Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni GP

FunTastik
05/10/2008, 12:41
Yaklaşık 1 haftadır formu takip ediyorum arkadaşalr..Çok yararlı bilgiler edindiğimi düşünüyorum sayenizde.Allah nasip ederse en yakın zamanda benimde bi ,GP Fun bir aracım olacak..8 ekimde indirim varmış onu bekliyorum..

zeksy35
05/10/2008, 12:42
hayırlısı olsun.ekimde olan indirimi çok fazla bi indirim olucak die aklından geçirme.hayal kırıklığına uğrama 300-500 bişi olur olsa olsa.dilediğince olsun..!

tolgaank88
05/10/2008, 12:49
aramıza hoşgeldin,umarım istediğin araca en yakın zamanda ulasırsın aktif forumlar dilerim...

mustafaf
05/10/2008, 12:57
bence gercek bır ındırım ıstıyorsan 2 ay daha bekleyıp fırmaların yılsonu ındırımlerınden faydalanabılrsın.en azından elle tutulur ındırımler yaparlar kotalarını tutturmak ıcın...

ABNEW
05/10/2008, 14:34
Mustafanın da belirttiği gibi yıl sonuna doğru firmalar yüksek oranda indirim yapıyorlar.Bu indirimler kampanyalı fiyatların da altında kalıyor.Bayilerle bu dönemde görüşülerek çok uygun fiyata araç alınabilir...

Ziyaretçi047
05/10/2008, 21:50
Bugün radyoda dinledim indirimi.. Linea ve gp için

emresan87
06/10/2008, 00:04
Bugün radyoda dinledim indirimi.. Linea ve gp için

ee ne kadarmış hocam :)

byrvo
06/10/2008, 00:18
ee ne kadarmış hocam :)

üçtür beştir.. Fazla umut bağlamamak lazım. Ben GP ülkenize ilk geldiğinde tanıtım fiyatından aldı. 20.250ytl..:cool:

bu arada başlıktaki smile'ı yanlışlıkla koydum..

ozmet
06/10/2008, 00:39
hayırlısı olsun.ekimde olan indirimi çok fazla bi indirim olucak die aklından geçirme.hayal kırıklığına uğrama 300-500 bişi olur olsa olsa.dilediğince olsun..!

geçen sene eylül ayı ile ekim ayı arasında 2000 YTL fark vardı,(tabi kredi kullanılırsa) bence beklemeye değer

ALTARKILIC
06/10/2008, 00:54
bence yeni çıkan gp 2 serisi için 8 ay daha beklemek lazım. kullanıcılar bir daha test etsinler.kusurlarını noksanlarını bildirsinler.arızalar şikayetler oluşsun.tekrar düzenlemeleri yapılsın.2009 temmuz ayı bence en makul ay gibime geliyor sanki...

emresan87
06/10/2008, 15:59
bence yeni çıkan gp 2 serisi için 8 ay daha beklemek lazım. kullanıcılar bir daha test etsinler.kusurlarını noksanlarını bildirsinler.arızalar şikayetler oluşsun.tekrar düzenlemeleri yapılsın.2009 temmuz ayı bence en makul ay gibime geliyor sanki...

İyide hocam bekle bekle nereye kadar bunun sonu yok :) Napalım kaderde kazıklanmak varsa yapacak bir şey yok. . . Ha gerçi arabası olan bekleyebilir tabi biraz daha ama bizim gibi tabanway gezen gençlerin pek sabrı olmuyo :)

ABNEW
06/10/2008, 18:22
Emre, makyajlı Gp için beklemene gerek yok.Zaten değişiklik çok yüzeysel.Önceden çıkabilen arızalar giderilmişti.Yalnız yıl sonuna kadar bekleyebilirsin fiyat avantajı için...

FunTastik
06/10/2008, 23:55
haklısınızda arkadaşlar ama bide şöle bi faktör var.aracı kredili alacağım için...faizler şu anda 1.48 civarında..saten ekonomide belli....her an patlayabilir..faizlerdeki 1 puanlık artış bile 1 - 2 milyar eder...bide bu yönden bakmak lazım.ve araca acil ihtiyacım var.
Aslında şu gp2 olayıda kafama takıldı..yeni kronik arızaları varmıdır.yada öbür kronik problemler giderilmişmidir....

ekomeko
07/10/2008, 00:16
Hangi banka 1,48 den kredi veriyor ki ?

emresan87
07/10/2008, 00:45
1,48 faiz olayını bilmiyorum da bu arada duyduğum kadarıyla 0 faiz olayı da yalanmış arkadaşlar. Yani ya 0 faiz ya da belli bir miktar indirim seçeneğiyle sunuluyomuş, ayrıca belli bi para da komisyon alıyomuş banka. Yani öyle göründüğü gibi avantajlı olmuyormuş, bayilerin yalancısıyım :O

ekomeko
07/10/2008, 00:51
1,48 faiz olayını bilmiyorum da bu arada duyduğum kadarıyla 0 faiz olayı da yalanmış arkadaşlar. Yani ya 0 faiz ya da belli bir miktar indirim seçeneğiyle sunuluyomuş, ayrıca belli bi para da komisyon alıyomuş banka. Yani öyle göründüğü gibi avantajlı olmuyormuş, bayilerin yalancısıyım :O

8 Ekimdeki söylenti kampanya mı bu? 0 faizi fiat bayileri mi veriyor ?
8 Ekimde yapılacak kampanya kesin mi ?

efsane19
07/10/2008, 00:53
Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın ama ben 2009 gp aldım yeni dışarısında bir değişiklik yok fakat içinde ufak tefek değişiklikler var he zaten bayi ye gittiğinizde indirim yapıyorlar merak etmeyin beklemeyede gerek yok bence 2 ay sonrada aynı arabayı alacaksınız bundan şüpheniz olmasın he 2 ay sonra kim öle kim kala alacak arkadaşlar bence beklemesin şimdiden gitsin pazarlık yapsın bayilerle onlarda sabit kalmıyorlar merak etmeyin ;)

emresan87
07/10/2008, 00:58

Yok hayır ben sadece bilgi vermek için söyledim. Ama bu kampanya gp ve linea iiçin önceki aylarda yapılmıştı sanırım. Eylülde de ticari araçlarda vardı. Ekim kampanyasını ben de dörtgözle bekliyorum zaten, bir bilen varsa söylesin Allah rızası için :D

FunTastik
07/10/2008, 01:08

8 ekimdeki kampanya..valla ben bayinin yalancısıyım.sonuçta adam malını satmak istemezmi 1 hafta daha bekle dedi bana.neyse 1 gün kaldı nasıl bi kampanya görecez bakalım...0 faiz olayıda kısa vadeli krediler için oluyor genelde..en fazla 12 ay gibi..şu anda yok ama 0 faizli kampanyada gelebilirmiş.. ( 1.48 img bank...)

FunTastik
07/10/2008, 01:13
Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın ama ben 2009 gp aldım yeni dışarısında bir değişiklik yok fakat içinde ufak tefek değişiklikler var he zaten bayi ye gittiğinizde indirim yapıyorlar merak etmeyin beklemeyede gerek yok bence 2 ay sonrada aynı arabayı alacaksınız bundan şüpheniz olmasın he 2 ay sonra kim öle kim kala alacak arkadaşlar bence beklemesin şimdiden gitsin pazarlık yapsın bayilerle onlarda sabit kalmıyorlar merak etmeyin ;)

araç ile ilgili ilk izlenimlerin nedir arkadaşım.(süper olmasından başka) :-).?

Buremir
07/10/2008, 01:22
Emre, makyajlı Gp için beklemene gerek yok.Zaten değişiklik çok yüzeysel.Önceden çıkabilen arızalar giderilmişti.Yalnız yıl sonuna kadar bekleyebilirsin fiyat avantajı için...

arda bey doğru söylüyor fiyat olarak bişey söyleyemem ama araç için beklemenize gerek yok

efsane19
07/10/2008, 01:38
araç ile ilgili ilk izlenimlerin nedir arkadaşım.(süper olmasından başka) :-).?
Vallaha İç Dışı Standart da İç tasarımı gayet şık olmuş otomatik camlar, otomatik klima, mp3 çalar falan he kol koyma zımbırtısı da standart olmuş bunu söliyim şuanda herşey güzel görüntü olarak sırada motor durumu yakıt durumu var o izlenimlerden sonra bilgi verebilirim saygılar ;)

emresan87
07/10/2008, 19:22
Yaklaşık 1 haftadır formu takip ediyorum arkadaşalr..Çok yararlı bilgiler edindiğimi düşünüyorum sayenizde.Allah nasip ederse en yakın zamanda benimde bi ,GP Fun bir aracım olacak..8 ekimde indirim varmış onu bekliyorum..

Yarın inşallah gp de indirim olur. İnternet sitesine göre şimdilik sadece dobloda paro indirimi var...:( Ne anladım ben bu işten...:agri:

ekomeko
08/10/2008, 19:18
Bugün Fiat bayindeydim fiyatlarda revize edilecek ancak dovizdeki yükselişin cok fazla oldugunu ve fiyatlarda + yada - bi artışın, azalmanın belli olmayacagını söyledi.

Yani fiyatlar artabilirde.

emresan87
09/10/2008, 01:32
Bugün Fiat bayindeydim fiyatlarda revize edilecek ancak dovizdeki yükselişin cok fazla oldugunu ve fiyatlarda + yada - bi artışın, azalmanın belli olmayacagını söyledi.

Yani fiyatlar artabilirde.

Ben de bugün bir kaç fiat bayisiyle görüştüm. Yarın belli olacakmış ekim fiyatları. Yalnız çoğu kesin olmamakla birlikte artacağını söyledi. GP 1.4 FIRE DYNAMIC için yenimahalle birmottan aldığım son fiyat 25000 ytl idi, yalnız sadece bugün içindi, yarın fiyatlar değişince bu fiyatın geçerli olmayacağını söyledi, tabi arabayı satmak için böyle konuşuyor da olabilirler.

Ayrıca maltepe Kartaştaki arkadaşa burdan küfretmek isterdim, fakat forumdan kovulmak istemiyorum. Zaten showroom a girdik, arabaya oturduk, kaputu falan açtık ne gelen oldu ne giden ne de buyrun yardımcı olalım diyen, zorla birini bulup fiyat sorduk, adam bana 27750 dedi. Zaten internet sitenizde yazan fiyat 27250 diyorum, adam evet diyip suratıma bakıyor küfreder gibi. Neymiş efendim yıl sonunda zaten kampanya olmazmış, talep olduğu için fiyatlar daha da artarmış:agiskavgasi:... Diğer bayilerde nerdeyse çay kahve ikram edilecek kadar ilgi gösterilirken, fiatta öyle bi olay yaşamam canımı sıktı, burası yeri değil ama paylaşmak istedim...

ALTARKILIC
11/10/2008, 10:09
Ben de bugün bir kaç fiat bayisiyle görüştüm. Yarın belli olacakmış ekim fiyatları. Yalnız çoğu kesin olmamakla birlikte artacağını söyledi. GP 1.4 FIRE DYNAMIC için yenimahalle birmottan aldığım son fiyat 25000 ytl idi, yalnız sadece bugün içindi, yarın fiyatlar değişince bu fiyatın geçerli olmayacağını söyledi, tabi arabayı satmak için böyle konuşuyor da olabilirler.

Ayrıca maltepe Kartaştaki arkadaşa burdan küfretmek isterdim, fakat forumdan kovulmak istemiyorum. Zaten showroom a girdik, arabaya oturduk, kaputu falan açtık ne gelen oldu ne giden ne de buyrun yardımcı olalım diyen, zorla birini bulup fiyat sorduk, adam bana 27750 dedi. Zaten internet sitenizde yazan fiyat 27250 diyorum, adam evet diyip suratıma bakıyor küfreder gibi. Neymiş efendim yıl sonunda zaten kampanya olmazmış, talep olduğu için fiyatlar daha da artarmış:agiskavgasi:... Diğer bayilerde nerdeyse çay kahve ikram edilecek kadar ilgi gösterilirken, fiatta öyle bi olay yaşamam canımı sıktı, burası yeri değil ama paylaşmak istedim...

yeri emrecim yeri..
bu yaşananları yazalım ki öyle ziyarete gelen kişiye insandışı muamele yapmasınlar...
bütün sorunları davranışları yazmalıyız...
hem ayrıca insanoğlu memnun olmaz fakat memnuniyet standardı vardır...
1000 lira para vermiyoruz ki 30000 liralık paralar veriyoruz...
umarım ilgililer o bayi ile ilgilenirler...

bogga
11/10/2008, 21:59
merhaba ,
bende birmot zincirlikuyuda ayni sorunu yasadım fun verisyonuna bakıyoruz adamin umunda degil. yedek parca soruyoruz(sis kırılmıstı) cevab yok .
servise indik. serviste zar zor birini bulduk . yedek parcaya bakan kisi isten ayrıldı dedi. ee kim yardımcı olur. cevab : bilmiyorum .
arkadasın dedigi gibi araba alıyorsun milyarları veriyorsun.
ben bu durumu o gün büyütüp. birmot ve fiat müsteri hizmetlerine sikayet ettim . defalarca özür dilediler ama insanı arabadan ve markadan sogutuyorlar.
sikayet etsem ne olur demeyim tofas müsteri hizmetlerine durumu bildirin.
özellikle isim alıp iletirseniz daha etkiili olur.
damlaya damlaya göl misali...
ha bu arada bizlere hizmet etmekten gocunan servislerdeki veya bayilerdeki satis temsilcileri. müsteri omadıgında ,onlarada ihtiyac olmadıgını unutuyorlar galiba...
keyifli sürüşler.
plt

emresan87
12/10/2008, 01:55
Çok haklısınız, nerdeyse paramızla rezil edecekler bizi (para da kazak parası değil, yılların emeği olan bir para). Umarım tekrar hiç birimizin başına gelmez böyle bir durum durum...

Bugün itibariyle grande puntomun siparişini vermiş bulunuyorum =)

Titanyum grisi, 1.4 fire dynamic 25 milyar.

Sanırım yarın teslim alacağım, kasko işlemleri, plaka,vs.. dolayısıyla çarşamba-perşembe günü trafiğe çıkacağım.

Sizce fiyat nasıl?

bogga
18/10/2008, 01:02
hayirli olsun ben istanbulda yasyor olmama ragmen .2006 da aracımı kartas ankaradan almıştım. 2 ay bekletiyordu ıstanbul o zamam kırmızı dynamic icin .
fiyat güzel .30.000 ytl ye seat yeni ibizayi satiyor (bugün auto showda baktım). 2 tane ibiza ( 1.8 1994 model ve 1.6 2002.) kullanmis biri olrak gp bu fiyata cok iyi.
güle güle kullan .

halilim
19/10/2008, 16:27
Hayırlı olsun. güle güle kullan..

Tugrul TUNCER
19/10/2008, 23:01
kotayi tutturmak icin yil sonunda pazarlikla fiati cok asagi cekebilirsin.ben gecen sene bu sekilde almistim.bayi kari 17 ytl idi.

faruktuzlu
20/10/2008, 11:33
arkadaşlar benim tavsiyem yılın son haftası! bence sabredin ve son hafta pazarlığa oturun! bence çok fazla indirim ve hediye alabilirsiniz! özellikle dynamic almak çok karlı o tarihlerde! ben uzun yıllardır yaptığım takiplerde bunu gördüm! sanırım firmalar kota doldurmak ya da hedefe ulaşmak için bunu yapıyorlar! daha tecrübeli arkadaşların yorumları da yabana atılmamalı tabi ki!