Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam arkadaşlar, ben de Punto sahibiyim artık
herkese selamlar
2 hafta önce kendime 120HP 1.4Turbo Grande Punto Dinamik almış bulunmaktayım:cool0000:.
birkaç bişeyi arabama eklemek istiyorum, açacağım konularda kimsenin bilgisini esirgeyeceğini düşünmediğimden şimdiden herkese teşekkürler.
Öncelikle aramıza hoş geldiniz çok güzel bir secim yapmışsınız güle güle kullanın :)
gaziantepunto9676
23/10/2008, 15:36
Öncelikle aramıza hoş geldiniz kazasız belasız sürüşler dilerim
ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMA HAZIRIZ.Aramıza hoş geldin
hoşgeldiniz hayırlı olsun
zaferkaplan
23/10/2008, 15:49
aramıza hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar dilerim...
krakercocuk
23/10/2008, 17:30
hoşgeldiniz.
Hoşgeldin Elmedin, aracın hayırlı olsun...
Hoşgeldiniz aramıza aktif forumlar keyifli sürüşler
Romeo_er2
24/10/2008, 00:01
hoşgeldiniz elmedin..kazasız belasız inşallah..
Tugrul TUNCER
24/10/2008, 14:20
hosgeldiniz.hayirli olsun
teşekkürler arkadaşlar. seçimde çok zorlamdım desem yeridir. ilk başta diesel motor düşünmüştüm ama sevgili devlet babamız bizleri yolunacak kaz olarak gördüğünden nerdeyse benzin ile yakıt fiyatlarını eşitlediğinden direk vazgeçtim. almışken bari güçlü birşey alayım dedim ve bunu almış oldum.
aslında gp sport alacaktım üstüne hatta skydome gibi çeşitli eklemeler yapacaktım ama en ufak bir isteğim için bile 1 ay kadar beklemelisin dediklerinden sinirlenmiştim. haliyle dinamik versiyonunu alıp üstünde modifiye falan filanları kendim yaparım diye düşündüm. dinamik versiyona 16 jant istedim ona bile 1 ay bekleyeceksin dediler, saçmalık resmen. haliyle anlayacağınız bende düz dinamik var ve yapacak çok iş var :D . allahtan sizler varsınız bol bol bilgi birikimizden yararlanıcam ;)
aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayrlı olsn. iyi günlerde kullanmanız dleğiyle..
aramıza hoşgeldiniz, bence en iyi tercihi yapmışssınız içiniz rahat olsun:)
Hoşgeldiniz hayırlı olsun
THuNDeRCoP
26/10/2008, 16:16
Hoş geldiniz aktif forumlar dilerim..
mustafaf
29/10/2008, 16:13
hayırlı olsun.kazasız, belasız...
Hayırlı olsun.Hoşgeldiniz aramıza..
gaziantepunto9676
19/11/2008, 12:50
Aramiza hoşgeldiniz keyifli forumlar