Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese merhaba bende burdayım artık :)
efsane19
04/10/2008, 23:30
Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlarımı iletiyorum. Bende artık bir GP ci oldum sayılır da henüz aracı teslim alamadım :) sadece bir tanışayım dedim. Araç kısmetse pazartesi gibi alacam. Vallaha iyimi yaptık bilmiyorum ama 2009 model GRANDE PUNTO 5K 1.3 MULTIJET 75 HP DYNAMIC 4AB ABS ECC aldım aracım bursadan istanbula yeni geldi ve şuanda bayide yatıyor inceledim almak için sabırsızlanıyorum. Eski modellere nazaran iç kısmı biraz değişmiş sanırım çok şık olmuş ama alınca inşallah fotoları atacam foruma 2009 ilklerden olmak güzel :D olumlu olumsuz yorumları yazacam. Şimdilik herkeze selamlar görüşmek üzere...
tolgaank88
04/10/2008, 23:37
aramıza hoşgeldiniz,aracınız şimdiden hayırlı olsun,umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz...
onddoner
05/10/2008, 00:08
hoşgeldin aramıza dostum
hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun aracın hangi bayii den aldın acaba?
Hoşgeldin.. Benim araç 2006 model. Zaman hızla akıyor valla..
Hayırlı uğurlu olsun
Aramıza hoş geldin
aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin
efsane19
05/10/2008, 11:37
hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun aracın hangi bayii den aldın acaba? herkeze teşekkürler... aracı İstanbul Taşdelen Fiat ARY den aldım...
hoşgeldiniz
aracınız hayırlı olsun
Aramıza hoş geldin Hüseyin. Hayırlı olsun aracın... ;)
zaferkaplan
05/10/2008, 23:58
aramıza hoşgeldin hüseyin keyifli ve aktif forumlar
krakercocuk
06/10/2008, 01:19
hoşgeldın kaptan;)
Hoşgeldin Dostum Oncelikle Hayırlı olsun bu bekleme süreci inan cok kotu bende ağustos 28'den beri aracın italyadan gelmesini bekliyorum daha en az 1 ayı var ve gelmesine iyi günlerde kullanmanı dilerim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. iyi ve keyifli forumlar
mustafaf
06/10/2008, 20:19
oncelıkle hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesın.Keyıflı ve aktıf forumlar...
efsane19
07/10/2008, 01:16
Hoşgeldin Dostum Oncelikle Hayırlı olsun bu bekleme süreci inan cok kotu bende ağustos 28'den beri aracın italyadan gelmesini bekliyorum daha en az 1 ayı var ve gelmesine iyi günlerde kullanmanı dilerim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. iyi ve keyifli forumlar
çok teşşekür ediyorum ama senin olayı çözemedim özel mi yaptırıyorsun sen :)) işin kesat biz burdan alamıyoruz ordan sseneye gelir ozaman hayırlı olsun ama ;)
Unique_GOTH
07/10/2008, 18:42
hoşgeldiniz :)
çok teşşekür ediyorum ama senin olayı çözemedim özel mi yaptırıyorsun sen :)) işin kesat biz burdan alamıyoruz ordan sseneye gelir ozaman hayırlı olsun ama ;)
Aramıza hoşgeldin Hüseyin. Grande Puntolar zaten İtalya'da üretiliyor.
siyah rüzgar
08/10/2008, 11:20
Hoşgeldin arkadaşin hayirli olsun araban..
Ziyaretçi047
08/10/2008, 13:04
Doğru mu yaptım yanlış mı yaptım ne demek. En güzel seçimi yapmışsın. Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
efsane19
10/10/2008, 01:34
Arkadaşlar aracı teslim aldım şuanda herşey yolunda gidiyor. Çok memnunum yakıt biraz fazla gidiyor yeni olduğu için onada katlanacaz tabii. Konfor falan çok iyi. Araç gitmiyor diyenlere de inanmayın gayet seri ve kalkışlar süpeer şimdiden bir çok arabaya kafa tutuyorum :D ama bunlara hiç gerek yok bizim kalitemiz belli GP ciler :D biz onlara uymayalım kıskanıyorlar :D
Hoşgeldiniz hayırlı olması dileklerimle ...