Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu jantı nerden bulabilirim?
Merhaba arkadaşlar. Bu jant konusunda daha önce konu açıldımı bilmiyorum. Açıldıysa da kusura bakmayın lütfen.
https://img293.imageshack.us/img293/6645/grandepunto16vsportingbtv6.jpg
Resimdeki jantın resmen hastasıyım. Bu jantı nerde bulabilirim ve kaca mal olur ? Lastikde degistirmem gerekiyor sanırım.
Bu jantı taktıktan sonra yakıt tüketimi fark eder mi?
Vakit ayırıp cevap yazacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
tolgaank88
05/09/2008, 11:22
yanılmıyorsam gp t-jet jantı bu,servislerde vardır ama fiyat baya pahalı olabilir...
ölçüsü 17",uygun lastik olarakta 205-45-17 veya 205-40-17 seçilebilir...yakıt tüketiminin ise artıcağı kesindir ama ne kadar artıcağı kullanıma bağlı olarak değişir...
omerserim
05/09/2008, 11:34
Ben iki hafta önce sahibinden com da bir arkadaştan sıfır olarak aldım (bir kaç ay satamamış). Bana dunlop lastikleri dahil 1400 ytl ye mal oldu. Bu jant T-jet sport jantlarıdır. fabrikaya manisada bulunan HAYES MENNERZ diye bir türk firması ital ediyor işine yarar mı bilmem. Ben de çok aradım bu jantı ama şanslıydım.. Serviste olan 17 inç lik jantlar bundan değil. Aracımı başka jant ile kullanmadığımdan yakıt tüketimini bilemiyorum ama 205-45-17 lastik ebadı ile yuvarlanma yarıçapı 15 inçlık janlar ile aynı. Belki taban genişliğinin yakıta etkisi vardır.
omerserim
05/09/2008, 11:35
burada jantların fatosu
emre bir arastır derim bu jantın replicası varmıymıs cok daha uygun olur oyle.yakıt tuketımın ise gozle gorulur bir sekılde artmaz ama artar ortalama yaklasık bir depoda 10-15 belkide 20km azalır...
Ben de hastasıyım bu jantların. Şu yeni modellerdeki siyah jantı da görmek lazım.
eyw. arkadaslar. fiyatı biraz daha ucuz olsa super olacakmıs.
tolgaank88
07/09/2008, 22:00
aynısı değil ama çok benzeri ve bir ebat dusugu...bu arkadaş satıyormuş jant larını...bi gorusun isterseniz...
https://forum.grandepuntotr.com/ilanlar/8844-satilik-sifir-16%22-grab-jant.html#post185813