Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 fire 77 hp benzinli

turboprop
25/11/2008, 19:28
herkese selamlar bu gün 1.4 FIRE 77 HP BENZİNLİ
ACTIVE - DYNAMIC - FUN için görüştüm. eşimle beraber çok hoşumuza gitti. anahtar teslim fiyatı 24250 ytl. kasko hediye. ancak sizlerede danışmak istedim sizce nasıl bir otomobil. ben fazla hız sevmem sonuçta bir aile otomobili olarak kullanacağız. yılda tahminim 5000-6000 km belki yaparız belki yapmayız. gerçi bunu bir gp hayrankarının olduğu bie sitede soruyorum :) sizce almalımıyım kampanya 1 haftaya bitecekmiş acele etmek istemiyorum ama heves işte ilk otomobilim olacak bayrama kadar elimde olmasını istiyorum acele olarak yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. inşallah alırsam bu sitede daha fazla görüşüşürüz :clapping:

Fuzuli
25/11/2008, 19:40
Senelik bakıma 6900km de girdim...Ben de az kullananlardanım o yüzden bir iki nokta hakkında konuşayım..Öncelikle hız sevmem diyorsanız, araçtan beklediğiniz tasarruf ise 1.4 fire mantıklı ama bir fire kullanıcısı olarak diyorum ki aradaki fiyat sorun değilse 1.4 starjet alın...Hem 6. vites sayesinde daha ekonomik uzun yol yaparsınız hem de daha güçlü motor ile gaz pedalına daha fazla basmazsınız...
Bu arada benim önceliğim fiyat ve yeterli güvenlikti...Ama 1 seneden fazladır kullandığım aracımda aradığım en çok donanım mp3 çalan cd çalar...

Gp fiyatının karşılığını veren bir araç,ufak tefek tıkırtı seslerine dikkat etmeyip, sevdiğiniz rengi alıp keyfinize bakın...

Bu arada tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız daha hoş olur :) Mesleğin havacılık olduğu Eskişehir ve turboproptan belli tabi...

siyah rüzgar
25/11/2008, 19:51
bencede alınacak bir araba ufak tefek seslere aldırış etmeyecekseniz yakıt konusunda cimri bir aile otomobili.

Ziyaretçi047
25/11/2008, 20:56
tarifinize baktım tam size göre otomobili seçmişsiniz. fire almanız sizi çok memnun edecek eminim. sadece beğendiğiniz donanımı seçin. ama active yeterli gibi. şimdiden hayırlı olsun.

Uzun
25/11/2008, 21:24
dynamic alın para sorununuz yoksa..
sonra mp3 çalmıyor diye veryansın edersiniz...
bir active kullanıcısı olarak çok memnunum ama 2009 da dynamic ya da fun a çevireceğim benimkini satıp..
hem altta sis lambalarıda hoş duruyor...
ama çok binmem tekerlekleri olsun yeterli diyorsanız...
1.4 fire active sizi yeterince mutlu edecektir...
hayırlı olsun şimdiden...

halilim
25/11/2008, 21:28
Merhabalar..

1.4 Fire 77 HP eger fazla bir güç istemiyorsanız olabilir.Bende 1.4 Fire 77Hp kullanıyorum tavsiye ederim ama bir nokta varki;

üstüne basa basa dynamic almayın derim size. Active donanımları sizi memnun ediyorsa active, yok biraz farklı olsun sportif ve donanımı severim diyorsanız fun'ı tercih etmenizi isterim.Dynamic ve Fun ücretleri aynı.

Görüştügünüz fiat servisine giderek yakından inceleyin derim active dynamic ve fun'ı. Dynamic ve Fun arasındaki farkı anlicaksınızdır.

Eski araçım active idi ama zamanla daha opsiyonellisini istedim kendi düşüncem bütün grandepunto kullananlar hep daha üstünü istiyordur.İleride böyle düşünceye sahip olmaman için biraz daha fark ödeyip kesinlikle fun almalısın diyorum.

Bu arada 1 haftaya bitecek olan kampanyanın adı neymiş ?

turboprop
25/11/2008, 22:36
kampanya ismini bilmiyorum bayii dün geldi bu kampanya dedi ve bu aysonunda bitecek dedi ama?

Uzun
25/11/2008, 22:46
neden fun ı tercih ettin halil..

ve ne kadar aldın?

bende dynamic ile fun arasında kararsızım...

aralık sonuna kadar kampanyaların biteceğini sanmıyorum ayrıca...

halilim
25/11/2008, 23:06
kampanya ismini bilmiyorum bayii dün geldi bu kampanya dedi ve bu aysonunda bitecek dedi ama?

Bence başka bir servise gidip birkaç yerden daha fiyat almanı, kampanyanın adını ve yapılan indirimleri daha detaylı ögrenmeni tavsiye ederim..

neden fun ı tercih ettin halil..

ve ne kadar aldın?

bende dynamic ile fun arasında kararsızım...

aralık sonuna kadar kampanyaların biteceğini sanmıyorum ayrıca...

Ben koç personeli indirimi ile 23.950'ye aldım. 2009 Model 1.4 Fire Fun modeli.

Dynamic'de fun'da olmayan 4tane airbag ve otomatik klima var..
Fun'da dynamic'de olmayan Spoiler,Marşpiyel,Karartılmış farlar,Sportif ön gögüs,Sportif koltuk döşemesi,Karartılmış camlar şimdilik aklıma gelenler bunlar bana göre bu etkenler Fun'ı tercih etmeme neden oldu.

Birçok kullanıcıda sportif görünüşe düşkün dynamic alıp masraf edeceginize Fun alıp binmesini tavsiye ediyorum.Garajımda ve garaj bölümünde (Beyaz Güvercin) araçımın resimleri mevcut bi bakın spoiler,marşpiyel,karartılmış camlar ve farların nasıl durduguna..

Dynamic ve Fun arasında kalan bütün arkadaşlara son söylicegim gidin bir servise iki araçada bakın farkı gözünüzle görün..

Ziyaretçi047
25/11/2008, 23:20
fun daki tek eksik arka cam otomatiği olsa gerek. otomatik klima tartışmalı :)

leothesaint
27/11/2008, 18:53
arkadaşlar ben de fire ile starjet arasında tereddütte kaldım fire fiyatı daha uygun olduğu için almayı düşünüyorum ama 4 kişi 80-90kg arasında yokuş yukarı bu araçla sollama yapılabilirmi?

turboprop
27/11/2008, 23:02
ben bir kaç gün önce 24250 ytl ye bulmuştum. ancak bu gün izmirde bir bayii aradım 23250 dediler oraya bakacağım artık. 9 ay %0 faiz 12 ay a %0,42

ABNEW
28/11/2008, 00:48
arkadaşlar ben de fire ile starjet arasında tereddütte kaldım fire fiyatı daha uygun olduğu için almayı düşünüyorum ama 4 kişi 80-90kg arasında yokuş yukarı bu araçla sollama yapılabilirmi?

Levent, uygun vites ve devir seçildikten sonra ikisiyle de sollama yapılabilir.Ancak hatalı vites ya da devirde düz yolda bile sollama yapılamaz ikisiyle de...

Little F.K
28/11/2008, 01:07
Hayırlısı olsun,şehiriçi için bence fire ideal motor.Eğer tasarıma önem veren biri değilseniz bu aralar Mitsubishi Colt'larında fiyatları baya uygun onlarada bakabilirsiniz,sonuçta bu da bir alternatif.

Ünal bey bu arada konunuzu böldüğüm için umarım kusuruma bakmassınız.Affınıza sığınıyorum.
Bu aralar bende 2.el Fire ve starjet arayışındayım,deneyimli arkadaşlara bir sorum var,bir tane 2006 model 15000 km tek kapı dynamic starjet buldum,arabada ne kaza ne değişen ne boya var,sanırım 17.500 ytl gibi bi fiyata anlaşıcaz.

Ne dersiniz arkadaşlar?Yakıt olarak üzer mi beni,birde 3 kapı olması ilerde satarken çok zorlar mı beni?

ABNEW
28/11/2008, 01:18
Fırat yakıt olarak kesinlikle üzmez.Ancak kısa süreli kullanıp araç değişikliğine gideceğin için 3k olması biraz riskli.Araç satışı biraz da şans işi.Hiç belli olmaz ne olacağı ama tabiki 5k nın daha kolay satılması olağan.Yoksa her zaman 3k derim:)

Little F.K
28/11/2008, 01:35
Arda abi araba gerçekten çok temiz bi araç,fiyat'ta 17.5 olması iyi fakat 3 kapı olayı beni çok düşündürüyor.Aslına bakarsan ben GP'ye 3 kapı daha çok yakıştırıyorum,içimdende bi ses al diyor ama bilmiyorum.

Sanki daha az sorun yaşayacağım gibi hissediyorum bu sefer gp bakarken ama inş yanılmam :)

ekorkut
28/11/2008, 11:15
80 kiloluk 4 kişiyle 77 HP lik torksuz benzinli bir motorla hem de bayır yukarı biraz zor sollama yapılır. Dün şirketten arkadaşlarla 2 ayrı araba aynı yere giderken Cinnahta eğlencesine yokuş yukarı bir kapışma oldu. Arabalardan biri 75 HP lik benzinli Clio, diğeri ise şirket arabalarımızdan biri dizel 70 HP Peugeout 207. Peugeot alakasız orantısız bir şekilde fark atıyordu Clio' ya. Haa Peugeot 207 dizeli ben de kullanıyorum günlük işler için ve şunu da çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki benim 90 HP lik dizel de çok alakasız şekilde 207 ye fark atar.
İşin özü bayır yukarı hem de yüklü sollama yapmak için tork lazım.

Fuzuli
29/11/2008, 00:43
Hayırlısı olsun,şehiriçi için bence fire ideal motor.Eğer tasarıma önem veren biri değilseniz bu aralar Mitsubishi Colt'larında fiyatları baya uygun onlarada bakabilirsiniz,sonuçta bu da bir alternatif.

Colt bir arkadaşımda var...Ekonomi ve performans adına güzel bir araç yaz günü güçlü klimasıyla gpnin 3te 1 i sürede içeriyi buzhane gibi yapıyor...Bu arada hava sıcakliği fazla iken gpnin kliması colt kadar soğutamıyor...

Ama...
Colt ta bagaj yok denecek kadar ufak ve plastik kalitesi çok kötü...Beğeneni elbette vardır ama kalorifer kanalları oyuncak araba gibi...

Little F.K
29/11/2008, 16:41
Mutlaka eksiklikleri var Emir abi.

Arkadaşa çeşit olması açısından önerdim bende.Birinde motor özellikleri öne çıkıyor,diğerinde ergonomi,tasarım vs.

sarisinan
29/11/2008, 17:29
konuyla alakasız olabilir ama ben fire ile starjet arasında starjet derim bidaha alma sansım olsa bikere starjet cift egzantrik fire tek egzantrik yani 3 5 kurus fazla olsun starjet olsun derim eger bizim fireyi satabilirse babam bidahakine ins starjet aldırcam.starjettede bi el yapımı turbo yaptırırsıın akılla zarar bi 3 4 lira harcarsın ama arkadanda ne t-jetler ne vtecler ne typer bırakırsın ( typer biraz cok oldu ama olsun turbonun sahsasını gösteriyor
..:) )

leothesaint
29/11/2008, 20:05
peki fire motoru yakıt sarfiyatını arttırmadan motora da zarar vermeden gücünü arttırma yolu varmıdır acaba ? yazılımla mesela...

ABNEW
30/11/2008, 01:38
Levent, yazılımla küçük de olsa bir miktar güç artışı yakalarsın tabi (motorun tolerans değeri de aşılmadan) ama tüketimin de buna parelel bir miktar artacaktır.Chiptuningle ilgili başlıkları inceleyebilirsin...

atom239
10/12/2008, 18:41
yaa hiç olmazsa 1.3 75 hp alın 190 tork 28bine alırsınız bi gittik veriyolar hem 1.4 benzinlinin şehiriçi tüketimi çok fazla.kendiniz bilirsiniz ama bence 4 milyar daha fazla verip onu almaz daha mantıklı

halilim
10/12/2008, 20:03
Konu açılalı 15 gün olmuş.

İlker bey kararınızı verdinizmi? Son durum nedir? Aklınıza takılan başka birşey varmı?

mgraf
13/12/2008, 19:52
bugün kendime almak istediğim 1.4 77hp testini yaptım.umduğum gibi çıkmadı.dizel 90 hp almak mantıklı esasında

cengizh
13/12/2008, 20:41
ben bir kaç gün önce 24250 ytl ye bulmuştum. ancak bu gün izmirde bir bayii aradım 23250 dediler oraya bakacağım artık. 9 ay %0 faiz 12 ay a %0,42

hangi donanım için bu fiyatı aldınız?

tunc35
13/12/2008, 21:37
Baştan 3-5 fazla ver ve starjet al derim.Pişman olmazsın.Starjeti tavsiye ederim.

tunc35
13/12/2008, 21:42

Ünal bey bu arada konunuzu böldüğüm için umarım kusuruma bakmassınız.Affınıza sığınıyorum.
Bu aralar bende 2.el Fire ve starjet arayışındayım,deneyimli arkadaşlara bir sorum var,bir tane 2006 model 15000 km tek kapı dynamic starjet buldum,arabada ne kaza ne değişen ne boya var,sanırım 17.500 ytl gibi bi fiyata anlaşıcaz.

Ne dersiniz arkadaşlar?Yakıt olarak üzer mi beni,birde 3 kapı olması ilerde satarken çok zorlar mı beni?
Fiyat olarak çok uygun

emresan87
13/12/2008, 22:50
Önemli olan araçtan ne beklediğiniz. Ben fazla hız yapmam, ayda en fazla 1000-1500 km yaparım, bundan dolayı benim için en uygunu fire motordu. Gp nin motor yelpazesi oldukça geniş, dediğim gibi önemli olan beklentilerinizi iyi belirlemek...

cengizh
13/12/2008, 23:16
bende aracımı salı günü alıyorum 1.4 fire fun.
tek korkum daha önce yetmiyor bu dediğim 1.4 90hp lik 206'ımdan sonra gidip 77hp lik bir araç almış olmanın pişmanlığını yaşamak. ama sakin ve ekonomik kullanma konusunda kendime telkinde bulunuyorum:)

mgraf
14/12/2008, 01:41
dediğim gibi ben kullandım alacağım arabayı sırf dynamic diye istedim esasında 1.4 7hp yi ama araba gerçekten gitmiyo.dedim araba özelinde mi biş var.diğerleride aynı.ekmek ve köfte meselesi bu.multijetlerde 1-2 viteste ağır kalıor ama devrini alınca araba yürüyor.77hp benzin öle değil.arabannı üzerine ölü toprağı serilmiş giib.sakin 90-100 kullanırsan prb yok ama daha sonrası çok zorluyo inliyo araç

cengizh
14/12/2008, 13:36
artık çok geç:( salı alıyoruz inşallah aleti:)
test sürüşü yapmadan aldım ya ona yanıyorum:)

ABNEW
14/12/2008, 18:12
bende aracımı salı günü alıyorum 1.4 fire fun.
tek korkum daha önce yetmiyor bu dediğim 1.4 90hp lik 206'ımdan sonra gidip 77hp lik bir araç almış olmanın pişmanlığını yaşamak. ama sakin ve ekonomik kullanma konusunda kendime telkinde bulunuyorum:)

Cengiz, dediğin gibi sakin ve ekonomik kullanım için fire gerçekten 1. tercih olmalı.Ancak 206 1.4 90bg le karşılaştırılınca hem ağırlık hem de güç ve tork olarak 206 nın üstünlüğü var.1.4 fire, 206 nın 75bg lik modeli ile karşılaştırılabilir.

Aracın hayırlı olsun...

leothesaint
15/12/2008, 00:23
ben de 77bg aldım araç geçekten gitmiyor hafif bir yokuşta bayılıyor motor ama ben çok hırçın araba kullanan biri değilim onun için çok da dert etmiyorum sonuçta bu arabalarla yarış yapmıyoruz onun için az yaksın ama çok gitmesin razıyım.

mgraf
15/12/2008, 01:02
prb hem yakıyo hemde gitmiyo. 7-8 lt ortalama.son hız 140 :))
bugün pederin 2004 145.000 km deki focusu ile 250 km yol yaptım,inmek istemedim içinden.punto ile ilgili biraz daha mı düşünsen demeye başladım şimdi.

recep_1994_35
15/12/2008, 19:19
bencede alınacak bir araba ufak tefek seslere aldırış etmeyecekseniz yakıt konusunda cimri bir aile otomobili.

Aile otomobilimi :D yaw 2 çanta koyuyorsun bagaj bitiyor :D çoluk ocuk yoqsa tmm da yoqsa mesela 2 çocuklu bir ailede gp nin bagaj bence yetmez belki kısa mesafelerde yeterde mesela burdan kalkıpta (izmirden ) gidip ta erzuruma gidersen birde mesela 1 ay kalıcaksan sence gp nin bagajı bir aile otomobili olarak yeticek mi ?

ekorkut
16/12/2008, 14:57
Bu arada benim bildiğim 206 larda 1.4 motorlar 8 subaplı ve 75 HP olarak üretilmişti. 206 nın 90 HP olanları ise 1.6 motorlardı diye hatırlıyorum. Fakat 207 lerde hem 8V 75 HP hem de 16V 90 HP motorlar sunuluyor.

ABNEW
16/12/2008, 16:42
Bu arada benim bildiğim 206 larda 1.4 motorlar 8 subaplı ve 75 HP olarak üretilmişti. 206 nın 90 HP olanları ise 1.6 motorlardı diye hatırlıyorum. Fakat 207 lerde hem 8V 75 HP hem de 16V 90 HP motorlar sunuluyor.

Haklısın Emre.Ancak sonradan 1.6 90bg lik motor yerine 1.4 90bg lik motor geliştirildi(Tork ise 8v 1600cc lik motor ile yine aynı kaldı:133nm) ve 206 larda da kullanıldı diye biliyorum ben.Hatta tek kapı sunroof lu 1.4 90bg 206 sı olan bir tanıdığım vardı.Modelini tam hatırlamıyorum ama xs olabilir...

Sheythan
16/12/2008, 17:24
Haklısın Emre.Ancak sonradan 1.6 90bg lik motor yerine 1.4 90bg lik motor geliştirildi(Tork ise 8v 1600cc lik motor ile yine aynı kaldı:133nm) ve 206 larda da kullanıldı diye biliyorum ben.Hatta tek kapı sunroof lu 1.4 90bg 206 sı olan bir tanıdığım vardı.Modelini tam hatırlamıyorum ama xs olabilir...

evet kardeşim, XS. ben de vardı. illallah ederek satmıştım... kağıt üstündeki değerlerden ziyade , pratik olarak verdiği his bence daha önemli. benim puntom bence eski XS imden çok daha atak ve hızlanmaları bence gayet yeterli. ama tabii ki abimin 2007 Honda Civic Dream'inden değil :-):serenade: ( 120 veya 125 BG olmalı)..

okinen_26
16/12/2008, 19:29
benım fıkrım 1.4 77 beygır arac ıcın cok az ve bu yakıt tuketımını dusurcegıne tam tersıne arttırıyor cunku gaza daha cok basma ıhtıyacı hıssedıyorsunuz sonra bence bu aracların yakıt tuketımıde tatmın edıcı deyıl sonra aracta bıtmez sesler var bırı bıtıyor dıgerı baslıyor yanı bence o paraya bıraz daha eklenıp pazarlıkla daha ıyısı bulunabılır ben 1.4 fıre 77 beygır dynamıc kullanıcısıyım sahsen uygun fırsat kolluyorum verıpte bıraz uzerıne ekleyıp baska almayı dusunuyorum servısler zaten bes para etmez

cengizh
16/12/2008, 21:37
2005 model 1.4 90bg lik bir 206 XT aracım vardı. şeytan kırmızısı. şehir içinde bornova-alsancak arası işe gidiş için kullanıyorum her gün. o yüzden şehir içinde sorun olmayacaktır sadece biraz adrenalinden hoşlandığım için zaman zaman beni üzecektir diye düşünüyorum. aslında 95hplik olandan alacaktım ama satışçılar 77 daha çok tutuyor ikinci eli daha avantajlı, ekonomik falan dediler. birden kendimi 77 lik alırken buldum. nasıl oldu anlamadım:) aracın görüntüsüne vurulmuştum, showroom da siyah bir fun paket vardı da:) herhalde o durumdayken düşünemedim sağlıklıca :)

leothesaint
28/12/2008, 10:42
arkadaşlar dün giderken arabayı boşat attım aracın yakıt göstergesi düşmesi gerekirken apsürt bir biçimde artmaya başladı. 8 tüketirken bir baktım 15 20 gidiyor normalde 2 olması gerekiyor boşta.sizce bu araçların yakıt göstergeleri güvenilir mi benden başla böyle bir şeye şahit olan var mı?

ABNEW
28/12/2008, 16:31
Levent, bu genellikle olmakta.Bir de durmaya yakın tüketim bir miktar artmakta sonra ise sıfırlanıyor (yani:-----) Bence bir sorun yok bilgisayarda.En azından bilgisayarın hesabı ile benim hesabın tutuyor...

leothesaint
05/01/2009, 12:23
dün istanbul bursa arası yol yaptım ve aracı uzun yolda deneme şansım oldu.yalnız şunu sormak istiyorum size araç 100km ve yukarsı hızlarda giderken 5 vitese atmak çok zorlaşıyor,vites ite kaka geçiyor.bu normalmidir eğer normalse bu şanzımanı zorlamaz mı ?

OzzY
05/01/2009, 18:55
ben yaşamadım böyle bi durum ama genelde 100de çoktan 5e atmış oluyorum...

ABNEW
05/01/2009, 19:07
Levent, sanıyorum bu durum vites kutusuna henüz alışmamış olmaktan kaynaklanıyor.Vites yolları ilk başta belirsiz gelebilir ama alışıldıktan sonra bence tüm viteslere geçiş kolay olacaktır...

femoli
05/01/2009, 19:11
Hayır hiç bir sorun yaşamanız gerek senkromeçlerde yada debriyaj da bir sorun olabilir ama yinede nasıl bir zorluk olduğunu bilmemiz gerek ..

leothesaint
05/01/2009, 20:38
Hayır hiç bir sorun yaşamanız gerek senkromeçlerde yada debriyaj da bir sorun olabilir ama yinede nasıl bir zorluk olduğunu bilmemiz gerek ..

zorluk şu 100km den önce vites kolayca 5 e geçiyor örneğin 80km ile giderken rahatça geçiyor ama 100 ve üstü hızlarda zorla iterek geçirmek zorunda kalıyorum hız arttıkça vitesin geçme zorluluğu da artıyor.aynı şey 1 viteste de var örneğin dururken 1 vitese kolayca geçiyor ama araç biraz hareketlendikten sonra (2 ye geçmek henüz erken iken) vites bire de zor geçiyor

ABNEW
05/01/2009, 22:35
Levent, araç hareket halinde 1. vites zaten biraz zor geçer.Buna bir de soğuk motor ve vites kutusu eklenince 1. vitese geçirmek bir hayli zorlaşır...

zaimkaan
06/01/2009, 09:58
Levent, araç hareket halinde 1. vites zaten biraz zor geçer.Buna bir de soğuk motor ve vites kutusu eklenince 1. vitese geçirmek bir hayli zorlaşır...

Ardanın dediği gibi, aracın tekerlekleri dönmeye başladıktan sonra, birince vitese geçirmek zordur. Bu çoğu araba da böyledir. Artı bir şey de ekleyim, zorlayarak ta olsa hareket halindeyken birinci vitese geçirmek, araca zararda verebilir.

100 den sonra 5 inci vitese zorlanarak geçmesi enteresan ben hiç yaşamamadım böyle bir sorun. Aksine viteslerin geçişinden de son derece memnunum diyebilirim. araçta bir sorun olma ihtimaline karşılık, bence servise danışın.

leothesaint
07/01/2009, 16:54
aracı zincirlikuyu birmota götürdüm test için fakat trafiğin tıkalı olduğunu ve 5 vitesi test edebilcek hıza ulaşabilecek açık alan olmadığını söylediler.sizden ricam teknik donanim olarak aracı otobana çokartmadan test edebilecek işin erbabı servis önerebilirmisiniz.avrupa yakasında olursa daha iyi olur

tklx
15/01/2009, 19:12
Arkadaslar, ben de gelecek hafta icinde bir grande punto 1.4 fire 77hp almayi dusunuyorum, bayii 24000TL fiyat verdi, sizce nasil?

Soylemeyi unuttum, active 5 kapili versiyonu.

Stalker
15/01/2009, 23:15
Az kilometreyi de hesaba katarak, 95hp starjet dynamic al derim. Eskişehirde 3 büyük kent kadar trafik olmaz, 6. vitesi bile kullanabilirsin bu da iyi ekonomi demek. Ben sahsen torku dusuk araclara soguk bakıyorum, ama 77hp hic kullanmadıım yeterli mi değilmi tam bilemiyorum..
Donanıma gelince, dynamic'in ic konsolu yenilendi ve 2009 modelleri gercekten cok sık. Çift bölgeli otomatik klima + arka oto. camları yaptırmak yan sanayide, fundaki modifiyelere oranla çok daha zor. Marşpiyer, spoiler, deri direksiyon...bunların hepsini cüzi miktar para ile sonradan yaptırırsın eğe kafana takılırsa. 3 kapı gerçekten hoş ama çoluk cocuk olunca sanki biraz indi-bindi olur gibime geliyor.

funkyboys
19/01/2009, 19:31
Arkadaslar, ben de gelecek hafta icinde bir grande punto 1.4 fire 77hp almayi dusunuyorum, bayii 24000TL fiyat verdi, sizce nasil?

Soylemeyi unuttum, active 5 kapili versiyonu.

bide 1.4 fire 77hp dynamic i sorsaydın keşke o ne kadara
bayilerde internetteki fiyatından daha aşağı çekebiliyolarmı olursa ne kadar