Orijinalini görmek için tıklayınız : Şişli'den slm
siyah rüzgar
16/09/2008, 16:03
merhaba arkadaşlar adım adem 28 yaşındayım inşaat firmasında muhasebe ve personelden sorumlyum. aranıza katılalı 2 gün oldu sonunda siyah rüzgarımı aldım :cool:forum daki paylaşım harika artık aranızda bizde varız..
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar aracınızda hayırlı olsun
Aramıza hoş geldin Adem! Keyifli muhabbetler dilerim forumda... ;)
siyah rüzgar
16/09/2008, 17:48
saol murat gp hakkında bir çok şeyi sora sora forumdaki arkadaşlardan öğrenicez...
tolgaank88
16/09/2008, 18:34
aramıza hoşgeldiniz,umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz...
hosgeldıniz keyıflı forumlar dilerim...
onddoner
16/09/2008, 19:50
aramıza hoşgeldin dostum
zaferkaplan
16/09/2008, 20:00
aramıza hoş geldin adem keyifli ve aktif forumlar
krakercocuk
16/09/2008, 21:27
saol murat gp hakkında bir çok şeyi sora sora forumdaki arkadaşlardan öğrenicez...
hosgeldınız...forumda arayıpda bulamayacagınız bır konu olacagını zannetmıyorum:) gayet zengin içerikli bir site burası...aracınız hatırlı olsun keyifli sürüşler..
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Aramıza hoşgeldiniz...
siyah rüzgar
17/09/2008, 08:41
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. iyi vakit geçireceğime inanıyorum.
adem hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum.
siyah rüzgar
18/09/2008, 10:33
eyvallah selçuk saol kardeşim
Bir mitsubishi kullanıcısı olarak olayı kıskançlıkla ve esefle izlemekteyim...Biraz inceleme fırsatı buldumda....Forumunuz gerçekten ciddi biçimde aktif ve keyifli ...
Bir grandepunto sahibi değilim ama beni aranıza kabul ederseniz sevinirim ...
Hiç ses etmem...Valla ...Bi köşede durur sizi dinlerim...
Bu arada yukardaki kullanıcıyla soyisim benzerliği kafa karıştırmasın ...
Biraderim olur kendileri....Ve berbat bi şöfördür....Kendinisine dikkat ediniz...Kendisi trafik canavarı kelimesinin tam karşılığıdır...
Bildiğiniz ne varsa öğretiverin ....
Hani eskiler çocuklarını tamirciye bırakırlaşmış ya..."Eti senin kemiği benim" derlermiş...O misal...Eti sizin kemiği benim ...
Hoşgördük..(Umarım)
Farınızda açık olsun ...Yolunuzda...
siyah rüzgar
19/09/2008, 13:34
Bir mitsubishi kullanıcısı olarak olayı kıskançlıkla ve esefle izlemekteyim...Biraz inceleme fırsatı buldumda....Forumunuz gerçekten ciddi biçimde aktif ve keyifli ...
Bir grandepunto sahibi değilim ama beni aranıza kabul ederseniz sevinirim ...
Hiç ses etmem...Valla ...Bi köşede durur sizi dinlerim...
Bu arada yukardaki kullanıcıyla soyisim benzerliği kafa karıştırmasın ...
Biraderim olur kendileri....Ve berbat bi şöfördür....Kendinisine dikkat ediniz...Kendisi trafik canavarı kelimesinin tam karşılığıdır...
Bildiğiniz ne varsa öğretiverin ....
Hani eskiler çocuklarını tamirciye bırakırlaşmış ya..."Eti senin kemiği benim" derlermiş...O misal...Eti sizin kemiği benim ...
Hoşgördük..(Umarım)
Farınızda açık olsun ...Yolunuzda...
yorumun için teşekkür ederim sadece kıskançlığından söylüyorsun senden daha ii araç kullandığımdan. altındaki araba mükemmel o arabanın HAKKINI VER HAKKINII....
Sen arabaya düt düt derken ...Ben araba kullanıyordum...Dikkatini çekerim...