Orijinalini görmek için tıklayınız : Öğretmenler günü
Bugün 24 Kasım Öğretmenler günü. Hayatımızda biryerlere gelebilmemiz için herkesten çok yer tutan öğretmenlerimizin günü. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu önemli gününü saygıyla kutlarım.
Tüm öğretmenlerimizin Başta MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 'Ümüzün öğretmenler gününü kutlarım ..
GaladrieL
24/11/2008, 12:28
Bu yüce mesleği kendine görev edinmiş tüm değerli öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyor ve onları birer birer kutluyorum. Ulu Önderimizin aydınlattığı yolda nice seneler birlikte yürüyebilmek ümidiyle..
kendim ve tüm öğretmenler adına teşekkür ederim, bende bu mesleğe emek veren tüm öğrtmenlerin gününü kutlarım...
ReNoVaTio
24/11/2008, 14:03
bende bir öğretmen çocuğu olarak hem annemin hemde tüm öğretmenlerin öğretmenler günü en içten dileklerimle kutluyorum.
Tüm öğretmenlerimizi kutlarım...
Tüm öğretmenlerimizin ellerinden, hürmetle öpüyorum!..
tüm öğretmenlerin öğretmener gunu kutlu olsun. bu arada kutlama mesajalrınız için öğretmenler adına teşekkür ederim arkadaşlar:)
hayatımızda önemli bir yeri olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım...