçen sene çok araştırma yapmıştım bipper hakkında. fiorino, nemo ve bipper birbirinin aynı arabalardır mesela. sadece logoları değişik. hepsi aynı banttan çıkmadır. kısmet olmadı alamadım. ama bir excel yapmıştım corsa ile örnek olsun diye kıyaslayarak. resim olarak ekliyorum.
ha şunu da belirteyim gayet güzel bir araç kullanıyorsunuz. güle güle kullanın. imkanım olsa bende alırdım, alamadım. zaten panelvan falan değil bu araç. ama devlet illa bir yerden bir vergi alacak ya, şu aile aracına bile yıllık 200 den fazla vergi alması ve her sene muayene şartı sinir bozuyor. birde siz aydındasınız sanırım, şimdi gördüm. küçük yerlerde sorun değil ama ankaraya gelirseniz belli saatlerde kızılaya giremiyorsunuz. bence çok saçma ama malesef böyle. bilen arkadaşlar vardır saatlerini söylesinler. olur ya, yolunuz düşer dikkat edin. diğer büyük şehirleri bilmiyorum.
GrandeTalha
26/09/2010, 15:38
2011 GrANDEpUNTO 1.3 MJET 75 HP fULL KİT 29.000tL
SİZCE FİYAT NASIL DAHA UYGUN FİYAT ALAN VAR MI?
2.EL 2008 GP lere 23-24.000 bin TL istiyolar sıfır almak daha mı mantıklı?
Fiyat güzel 2.el ile kıyaslayınca.
2011 GrANDEpUNTO 1.3 MJET 75 HP fULL KİT 29.000tL
SİZCE FİYAT NASIL DAHA UYGUN FİYAT ALAN VAR MI?
2.EL 2008 GP lere 23-24.000 bin TL istiyolar sıfır almak daha mı mantıklı?
28.500 e alınabilir çok iyi pazarlıkla diye düşünüyorum. ki yinede iyi fiyat.
GrandeTalha
03/10/2010, 02:00
daha iyi fiyat alan var mı acaba ? istanbulda hangi bayiyi tavsiye edersiniz?
Herkese selamlar, hayırlı olsun ve güle güle kullanın diyorum.
Evo Fire Dynamic 77bg + Safety Plus Kit + Assist Kit :28400 fiyat aldım.
Yalnız fiyatı veren bayide istediğim renk (siyah ) ve özellikte araç olmadığı için İtalya'daki fabrikasından yeni sipariş verileceğini ve gelmesinin Kasım-Aralık ortasını bulabileceğini söyledi. Biz de 3000 TL kapora verdik ve kalanını araba geldiğinde verecek şekilde anlaştık.
Yalnız,
yapılan kampanya indirimlerinin yanısıra bu fiyata %2 bölge indiriminin de dahil olduğunu,
diğer kampanyalardan kaynaklanan indirimleri teslimat zamanına kadar sabitleyebildiklerini fakat bölge indirimini sabitleyemediklerini,
bu bölge indirimi araba geldiği (bizim de kalan ödemeyi yaptığımız ) tarihte olmaz ise +700 TL lik bir fark olacağını (=29100 TL),
ama bölge indiriminin o tarihte %0 değil de %3 gibi daha yüksek bir değer olabileceğini,
bu durumda arabanın toplam fiyatının da 28400 'den daha düşük olacağını söyledi.
Bölge indiriminin sabitlenmemesi diye bir durum doğru mudur sizce, ve aldığım fiyat nasıldır?
Bir de, sizce sipariş tarihinden itibaren arabanın elime geçme süresi ne kadar olur? Böyle beklemek de insanın sabrını zorluyo :)
Şimdiden teşekkürler...
Bölge indirimi mi !!?
İlk defa duydum..
bölgr indirimi mi ? o ne ki?
bu arada fiyatlar düşmüş. mesela "5K 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC" 27.000'den 26.987'ye düşmüş. şaka gibi :D dalga mı geçiyorlar acaba dedim.
bölge indirim var ne oldugunu çözemedim ama benim faturamda bölge indirimi marmara-istanbul diye geçiyor ve tam 1478 liralık bir indirim :D:D
bölgr indirimi mi ? o ne ki?
bu arada fiyatlar düşmüş. mesela "5K 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC" 27.000'den 26.987'ye düşmüş. şaka gibi :D dalga mı geçiyorlar acaba dedim.
İşte şimdi alınır tam bunu bekliyordu herkes :D
GrandeTalha
05/10/2010, 11:04
1.3 m.jette bin lira indirim var ama sitede fiyatlar düşmüş 29.480 e düşmüş fiyat
enigmaa37
05/10/2010, 20:24
Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatlarında eylül ayına bakarak 1000tl zam yapılmıs takas fiyatlarında ise cüzi miktarda indirimler yapılmış.bölge indirimi nedir acaba birileri acıklayabilirmi?
Bölge indirimi mi !!?
İlk defa duydum..
Valla benim anladığım kadarıyla bazı bölgelerde bazı marka modellerde satışı artırmak için bölge müdürlüklerinin insiyatifi ile yapılan özel indirim. Yani bu durumda benim bahsettiğim marmara bölgesi için geçerli bir indirim olabilir. Diğer bölgeler de aşağı kalmayıp yapıyolardır diye düşünüyorum o da ayrı mesele.
Ama benim sorum arabasını hemen almayıp 1-2 ay sonra alırken arabanın ücretini ödeyenlere aslında. Böyle bir durumda olanlar için araba için sipariş verildiği sırada (herhalde herkes bir kapora veriyordur bunun için) bayinin verdiği fiyat ile teslimatta ücretin kalanı (%90?) ödenirken fiyat değişikliği yaşayan oldu mu merak ediyorum.
Benim anlaştığım bayi bu farkın sadece bölge indirimi için sözkonusu olabildiğini, siğer kampanyalar sabitlenebilirken bunun sabitlenemediğini söylüyor.
merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım. malesef halen arabam gelmedi, siparişi verdik bekliyorum. 1 ay geçti, dediklerine göre 3 haftaya burda olacakmış. 2011 model beyaz dynamic 1.3 multijet içi kırmızı döşemeli + asisst kitli 29.900 tl'ye aldım sizce fiyat nasıl? benim araştırdığıma göre iyi gibi geldi.
GrandeTalha
06/10/2010, 15:30
bende sıfır araba almaya gittiğimde müşteri temsilcisi buna benzer bişey söyledi bölge indirimi diye bişey telaffuz etmedi ancak, yeni araçlar kasım sonunda italyadan gemiyle gelcek ve şimdi ki fiyattan şipariş verirseniz araba tesliminde fiyat farkı çıkabilir dedi,,,
sonra da bi tavsiyede bulundu kasımın son haftası gelin daha ucuza alırsınız...:D hemde hemen teslim
merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım. malesef halen arabam gelmedi, siparişi verdik bekliyorum. 1 ay geçti, dediklerine göre 3 haftaya burda olacakmış. 2011 model beyaz dynamic 1.3 multijet içi kırmızı döşemeli + asisst kitli 29.900 tl'ye aldım sizce fiyat nasıl? benim araştırdığıma göre iyi gibi geldi.
:icon_smile_8ball: yaw niye kimse fikir paylaşmıyor. o kadar iyimi fiyat yani?
HasanAliz
07/10/2010, 00:16
bence fiyat çok iyi. FIAT sitesinde yazandan çok daha ucuz. Kredili mi aldınız acaba?
yarı nakit yarı kredi olarak aldım.
[QUOTE=m_atif;390186]:icon_smile_8ball: yaw niye kimse fikir paylaşmıyor. o kadar iyimi fiyat yani?[/QUOTE ]29.500 belki zorlarmış gibi geldi bana. bu arada hangi bayiden aldınız? birmottan mı? bende alacağım için hangi bayi daha uygun bulmaya çalışıyorum.
Kartaş ama çok zorladım inmediler malesef :(
Kartaş ama çok zorladım inmediler malesef :(
olsun, fiyat gayet güzel yinede. güle güle kullanın.
Süper fiyatmış hatta.Skydome eklersek bile 32 bin'i bulmuyor.Alayım bende bari..
drmeckel
09/10/2010, 02:01
ben 1.4 fire full kit benzinli dualogic vites 26.250 ye anlaştım. benim kide aralıkta gelecek. fiyat nasıl?
ben 1.4 fire full kit benzinli dualogic vites 26.250 ye anlaştım. benim kide aralıkta gelecek. fiyat nasıl?
28-26.250=1.750 indirim olmul liste fiyatından. bana biraz az geldi indirim. güle güle kullanın.
bayi karını %2 ye indirdi ekim ayında fiat. başka da bir indirim yok. hayat boyu fiat indirimi var sadece.
goktufan
10/10/2010, 03:46
Arkadaşlar, bugün Koç ailem indirimiyle birlikte bayiden aldığım fiyatları yazıyorum.
Punto Evo 1.3 Mjet 75 HP Dynamic = 29750 TL
Grande Punto 1.3 Mjet 75 HP Active(zaten dynamic seçeneği yok) = 27300
Plaka, ruhsat, bandrol ve trafik sigortası dahil.
Bu fiyatları pazarlıksız koç ailem kullanırsam ne fiyattan verirsiniz sorusuna cevap olarak aldım. Belki pazarlıkla azcık daha indirilebilir :)
29750 +asist kit 400 tl = 30150, 30150-29900=250 tl fark cıkıo bnm aldığıma göre onuda indirebilirsin bana sade dynamic için 29500 vermişlerdi.
Arkadaşlar sizin fiyatlar çok iyiymiş yav bayiden aldığım en son fiyat Evo 1.3 Multijet 75 hp Active modeli için 29.500 adam daha da inmiyor,m_atıf nickli hocam siz hangi bayiden aldınız fiyatı göz göre göre kazık yemiyelim de?
kartaştandan aldım aracımı koç indirimi + tanıdık indirimi. ayrıca başka bayilerden fiyat alıp fiyat kırdırdım
slm arkadaşlar sitenize yeni üye oldum sizden yardımınızı rica ediyorum bugün aldığım fiyat teklifine göre
1.punto evo 1.4 fire 77 hp active duologic 27.500
2.grande punto 1.4 duologic full+kit 26.750
aldığım fiyatlar bunlar.sizce hangisi daha uygun yada alınabilir.yada beklemek daha mı mantıklı.lütfen yorumlarınızı yazın.
slm arkadaşlar sitenize yeni üye oldum sizden yardımınızı rica ediyorum bugün aldığım fiyat teklifine göre
1.punto evo 1.4 fire 77 hp active duologic 27.500
2.grande punto 1.4 duologic full+kit 26.750
aldığım fiyatlar bunlar.sizce hangisi daha uygun yada alınabilir.yada beklemek daha mı mantıklı.lütfen yorumlarınızı yazın.
grande punto 1.4 duologic full+kit 26.750
bunun skydome'lu fiyatı 28.700 demişlerdi 2 ay önce. biraz daha indirim olmasını bekliyorum. grande nin şu anki hali de eski grandelerin active modeli zaten. donanım farkı nedir bakmak lazım.
drmeckel
14/10/2010, 00:01
bence birazdaha pazarlık yap en azından26.500 indirmesi lazım
Grande Punto 1.2 standart model 23.200-TL+park sensörü hediye...10 gün içinde teslim alacağım aracı,araç İzmirde imiş,ordan bursaya geçicek ordan da Ankaraya gelecek..syg
Grande Punto 1.2 standart model 23.200-TL+park sensörü hediye...10 gün içinde teslim alacağım aracı,araç İzmirde imiş,ordan bursaya geçicek ordan da Ankaraya gelecek..syg
hayırlı olsn, güle güle kullan.
sakinkaradas
15/10/2010, 15:06
kardeş o fiyatı hangi bayiden aldın.aynı araçtan bende arıyorum.bayi adreisini verirsen sevinirim.
Ankara kartaş koya yolu yalnız dediğim gibi bu fiyat koç indirimi + tanıdık olarak gerçekleşti.
sakinkaradas
15/10/2010, 15:48
saolun bide ben şansımı deneyim.
sakinkaradas
15/10/2010, 15:51
evet ben sabah orayla görüşmüşüm.size gerçekten çok iyi fiyat vermişler.aynı araç için bana 30650 lira fiyat verilmiş.assist kitlisine.asisst kitsiz içinde 30200 verilmiş.
gemlikli_55
15/10/2010, 15:53
hayırlı olsun yenı araban
insomnia06
15/10/2010, 15:57
bende bir tanıdık vasıtasıyla fiesta alacaktım gerçekten çalışan vs indirimi baya bi etkiliyor,iyi ki almamşım diyorum şimdi ama:)
1.3 mjet dinamic skydome, kit, bule me, hifi 34000 trafik sıgortası ve dosya dahil fiyatı nasıl sizce??
sakinkaradas
18/10/2010, 09:28
evet pazarlık cumartesi bitti.nasipse bu gün gidip maddi konuları halledecegiz.asisst kitli 1,3 dynamic evo ya 30,500 liraya sahip olduk.sadece renk için 10 gün kadar bekleyecegiz.tercihimiz beyaz renk oldu.egzotik kırmızı ellerinde var fakat ben beyaz diye ısrar edince araştrıp bulabileceklerini söylediler.
hayırlı olsun kardes kartastan mı aldın.
sakinkaradas
19/10/2010, 09:20
hayır kardeş
bana yakın ve fiyatında 250 tl daha aşagı verince amasya karakaşlardan aldım.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan kazasız belasız
sakinkaradas
19/10/2010, 10:37
amin kardeş.artık 10-15 gün aracın gelmesini bekleyecegiz.
araç hiçbir bayide yok ya bende beyaz renk grande punto arıyorum 1,3 multijet 6 hafta gibi sürede gelir diyolar
sakinkaradas
24/10/2010, 14:37
nasipse bayramdan 1 hafta önceye bi aksilik olmazsa teslim edecekler.
GrandeTalha
25/10/2010, 15:41
yeni araç alan arkadaşlara hayırlı olsun önümüzdeki ay fiyatların daha da düşeceğini tahmin ediyorum ve araçlar gelmiş olacağı için bekleme süresi de kısalcak almayı düşünenler kasım 15de bayide olsunlar..........
Yok mu FİAT'ın servis-yedekparça-bakım indirimi falan.
Diğer markalar sürekli yapıyor %10-%20 yada Check-up falan.
Yoksa ben mi kaçırıyorum böyle şeyleri??????
sakinkaradas
26/10/2010, 13:25
yok kardeş yok
paraya ihtiyaçları yok adamların.bu sene sanırım genel satışta 1.ler
kutkuozen
26/10/2010, 21:27
Fiat bugün Autoshow özel kampanyası adı altında ciddi miktarda bir indirim yaptı. Bu konuda bayi ile konuşan var mı?
GrandeTalha
29/10/2010, 17:01
Grande Punto 1.3 mjet Seri 5 Full Kit Dahil 28bin fiyat aldım...
sakinkaradas
29/10/2010, 17:11
o fiyata evo alırsın.hiç ugraşma bence.ben 31375 evo 1,3dynamic+ak+skydome aldım.
GrandeTalha
29/10/2010, 17:15
evo için active 29bin dynamik 30900 fiyat aldım çok yüksek söylemiş be...
ama grande için fiyat 27bin bence bu fiyat uygun ne dersiniz,,,
sakinkaradas
29/10/2010, 19:00
ekim ayı fiyatları
evo 1.3 dynamic pazarlıgı iyi yaparsanız 30,000
evo 1,3 dynamic asist kit 30,400
evo 1,3 dynamic asist kit+skydome tavan 31,375(ben bundan aldım.teslimat bekliyorum)
mstfzytn
29/10/2010, 19:20
ekim ayı fiyatları
evo 1,3 dynamic asist kit+skydome tavan 30,375(ben bundan aldım.teslimat bekliyorum)
selamlar. aranıza yeni katıldım.
aldığınız fiyatlar gayet iyiymiş. ben sade evo dynamic multijet için 30,000 e anlaştım. pazartesi elimde olacak.
ali_yildiz
29/10/2010, 20:40
merhabalar bende evo 1.3 mdynamic assistkit için 30 000 tl el sıkıştım kaporomu yatırdım haftaya inşallah elimde olucak
Wolf1965
30/10/2010, 02:14
Grande Punto 1.3 Active 27.000 TL....Yine G.Punto 1.4 fire active otomatik 25.250 TL.sı fiyat aldım.Bunlar da 2. kez fiat marka araç alışım,vergi levhası ve auto show indirimi var...
seysey37
30/10/2010, 02:23
o fiyata evo alırsın.hiç ugraşma bence.ben 31375 evo 1,3dynamic+ak+skydome aldım.
ekim ayı fiyatları
evo 1,3 dynamic asist kit+skydome tavan 30,375(ben bundan aldım.teslimat bekliyorum)
30,375TL mi 31,375TL mi :)
sakinkaradas
30/10/2010, 09:38
31,375 yanlış olmuş.kusura bakmayın.
seysey37
30/10/2010, 17:16
30,375 mükemmel bir fiyatta okdr özelliğe ondan şaşırdım :) bende dizel düşünüyorumda gp den sonra evo fikri pek çekici gelmiyo :)
drmeckel
30/10/2010, 22:37
Grande Punto 1.3 Active 27.000 TL....Yine G.Punto 1.4 fire active otomatik 25.250 TL.sı fiyat aldım.Bunlar da 2. kez fiat marka araç alışım,vergi levhası ve auto show indirimi var...
nerden fiyat aldınız? full kit varmı?
merhaba..bugün adana birmot'dan grande punto için 28000, evo dynamik için 31000 tl'lik teklif aldım..yapabilecekleri son teklif olduğunu söylediler..sizleirn ayzdığına göre fiyat biraz yukaarda değil mi?
hidalban
31/10/2010, 00:02
ben geçen hafta teslim aldım 1.3 mj dynamic +asist kit 30600'e aldım
Arkadaşlar bugün İzmir Birmot'tan 1.4 multiair punto için 28.500 fiyat aldım (17 jant ve assist kit hariç) ve bu opsiyonları istediğim taktirde minimum 2 ay süre verdiler bu süre çok fazla değil mi ayrıca fiyatı opsiyonlarıda ekleyince bana çok geldi ne dersiniz?
Ellerinde bu motor yokmuş siparişle gelcekmiş...
sakinkaradas
01/11/2010, 10:44
Yeni araba alacak arkadaşlar elini çabuk tutsa iyi olur.otoshow fuarından araç alanlara ekstra 1000 tl indirimli kampanya başlamış.bence kaçırılmayacak fırsat.ben bile arabayı erken aldıgıma pişman oldum.bence hiç kaçırmayın derim.
GrandeTalha
01/11/2010, 10:49
Autoshow indirimi hikaye bayiler daha ucuz veriyor fuara katılan firmalar stand parası çıkarma peşindeler fuardan kesinlikle araba almayın derim bayilerde kota peşindeler olabildiğince çok satmak istiyorlar Ekim ayına göre bu ay 500 TL daha düşük bir fiyat aldım bunuı da yıl sonu etkisine bağlıyorum fuara değil...
Ben evo multiair için fiyat aldım full kit ne ararsan var 17 jant skydown a dan z ye 33,500 tl.
Sinann24
01/11/2010, 18:13
1.4 FIRE 77 HP BENZİNLİ
Silindir hacmi: 1368 cc
Maksimum güç: 77 hp (57 kW) / 6000 dd
Maksimum tork: 115 Nm (11.7 kgm) / 3000 dd
Vites kutusu, vites sayısı: 5 + geri
Maksimum hız: 165 km/s
Hızlanma (0-100 km/s): 13.2 saniye
Ortalama yakıt tüketimi (manuel-otomatik):*
5.9 / 5.7 (lt/100 km)
Şu an Fiatin sitesinde 3 adet farklı GP modeli gozukmektedir bunun harıcınde uretım yok heralde...
2011 MODELLERde bagaj aydınlatması varmı yokmu ?
Bir oncekı yazısmalara bakınca farklı farklı modellerden bahsettıgınızı goruyorum dinamic gibi falan Ben yukarda bahsettıgım modeli 23750 pazarlık daha etmeden verilen fiyat bayı ındırımını daha konusmadım.
Sizce uygunmudur
Sinann24
01/11/2010, 18:14
Unutmadan 2012 olarak alcam Ocakta alcagım ıcın
enigmaa37
01/11/2010, 18:38
arkadaslar dün autoshow cnr daydım punto evo icin fiyat aldım indirim dedikleri tamamıyle hikaye,dışarıdada aynı fiyata rahatlıkla verıyorlar zaten.
sakinkaradas
01/11/2010, 20:04
Unutmadan 2012 olarak alcam Ocakta alcagım ıcın
kardeş boşa umutlanma o alacagın araba 2011 olacak.2011 agustostan sonra alacagın araclar 2012 olur.sen bi 6 aydaha bekle ozaman
Otomobil bakan arkadaşlar Aralık Ayını, hatta bu ayın da sonlarını bekleseler biraz daha indirimle alabilirler araçlarını...