PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 11 mart 2007 Ankara buluşması (gerçekleştirildi)

Sayfa : 1 2 [3]

Linos
08/03/2007, 14:02
slm herkese 1 haftadır burdaydım ama ne yazııki üyelik aktif edemiyordum bende sıkımı sıkı bir puntocu oalrak eğer kabul ederseniz 11 inde sizlerle olmaktan ve tanışmaktan gurur duyarım

Kabul ettik ve listeye ekledik ;) Hoşgeldin aramıza..bölümünde kendini tanıtırsan memnun oluruz ;)

grande06
08/03/2007, 14:05
benide aranıza almak istermisiniz:)

grande06
08/03/2007, 14:05
tşk edrrim burda olmaktan mutluyum
:)

İbrahimKC
08/03/2007, 14:08
Bora kartlarını aldın mı. Ulaşabileceğimiz bir telefon numarası var mı acaba..

grande06
08/03/2007, 14:09
bende warım her koşulda:)
:bigdance2:

tempesty
08/03/2007, 14:10
abi tuş digital baskı merkezi
yasin akkuzu
3970161
05323464470
erciyes iş yeri merkezi 5.cad.no:7 istanbul yolu makro market arkası

Linos
08/03/2007, 14:11
ikcihan; abi Ercan'a ulaşamadım iki gündür!
Cumartesi'den mi halletsek diyorum yıkama işini! İşi yoksa Emrah'ı da alır, hep beraber gideriz yıkamacıya ;)

Linos
08/03/2007, 14:18
@grande06, mesajını ilgili başlığa taşıdım... Bora seninkini de ;)

tempesty
08/03/2007, 14:36
abi çıldırdık biz ya sallandı ankara kaç kişi olduk biz 50 araba olduk sanırım 50 puntoyu ne birmot ne ankara caddeleri alır ve ilgi az olursa,tv falan gelmezse artık çok ayıp olur derim ben yani :icon_eek:

Ziyaretçi047
08/03/2007, 14:56
valla arkadaşlar tv ye ulaşabilecek kim var. bütün kanalları arayıp çağıralım. e fiat ı da davet etsek nasıl olur :)

İbrahimKC
08/03/2007, 15:05
Tofaş Tv gelecek Cihan,

Kanallar konusunda bir sey yapacaz ama bakalım ne olacak.

Özellikle Ankar Kanalaları KanalA ve B' Yi çağırmak gerekiyor.. ben Cumartesi gitmeyi planlıyorum..

Sanırım Kanal A da bir otomobil programı var, onun yapımcısına ulaşmaya çalışalım...

Düzenleme: Programın adı Otomobil Dünyası imiş. Yapımcısı araştırıyorum...

Telefonda konuşuyorum bakalım neler diyecek

16.30 -17.00 gibi tekrar arayıp ilgili biriyle görüşecem
..

İbrahimKC
08/03/2007, 15:28
Kanal b ile de görüştüm.

bu işlere spor bölümleri bakıyor ve hafta sonu spor bölümleri yogun oluyormuş.
ve bu pazarda saat 15.00 de Beşiktaşın macı varmış.

ama uygun olursa kameraman gönderecek. 13 -14 saatleri arasında gelmeye çalışacaklar...

Ben cumartesi tekrar binalarına gidip konuşacam.... ya gelecekler ya gelecekler...

Linos
08/03/2007, 15:40
Ben de az önce Hürriyet'le konuştum! Birmot'dakiler basın duyurusu yaparlarsa ilgi fazla olur dedi benim enişte! (Hürriyet muhabiri de kendisi ;)) Ercan akşam Birmot'la konuşacak, sanırım halledebileceğiz ;) Olmadı kendi imkanlarımızı zorlayacağız sonuna kadar ;)

Ama yine de çok ümitlenmeyelim, heyecan yapmayalım... :D

shoparr_
08/03/2007, 15:50
Cnnturk deneme sürüşü programına bir mail atalım.
Emre Özpeynirci. mail adresi: eozpeynirci@hurriyet.com.tr

bu adrese oluşumumuzdan ve Ankaradaki organizaysonumuzdan bahsedelim.Bir şeyler olabilir ne dersiniz?
Ben bir mail hazırlamayı düşünüyorum.

İbrahimKC
08/03/2007, 15:54
Cnnturk deneme sürüşü programına bir mail atalım.
Emre Özpeynirci. mail adresi: eozpeynirci@hurriyet.com.tr

bu adrese oluşumumuzdan ve Ankaradaki organizaysonumuzdan bahsedelim.Bir şeyler olabilir ne dersiniz?
Ben bir mail hazırlamayı düşünüyorum.

Emre sana bir İşlem maddesi..

:friendship:

iyi haberlerini bekliyoruz....

grande06
08/03/2007, 16:07
ark lar 11 inde saat13 te birmotta buluşma diymi bi değişiklik yok yani
yada uycağım bi prosodür warmı falan yani:)

searchandrescue
08/03/2007, 16:09
prosedür yok çık gel

İbrahimKC
08/03/2007, 16:10
Rahat ol.. Hiç birsey yok uyman gereken..

Güzelim puntona binip, Pazar günü saat 13.00 de Birmot da mangalın başında ol yeter...

Misafır
08/03/2007, 16:49
haydi arkadaşlarım.
göğsümüzü kabartın, sizlerle gurur duyuyoruz ve bu gururumuzu daha da arttırmanızı rica ediyorum.

yürüüüüüüüü gp ankara.
kim tutar sizleri.

ercan abi ve ankaradaki tüm kardeşlerime sonsuz saygılarımı sunarım.

elbruz
08/03/2007, 16:54
ankara geliyor grandepunto geliyor herkes görecek....:ok:

shoparr_
08/03/2007, 17:03
Merhabalar Sn. Emre Özpeynirci.Ben www.grandepuntotr.com (https://www.grandepuntotr.com) web sitesinin moderatörlerinden Emre Ayvaz . Yaklaşık 1 yıldır farklı ortamlarda sürdürdüğümüz paylaşımımız bir süredir kendi oluşturduğumuz ve benzeri görülmemiş bir sistem ile kendi internet sitemizde devam etmektedir.Grande Punto sahibi ve meraklılarının oluşturduğu 500' e yakın üyesi bulunan forum sitemizi üyelerin yardımlarıyla kurduk ve yine üyelerimizin istek ve önerileri ile yönlendirmekteyiz.Kısa sürede çok sıcak ve güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu.Küçük çaplı buluşmalar,organizasyonlar düzenlendi ve Tofaş Tv , Tuning Turkiye gibi kuruluşlarca da destek verilerek daha çok Grande Punto kullanıcısına ulaşmamız sağlandı. Üyelerimizin kendi ceplerinden yaptıkları harcamalar ile stickerlar,kartvizitler bastırıldı,dağıtıldı. Özet olarak hiçbir maddi destek ya da çıkar gözetmediğimizi sadece bu güzel oluşumdan daha çok insanın haberdar olmasını sağlamaya çalıştığımızı belirtmek istiyorum.

Deneme Sürüşü programını her hafta beğeniyle takip ediyorum. Amacımızı yukarıda da belirtmiştim.Bu doğrultuda sizden ricam bize yapabileceğiniz ne gibi bir yardım olabilir bunu öğrenmek.Programınızda bizden bahsedebilir ;ya da bir organizasyonumuza ekip göndererek çekeceğiniz görüntülerle CnnTurk gibi ulusal yayın yapan büyük bir televizyon kanalında görünmemizi sağlayabilirsiniz. En yakın organizasyonumuz önümüzdeki Pazar günü ANKARA 'da yapılacak. 11 MART 2007 PAZAR GÜNÜ ANKARA YENİMAHALLE BİRMOT 'da yaklaşık 50 araçlık bir buluşmamız var.Birmot yetkililerinin desteklediği buluşmamızda çeşitli etkinlikler(mangal vs) yapılacak,ardından şehir turu ile buluşmamız devam edecektir.

Bu kadar kısa sürede yardımcı olabilirmisiniz bilmiyorum ancak ben herşeye rağmen ayrıntılı bilgi vermek istiyorum.
YenimahaLLe Birmot
Macun Mah. Bağdat Cad. No:97 Yenimahalle - ANKARA Tel: (0312) 591 86 00 Faks: (0312) 354 39 01
Ekte yerin krokisi de bulunmakta.

Umarım bizlere yardımcı olursunuz en azından geri dönersiniz mailime karşı bir tepki verirsiniz. Ankara buluşmamız gibi bir çok buluşmamız mart ayı içersinde yapılacaktır.Yüksel katılımlı bir de İstanbul buluşması yapılacak.Ne şekilde olursa olsun bize yardımcı olur, 10 ayda 10.000 satılan Grande Punto'ya yakışır bir üye sayısı elde ederek paylaşımımızı desteklerseniz mutlu olacağız.Cevabınızı merakla bekliyoruz.

www.grandepuntotr.com (https://www.grandepuntotr.com)
Emre Ayvaz

şu maili attım umarım cevap gelir..Örnek olması için koydum.

microab
08/03/2007, 17:06
Bu buluşmada eğer belirtilen rakamlara ulaşabilirsek,tüm GP forumlarının
( İtalya-Hollanda-vs vs) Rekoru olur gibime geliyor.
Fotoları bile kendi forumlarına aktarırlar abi,Bülent in araç nasıl meşhur olmuştu ;)
Ankara/Turkey mi yazdırsak ki :bigdance2:

eakbas
08/03/2007, 17:15
@microab
abi sen geleceksin değil mi?
valla bekliyoruz seni :)

İbrahimKC
08/03/2007, 17:17
Emre Süpersin. ellerine Sağlık...

İbrahimKC
08/03/2007, 17:17
@microab
abi sen geleceksin değil mi?
valla bekliyoruz seni :)

Tabi canım gelecek..

Söz verdi okadar..

İbrahimKC
08/03/2007, 17:19
Katılacaklar listesinde ki soru işaretli arkadaslarda bir gelişme yok mu?

memat
08/03/2007, 17:33
saat 12 00 da aşağı eğlence adesede buluşacaklar haber versin ekilmemiş olun...
ben kesin ordayım bensiz gitmeyin:sadomazo:

erdiyilmaz
08/03/2007, 20:05
buLuşmayLa iLgiLi maiL attım herkese ancak bazı arkadaşLarda maiL fiLan geLmedi dediLer akLım karıştı.

dün gönderdigim ankara buLusmasiyLa iLgiLi maiL aLan var mi, yok mu?
ona göre hemen tekrardan gönderecegim.

memat
08/03/2007, 20:13
bana gelmediiii

dagored
08/03/2007, 20:25
ben de 12'de kartaş'da olurum emre özelden telimi atıyorum.

@Linos bende %90 eşimle geleceğim yine

senin mesaj gelmemiş abi bana ben de özelden attım sana tel numaramı :)

dagored
08/03/2007, 20:26
buLuşmayLa iLgiLi maiL attım herkese ancak bazı arkadaşLarda maiL fiLan geLmedi dediLer akLım karıştı.

dün gönderdigim ankara buLusmasiyLa iLgiLi maiL aLan var mi, yok mu?
ona göre hemen tekrardan gönderecegim.

bende de yok

erdiyilmaz
08/03/2007, 20:34
bende de yok
:poster_oops:
enteresan ya.. junk / buLk / önemsiz posta ya da spam kLasörLerine de baktınız mı?

Ryu
08/03/2007, 20:36
bana gelmiş erdi

Linos
08/03/2007, 20:36
Bana mail geldi Erdi... Toptan bir daha gönderelim en güzeli!
Ama benim içime bugün kurt düştü! O listede adı yazılanlardan uzun süredir sesi soluğu çıkmayanlar var! Umarım bilgi sahibidirler ve gelirler :icon_confused:

erdiyilmaz
08/03/2007, 20:39
abi kimine geLmiş kimi geLmedi dedi, şimdi geLenLere de tekrardan gönderip iki de bir insanLarın maiLine taaruz etmek istemiyorum. umarım düşündügümden daha fazLa kişiye uLaşmıştır maiL.

Ryu
08/03/2007, 20:41
herkes bi ses versin. listedekilerin çoğu yok harbiden ortalıkta

tempesty
08/03/2007, 20:41
walla bana da gelmemiş mail ama ben zaten o gün kesin geliyorum abicim gerek yok :)

HIGH FIDELITY
08/03/2007, 20:42
Katılacaklar listesinde ki soru işaretli arkadaslarda bir gelişme yok mu?

Benimkinde negatif yönde bir gelişme var. Buluşma tarihi olan 11 mart'ı cumartesi günü zannetmemden dolayı( şimdiye kadarki buluşmalarımızın cumartesi oluşu nedeniyle) son anda işim çıktı. Fakat hala gelme ihitmalim var. Gelirsem ya erken ayrılacam ya da geç gelecem.

Linos
08/03/2007, 20:48
Benimkinde negatif yönde bir gelişme var. Buluşma tarihi olan 11 mart'ı cumartesi günü zannetmemden dolayı( şimdiye kadarki buluşmalarımızın cumartesi oluşu nedeniyle) son anda işim çıktı. Fakat hala gelme ihitmalim var. Gelirsem ya erken ayrılacam ya da geç gelecem.

Yapma yaw! Kötü oldu bu... O zaman sen geç gel bence! Çıkışta bir tur atmayı planlıyoruz ya, ona katıl bari ;)

erdiyilmaz
08/03/2007, 20:51
ben buLuşmayLa iLgiLi bir daha maiL atayım,
ikinci kere geLen arkadaşLardan şimdiden özür diLiyorum.

dagored
08/03/2007, 20:51
enteresan ya.. junk / buLk / önemsiz posta ya da spam kLasörLerine de baktınız mı?

pardon junk maillere bakmadım :poster_oops:

Ryu
08/03/2007, 20:57
benimde junk ta idi. herkese gitmiştir mail.

erdiyilmaz
08/03/2007, 21:34
waLLa ben işi garantiye aLayım diye sadece ankara grubunu içeren bir maiL daha attım. tekrarLı geLen maiLLer için özür. bu buLuşma önemLi herkesin haberi oLmaLı mutLaka. unutanLar oLabiLir.

searchandrescue
08/03/2007, 22:49
bana gelmişti mail erdi

ABNEW
08/03/2007, 23:42
grande'm yok ama gelebilirim , ABNEW ve Auto Engineer ile tanışmak isterim . Bakalım daha önemli bir iş olmazsa neden olmasın.

ZDD Kardeşim benim de aklımdan aynı şey geçmişti kesinlikle.Gelmeni ben de isterim.(Gelirsen önceden özel mesaj at bana)

jeoenis
08/03/2007, 23:50
arkadaşlar son iki gündür bilgisayardaki arıza nedeni ile pek giremiyordum (sadece bir kez internet kafeden girdim) uçmuşsunuz arkadaşlar okuyana kadar canım çıktı.

Auto engineeR
09/03/2007, 00:05
Zdd Tabi Abi çok Sewiniriz Gerlirsen ;)

ZDD
09/03/2007, 00:19
ZDD Kardeşim benim de aklımdan aynı şey geçmişti kesinlikle.Gelmeni ben de isterim.(Gelirsen önceden özel mesaj at bana)

Zdd Tabi Abi çok Sewiniriz Gerlirsen ;)
Valla bu saaten sonra gelmemek olmaz ben de geliyorum . Büyük bir buluşma olacağa benziyor, inşallah her şey güzel olur. ABNEW ,iletişiriz abi.

number0ne
09/03/2007, 00:28
Arkadaşlar orada görüşmek üzere

microab
09/03/2007, 00:43
1- erdiyilmaz
2- Linos
3- femoli
4- Gajiin
5- jeoenis
6- unik06
7- bladekel
8- kutlay ???
9- canberkkilic (2 saat sonra)
10- Ryu
11- dagored
12- replay147
13- Padawantr (%80)
14- eakbas77
15- matrox
16- ikcihan
17- Punto06
18- PredatoR
19- Auto engineeR
20- dejavu ???
21- Absoluit ???
22- leo
23- Er-NnN
24- Catil
25- jagar ???
26-
27- GNS
28- ABNEW
29- Etial
30- starwars 2100
31- moiz
32- morkoyun
33- atombak
34- yamtar00
35- HIGH FIDELITY ???
36- CaN
37- the most wanted 06
38- black_GP
39- Dişçi79
40- searchandrescue
41- TEMPESTY
42- nyesilyurt
43- omerv
44- alperylm
45- ynr
46- candan (araçsız gelecek)
47- grande06
48- microab

jeoenis
09/03/2007, 00:45
microab geleceğine sevindim
Arkadaşlar hadi 50 ye 2 kişi kaldı

brvhgt
09/03/2007, 00:49
vallaha çoştunuz siz helal olsun kardeşlerim yaz olsa kesin ordaydım süper olucak pazar günü:bigdance2:

erdiyilmaz
09/03/2007, 01:12
. . .
48- microab

vay beæ bu Listede seni de mi görecektik... nerden nereye.... :bigdance2:

bunun üstüne ne denir ki..

microab
09/03/2007, 01:17
Kamber-düğün ilişkisi :D

matrox
09/03/2007, 02:03
arkadaşlar buluşmaya gelirken yanımızda getirmemiz gereken bişeyler varmı mesela rakı bardağı :D

tempesty
09/03/2007, 03:11
Abi bende SONY camera var çözünürlüğü de çok iyi fakat şöyle birkaç sorun var sanırım.
1-Bendeki kamera eski nesil yani cd ye değilde ufak kamera kasedine kayıt yapıyor ben kasetini alıcam fakat bilgisayarın tv kartından;kameradaki görüntüleri bilgisayara kaydederken,MPG-1 formatında atabiliyorum sadece (yada mpg2,avi vs)..daha önce yaptım böyle olunca videonun dosya boyutu çok büyük oluyo 800 mb falan gibi..açıkcası nasıl küçültmem gerektiğini de bilmiyorum dolayısıyla videoyu paylaşıma açmak istediğimizde boyutu sıkıntı yaratabilir..
2-ben buluşmaya yalnız gelmek zorundayım çünkü akşam saat 17 de işime dönücem tekrar..yani kamerayı birinin kullanması gerekiyor :)
3-ya ben bu kamera sorunu çözüldü mü unuttum yazıyorum kendi kendime ?? :confused:

Olsun çorbada bizimde tuzumuz bulunsunda nasıl olursa olsun :friendship: .

https://img404.imageshack.us/img404/3209/dsc00014smallsl2.jpg (https://imageshack.us)

https://img296.imageshack.us/img296/8118/m351lsmallna7.jpg (https://imageshack.us)

matrox
09/03/2007, 03:13
arkadaşım bendede var samsung marka herhalde aşağı yukarı senin makina ile aynı özelliklerde bende getireceğim
bir çözüm buluruz herhalde bu arada yazı çok güzel olmuş

tempesty
09/03/2007, 03:17
güzel oldu da işte abi polis trafik falan korkutmasalardı beni gezicektim ben böyle akşam söktüm tekrar :) ya pazar sabahı takıcam yada hiç takmıcam belki önünde topluca resim çekiliriz hoş olur :)

matrox
09/03/2007, 03:19
bence polisten çok bizim insanımız seni deli sanar
bencede yapılacak en güzel şey karşısına geçip fotoğraf çekilmek hem sende deli sanılmazsın :)

iyi geceler

tempesty
09/03/2007, 03:21
olurmu abi ne güzel sitemizin reklamını yapardık trafikte görenler de siteye girip üye olurlardı falan :)

iyi geceler

matrox
09/03/2007, 03:24
ben apartmanda adamın arabasına siteye gelmesi için bir a4 e kendi el yazımla yazı yazdım da adam o günden beridir bana öcü gibi bakıyor :)
olsa süper olurdu ama işte
ama
hani klasik bir laf olacak burası Türkiye

Ziyaretçi047
09/03/2007, 03:25
Arkadaşlar merhabalar. Biliyorsunuz ki bu pazar Ankara'da büyük bir buluşma gerçekleşecek. Forumda hala yeni sayılırım ama buradaki ortam gerçekten hoşuma gitti. Arabalarla ve grande punto ile çok ilgili olmam ve forumdakilerin de öyle olduklarını görmem forumla ilgilenmemdeki en önemli etkendir. Aslında başlangıcı da doğum günümde gelen mesajdan ve benim için açılan konudan etkilenmem olmuştur. Neyse geçelim.

Ben de bu büyük buluşmada aranızda bulunmak istedim. Baktım forumdaki Adanalı arkadaşlarımla Adana'da bu az sayımız ile buluşma yapsak bir şeye benzemeyecek dedim bu kalabalıkta bulunmam lazım. Bu arada Adana'da çok fazla grande punto var fakat kimsenin forumdan haberi yok. Yakında burayı Adanalı'larla dolduracağım merak etmeyin. Zaten bu gün kaktüsün orada bir Grande Punto gördüm bekledim sahibini gelmedi. Keşke not yazsaydım. O arkadaş aramızda bulunmalı diye düşünmekteyim aracı gerçekten çok hoştu. İleride bir Porche vardı, kimse dönüp de ona bakmıyordu. Bir daha görürsem mutlaka forumdan bahsedeceğim.

Baktım Ankara'ya sırf bu olay için gelmemi kendim de dahil hiçkimseye açıklayamıyorum. E yakacağım yakıtın parası da cabası. Dedim bizim çocuklara gelin gezelim. E yakıta da ortak lazım tabi. Şimdilik 2 arkadaşı ayarladım. Belki bir tane daha ayarlarım ve kısmet olursa Cumartesi yola çıkıyoruz. Ankara'da da arkadaşlarımız bulunmakta. Hem sizle hem onlarla güzel vakit geçirebileceğimizi düşünmekteyim. Arkadaşlarım da çok kafadır. Araba sığarsa hepsini getirmek istiyorum ama sanırım sığmayacak. Arabası boş olan birkaç arkadaştan da bu konuda yardım isteyeceğim sanırım :). Aranızda isteyenler olursa grup dağıldıktan sonra bize de katılabilirler. Ankara'daki değişik mekanları biz de görmek isteriz.

Şimdi bu başlığı neden açtın Cihan diceksiniz sırf kendini reklam etmek için mi. E tabi biraz o da var insan ilgi istiyor biraz taa buralardan gelince ama başka sebepleri de var. Gelelim bir diğer sebebe. Adana'dan bir şey isteyen var mı :) Ben çıkmadan yetişin. Bir ricası isteği olan varsa seve seve. Bana tavsiyesi bir şey söyleyecek olan var mı? Yıllarca organizasyon işlerinde çalıştım. Çok defalar koordinatorlük yaptım. Organizasyon işlerinde iyiyimdir. E böylesine büyük bişe olunca da kaçırmak istemedim. Bunun yanı sıra yardımcı olabileceğim bir husus da var ise seve seve. Gerçi orada buluştuğumuzda kararlar verilirken de en güzel etkinlikleri yapmaya çalışırız. Ama ben gelmeden yardımcı olabileceğim bir husus var ise haberim olsun.

Bizim için güzel fakat kısa süreli bir tatil olacağı kanaatindeyim. Umarım hepimiz bol bol eğleniriz. Umarım hava şartları da çok güzel olur. Umarım bir ilk yaratırız. Umarım bir fark yaratırız. Bu arada basına haber verebilecek arkadaşlar var ise; yazılı basın, televizyon, radyo. Eğer basın da gelir ise çok güzel olur. Ankara birmot la veya diğer servislerle arası iyi olan arkadaşlar var ise onları da davet ederlerse gerçekten güzel olur.

Bu arada forum sahibi veya forumun teknik işleriyle uğraşan arkadaş da msn yoluyla veya herhangi bir yolla bana ulaşırsa sevinirim. Forumla ve forumun geleceği ile ilgili bazı projeleri görüşmek isterim. Neden bilmiyorum buraya kanım çok ısındı. Belki bazı yardımlarım da olabilir. Kendimi çok detaylı tanıtmamıştım. MCT (Microsoft Certified Trainer) yim. Ara sıra Sistem Eğitimleri veriyorum. Yakında MCSA (Sistem Yöneticisi) ve daha sonra MCSE (Sistem Mühendisi) oluyorum. Araçlarla olan ilgim zaten ortada değinmeme pek gerek yok reklama girmeyelim. Ama bir dönem Rally Hakemliği yaptığımı da söylemeden geçmeyim. Elimden gelen bir şey olursa seve seve.

Sizin de aklınıza gelen bir şeyler var ise cevaplarınızı bekliyorum. Buluşmayı renklendirmek için neler yapabiliriz neler ayarlanabilir düşünün taşının orada fikir üretmede yardımı olsun. Yeter yazdım farkındayım. Herkese iyi geceler. Kısmetse görüşmek üzre, Sevgiler :)

tempesty
09/03/2007, 03:28
Doğru sende haklısın aslında walla o kağıtların üstüne açık büfe rakı yazsak bak kaç kişi oluruz birden :)

tempesty
09/03/2007, 04:16
Abi ben asıl aşk diye işte buna derim hakkaten şimdiden bile gözüktüğü kadarıyla muhteşem bir gün olucağı ve uzun zaman konuşulacağı belli yani süper olucak..teeeeeeee adanadan bile böyle 3-4 misafirin aramıza katılacağı ve cihan kardeşimizle tanışma olanağı bulabileceğimiz kimin aklına gelirdiki yani şahsen ben bu yüzden ankara dışına çıkacağımı sanmıyorum helal olsun walla cihan gerçekten takdire şayan bir davranış bu ve bu kadar sıcak samimi bir ortamda da zaten bizden bu beklenirdi inşallah herşey çok güzel olucak ankaralı arkadaşlarda herkes kendi elinden geldiğince bişeler yapmaya çalışıyor 2 günümüz kaldı şu anda artı olarak buna ne eklersek yanımıza kar kalacaktır..maalesef benim birmotta yada basında medyada tanıdıklarım olmadığı için şimdilik elimden bu kadar geliyor 2 afiş bastırdım ve yanımda kamerada getiricem daha fazla neler yapabiliriz diye yarında gerekli şekilde arkadaşlarla düşünerek belki cumartesi günü uygulamaya koyarak pazar gününe yetiştiririz fakat bende forum sahibi yada organizatör arkadaşı tanımıyorum şu an neler yapıyorlar kafalrında ne tasarladılar nasıl birşey düşünüyorlar kesin olarak o günün planını bilmiyorum açıkcası sadece birmotta buluşucaz..hayırlısı olsun herşey harika olucak kolay gelsin :)

:ok:

https://img186.imageshack.us/img186/3319/dsc00018smallve3.jpg (https://imageshack.us)

Ziyaretçi047
09/03/2007, 04:18
geliyorumm geliyorummm adanalardan 3e taktım geliyorum :D yol boyu 3te gelmicem tabi. Bu arada arkadaşlar benim de aklıma bişeler geldi. Geçen TRT-1 izlerken bir araç programına rastladım. bir kız bir erkek sunuyor. geçen seyrettiğim bölümde bir off-road ı baştan sona yayınladılar. aynı bizim gibilerdi. hakem yok bişe yok. arazi araçlarıyla dağ tepe gezdiler mangallar sucuklar felan. ama bu adamlar lisanslı sporculardı biliyorum. aralarında sima en tanıdıklarım da oldu. yani diyeceğim trt de ilgilenebilir bu olayımızla. bir de aklıma geldi de ben bir zamanlar TOMSFED üyesiydim. 2005 WRC Antalya'da hakemlik yapmıştım. Aceba TOMSFED de ilgilenir mi bu olayla? Uzun zamandır ilişki içerisinde değilim. Ulaşsam mı kararsız kaldım. Neyse bakalım. Ulaşabilirsem haber veririm. Şimdilik diyeceğim başka bişe yok. Toplantılar bölümüne https://www.grandepuntotr.com/forum/showthread.php?t=1348 böyle bir konu açtım. Benim gelişle ilgili cevap yazabilirsiniz. Listeyi de liste sayfasında güncelledim. Hadi bakalım.

Ziyaretçi047
09/03/2007, 04:20
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben de her şeyin güzel olmasını ümit ediyorum. Bakalım neler olacak ne kadar eğlencez. Adana birmota da haber versem mi aceba. Bir tavsiyeleri olur mu :) Aram çok iyidir de.

erdiyilmaz
09/03/2007, 07:25
seLam cihan,

içindeki bu GrandePunto aşkını görmemek eLde degiL, buLuşma için taa adanadan kaLkıp geLecek oLman bizLeri bazen yorumsuz bırakıyor. geLme boşver o kadar yoL tepme diyecegim de, akLına şimdi bu fikir girmişken caydırma çabaLarı boşa oLacak, en iyisi mi sen geL : )

adana'dan geLirken, nevşehir üstü geLebiLirsen, microab da geLecek ankara'ya, onunLa buLuşup da geLebiLirsiniz güzeL oLur.

adanadan şaLgam suyu isterik : ) keyifLi yoLcuLukLar 8O

femoli
09/03/2007, 10:42
sen gel kazasız belasız kardeş başka bir şey istemeyiz ayağına sağlık valla

dagored
09/03/2007, 11:08
kazasız belasız gelmen dileğim ile,
Hayırlı yolculuklar pazara görüşürüz :)

jeoenis
09/03/2007, 11:13
Hayırlısıyla gelmen dileği ile,
Resmen orta çapta bir türkiye buluşması yapıyoruz. 49 olduk hadi bir kişi daha gelsin 50 olalım

eakbas
09/03/2007, 11:29
ankara dışından gelecek arkadaşlar aman dikkatli gelin; hafta sonları radar kontrolleri daha sık oluyor. birde ceza butcenizi zorlamasın. hayırlı yolculuklar şimdiden

İbrahimKC
09/03/2007, 12:24
Helal Olsun deriz demiştim ya.. bu harekete HELAL OLSUN çok az kalır valla..

Ne desek boş..

Öncelikle Tesekkür ederim kendi adıma...

Görüşmek üzere aman dikkatli gel..

İbrahimKC
09/03/2007, 12:27
Ercan Abi Birmotla basın duyurusu konusunda konuşma şansın olabilir mi?

Ziyaretçi047
09/03/2007, 12:30
arkadaşlar çok sağolun. azami dikkatle geleceğim. zaten basmayacağım da. malum 20km için yakıtı 2 katına fırlatmayalım. sabit hız 90 düşünüyorum. ara sıra 120 ye çıkabilirim. onun haricinde pek bişe olacağını sanmam. sağsalim gelecez inşallah. benim için de güzel bir haftasonu kaçamağı olacağı ümidindeyim. sürpriz hediyelerimi bekliyorum :)

searchandrescue
09/03/2007, 12:59
Ercan Abi Birmotla basın duyurusu konusunda konuşma şansın olabilir mi?

Bildiğim kadarıyla yapılacaktı bu akşam gidip görüşecem zaten onuda sorarım

Mısafir
09/03/2007, 13:37
Arkdaşlra 50'ye bir kalmış. Gıpta ile gelişmeleri seyrettiğimi belirtmek istedim. Buluşmada Emeği geçen ve geçecek olan herkesi şimdiden kutluyorum. Bu girişimler yazın büyük buluşmayı planlamamız yönünde bizi umutlandırıyor. Umarım her şey gönlünüzce olur ve yüksek katılımlı olduğu kadar eğlenceli de bir hafta sonu geçirirsiniz. İstanbul'dan Sevgiler.

searchandrescue
09/03/2007, 14:28
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim gökhan

ABNEW
09/03/2007, 14:36
arkadaşlar çok sağolun. azami dikkatle geleceğim. zaten basmayacağım da. malum 20km için yakıtı 2 katına fırlatmayalım. sabit hız 90 düşünüyorum. ara sıra 120 ye çıkabilirim. onun haricinde pek bişe olacağını sanmam. sağsalim gelecez inşallah. benim için de güzel bir haftasonu kaçamağı olacağı ümidindeyim. sürpriz hediyelerimi bekliyorum :)

Dersine iyi çalış gelince sınav var 100km deki tüketiminle ilgili:D

memat
09/03/2007, 16:21
bugün kazımkarabekirden geçiyordum dost tv diye bi yer gördüm bizden bahsettim ama adamlar sadece dini yayın yapıyolarmış çekime gelemeyiz dediler

memat
09/03/2007, 16:24

sana şimdiden hayırlı yolculuklar pazar günü görüşürüz:ok:

shoparr_
09/03/2007, 16:30
Kanal A,Kanal1 ve CnnTurk' e mail attım Ankara buluşması olmazsa bile İstanbula ulusal bir kanal çağırıcam ısrarlıyım:D

memat
09/03/2007, 16:39
femoli abi benim planda değişiklik oldu biz babamla başka bi yere gidecez sabah ordan direk birmota

memat
09/03/2007, 16:40
trtyede mail atsak mı ki?:friendship:

memat
09/03/2007, 16:48
bu toplantılar spor haberlerindemi oluyor?

memat
09/03/2007, 16:54
başkent tv ye mail attım umarım cvp yazarlar

İbrahimKC
09/03/2007, 16:54
bu toplantılar spor haberlerindemi oluyor?

Ben Kanal A ve B ile görüştüm her ikisinde spor servisleri ilgilendi...

femoli
09/03/2007, 17:10
biraz önce bende kanal a tv mail attım benim gibi bir kaç kişi güzel bir şeyler döktürüp mail olarak atarlarsa kayıtsız kalamazlar gibi geliyor

mail adresi
kanala@kanala.com.tr

shoparr_
09/03/2007, 17:11
bende atmıştım bakalımbelki cevap verirler.Tv 8e de attım:D

cevap geldi. bu pazar için kusura bakmayın ancak mailinize ayrıntılı cevabı en kısa zamanda vereceğiz durumu değerlendirerek demiş.hayırlısı diyelim.

femoli
09/03/2007, 17:13
bu arada unik06 (oruç) arkadaşımız malesef aramıza katılamıyormuş listeden 1 kişiyi kaybettik ..

memat
09/03/2007, 17:32
femoli abi seni biraz ektik gibi oydu işi sabah halledip direk birmot a gelecem

femoli
09/03/2007, 17:33
femoli abi seni biraz emtik gibi oydu işi sabah halledip direk birmot a gelecem

canın saolsun canım orda görüşürüz .....:ok:

femoli
09/03/2007, 17:34
unik 06 istambulda acil işi çıkıp ve de uzadığı için 11 mart günü aramızda yok kusura bakmasın kimse dedi. arkadaşlar

atombak
09/03/2007, 17:36
:icon_eek: Valla benim baldız taa izmirden geliyo bu buluşma için..Kaçak geliyo bu basın olayı olursa saklamak zorunda kalacam onu,çünkü kayınpederin falan haberi yok..Bi yakalanırsak Eğitim masraflarını bana yıkar heralde..eheheh:bigdance2:

femoli
09/03/2007, 17:38
:icon_eek: Valla benim baldız taa izmirden geliyo bu buluşma için..Kaçak geliyo bu basın olayı olursa saklamak zorunda kalacam onu,çünkü kayınpederin falan haberi yok..Bi yakalanırsak Eğitim masraflarını bana yıkar heralde..eheheh:bigdance2:

yok canım bişi olmaz saklarız:icon_razz:
ne kadar kalabalık olursak o kadar ilgi çekeriz...

memat
09/03/2007, 17:38

bizde saklarız o zaman:zuhaha:

Ryu
09/03/2007, 17:47
yazın büyük türkiye buluşması düzenlemek lazım. 150 araçlık :)

herkes çok hevesli 150 yi bile geçebiliriz.

memat
09/03/2007, 18:18
yazın büyük türkiye buluşması düzenlemek lazım. 150 araçlık :)

herkes çok hevesli 150 yi bile geçebiliriz.

walla öle

EAGLE SAİM
09/03/2007, 19:04
Bravo Ankara

İbrahimKC
09/03/2007, 19:37
ALEM FM Nihat ile sivrisineği dinleyeniz oldumu. Bizden bahsetti ve Ankaradaki tüm grande punto sahiplerini mangal partisine davet etti..

Hatta site ismini ilk başta www.grandepunto.com derken durakladı ve www.grandepuntotr.com diye üstüne basa basa iki kere söyledi..

İlk medya girişimim başarı ile sonuçlandı. bakalım dinleyen oldu mu?

Tesekkürler Nihat SIRDAR..

tempesty
09/03/2007, 19:40
abi tüh dinleyemedim kaçırdım nöbetteydim ama harika olmuş walla arkadaşlar gümbür gümbür geliyoruz olaya bak :)

dagored
09/03/2007, 19:42
ALEM FM Nihat ile sivrisineği dinleyeniz oldumu. Bizden bahsetti ve Ankaradaki tüm grande punto sahiplerini mangal partisine davet etti..

Tesekkürler Nihat...

bende bizim radyoya söylesem mi yaw :djsmile:

femoli
09/03/2007, 19:47
ne güzel ya sevindim walla

microab
09/03/2007, 20:32
Alem hemde,boru değil yani.
İkcihan eline sağlık :)

memat
09/03/2007, 23:15

Hatta site ismini ilk başta www.grandepunto.com derken durakladı ve www.grandepuntotr.com diye üstüne basa basa iki kere söyledi..

Tesekkürler Nihat...

abi süpersin gerçi ben dinleyemedim tühhhh kaçırdık:)

Ziyaretçi047
09/03/2007, 23:26
çok iyi gidiyor. benim hazırlıklar tamam sayılır. arabaya 4. arıyorum. bi puntocu arkadaş daha var. o da gelirse çok iyi olacak hadi bakalım.

erdiyilmaz
09/03/2007, 23:29
demin dumura ugradım kendi kendime hemen payLaşayım istedim : )

cebeci den eve eve geLirken yoL kenarında bir punto gördüm hemen durdum. eL frenini çektim indim aşagı kart bırakıcam arabaya, cüzdana eLimi attım bi tane kart çektim ön siLecegin aLtına koydum, yarım saniye kadar durdum hemen kartı geri çektim apar topar, arabaya kırmızı ego biLeti koymuşum :D aLLahtan gören oLmadı ya çok güLdüm sonra kendi kendime : )

memat
09/03/2007, 23:37

cebeci den eve eve geLirken yoL kenarında bir punto gördüm hemen durdum. eL frenini çektim indim aşagı kart bırakıcam arabaya, cüzdana eLimi attım bi tane kart çektim ön siLecegin aLtına koydum, yarım saniye kadar durdum hemen kartı geri çektim apar topar, arabaya kırmızı ego biLeti koymuşum :D aLLahtan gören oLmadı ya çok güLdüm sonra kendi kendime : )

:icon_eek: :zuhaha: :icon_eek: allahtan ercan abi gibi yapıştırmamışsın

microab
09/03/2007, 23:48
Soru: Sitemize nereden ulaştınız?
Cevap: Cama bırakılan EGO biletinden.:icon_smile_big:

İbrahimKC
10/03/2007, 00:00

:s17: hatta :zuhaha:

Linos
10/03/2007, 00:18
Helal olsun arkadaşlar, dün geceden beri girmeye fırsatım olmadı foruma! Yazılanları okuduğumda göğsüm kabardı! Umarım bir terslik çıkmadan güzel bir şekilde gerçekleştiririz şu organizasyonu! Microab ve Cihan'a ayrıca teşekkürler... Oralardan buralara kadar geliyorsunuz ya, size helal olsun!...

FRİENDS

Ziyaretçi047
10/03/2007, 00:59
ne demek efenim teveccühünüz. yarın öğleden sonra çıkıyorum yola. yani cumartesi akşamı oradayım.

tempesty
10/03/2007, 07:17
arkadaşlar yenimahalle ve çevresinden buluşmaya katılacak olan varsa eğer beraber gidelim olmazmı ?? hatta etlik keçiören tarafından gelen arkadaşlar ve konya kartaştan gelen arkadaşlar beraber ivedik metrosunda buluşarak hemen birmota geçebiliriz ne dersiniz ?? :)

https://img186.imageshack.us/img186/3319/dsc00018smallve3.jpg (https://imageshack.us)

otoritec
10/03/2007, 08:51
video kayıtlarını unutmayın sakın... sabırsızlıkla beklicem şahsen ;=))8O

femoli
10/03/2007, 11:01
arkadaşlar yenimahalle ve çevresinden buluşmaya katılacak olan varsa eğer beraber gidelim olmazmı ?? hatta etlik keçiören tarafından gelen arkadaşlar ve konya kartaştan gelen arkadaşlar beraber ivedik metrosunda buluşarak hemen birmota geçebiliriz ne dersiniz ?? :)

olabilir etlikten keçiörenden gelen arkadaşlarda orada buluşabiliriz ivedik metrosunun yanında (bu ivedik metrosu nun altında şavak vardı değilmi yanlış hatırlamıyorsam) orda buluşabiliriz saat ti ayarlarız olmazsa....

Ziyaretçi047
10/03/2007, 11:12
bu gün yola çıkıyoruz. hakkınızı helal edin.

femoli
10/03/2007, 11:44
güle güle kardeş yolunuz açık olsun yavaş gelin aceleniz yok tamam...

erdiyilmaz
10/03/2007, 12:51
özeLden mesaj attım, iki üç sefer maiL attım, umarım geLecegiz diyen arkadaşLarın hepsi geLirLer.

büyük gün yarın, çaLışan, çabaLayan herkese teşekkürLer şimdiden

grande06
10/03/2007, 12:53
slm yarın için sabiırsızım çok sabırsız sizleride daha yakından tanıycam nediyim mutluyum işte:)

Ziyaretçi047
10/03/2007, 13:13
yolculuğa az kaldı. aleti yıkamaya verdim. yakıta katkıyı döker dökmez geleceğim.

microab
10/03/2007, 13:43
Görüşmek üzere beyler yola çıkıyoruz :D
Yarın öğle 12 den sonra BİRMOT civarlarında olurum :ok:

dagored
10/03/2007, 13:51

yolculuğa az kaldı. aleti yıkamaya verdim. yakıta katkıyı döker dökmez geleceğim.

şimdiden hayırlı yolculuklar... :sofeer:

memat
10/03/2007, 14:06

hayırlı yolculuklar

Misafır
10/03/2007, 14:22
yüreklerimiz, yüreklerinizle beraber atıyor arkadaşlar.

ben de sizler kadar heyecanlıyım.

hepinize, ankaradaki tüm gp kardeşlerime ve ankara dışındaki illerde oturup bu buluşma için ankaraya gidecek olan kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

sizler bizlerin gurur kaynağısınız.
bu buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen, bu buluşma için alın teri döken ve bu buluşmaya katılacak olan tüm gp kardeşlerime seslenmek istiyorum.

ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLARIM.
EMEKLERİNİZ İÇİN, BİZLERİN GÖĞSÜNÜ GURURLA KABARTARAK KALPLERİMİZİN HIZLI HIZLI ATMASINI SAĞLAYARAK BİZLERİ HEYECANLANDIRDIĞINIZ İÇİN, VE GP KARDEŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... SAĞOLUN.

Ryu
10/03/2007, 14:48
yüreklerimiz, yüreklerinizle beraber atıyor arkadaşlar.

ben de sizler kadar heyecanlıyım.

hepinize, ankaradaki tüm gp kardeşlerime ve ankara dışındaki illerde oturup bu buluşma için ankaraya gidecek olan kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

sizler bizlerin gurur kaynağısınız.
bu buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen, bu buluşma için alın teri döken ve bu buluşmaya katılacak olan tüm gp kardeşlerime seslenmek istiyorum.

ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLARIM.
EMEKLERİNİZ İÇİN, BİZLERİN GÖĞSÜNÜ GURURLA KABARTARAK KALPLERİMİZİN HIZLI HIZLI ATMASINI SAĞLAYARAK BİZLERİ HEYECANLANDIRDIĞINIZ İÇİN, VE GP KARDEŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... SAĞOLUN.

ben bu adamı seviyorum ya :icon_razz:

foruma duygu katıyor.

Ziyaretçi047
10/03/2007, 15:18
arkadaşlar araba hazır . iç dış parladı. içi ellerimle parlattım. 15 çeşit parfüm sıktım :D ön göğüs sinek kaydı oldu. katkı maddemi de döktim double-up. uzun yola hazırım :D yarın kaçta birmota gelelim? buluşma saati neydi.

emre
10/03/2007, 15:43
yaa şimdi böle adana ve nevşehiri görünce bende mi gelsem diye bi takıldım nerde bu birmot ? :D

jeoenis
10/03/2007, 16:08
sen gel elbet birbirimizi buluruz. Birmot istanbul yolunda

Linos
10/03/2007, 16:17
Bu arada Birmot kendi müşterilerinden de 40 GP çağırmış! Toplamda 90 araç falan olacağız! Az önce searchandrescue(Ercan)'la konuştum, kendisi bir haftadır bu işlerle uğraştığı için bitmiş durumda!..

Tekrar tekrar teşekkür ediyorum, var ol Ercan! ;)

FRİENDS

ABNEW
10/03/2007, 17:49
Ankara dışından gelen arkadaşlara iyi yolculuklar...

Bu arada Kartaş Konya Yolundan gelecek arkadaşlar vardı sanırım.Saat kaçta orada olunacaktı?Belki Kartaştan gelirim.

jeoenis
10/03/2007, 17:51
Ankara dışından gelen arkadaşlara iyi yolculuklar...

Bu arada Kartaş Konya Yolundan gelecek arkadaşlar vardı sanırım.Saat kaçta orada olunacaktı?Belki Kartaştan gelirim.

saat 12 de

ABNEW
10/03/2007, 17:57
saat 12 de

Teşekkürler Jeoenis...

searchandrescue
10/03/2007, 18:40
Yola çıkan arkadaşlara hayırlı yolculuklar diliyorum artık herşey hazır hiç bir problem yok umarım organizasyondanda memnun kalırsınız katılan katılmayan herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum

Auto engineeR
10/03/2007, 18:44
çok heyecanlıyım :D
arabamı yıkattım,cila çektim,vinyl koruma yaptım,deri sütüyle koltuklarımı sildim :)

searchandrescue
10/03/2007, 18:48
çok heyecanlıyım :D
arabamı yıkattım,cila çektim,vinyl koruma yaptım,deri sütüyle koltuklarımı sildim :)

yarın görücem ben seni nasıl araba kullanıyosun

jeoenis
10/03/2007, 18:56
Yarın birde yağmur yağarmış. herkesin Yıkatması boşa gider tam komedi olur.

searchandrescue
10/03/2007, 19:06
arkadaşlar yağmur yağsa bile mangal partisinde sorun yok gelen herkesi ağırlıyacak kapalı mekan mevcut

memat
10/03/2007, 19:07
arabam büyük buluşmaya hazır bugün yıkattım, jant ve lastik parlatıcısı sürdüm içi dışı parlamaya başladı buluşma sayesinde

Ryu
10/03/2007, 19:08
herkesin arabası hazır heralde. showroom gibi olacak birmot

jeoenis
10/03/2007, 19:10
Ben yarın sabah yıkatacam.

searchandrescue
10/03/2007, 19:10
akif ve farukta bu gün yıkatmış arabalarını haberini aldım

Ryu
10/03/2007, 19:12
akif ve farukta bu gün yıkatmış arabalarını haberini aldım

abi geç kalmışsın. karşılaşamadık :ok:

searchandrescue
10/03/2007, 19:15
organizasyon peşindeydim sucuk ticaretine başlıyacam yakında saat 17:00 gibi ordaydım siz gelip gitmişsiniz

memat
10/03/2007, 19:18
organizasyon peşindeydim sucuk ticaretine başlıyacam yakında saat 17:00 gibi ordaydım siz gelip gitmişsiniz

oooo desene sucuklar artık beleş:icon_eek:

searchandrescue
10/03/2007, 19:19
emin ol beleş

memat
10/03/2007, 19:20
ryu kardeş senin arabayı benim izmirdeki kuzen siteden görmüş
diyoki o sitedeki arabaların en canlısı o

jeoenis
10/03/2007, 19:27
emin ol beleş

ercan abi pişman olabilirsin.yani benim gibi 5 kişi olsa ortada sponsor falan kalmaz emin ol :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

searchandrescue
10/03/2007, 19:59
canın sağ olsun senin yeterki ye, gerisini boşver

dagored
10/03/2007, 20:05
abi süpersin sen yaw
yarın tanışmak üzere diyim ben o zaman :)

searchandrescue
10/03/2007, 20:07
inşallah

femoli
10/03/2007, 20:10
kardeşlerim hepinizin ellerine kollarına ağızlarına yüreklerine sağlık böyle bir çoşku olamaz saolun...

CaGRi
10/03/2007, 20:37
bende az önce yıkattım.bagaja mavi led lerimide taktırdım. umarım yrn yağmur yağmaz...

shoparr_
10/03/2007, 20:48
https://www.meteor.gov.tr/sunum/imgtahmingor-a3-g.aspx?merkez=ANKARA&gun=T&renkC=7b92bd&renkT=30415c&renkZ=fff

yarın son zamanlardaki güzel havalardan biri olucak korkmayın dostlarım..Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün yalancısıyım;)

dagored
10/03/2007, 21:01
11 MART 2007 PAZAR GÜNÜ ANKARA'DA HAVA DURUMU;

Sabah saatlerinde az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra bulutlanmaya başlayarak, akşam saatlerinde parçalı ve çok bulutlu geçecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 16 derece dolaylarında olacak.

daha önceden dediğim gibi yarn yağış beklemiyoruz rahat olun :D

HIGH FIDELITY
10/03/2007, 21:19
Çok güzeel. Hadi bakalım. Bende bu gün birmottaydım. Hediyeleri gördüm. Sürpriz olsun söylemeyeyim. Bende nereden bulabilirim derken onlar verecekler. Neyse yarını bekleyelim artık.

shoparr_
10/03/2007, 21:31
Hediye mi?? :jawdown: bana da alın yaaaa:icon_cry:

İbrahimKC
10/03/2007, 22:16
Bakın bakalım begenecekmisiniz.
56 Tane yaptırdım. Yarın tur atarken hoş görünücegini düşünüyorum

https://img338.imageshack.us/img338/1252/1006263ji9.jpg (https://imageshack.us)

https://img47.imageshack.us/img47/3937/1006264dw8.jpg (https://imageshack.us)

https://img47.imageshack.us/img47/8162/1006265fg4.jpg (https://imageshack.us)

https://img338.imageshack.us/img338/3269/1006267mc3.jpg (https://imageshack.us)

shoparr_
10/03/2007, 22:23
baba büyüksün:pray::pray:

İbrahimKC
10/03/2007, 22:27
O Sitemizin büyüklüğü...

dagored
10/03/2007, 22:31
baba süpersin :)

CaGRi
10/03/2007, 22:35
deli manyaq süper bişi olmuşş.

Linos
10/03/2007, 23:00
İbrahim, eline sağlık, harika olmuş yaw...;)

jeoenis
10/03/2007, 23:03
süper olmuş eline sağlık

matrox
10/03/2007, 23:07
abi bunlar süper olmuş emegine sağlık

jeoenis
10/03/2007, 23:17
bu sırada linos tebrikler 1,000 inci mesaja gelmişsin nice binlerce mesajlara :) :) :)

shoparr_
10/03/2007, 23:18
evet linos 1000. msj bu topicte olmalı:D

Ryu
10/03/2007, 23:37
ryu kardeş senin arabayı benim izmirdeki kuzen siteden görmüş
diyoki o sitedeki arabaların en canlısı o

teşekkür ederim.bide lsd olsa tamam olcak:ok:
görüşmek üzere

elbruz
10/03/2007, 23:48
saat birde yada biri on geçe civarında orda olacam bakalım baya kalabalık olcak....:ok:

BGRAYS
10/03/2007, 23:49
yrn ıcın fazla meraklandırmayın beklıyoruz haberlerınızı 8O ..

memat
11/03/2007, 00:01
eakbaş77 kardeş bugün benim arabaya yükselde kart bırakmışsın

İbrahimKC
11/03/2007, 00:02
SAolsun arkadaslar, Begendiğinize çok sevindim...
Kendim yaptırdım diye söylemiyorum ama bende çok begendim valla..

tempesty
11/03/2007, 00:07
kardeş walla harika olmuş yani ellerine emeğine sağlık çok beğendim süpersin walla ne diyim :)

erdiyilmaz
11/03/2007, 00:11
yarın güzeL bir gün oLucak süper süper 8O

searchandrescue
11/03/2007, 00:15
eline sağlık çok güzel olmuş

matrox
11/03/2007, 00:17
arkadaşlar yine soruyorum yarın gelirken yanımızda ne getirelim?
bu arada balgat ekibi yarın için saat 12 de kartaş ta bir değişiklik varmı?
ben ve alper arkadaşım orada olacağız

dagored
11/03/2007, 00:18
evet saat 12 de :)

searchandrescue
11/03/2007, 00:18
kendinizi getirmeniz yeterli gereken herşey hazırlandı

matrox
11/03/2007, 00:22
abi senin emeklerini nasıl ödeyeceğiz bari sana gelirken bi buket çiçek getireyim
yanlış anlaşılmasın ama

tempesty
11/03/2007, 00:43
abi yenimahalle ve civarından gelen yokmu yaf 12:30 gibi buluşup beraber geçelim diyorum

Linos
11/03/2007, 00:49
Bu da 1000. mesaj! Çenemiz durmuyor ki abicim :D

Bu arada çiçek falan getirmeyin, ben getiriyorum! ;)

dagored
11/03/2007, 00:51
hadi hayırlı olsun abi 1000. mesajın :D

İbrahimKC
11/03/2007, 00:54
tüm gp ailesi...

yarın görüşmek üzere....

yarına kadar kendinize dikkat edin...

Büyük ihtimalle saat 12.00 de kartaş'da olacagım...

iyi geceler..

matrox
11/03/2007, 00:59
nice binlere
tamam çiçeğide sen getir biz ne yapacaz sap gibi geleceğiz herhalde :D

Linos
11/03/2007, 01:02
Ercan'ın dediği gibi; gelin yeter ;)

alperylm
11/03/2007, 01:13
yarın görüşmek üzere

atombak
11/03/2007, 02:01
ibrahim eline saglık harika olmuş...Grandeciler yarın görüşmek üzere çook güzel olacak herşey!!

tempesty
11/03/2007, 02:04
bencede harika olucak abicim yarın görüşmek üzere ;)

Ziyaretçi047
11/03/2007, 02:09
Gençler bilin bakalım nerdeyim :D

shoparr_
11/03/2007, 02:09
İyi geceler..Yarın güzel bir buluşma olmasını temenni ederim arkadaşlar.Tüm ayrıntıları bekliyoruz..Fotoklip yine benden olucak!Viva GrandePuntoTR!!

matrox
11/03/2007, 02:11
Gençler bilin bakalım nerdeyim :D

sen yolda değilmisin kardeş
???

tempesty
11/03/2007, 02:15
aib adam çıktı geldi walla ya helal olsun cihan kardeş hoşgeldin ankaramıza :) yarın görüşmek üzere bilahare tanışıcaz inşallah :)

canberkkilic
11/03/2007, 02:41
dayanamadım hava alanına gidicektim 2 de orda olmam lazım. sirf yol 1 bucuk saatı bulur. buluşmaya katılmam 4'u geçer. havaş'ın otobuste kalkıyomus annem gıdıcek buyuk ıhtımalle. dayanamadım gelıyorum erkenden :)
saat 12 de kartaştayım bendeeee!!!!!!!!!!!!!!

erdiyilmaz
11/03/2007, 02:42
moLa yerindesin garanti :P

Auto engineeR
11/03/2007, 03:37
ikcihan walla ne diyelim büyüksün,eline yüreğine sağlık..

Auto engineeR
11/03/2007, 04:41
iSTANBUL YOLUNUN BAŞINDA KATILACAĞIM ARKADAŞLAR, BANA 05432074337 NUMARADAN ULAŞIP SAAT KAÇTA ORADA OLMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLERSENİZ SEWİNİRİM.

jeoenis
11/03/2007, 09:16
İŞTE BÜYÜK GÜN ARKADAŞLAR
şimdi kalktım(aslında 9:00'da kalkmayı planlıyordum.). Yok kahvaltıydı yok bilmemneydi derken çıkmam saat 09:30 u bulur. gidip arabayı dıştan (Çünkü abim iki gün önce iç-dış yıkatmış) yıkatıcam. herhalde yıkatma kurutma işlemleri 45 dk yı bulur diye tahmin ediyorum.(nasıl olsa ankamallda yıkatacam dolaşırım 45 dk.'yı doldururum). Ondan sonra GP hayranı bir arkadaşımıda yanıma alıp kartaşa gidip arkadaşlarla buluşup Büyük buluşaya hep beraber geçeceğiz.

ORADA GÖRÜŞMEK ÜZERE

AWD
11/03/2007, 11:25
hadi bakalım ankara umarım hayal ettiğiniz gibi bi gün olur haberlerinizi resimlerinizi bekliyoruz acil elden :)

tempesty
11/03/2007, 11:37
benim kereta hazır arkadaşlar yenimahalledeyim bende istanbul yolu başından katılabilirim 505 8999685 'ten bana ulaşabilirsiniz beraber gideriz belki :)

https://img85.imageshack.us/img85/5328/dsc00019fn3.jpg (https://imageshack.us)

ynr
11/03/2007, 12:34
arkadaşlar dün akşam saatlerinde dedem vefat ettiği için ben gelemiyeceğim buluşmaya,kusura bakmayın,hepinize bol eğlenceler...

Mısafır
11/03/2007, 12:49
Başın saolsun. Allah sabır versın :(

shoparr_
11/03/2007, 12:55
kardeş başın saolsun:(

Sezgintr
11/03/2007, 14:24
arkadaşlar dün akşam saatlerinde dedem vefat ettiği için ben gelemiyeceğim buluşmaya,kusura bakmayın,hepinize bol eğlenceler...

Başınız sağolsun çok üzüldüm.

Misafır
11/03/2007, 15:32
başın sağolsun dostum.
Allah geride kalanlara sabır versin.

Cnyt01
11/03/2007, 16:05
kardes başın sağolsun...:(

06kaymak
11/03/2007, 16:45
basin sagolsun dostum...

PredatoR
11/03/2007, 17:16
Kardeş başın soğulsun

Buluşmadan yeni döndük ,gelen herkese teşekkürler mükemmel bir buluşmaydı

jagar
11/03/2007, 17:42
bi şöför bulup gelemedim buluşmaya yav arkadaşların sınavı varmış :( kendimde çıkmak istemedim ... neyse resimleri ve videoları bekliyoruz umarım eğlenmişsinizdir ... :ok:

eakbas
11/03/2007, 18:05
şimdi geldim buluşmadan yaklaşık 50 araç vardı. çok güzel bir organizasyondu. tüm arkadaslara özellikle şehir dışından gelenlere ve Ercan abi'ye ÇOK TEŞEKKÜRLER

elbruz
11/03/2007, 18:09
abi siz istanbul yolundan sonra dağıldınız mı ben anlamadım şöye bahçeliye yada çankaya tarına gitseydik keşke doğru dürüst konvoyu kimse göremedi bence...

BGRAYS
11/03/2007, 18:09

başın sağolsun allah gani gani rahmet eylesin ..

Cnyt01
11/03/2007, 18:10
50 arac mı ? cidden gormek lazım resimleri ve videoları...:bigdance2:

AWD
11/03/2007, 18:10
ee hadi 1 saat olmuş buluşmadan geleli hala resim mesim bişey yok ?

BGRAYS
11/03/2007, 18:13
ewet beyler hadi resimler konussun artık :)

shoparr_
11/03/2007, 18:23
baba şehre çıkmadınız mı yaw:(

ABNEW
11/03/2007, 18:32
Resimleri ekliyorum arkadaşlar

Mısafır
11/03/2007, 18:38
soylenecek soz yok arkadaslar 1 numarayız....

CaGRi
11/03/2007, 18:39
abi siz istanbul yolundan sonra dağıldınız mı ben anlamadım şöye bahçeliye yada çankaya tarına gitseydik keşke doğru dürüst konvoyu kimse göremedi bence...
biz 10 kadar araçla bahçeli 7 ye girdik ordan beşevlerden çiftliğe gittik.güzel bi gündü ya. gerçekten en kısa zamanda tekrarlayalım.en unutulmaz anlar ise insanların 50 tane gp yi görünce şaşkınlıklarından ağzı açık bi şekilde bize bakmasıydı. 4-5 kişi bu ne,noluyo gibilerinden sorular sordu.insanlar bize bakarken kaza yapabilirler diye ödümüz koptu.ama çok güzel bi organizasyon oldu. herkese teşşekkürler...

shoparr_
11/03/2007, 18:40
10 araç bahçeli de iyi ama 50 araç şehir merkezinde biyerde turlasa bomba olurdur ne kadar zor olsa da şehir içinde..resimler için abnew bir topic açıyor ordan takip edelim.

BGRAYS
11/03/2007, 18:41
beyler 50 cok iyi rakam helal olsun hepinizi kutluyorum darısı bızım ve buyuk turkıye bulusmasının basına ..

the_Algn
11/03/2007, 18:43
valla helal olsun...50 araç ne demek....

CaGRi
11/03/2007, 18:45
10 araç bahçeli de iyi ama 50 araç şehir merkezinde biyerde turlasa bomba olurdur ne kadar zor olsa da şehir içinde..resimler için abnew bir topic açıyor ordan takip edelim.
daha fazla araçla dolaşmayı planlıyortduk ama herkes dağıldı.

ABNEW
11/03/2007, 18:58

Ben ODTÜ çıkışında 7-8 aracı geçmiştim sanırım bahçeliye devam eden sizlerdiniz?

memat
11/03/2007, 19:47
şimdi geldim buluşmadan yaklaşık 50 araç vardı. çok güzel bir organizasyondu. tüm arkadaslara özellikle şehir dışından gelenlere ve Ercan abi'ye ÇOK TEŞEKKÜRLER

kardeş sen dün yükselde benim araca kart bırakmışsın:ok:

memat
11/03/2007, 19:50

walla ben çiftlikte ayrıldım hatta önümde pankart wardı:You_Rock_Emoticon:
bu arada pankartı femoli aldı

Linos
11/03/2007, 20:44
@ynr, başın sağolsun! Çok üzüldüm...

Linos
11/03/2007, 20:48
Buluşma çok güzel geçti, harika bir gündü! Ercan'ın bu işte emeği çok büyük! Birmot'la beraber -sağolsunlar- güzel sürprizler ve yarışmalar hazırlamışlar bize... (Yazılı sınavın notlarını bilahare vereceğim. Düşük not alanlara ceza var! :D ;))

Bir ara 56 araç falan olduk ama erken ayrılanlar oldu! Tam bir sayı veremeyecek kadar kalabalıktık :) O kadar GP'yu bir arada görmek çok keyifliydi... Ve trafikte dumur olanları izlemek ise ayrı bir keyif...

Herkese çok teşekkürler... FRİENDS

HIGH FIDELITY
11/03/2007, 20:48
Başın sağolsun ynr. İnşaallah başka bir buluşmada görüşürüz.

Ryu
11/03/2007, 20:50
ynr başın sağolsun.

ynr
11/03/2007, 20:58
sağolun arkadaşlar ...

erdiyilmaz
11/03/2007, 21:03
arkadaşLar buLuşma başLığının görevi burada sona eriyor....
diLe koLay 729 mesaj atıLmış ve forumun en fazLa iLgi gören başLıgı oLmuştu...

diger başLıktan buLuşmayLa iLgiLi yorum, fotograf ve videoLara uLaşabiLirsiniz.
teşekkürLer.

https://www.grandepuntotr.com/forum/showthread.php?t=1388