PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyaz Güvercin ( 2009 Fun )

halilim
18/11/2008, 23:41
Bugün teslim aldıgım puntomun adını güvercin koydum.2009 model 1.4 fire fun. İlk günden yaptıgım bi kaç degişiklikler ile foto çektim..

Punto sticker ve abarth logo görüntüler -- Sayfa = 4

Tavan ve Çita folyo uygulaması görüntüler -- Sayfa = 5

Led uygulaması görüntüler ve video -- Sayfa = 6

Romeo_er2
18/11/2008, 23:45
hayırlı olsun kardes aracın güle güle kullan kazasız belasız.. renk kardeşi olduk :D bu arada jantlar 16 mı çelik..resim varsa merak ediyorum..

FeaRLeSsHunTeR
18/11/2008, 23:46
hayırlı olsun halil iyi günlerde kullan,bol bol resim bekliyoruz:):)

halilim
18/11/2008, 23:47
Devamı.. ( Eklentileri birleştirirseniz sevinirim.. Yukarıdaki mesaja 5den fazla ekleyemedim. )

FeaRLeSsHunTeR
18/11/2008, 23:53
harika duruyor..beyaz araçta siyah taban far ve sisler cok uyumlu cok hoş,bunlar 2009 araçlarda dynamiclerde de mevcutmu bilen varmı?..bir de arkaya hemen bi siyah zemin ledli stop taktırmanı şiddetle tavsiye ederim =)

Romeo_er2
18/11/2008, 23:54
jantlar çok güzel duruyo ya allah nazardan saklasın bende takabilirim bunlardan..aksesuar olarak fiatta varmıdır acaba bilgisi olan varmı ?

harika duruyor..beyaz araçta siyah taban far ve sisler cok uyumlu cok hoş,bunlar 2009 araçlarda dynamiclerde de mevcutmu bilen varmı?..bir de arkaya hemen bi siyah zemin ledli stop taktırmanı şiddetle tavsiye ederim =)

sisler dynamicte standart ben alırken bana siyah zemin far ı hediye etmek istediler ben istemedim o ayrı tabi..ama funlarda standart siyah zemin zaten..

halilim
19/11/2008, 00:00

İnş. Siyah zeminli yaptıramazsam bile karartmayı düşünüyorum.Masraf kısmak lazım :D

jantlar çok güzel duruyo ya allah nazardan saklasın bende takabilirim bunlardan..aksesuar olarak fiatta varmıdır acaba bilgisi olan varmı ?

Evet ben bu kadar yakışacagını beklemiyordum. Fiat Türkiye Abart araçındada aynı jant var sanırım öyle hatırlıyorum..

İşte yeni bir kaç resim..

ORACLE
19/11/2008, 00:00
İlk jant kapaklarını jant olarak mı yapmışlar? bird eölçüsü nedir bunların 15 mi 16 mı.
valla bence hiç yapmasalarmış daha iyiy miş

FeaRLeSsHunTeR
19/11/2008, 00:02
keşke alsaymışsın,nie almadın cok hoş duruyor,özellikle beyaz araçta =)
dynamicte de farlar & sisler siyah tabanlımı tek mrk ettigim bu :cool0000:

sisler dynamicte standart ben alırken bana siyah zemin far ı hediye etmek istediler ben istemedim o ayrı tabi..ama funlarda standart siyah zemin zaten..

sanrm öyle:) ilk başta kapak mı lan bu ne dedim hatta:D

İlk jant kapaklarını jant olarak mı yapmışlar? bird eölçüsü nedir bunların 15 mi 16 mı.

Romeo_er2
19/11/2008, 00:04
keşke alsaymışsın,nie almadın cok hoş duruyor,özellikle beyaz araçta =)
dynamicte de farlar & sisler siyah tabanlımı tek mrk ettigim bu :cool0000:

Daha güzel planlarım var :D mercek şeklinde olan siyaz zeminlerden takmak istiyorum bide xenon la takviye,tamamdır..

halilim
19/11/2008, 00:07

195/55 R 16 Fun versiyonlarda..
Uzaktan bakınca öyle aynısını andırıyor ama yakından gerçekten çok yakışıyor..

Romeo_er2
19/11/2008, 00:10
hocam bi sorum olcak bu ön tampona folyo uygulama işlemi kolay oluyo galiba..peki çıkarmak istediğimizde oda kolay oluyomu ? yapışkan izi falan kalırmıki..

halilim
19/11/2008, 00:14
hocam bi sorum olcak bu ön tampona folyo uygulama işlemi kolay oluyo galiba..peki çıkarmak istediğimizde oda kolay oluyomu ? yapışkan izi falan kalırmıki..
Çıkartırken reklamcıda çıkartırsan bi sorun olmaz. Folyo uygulamasınıda anlatan bikaç link var sitede

ORACLE
19/11/2008, 00:15
195/55 R 16 Fun versiyonlarda..
Uzaktan bakınca öyle aynısını andırıyor ama yakından gerçekten çok yakışıyor..

Hayırlı olsun arkadaşım. Güle güle iyi günlerde kullan inşallah. Allah kaza bela vermesin

grandecaglar
19/11/2008, 01:10
hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel araç :cool:

OzzY
19/11/2008, 01:10
Hayırlı olsun Halil. Kazasız belasız güle güle kullan.

Bir gün tekrar gp alırsam beyaz olucak...

Sen ne akla hizmet giderde beyaz olucak arabayı granit gri olmazsa almam dersin ahh kafam ahhh :D:D

gp_tuning
19/11/2008, 01:19
hayırlı ugurlu olsuın.cok yakısmıs gercektende stopları sıyah ledlı almasanda sıyah a boyayabılırsın ben ole yaptım.gule gule kullan

ABNEW
19/11/2008, 04:26
Halil, güle güle kullan güvercinini:) İlk günden başlamışsın değişikliklere...

halilim
19/11/2008, 08:58
Halil, güle güle kullan güvercinini:) İlk günden başlamışsın değişikliklere...

Mecbur :D artık bilincli bir punto kullanıcısı oldugumuz için yeni puntoda daha seri hareket edebiliyorum. Yogun iş temposundan fırsat buldukça devam edecegim..

mustafaf
19/11/2008, 09:19
kardesım hayırlı ugurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.cok delı olmus daha ılk gunden :D:D

anvil
19/11/2008, 09:59
Hayırlı olsun Halil. Güle güle kullan.

femoli
19/11/2008, 10:11
Can alıcı bir renk güle güle kullan çok güzel :) Allah kaza bela vermesin ..

batuhann80
19/11/2008, 12:22
hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin.
bundan sonra mersin toplantısına beyaz gp le geleceksin demekki...

Ziyaretçi047
19/11/2008, 13:42
Bir Gp gider diğeri gelir. Öteki aracın neydi senin yaf :). 3. gp ne olacak .)

halilim
19/11/2008, 13:46
Bir Gp gider diğeri gelir. Öteki aracın neydi senin yaf :). 3. gp ne olacak .)

Cihan abi eski araç 33 hk 032 nasıl hatırlamassın.Mersin buluşmasında arkandaki araç..

3.Gp tjet olabilir seneye :D

SERDAR_AJZ
19/11/2008, 18:24
araç çok güzel ya.çok beğendim.keşke bende mi beyaz alsaydım dedim içimden :)güle güle kullan ... kazasız belasız sürüşler ...

plastro
19/11/2008, 22:11
Halil hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah, beyaz renkte bir arabaya bukadarmı yakışır ya

Honor COOPER
20/11/2008, 00:01
halil hocam hayırlı olsun.güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
***Bencede beyaz GP ye en çok yakışan renk.hele birde Skydome oldumu bambaşka.Seneye alacağınız tjet e skydome da eklersiniz işallah.

mustafaf
20/11/2008, 09:56
Cihan abi eski araç 33 hk 032 nasıl hatırlamassın.Mersin buluşmasında arkandaki araç..

3.Gp tjet olabilir seneye :D

yok Halıl bı dahakı sefere multıjet alalım sıze :D hem belkı o zamana kadar 1.6lt. multıjetler gelır :D:D

halilim
20/11/2008, 21:07
Sıradakiler

1- Mustafaf ( Mustafa abi) aldıgım xenonların takımı
2- Bagajta yatan amfi ve woofer'ın montajı
3- Sinyallerin parklara baglanması
4- Punto sticker yapıştırması ( Yan taraflara )

Şimdilik bunlar en yakın zamanda :D

kaankaan
21/11/2008, 13:52
dostum öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok güzel rengi olsun araç olsun

senden bi ricam var FUN modeli seninkisi dıştan ayrıntılı olarak iç resimlerini eklersen sevinirim veya bana mail olarak atarsan sevinirim.(kaanocak@hotmail.com)

Bnde ya Fun ya da Dynamic modelini alacağım ikisi arasında kaldım beyaz ve Skydome olacak inşallah alacağım GP'de

Şimdiden tşkler

halilim
21/11/2008, 22:16
senden bi ricam var FUN modeli seninkisi dıştan ayrıntılı olarak iç resimlerini eklersen sevinirim veya bana mail olarak atarsan sevinirim.(kaanocak@hotmail.com)

Bnde ya Fun ya da Dynamic modelini alacağım ikisi arasında kaldım beyaz ve Skydome olacak inşallah alacağım GP'de

Şimdiden tşkler

En yakın zamanda içinden foto çekecem.

Bence Fun al. Mustafa abi ( Mustafaf ) de yakından inceledi arabayı. Onunda bu soruna ne cevap verecegini merak ediyorum.Dynamicten eksigi sadece otomatik klima.Zaten servise gidip bakarsan daha dogru kararı vereceksindir..

1- Mustafaf ( Mustafa abi) aldıgım xenonların takımı - Yapıldı.
3- Sinyallerin parklara baglanması - Yapıldı.
5- Parklara 4lü led taktırdım.

1,3 ve 5'in resimlerini ilk sayfaya ekledim..

şekerlioğlu
21/11/2008, 23:01
hayırlı uğurlu olsun.

mustafaf
22/11/2008, 09:50
dostum öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok güzel rengi olsun araç olsun

Şimdiden tşkler

kesınlıkle gerek yok.sadece klıma ve hava yastıgı farkı var.onun harıcınde dynamıc versıyona gore cok cok cok artıları var.ben senın yerınde olsam kesınlıkle Fun+skydome alırdım ;)

kaankaan
23/11/2008, 23:54
En yakın zamanda içinden foto çekecem.

Bence Fun al. Mustafa abi ( Mustafaf ) de yakından inceledi arabayı. Onunda bu soruna ne cevap verecegini merak ediyorum.Dynamicten eksigi sadece otomatik klima.Zaten servise gidip bakarsan daha dogru kararı vereceksindir..

..

Dostum klima konusunda haklısın sanırım dijital klimalarda kazan tipleri farklı olduğu için arıza yapabiliyormuş sanırım başka markalardan duyduğum kadarıyla sanırım sende onun gibi bişey bahsetmek istedin bide aklıma takılan şu

GP kronik arızalar bölümünde okuduğum kadarıyla manuel arka cam olan modellerde birçok arkadaş elimizle bastırarak yani cama baskı uygulayarak açabiliyoruz demişlerdi bide bu geldi aklıma :agri: fun versiyonundada manuel olması lazım ??

mustafaf
24/11/2008, 09:55
Dostum klima konusunda haklısın sanırım dijital klimalarda kazan tipleri farklı olduğu için arıza yapabiliyormuş sanırım başka markalardan duyduğum kadarıyla sanırım sende onun gibi bişey bahsetmek istedin bide aklıma takılan şu

GP kronik arızalar bölümünde okuduğum kadarıyla manuel arka cam olan modellerde birçok arkadaş elimizle bastırarak yani cama baskı uygulayarak açabiliyoruz demişlerdi bide bu geldi aklıma :agri: fun versiyonundada manuel olması lazım ??

Halıl'e sormussunuz ama bende bıseyler solemek ıstıyorum;

O konuda bahsedılen problemlerın hepsı dogrudur.ancak ben en son Halıl'ın arabasını ınceledıgımde bnm aracta olan (bnm aracta 2008 model) aksaklıkların hıcbırı onların aracında yok.yanı sanıyorumkı fıat her sene, bır oncekı modellerde olan aksaklıkları gıdererek uretım yapıyor.yanı bızım daha dogrusu bnm sureklı sıkayet ettıgım seylerın, 2009 modelde olmadıgını gorunce, gercekten Fıat'ı bır kere daha sevdım.dolayısıyla bahsettıgınız soruna bakmak aklıma gelmedı acıkcası ama, tahmınımce o sorunuda gıdermıslerdır.Halıl daha detaylı bılgı verecektır mutlaka...

(Fun'larda arka camlar manuel, Dynamıc'te ıse daha once ayrı bır paketle sunulan, kolcak ve otomatık arka camlar standart)

halilim
24/11/2008, 10:17
Eski 2008 model aracımdada arka camlar elimle bastırarak bir çok denememe ragmen açılmıyordu.Ve 2009 model fun'dada açılmıyor. Arka camlar evet manuel ama active fun oldugu için. Fun'ların dynamic versiyonuda var ama geregi yok diye düşünüyorum.

2009 model araçlarda tabiki eski modellerde yapılan birçok aksaklıklar düzeltiliyor.Şimdiye kadar herhangi bir kronik eksiklige rastlamadık.Umarım rastlamayız.

mustafaf
24/11/2008, 10:26
Halıl burda ufak bır ekleme yapmak ıstıyorum.Fun Actıve yada Fun dynamıc dıye bır secenek yok Fıat'ta.Actıve, Dynamıc, Emotıon, Fun ve Sport donanım seceneklerı mevcut.Fun'la bırlıkte alınabılecek hıcbır ek donanım paketınde de arka camlar otomatık olmuyor.opsıyonel bır olay degıl yanı.ama bence cokda onemsenecek bırsey degıl.on ıkı cam otomatık olduktan sonra ;)

halilim
24/11/2008, 10:41
Active dynamic olayını multijet tjetlerle karıştırmışım.Sadece motor seçenekleri varmış. Sağol mustafa abi. Arka cam otomatigi seni fun'dan sogutmasın..

mathmax
24/11/2008, 18:31
Merhaba arkadaşlar benzinli fun modellerde motor seçenekleri 77hp ve 95hp olarak iki tane. iç donanım standart arka camlar manuel. arka camları otomatik olan sportlife serisi ki oda cam tavanla falan geliyor.acayip fiyat farkı var. ben fun ı seçtim.95hp olanlar 16 valve olduğu içinde 95hp seçtim. bildiğim kadarıyla active ler 8 valve. ve bu bir çekiş sorunu getirebilir.

kaankaan
25/11/2008, 00:40
halilim ve mustafaf bana katlandığınız için tşk ederim. :) inşallah dediğiniz gibide kronik bi problem hiç bi arkadaşımızın aracında çıkmaz.

Halilim dostum hani detaylı resimler bide bu isteğime katlan senden son ricam...

Yok yaa beyaz ayrı bi güzel valla aşık oluyorum git gide arabaya :):)

jagar
25/11/2008, 08:20
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız maşşallah ...

halilim
25/11/2008, 09:34
halilim ve mustafaf bana katlandığınız için tşk ederim. :) inşallah dediğiniz gibide kronik bi problem hiç bi arkadaşımızın aracında çıkmaz.

Halilim dostum hani detaylı resimler bide bu isteğime katlan senden son ricam...

Sana yardımcı olabildiysek ne mutlu bize..

Yogun iş temposundan dolayı bir türlü resim çekemedim.Aklımdasın en yakın zamanda içinden detaylı resimleri çekip seninle paylaşacagım..

FeaRLeSsHunTeR
26/11/2008, 14:02
dogum günün kutlu olsun halil :) nice senelere..

pdr42
26/11/2008, 22:17
hayırlı olsun valla bunları gorunce sıfır alasım geldi

halilim
26/11/2008, 22:19
dogum günün kutlu olsun halil :) nice senelere..

Teşekkür ederim..

hayırlı olsun valla bunları gorunce sıfır alasım geldi

Benide Herkes Onun Peşinde reklamı kandırdı zaten :D

kukart
14/12/2008, 23:44
Benide Herkes Onun Peşinde reklamı kandırdı zaten :D
Ah o Reklam Bu reklam dimi...

https://www.facebook.com/v/34482955418

bu arada bu reklam filminde kullanılan parçayı uzun bi araştırmadan sonra bulabildim parça:
IKE & TINA ER vs GAUZZ - Raise Your Hand (U To)

Buremir
15/12/2008, 00:17
siyah tabanlı farlar sadece fun modelinde var diye biliyorum birde jantlar 16 ancak beyaz puntoya diğer siyah jantlar bence daha çok yakışıyor ama sanırsam onlar sadece 3 kapılarda var hayır olsun kazasız belasız günler

halilim
15/12/2008, 15:08
Ah o Reklam Bu reklam dimi...

https://www.facebook.com/v/34482955418

bu arada bu reklam filminde kullanılan parçayı uzun bi araştırmadan sonra bulabildim parça:
IKE & TINA ER vs GAUZZ - Raise Your Hand (U To)

Tam olarak bu degil benzeri,

Bu reklam bizim kanallarda çıkan reklamın italya için olanı sanırım.Araç çok güzel gözüküyor keşke skydome komple açılabilse..

Şarkı için sağol güzel şarkı.

kukart
15/12/2008, 17:45
Tam olarak bu degil benzeri,

Bu reklam bizim kanallarda çıkan reklamın italya için olanı sanırım.Araç çok güzel gözüküyor keşke skydome komple açılabilse..

Şarkı için sağol güzel şarkı.

Ozaman bu ;)
https://www.facebook.com/v/34483530418

halilim
15/12/2008, 19:32
Ozaman bu ;)
https://www.facebook.com/v/34483530418

Evet işte bu reklam beni tahrik etti x)

Buremir
16/12/2008, 01:38
bide reklamdaki gibi fun modellerde digital klima olsa

cgty
16/12/2008, 02:01
ilk işim servise gidince bu kadranları sormak olucak, eğer bizim araçlarımıza uyuyorsa mutlaka taktırmak isterim.... çok şahane olmuş.

halilim
16/12/2008, 09:10

Digital klimanın normal klimadan tam olarak farkı ne ?

Mersinde yaşıyorum.Önceki araçımda active idi hiç klimadan yakınmadan o yüzden benim için bir sorun unsur etmedi.Gerçi digitaldeki ile arasında tam olarak ne fark var bilmiyorum.

mustafaf
16/12/2008, 10:14
dıgıtal klımada, surucu ve yolculara ayrı sıcaklık-sogukluk verebılıyorsun.ayrıca en buyuk avantajı, dıgıtal klımada ıcerısı ıstedıgın ısıya geldıgınde, klıma devreden cıkıyor ve o ısıyı koruyor(ısı dusunce veya yukselınce otomatık olarak tekrar devreye gırerek tekrar ıstenılen ısıya ayarlıyor ıcerıyı).dolayısıyla bırazda olsa yakıt tasarrufu saglıyorsun.manuel klımada sureklı ayarladıgın sıcak-soguk hava verılıyor.sen kapatana kadar kapanmıyor.umarım anlatabılmısımdır...

halilim
16/12/2008, 18:54
dıgıtal klımada, surucu ve yolculara ayrı sıcaklık-sogukluk verebılıyorsun.ayrıca en buyuk avantajı, dıgıtal klımada ıcerısı ıstedıgın ısıya geldıgınde, klıma devreden cıkıyor ve o ısıyı koruyor(ısı dusunce veya yukselınce otomatık olarak tekrar devreye gırerek tekrar ıstenılen ısıya ayarlıyor ıcerıyı).dolayısıyla bırazda olsa yakıt tasarrufu saglıyorsun.manuel klımada sureklı ayarladıgın sıcak-soguk hava verılıyor.sen kapatana kadar kapanmıyor.umarım anlatabılmısımdır...

Teşşekkür ederim.

Aslında bu soguk havalarda yolculara soguk sürücüye sıcak ayarlasan ne güzel x)

Yok ben biliyorum bizim arabada bu olsa kesin harp çıkar sürücü koltuguna geçen bu düşündügümü yapar bizimkisi böyle güzel.

Klimayı hiç aktif olarak kullanma fırsatımız olmadı.Bir yerden bir yere gidene kadar açsak içerinin havası degişene kadar varıyoruz zaten.

Ellerine kollarına saglık Mustafa Abi.

kukart
16/12/2008, 20:31

dijital klima istersen bak tesadüfen bugün buldum işinizi görür :) fiyatıda uygun..
Fiat Grande Punto Air Bag - YedekParca.Com (https://www.yedekparca.com/339.html)

FeaRLeSsHunTeR
16/12/2008, 21:17
dijital klimada olsa ztn fun modeli tadından yenmez:D

tazzz
16/12/2008, 21:46
Merhaba Arkadaşlar

Herkes gibi iki ay önce bende dynamic ve fun arasında tercih yapmak zorunda kaldım ve tercihimi dynamic'ten yana kullandım.
Aynı fiyat olmasına rağmen otomatik klima,dört cam otomatiği,camların anahtardan otomatik olarak açılıp kapanması,otomatik klimadaki camdaki buhuyu önleme özelliği,kol dayama ve airbag sayısı dynamic modelinin artıları..
Fun modelindeki çelik jant,spoyler,marşpiyel,arka renkli cam ve karartılmış farları dışarda çok daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

Dynamicteki özellikleri dışarda yaptırmaya kalksanız,size sadece camlar ve klima için iyi bir masraf çıkartacaktır.

Tabi yinede herkesin tercihine saygı duymak lazım..

halilim
16/12/2008, 22:36
Merhaba Arkadaşlar

Herkes gibi iki ay önce bende dynamic ve fun arasında tercih yapmak zorunda kaldım ve tercihimi dynamic'ten yana kullandım.
Aynı fiyat olmasına rağmen otomatik klima,dört cam otomatiği,camların anahtardan otomatik olarak açılıp kapanması,otomatik klimadaki camdaki buhuyu önleme özelliği,kol dayama ve airbag sayısı dynamic modelinin artıları..
Fun modelindeki çelik jant,spoyler,marşpiyel,arka renkli cam ve karartılmış farları dışarda çok daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

Dynamicteki özellikleri dışarda yaptırmaya kalksanız,size sadece camlar ve klima için iyi bir masraf çıkartacaktır.

Tabi yinede herkesin tercihine saygı duymak lazım..

Güzel bir yaklaşım.

halilim
21/12/2008, 19:25
İşte punto sticker ve abarth logosu

plastro
21/12/2008, 23:32
Çok güzel olmuş hayırlı olsun siteye girdiğimde garaj fotolarını görünce şaşırdım az önce beraberdik birşey yoktu ne zaman yaptırdı diye gerçekten güzel olmuş

onurcan
21/12/2008, 23:55
güzel olmuş araca değişik hava vermiş güle güle kullan

ahmT
22/12/2008, 05:32
zaten bende abart şeridinden sıkıldım :D
halilcim yarın bunu dobloda görürsen hiç şaşırma :D
güzel olmuş...

halilim
22/12/2008, 09:32
Çok güzel olmuş hayırlı olsun siteye girdiğimde garaj fotolarını görünce şaşırdım az önce beraberdik birşey yoktu ne zaman yaptırdı diye gerçekten güzel olmuş

Sizin yanınızda iken gidip yapıştırtmayı düşünüyorduk olmadı. Buluşmadan sonra yapıştırt dık zaten dün sipariş verilmişti stickerlar hazırdı.Saol Kemal abi.

güzel olmuş araca değişik hava vermiş güle güle kullan

Teşekkür ederim.

zaten bende abart şeridinden sıkıldım :D
halilcim yarın bunu dobloda görürsen hiç şaşırma :D
güzel olmuş...

Saol ahmet, neden olmasın punto doblonada yakışır.

mustafaf
22/12/2008, 09:39
cok sık olmus Halıl.beyazda bı baska duruyor ama :) gule gule kullan...

batuhann80
22/12/2008, 10:40
tek kelime:çarpıcı....

anvil
22/12/2008, 10:40
Süper olmuş Halil. Usta da iyi işçilik çıkarmış.

halilim
22/12/2008, 14:42
cok sık olmus Halıl.beyazda bı baska duruyor ama :) gule gule kullan...

Teşekkür ederim Mustafa Abi.

tek kelime:çarpıcı....

Hemde nasıl :D

Süper olmuş Halil. Usta da iyi işçilik çıkarmış.

Evet Fatih abi korkuyordum istedigim gibi olmayacak diye ama güzel oldu.

Honor COOPER
29/12/2008, 00:14
Çok tarz olmuş halil hocam.
başka renklerde beyazdaki kadar çarpıcı olurmu bilmem?

halilim
01/01/2009, 13:28
Çok tarz olmuş halil hocam.
başka renklerde beyazdaki kadar çarpıcı olurmu bilmem?

Saol Onur abi,

Granit gri'de de siyah abarth logosu dikkat çekici olacaktır.

Sırada ses sisteminin montajı var..

FeaRLeSsHunTeR
01/01/2009, 20:41
ztn sanırsam o logoyu ilk yapan arkadasın aracı da granit griydi:))

osqr
01/01/2009, 21:00
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inş..

halilim
02/01/2009, 21:10
ztn sanırsam o logoyu ilk yapan arkadasın aracı da granit griydi:))

Ben titanyum gri'de gördüm.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inş..

Teşekkür ederim.

grandepuntom
05/01/2009, 05:03
slmlar bende beyaz istedim ama yoktu 2 ay beklersın dedıler kırmızı aldım aslında kırmızıda fena deil arkadaslar bana abart logosu yani amblemi lazım ön arka nereden buluruz bılen varsa yazabılırmi

Ah-MeT
05/01/2009, 19:52
Çok Farklı bir çalışma olmuş, Zaten beyaz almadıgıma pişmanım:) iyice pişman ettin beni:)

halilim
07/01/2009, 09:49
Çok Farklı bir çalışma olmuş, Zaten beyaz almadıgıma pişmanım:) iyice pişman ettin beni:)

Birisinin bu konuda pişman oldugunu duymak beni bu kadar mutlu edecegini zannetmiyordum :D

Piyasada pek fazla olmadıgı için ilgi çekici bir renk beyaz punto lakin bu yıl sonunda hala eskisi gibi dikkat çekecegini zannetmiyorum.

halilim
15/01/2009, 19:46
Bir kaç degişiklik daha..

Ufak ses sisteminin baglantıları yapıldı. En yakın zamanda onlarında resimlerini eklicem. Egsoz'a da ufak bir modifiye yapıldı.

plastro
16/01/2009, 00:22
halilim çok güzel olmuş yenilikleri bekliyoruz.

n.serdaroglu
26/02/2009, 16:48
Slmlar ben bu on far kaslarini nerden bulabilirim

halilim
26/02/2009, 23:30
Slmlar ben bu on far kaslarini nerden bulabilirim

Femoli ile irtibata geçebilirsin bu konu ile ilgili.

https://forum.grandepuntotr.com/members/femoli.html

USA 505 1400watt anfi ve JBL 1000waat woffer montajı yapıldı.

Bu arada öndeki akrebi söktük yerine geçiçi olarak bunu yaptık.

Ufak HK buluşması. Eski araç ile yeni araçın beraber ilk ve tek fotografı :)

HugemaN
09/03/2009, 00:28
2.hafta içinde bende alıyorum 1.3 MTJ FUN 90 BG. ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANDIRSIN.

halilim
09/03/2009, 22:20
2.hafta içinde bende alıyorum 1.3 MTJ FUN 90 BG. ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANDIRSIN.

Şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Güzel Tercih. Aramıza hoşgeldiniz.

okan4037
29/03/2009, 22:22
hocam senin arabanı her gece görüyorum 12 civarı...bu hafta gece tam 4 kere gordum :)
allah kaza bela vermesin güzel araç

halilim
31/03/2009, 18:46
hocam senin arabanı her gece görüyorum 12 civarı...bu hafta gece tam 4 kere gordum :)
allah kaza bela vermesin güzel araç

Teşekkür ederim okan,

Araçı nerede görüyorsun?

imdesign
31/03/2009, 19:01
halilim xenonLarın markası nedir_?

halilim
07/04/2009, 01:05
Süpriz var :D resimleri yarın sabah eklicem.

plastro
07/04/2009, 01:13
Süpriz var :D resimleri yarın sabah eklicem.

Hadi hayırlısı bakalım sabaha kadar merak ettirecen bizi halilim

halilim
07/04/2009, 01:26
Kemal abim için özel olarak hemen bir kaç tane foto upload ettim.

Ayrıntıları ve devamı yarına..

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

tombalak
07/04/2009, 01:45
çok güzel emeğe elinize sağlık farklı tasarım diğer arkadaşlara fikir verebilir. Şöylede yapabilirisinz yanlış anlamayın sadece düşünce araç yanlarındaki şeritler söküt kapı kollarının üzerimde arkaya kadar daha sık küçük kareler yapılsa oda güzel olurdu.. Keyifli sürüşler...

halilim
07/04/2009, 01:48
çok güzel emeğe elinize sağlık farklı tasarım diğer arkadaşlara fikir verebilir. Şöylede yapabilirisinz yanlış anlamayın sadece düşünce araç yanlarındaki şeritler söküt kapı kollarının üzerimde arkaya kadar daha sık küçük kareler yapılsa oda güzel olurdu.. Keyifli sürüşler...

Yakında onlarda degişecek zaten şu an aklımızda orjinal siyah 8 şeklinde çizgi varya punto katalogundaki stickerlı araçlarda gözüken onu düşünüyoruz.

Yorumun için teşekkür ederim.

mustafaf
07/04/2009, 09:28

daha bu yorumu okumadan benımde aklıma aynı sey geldı.kesınlıkle katılıyorum.su anda bıraz uyumsuz gorunuyor :S

Ogulcan.Öğüt
07/04/2009, 18:50
Masallah Cok güzel görünüyor ellerine saglık.

ABNEW
07/04/2009, 18:54
Oldukça güzel görünüyor, güle güle kullan Halil...

halilim
07/04/2009, 20:50
Oldukça güzel görünüyor, güle güle kullan Halil...

Masallah Cok güzel görünüyor ellerine saglık.

Teşekkür ederim.

plastro
07/04/2009, 23:56
Halilim çok güzel değişik bir çalışma olmuş bir beşiktaşlı olarak özellikle çok hoşuma gitti emeğinize sağlık dün akşam farketmemişim mesajı yadıktan sonra ayrılmıştım.

anvil
08/04/2009, 12:20
Halil güzel olmuş da Beşiktaşlı olmuş bu yaw :)

femoli
08/04/2009, 12:25
ooo tam beşiktaşlı olmuş :D Güle güle kullan ...

HugemaN
08/04/2009, 15:40
süper olmuş yahu.... emeğine eline koluna sağlık...

batuhann80
08/04/2009, 17:27
güle güle kullan halilim...güzel olmuş..
aklıma cnbc-e de yayınlanan chuck dizisinde grafik bir araba 360 cekerek geciyor ona benzemiş..(ben hep puntoya benzetiyom arabayı ama olmayabilir)

halilim
08/04/2009, 20:20
Hepinize teşekkür ederim. Araçı mümkün olsaydı sarı kırmızı yapardım ama böle daha yakışacagını düşündüm :D.

halilim
19/04/2009, 12:24
Led gerçekten çok güzel işe yarıyor, amfiden woffer giden kablodan güç alıp led'e bagladık çalan müzigin ritmine göre led parlayıp sönüyor.

Bir kaç resim ekledim pek bişey belli degil ama videolar var upload ediyorum paylaşacagım sizlerle.

Not: İlham kaynagı media markta satılan bir ışık oldu :D

İşte videolar

İzlesene.com : Video - led uygulaması punto (https://www.izlesene.com/video/arabalar-led-uygulamasi-punto/870625)

https://www.izlesene.com/video/arabalar-led-uygulamasi-punto-2/871135

https://www.izlesene.com/video/arabalar-led-uygulamasi-punto-3/871138

Aslında video kalite ama upload edince bozulmuş biraz :S

plastro
19/04/2009, 14:12
Çok güzel olmuş güle güle kullan haftaya buluşmaya gelebilirsen daha detaylı inceleyebiliriz.

siromar
19/04/2009, 14:31
Ne fikirler cıkıyor valla agzım acık izledim videoyu
tam disko havasında olmus aracın dıp dıs dıp dıs :)
Çok orjinal valla

ABNEW
19/04/2009, 15:54
Halil, boş durmuyorsun:) Güle güle kullan...

Bu ledlerin hepsinin birden yanıp sönmesi değil de ekolayzır gibi belirli bir sırada yanıp sönmesi daha da güzel olurdu sanırım.Tabi bu oldukça zor, ledleri de ona göre ayarlamak gerekli...

poyraz_o
19/04/2009, 16:02
güzel uygulamalar. bizimki gelsede bizde bişeyler yapsak...

halilim
19/04/2009, 18:01
Çok güzel olmuş güle güle kullan haftaya buluşmaya gelebilirsen daha detaylı inceleyebiliriz.

Yüzde 80 geliyorum abi.

Ne fikirler cıkıyor valla agzım acık izledim videoyu
tam disko havasında olmus aracın dıp dıs dıp dıs :)
Çok orjinal valla

Araç beyaz ışıklar beyaz çok şık oluyor.

Halil, boş durmuyorsun:) Güle güle kullan...

Bu ledlerin hepsinin birden yanıp sönmesi değil de ekolayzır gibi belirli bir sırada yanıp sönmesi daha da güzel olurdu sanırım.Tabi bu oldukça zor, ledleri de ona göre ayarlamak gerekli...

Aslında aşşagıdan yukarıya dogru yanıyor gibi gözüküyor. Ama çok hızlı oluyor bu işlem bass ne kadar kuvvetli olursa o kadar çok ışık yanıp parlak yanıyor.

güzel uygulamalar. bizimki gelsede bizde bişeyler yapsak...

Teşekkür ederim umarım en yakın zamanda sizin araçınızda gelir.

Yeni videolar upload ettim.

HugemaN
19/04/2009, 19:28
helal sana süper olmuss..... eline sağlık

alperyonar
19/04/2009, 21:40
kardeş allah güle güle kullanmayı nasip etsin. plakanın altına çektiğin siyah folyo kaplamayı ileride çıkarırsan boyada iz bırakacakmı???

halilim
19/04/2009, 22:35
helal sana süper olmuss..... eline sağlık

Teşekkür ederim.

kardeş allah güle güle kullanmayı nasip etsin. plakanın altına çektiğin siyah folyo kaplamayı ileride çıkarırsan boyada iz bırakacakmı???

Teşekkür ederim.Zaten plakanın altını söktük sis lambalarının yanına yaptık siyah folyo uygulamasını, plakalıkta bir renk farkı veya iz kalmadı.İlk resimlerde plakalık siyah ama son resimlerde beyaz biraz degişiklik olsun dedik.

Sayfa 5 de aşşagıda biraz resimler orada son hali.
Buradan bakabilirsin.
https://forum.grandepuntotr.com/218117-post89.html

halilim
26/04/2009, 11:28
İşte punto düğün arabası olursa böyle olur x)

serkan86
26/04/2009, 12:08
Hayırlı olsun Halil. Kazasız belasız güle güle kullan.

Bir gün tekrar gp alırsam beyaz olucak...

Sen ne akla hizmet giderde beyaz olucak arabayı granit gri olmazsa almam dersin ahh kafam ahhh :D:D
:ohmy0000::ohmy0000::ohmy0000:ozzy aynı dert bende de var aldık bir kere olacak artık :robot000:boyatsak mı? ki

ABNEW
26/04/2009, 13:09
+18 iyiymiş :)

plastro
26/04/2009, 13:26
Bir gelin arabası anca bu kadar güzel olabilir maşallah diyelim allah nazarlardan esirgesin

halilim
26/04/2009, 22:40
:ohmy0000::ohmy0000::ohmy0000:ozzy aynı dert bende de var aldık bir kere olacak artık :robot000:boyatsak mı? ki
Bizde ilk aracı granit gri almıştık baktık beyaz daha güzel bu sefer beyazı seçtik.

+18 iyiymiş :)

Söktük +18'i :D yeter bu kadar sürekli aynı şekilde görünce arabayı soguyorum.

Bir gelin arabası anca bu kadar güzel olabilir maşallah diyelim allah nazarlardan esirgesin

Saol abi. Darısı kendi dügümüzde süslemeye.

ferojan
27/04/2009, 03:03
Beyaz bi ayrı duruyor.... 1 ay önce yeni eski puntomu yenilemiştim ondan önce 4 ay boyunca 2.el beyaz ve sanrooflu aramıştım denk gelmediği için vals mavi aldım artık.. Hayırlı uğurlu olsun allah kazasız sürüşler nasip etsin.

halilim
01/05/2009, 19:55
Beyaz bi ayrı duruyor.... 1 ay önce yeni eski puntomu yenilemiştim ondan önce 4 ay boyunca 2.el beyaz ve sanrooflu aramıştım denk gelmediği için vals mavi aldım artık.. Hayırlı uğurlu olsun allah kazasız sürüşler nasip etsin.

Teşekkür ederim.

Bu arada araç düşürüldü ayrıca ferrari kornası ve ayrıcada park sensörüde takıldı :D resimler ve ayrıntılar çok yakında..

Bir ayrıca daha kaliperler boyandı :D

Araçın düşmüş halinden bir kaç kare..

https://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs031.snc1/3204_88594959696_697449696_1588492_503996_n.jpg

https://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs031.snc1/3204_88596024696_697449696_1588515_5011184_n.jpg

cosarim007
03/05/2009, 14:13
beyazın yeri bi başka yhaa :D:D ne yaparsan yap yakışıyor :D

FeaRLeSsHunTeR
17/05/2009, 02:08
araba cok güzel olmus halil,tbrkler;)

plastro
17/05/2009, 03:37
Halil görüntü çok güzel hayırlı olsun kaçlık yay koydunuz konfordaki değişiklik nasıl acaba birde gündüz çekim fotolarını bekliyoruz

poyraz_o
17/05/2009, 13:22
güzel olmuş bide jantları değilştirsen daha züper olacak..
ben 205/40/18 yapmayı düşünüyorum gelince. bide 3,5 luk yay yeterli olacak sanırım...

tombalak
17/05/2009, 15:40
Halil görüntü çok güzel hayırlı olsun kaçlık yay koydunuz konfordaki değişiklik nasıl acaba birde gündüz çekim fotolarını bekliyoruz

Bende aynı şeyi merak ediyorum konforu ne kadar etkiledi..?

halilim
17/05/2009, 18:35
beyazın yeri bi başka yhaa :D:D ne yaparsan yap yakışıyor :D

Evet öyle gerçekten, saol.

araba cok güzel olmus halil,tbrkler;)

Teşekkür ederimi, gözükmüyordun ?

Kemal abi pm attım bu konu ile ilgili sana.

ben 205/40/18 yapmayı düşünüyorum gelince. bide 3,5 luk yay yeterli olacak sanırım...

Çok az bir borçu kaldı jantları degiştirmek 1000tl tutar, birde ikinci bir araç alma konusu var o yüzden şimdilik biraz zor jant takmak belki ileride.

Bende aynı şeyi merak ediyorum konforu ne kadar etkiledi..?

Tarif edebilecek gibi bişey degil, helezonun ne işe yaradıgını bilmeyen birisini bile bindirince araca ne olmuş arabaya yada çok dikkatsiz kullanıyorsun çukurlara dikkat et gibi yorumlar geliyor.

Size şöyle bir şey söyleyebilirim;

Araçtaki yeni görüntü, kaybettigin konfora değermi? derseniz düşünmeden evet değer derim.

FeaRLeSsHunTeR
17/05/2009, 19:30
Teşekkür ederim, gözükmüyordun ?

öle gerekti ya:) nyse bundan snra hep burdayım:D bnde arabayla urasıom bu aralar,baslıom yeniliklereee:))

ocean_1919
17/05/2009, 22:26
:poster_s:
Onur senin arabayı eskişehiremi getircekler?

femoli
18/05/2009, 10:11
Güle güle kullan çok güzel düşürmüş tam ideal konfor düşüyor ama görselide bir ayrı güzel oluyor ..;)

mustafaf
18/05/2009, 10:12
aracı ben yakından gordum gercekten cok hos olmus.zaten 5cm. olsaydı cok sıkıntı olurdu.3.5cm cok ıdeal olmus.konfor konusuna gelınce, helezon yay takma olayında, vw, honda vs. gıbı araclarda konfor dusuklugu rahatsız edıcı sevıyede hıssedılır.ancak bızım aracların orjınal yaylarıda dıger markalara gore sert oldugu ıcın, cok fazla bırsey fark ettırmıyor.sureklı bızım aracları kullanan ınsanların bu farkdan rahatsız olacagını hıc dusunmuyorum.konfordan kaybedılen ufacık farkın yanında, gosellıkten kazanılan cok buyuk degısılık bence kıyaslanamaz...

halilim
18/05/2009, 20:22
öle gerekti ya:) nyse bundan snra hep burdayım:D bnde arabayla urasıom bu aralar,baslıom yeniliklereee:))

Hadi bakalım bekliyorum resimleri.

Güle güle kullan çok güzel düşürmüş tam ideal konfor düşüyor ama görselide bir ayrı güzel oluyor ..;)

Evt abi saol.

aracı ben yakından gordum gercekten cok hos olmus.zaten 5cm. olsaydı cok sıkıntı olurdu.3.5cm cok ıdeal olmus.konfor konusuna gelınce, helezon yay takma olayında, vw, honda vs. gıbı araclarda konfor dusuklugu rahatsız edıcı sevıyede hıssedılır.ancak bızım aracların orjınal yaylarıda dıger markalara gore sert oldugu ıcın, cok fazla bırsey fark ettırmıyor.sureklı bızım aracları kullanan ınsanların bu farkdan rahatsız olacagını hıc dusunmuyorum.konfordan kaybedılen ufacık farkın yanında, gosellıkten kazanılan cok buyuk degısılık bence kıyaslanamaz...

Teşekkürler abi.

Bu arada 5 kollu 17inch kelepir sıfır bir jant var her an her şey olabilir :D

anvil
19/05/2009, 15:16
@Halil;

Halit'in doğumgünü kutlu olsun tekrar :D

halilim
19/05/2009, 19:57
@Halil;

Halit'in doğumgünü kutlu olsun tekrar :D

Saol abi :D

plastro
20/05/2009, 01:54
Halil yeni resimler bekliyoruz bu arada halit'in doğum gününü bende kutlarım

halilim
20/05/2009, 21:05
Halil yeni resimler bekliyoruz bu arada halit'in doğum gününü bende kutlarım

Teşekkür ederim abi,

Bir fırsat bulup çekemedim valla resimleri ama söz :agri: en yakın zamanda çekecem.

Bu arada bir arkadaşımın araçın eski bir resmine yaptıgı photoshopu eklemek istedim.

halilim
24/05/2009, 18:35
Üniversite finallerinden eve gelirken birde baktımki bizim araçın önüne birisi park etmiş =)

Bu anı ölümsüzleştirmek istedim :D İşte aşık puntolar

poyraz_o
24/05/2009, 21:01
:poster_s:
Onur senin arabayı eskişehiremi getircekler?
kusura bakma cevap geç oldu ama.
evet eskişehire gelecek...
bir tane beyaz fun gelmiş ama o benimki değil.
bugün yarın gelmesini bekliyoruz....

Buremir
25/05/2009, 00:01
Üniversite finallerinden eve gelirken birde baktımki bizim araçın önüne birisi park etmiş =)

Bu anı ölümsüzleştirmek istedim :D İşte aşık puntolar

Allah mesud etsin ne diyelim :D

ama şu siyah park sensörleri pek yakışık durmuyor

mete
25/05/2009, 11:56
selam kaça mal oldu

halilim
25/05/2009, 18:46
selam kaça mal oldu

Kaça mal oldu derken neyi kastettiniz?

PendenTDooM
26/05/2009, 16:28
akrep sticker çalışması çok başarılı bence uygula....

bir de ön ve arka farlara angel eye yapatın mı pek eksik kalmıyor....

birşey soracam şu tavan sticker ı na polis bişey demiyo mu? yada (gerçi senin daha çok var ama) araç muayenesinde sorun çıkartmıyolar mı?

ama süper olmuş güle güle kullan.....:thumbup1:

halilim
26/05/2009, 22:38
akrep sticker çalışması çok başarılı bence uygula....

bir de ön ve arka farlara angel eye yapatın mı pek eksik kalmıyor....

birşey soracam şu tavan sticker ı na polis bişey demiyo mu? yada (gerçi senin daha çok var ama) araç muayenesinde sorun çıkartmıyolar mı?

ama süper olmuş güle güle kullan.....:thumbup1:

Bir ara trafik durdurmuştu, cam filmlerini sordu orjinal dedik inanmadı bütün polisler tek tek kontrol ettiler inandıktan sonra bu tavan ne böyle ruhsata işlimi dediler iki renk olmuş dediler bizde hayır dedik siyah ve beyaz olmuş dedi ruhsata işlenmesi gerek dedi bizde ona bakılırsa dikiz aynaları ve bir kaç parçada daha farklı renk olan araçlarda ruhsata onlar işlenmiyor diye yanıt verince tamam plakayı takıp gidin dedi ve gittik.

Muayenede nasıl karşılanır bilmiyorum zaten yapıştırma oldugu için 5dkda sökersin.

halilim
29/05/2009, 22:39
Üniversite finalleri ve iş yüzünden yogun günler geçirdim o yüzden fotolar biraz geçikti işte bir kaç foto daha araçın düşmüş hali..

HugemaN
30/05/2009, 01:42
Araban bana ilham veriyor.... Ama su sislerin yanındaki stickerlar olmamış beyaaaa....
Birde bişey sormak istiyorum... disk ve kampanaların kaliperlerini boyattınmı yoksa. kırmızısyla değiştirdinmi. Fiyat konusunda bilgi verebilirmisin....

halilim
30/05/2009, 09:55
Araban bana ilham veriyor.... Ama su sislerin yanındaki stickerlar olmamış beyaaaa....
Birde bişey sormak istiyorum... disk ve kampanaların kaliperlerini boyattınmı yoksa. kırmızısyla değiştirdinmi. Fiyat konusunda bilgi verebilirmisin....

Teşekkür ederim;

Sis farlarının yanı dogru temiz yapılmadı işçilik 0 deneme amaçlı nasıl durur diye yaptırmıştık gayet hoş oldu plakalıktaki folyoyu söküp biraz böle kalsın dedik.

Kaliperleri boyattık helezonlara müdahale ederken..

HugemaN
30/05/2009, 11:46
Kaliperleri ne ile boyayabiliriz uzun ömürlü kalması için. sprey boya ile boyasak işimizi görürmü Servise gittiğimde sötürüp boyatacağım...

plastro
31/05/2009, 01:24
Halil gerçekten çok güzel durmuş çok hoş duruyor.

Romeo_er2
31/05/2009, 01:44
halil hayırlı olsun yayların güle güle kullan..hangi marka aldın güzel düşmüş araç..bende eibach kullanıyorum 5 lik benimki bu kadar düşük görünmüyo belki senin lastik yanakları geniş ondan olabilir ama..

halilim
31/05/2009, 10:54
Halil gerçekten çok güzel durmuş çok hoş duruyor.

Evet abi çok saol.

halil hayırlı olsun yayların güle güle kullan..hangi marka aldın güzel düşmüş araç..bende eibach kullanıyorum 5 lik benimki bu kadar düşük görünmüyo belki senin lastik yanakları geniş ondan olabilir ama..

Saol.Yaylar üzerindeki orjinal yaylar onları kestirdik.

Romeo_er2
31/05/2009, 15:50
anladım guzel durmus ama tehlikeli bir is yapmıssın bence..orjlnal yaylar sporlar gibi sert değil şimdi esneme payı kalmadı hic amortisor vurur bence cok..patlatabilirsin bile =( ozellikle araca 4_5 kısı bınınce yaylar dibe kadar vurup hic esnemeyebılır.

halilim
31/05/2009, 23:29
anladım guzel durmus ama tehlikeli bir is yapmıssın bence..orjlnal yaylar sporlar gibi sert değil şimdi esneme payı kalmadı hic amortisor vurur bence cok..patlatabilirsin bile =( ozellikle araca 4_5 kısı bınınce yaylar dibe kadar vurup hic esnemeyebılır.

Valla olan oldu artık bakacaz, kısmet bu saatten sonra yapacak bişey yok.Aynı şeyi birkaç kişiden daha duydum.

Romeo_er2
31/05/2009, 23:50
dikkatli sürünce pekde problem olmaz heralde güzel oturmuş ama =)

Arrow_hit
17/06/2009, 22:25
helal olsun güzel çalışma

serhatartun41
19/06/2009, 13:23
Demedi deme plakalardaki kırmızı sticker lar için polis ceza yazıyor hemde 60 TL benden söylemesi.Araç çok güzel bu yılın modası beyaz güle güle kazasız belasız kullan inşallah

halilim
27/08/2009, 23:39
Araç satlıktır şu an 12.000km de. Sag ön çamurlukta ufacık bir sıyrık - zedelenme vardır, ciddi bir sorun degildir, degişen boya yoktur. Araçın üstündeki + lar hariç verilecektir. Son fiyat 21.000 düşünüyoruz.

uzman_omer
28/08/2009, 02:26
Kardes hayırlı ugurlu olsun. Allah tekerını asfalttan ayırmasın....

halilim
10/09/2009, 23:37
https://img7.imageshack.us/img7/6403/14082009q.jpg

https://img24.imageshack.us/img24/6041/14082009002.jpg

https://img200.imageshack.us/img200/2579/zuu.jpg

Fiat > Punto > Grande 1.4 Fire Fun > 12.000 Kmde 2009 Model Fabrika Çıkışlı Modifiyeli #16482940 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/12_000_kmde_2009_model_fabrika_cikisli_modifiyeli-64WQQaXQQ16482940WQQpXQQdisplayitem)

anvil
11/09/2009, 14:42
yaw halil hem satacaksınız hem de hala modifiye yapıyosunuz :D

halilim
12/09/2009, 09:26
yaw halil hem satacaksınız hem de hala modifiye yapıyosunuz :D

Çok oldu bunu yaptıralı, resimleri ekleyememiştim.Son buluşmamızda yapılmıştı zaten, ikinci aracı aldık bunu artık biraz zor satarız.