Orijinalini görmek için tıklayınız : Prensesimin adı sizce ne olsun?
ReNoVaTio
03/11/2008, 13:00
Arkadaşlar cumartesi günü allah izin verirse kızım dünyaya gelicek ama henüz isime karar veremedik bana yardımcı olursanız sevinirim:)
eylül
nehir
ılgın
beren
tuana
THuNDeRCoP
03/11/2008, 13:05
Allah bağışlasın ihtiyar :) Dedeğimi yaptın hemen bakıomda :) Bu arada oncelimle takım arkadaşım olarak seni tebrik ediyorum :) Mehmet beyefendininde bu saattten sonra bukemediği bileği opmesi lazım.. Ne demişler yiğidi oldur hakkını yeme :)
Ben dün oyumu nehir isminden yana kullnmıştım yineliyorum. Allah sağlık sıhhat ve Vatana Millete hayırlı bir evlat nasip etsin tebrik ediyorum ... ;)
ReNoVaTio
03/11/2008, 13:12
ne yapayım kardeş bu işin içinden çıkamıyorum yoksa.buarada bende seni tebrik ediyorum kardeş.geriden gelip kendimize çevirdik maçı.mehmet haftaya daha sağlam bir takım çıkarsın :D
saol kardeş inşallah dediğin gibi vatana millete hayırlı bir evlat olur
Bırakın ule geyiğii :D burada önemli mevzu varken :D
Bilader bu ılgın dün ırmak değilmiydi ne zaman değişti :D Ben oyumu nehirden yana kullanıyorum eylülde güzel ama eylülde doğsaydı o zaman tadından yenmezdi kesin eylül derdim :D
Allah analı babalı büyütsün bilader sağlıklı sıhatli olsunda gerisi mühim değil :)
ReNoVaTio
03/11/2008, 13:20
yok kardeş ırmağı eledim:D ılgın zaten vardı.ama düşük bir ihtimaldi.farklı olsun diye ılgını koydum ankete.
saol kardeşim cümlemizinkini inşallah
tebrikler. Allah analı babalı büyütsün.
Allah analı babalı büyütsün. Nehir ismi daha sıcak geliyor.
Nehir güzel bir isim, oyumu ondan yana kullandım... ;) Eylül de çok güzel isim ama bu aralar her çocuğun ismi Eylül neredeyse... Erkeklerde de Efe ve Ege...:)
Şimdiden tebrik ederim Burak, Allah analı-babalı büyütsün, bahtını açık etsin... ;)
Allah analı babalı büyütsün. Benimkinin ismi İrem diye İrem olsun diyecem de listende yok :) Listende de nehir ismini seçiyorum.
FeaRLeSsHunTeR
03/11/2008, 14:52
Allah analı babalı büyütsün.nehir yakışır kanımca :)
ReNoVaTio
03/11/2008, 16:11
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.sanırım pazara kalmadan isim belli olcak:)
Burak tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün şimdiden...
Benim tercihlerim;
1)Eylül
2)Nehir
allah anali babali buyutsun,bahti acik olsun yegenimizin.nehir guzel bence en azindan herkes de yok:D:D:D
eylül ismini her zaman sevmişimdir
allah analı babalı büyütsün
krakercocuk
03/11/2008, 18:10
allah analı babalı büyütsün abi ..sağlıklı, tahsilli, vatana millete hayırlı bi evlat olur insallah.. eylül ismi çok güzel
06kaymak
03/11/2008, 18:35
bence zeynep olsun....zeynep ısmı sahıbıne ugur getırırmıs....ben de prensesıme bu ısmı koyacaktım ama ablam benden once davrandı....
ocean_1919
03/11/2008, 18:37
Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bende listeye göre nehir derim. Liste dışı öneride bulunma şansımız varmı? :)
ReNoVaTio
03/11/2008, 18:39
Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bende listeye göre nehir derim. Liste dışı öneride bulunma şansımız varmı? :)
olabilir neden olmasın:)
ocean_1919
03/11/2008, 18:41
Benim fikrim hilal de güzel bir isim.
ReNoVaTio
03/11/2008, 18:43
kardeş o isim sakıncalı benim için:Dnedenini sorma:D
allah analı babalı buyutsun darısı benim başıma:) Ben Kız olursa Eylül koymayı dusunuyorum:)
Beren de guzel isim eylul yada beren bir daha dusun:)
ahmetim yavas yaa napcan bu yasta yasasana hayatini kardesm:D:D:D
allah analı babalı büyütsün abi sağlıklı mutlu huzurlu vatana millete hayırlı bir evlat olur sizin için inşallah. eylül,beren isimleri çok güzel:)
onddoner
03/11/2008, 20:52
ALLAH analı babalı büyütsün kardesım. bence zeynep güzel isim.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
zaferkaplan
03/11/2008, 23:25
Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun adıyla yaşasın inşallah
eylül güzel isim zeynep'te güzel ama elif de güzel:D
Romeo_er2
04/11/2008, 00:37
Allah analı babalı büyütsün..Ben nehir dedim ama kendi fikrimi sölim ..kız ismi koycak olsam isis koyardım :D
Punto_Can
04/11/2008, 03:21
kardeş o isim sakıncalı benim için:Dnedenini sorma:D
aboowww yenge bayağı kıskanç galiba abi :D
abi bende oyumu nehir'den yana kullandım. herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun abi.
burak arkadaşım gel sen kızn ismini eylül koy
bak bir şiir bile yazdım gece nöbette beyenirmisin bilmem
Eylül
Bir kızımız olsun
Sonbahar'da doğsun
Adı eylül olsun
Son bahar gibi
Ömrü uzun olsun
Ağac dalları gibi
Her yere ulaşsın
Mutluluk ve huzur dağıtsın
Son baharda bir kızımız olsun
Yeter ki adı eylül olsun
Bir melek olsun
Güzelliği ile dillere destan
Varlığı ile içimizi ısıtan
Gamzeli yanaklarında
Tebessüm hiç eksik olmayan
Sonbaharda bir kızımız olsun
Adı mutlaka eylül olsun
allah kızımızın bahtını daima acık etsin
GaladrieL
04/11/2008, 10:38
Bence nihai kararı Prensesin biricik annesine yani Kraliçeye bırakmak lazım..;)
(Seçenekler arasında en güzeli Nehir bence de..)
Allah şansını açık etsin miniğin..
ReNoVaTio
04/11/2008, 12:21
aboowww yenge bayağı kıskanç galiba abi :D
abi bende oyumu nehir'den yana kullandım. herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun abi.
sorma alicim bu ismi duyduğu an benim bittiğim andır:D
dileklerin içinde teşekkürler
ankette oy kulllanan.ve güzel dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Allah analı babalı büyütsün. Ilgını seçtim.Liste olmasaydı "kayra" derdim.Kısmet olursa kızım yada oglum farketmez ilk cocuguma bu ismi koymayı düşünüyorum.
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün ben eylül'le nehir arasında biraz düşündüm ama eylül'ü işaretledim nehir'de güzel isim
Allah analı babalı büyütsün.. Nehir muhteşem bir isim bence..
İbrahimKC
05/11/2008, 23:43
Burak hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün prensesinizi..
Listeden birinci tercihim Nehir, ikinci tercihim Zeynep.