Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık Grande Puntom Yok...
İbrahimKC
26/08/2008, 00:29
Aralık 2006 yılında büyük bir heyecanla aldığım Grande Punto'mu bugün sattım.
Artık Ankara plakası ile Antalya'da dolaşacak kendisi..
Ayrılmak bir hayli zor oldu. Çok alışmışım kendisine. Açıkcası son ana kadar bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim. Ama o son gidişi yokmuydu mahvetti beni..
Daha önceleri Bravo almak için satmayı düşünüyordum ama artık hedefimi biraz daha büyüterek Ev almak için satmış oldum..
Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri diyebilirim Grande Puntomu almamı. Çünkü onun sayesinde bir çok güzel insan ile tanıştım. Hayatımın zor bir dönemini onun sayesinde tanıştığım güzel insanların desteği ile çok hasar almadan atlattım. Onun sayesinde Ankara da çok değerleri dostlarım oldu. Ve onların sayesinde Ankara, daha yaşanır bir hale geldi..
Hepinize ve Grande Punto'ma teşekkür ederim..
Sakın yanlış anlaşılmasın ben hala buradayım, hiç bir yere gitmiyorum ve umarım hep buralarda olurum.
(Piyasa bilgisi olması açısından Araç özelliklerini ve fiyatınıda vereyim.
2007 Model 1.3 Multijet 75 BG Dinamik Granit Gri, Aralık 2006 trafiğe çıkışlı. 32000 km'de. Ek olarak Orjinal alaşım jantlar ve 2 yıl uzatılmış garanti var. Buzda kayıp hafiften duvara toslama sebebi ile Sol ön far değişti ve çamurluğun farın altında kalan kısmında ve tamponda local boya var. Satış Fiyatı: 23.200 YTL)
İbrahim, satmana üzüldüm ama hep söylediğim gibi ev için Gp bile satılır:)
Hayırlı olsun...
Hayırlı olsun İbrahim abi
hayırlı olsun.hayırlı bi işe yaramış gp.alırsın tekrar inşallah.
şekerlioğlu
26/08/2008, 00:37
hayırlısı olsun,ibrahim kardeşim.araba öyle böyle alınır,ama bu ülkede yaşıyorsan başını sokacak bir evin olacak.
Hayırlısı olsun İbrahim abi,sıra yavaş yavaş bana geliyor galiba :(sonbahar aylarında bende ayrılıcam büyük ihtimalle arabamdan...
Punto_Can
26/08/2008, 01:49
hayırlı olsun ibrahim abi, gp'yi sattın diye mağazaya gelmemezlik etme hee :) özlersen benim gp'yi istediğin zaman verebilirim abi ;)
İbrahim hayırlı olsun kardeşim
Hayırlı olsun . Ben de Bravo almak için 1-2 ay içinde satmak istiyorum ama yazını okuyunca duygulandım biraz :( Ama satmasam daha da bağlanıcam.
ev için her şey mubahtır ,Hayırlı olsun yeni alacağın eve güle güle otur...
ReNoVaTio
26/08/2008, 08:50
hayırlısı olsun ibrahim.evini al güle güle otur.ilerde alırsın tekrar
İbrahim inşallah daha iyileri alırsın. Herkesin dediği gibi ev daha önemli.
Hayırlı olsun. İnşallah istediğin gibi bir eve alırsın ve gülegüle oturursun.
erdiyilmaz
26/08/2008, 09:24
ibrahim abi hayırLı oLsun. yeni evin de hayırLı oLsun şimdiden,
insaLLah daha iyi arabaLarın oLur tekrardan
İbrahimKC
26/08/2008, 09:31
Hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim Arkadaşlar..
hayırlı olsun, önemli olan evin alınması arabayı her zaman alabilirsin. inşallah yakın zamanda gönlüne göre bir araç alırsın.
tolgaank88
26/08/2008, 10:39
ibrahim abi hayırlı olsun,umarım çok guzel bi ev alırsın ve gule gule oturursun,araba nası olsa alınır...
evin hayırlı olsun diyelim inşallah en kısa zamanda tekrar istediğin aracı alırsın
Nihayet, hayırlı olsun İbrahim... Tez zamanda da dilediğin evi alırsın umarım! ;)
Buluşmalara gitmek için benim arka koltuk müsait! :D
GaladrieL
26/08/2008, 14:48
Sakın ola üzülme, öyle güzel bir amaç için satılmış ki.. Dilerim en kısa zamanda hem evine kavuşursun, hem de ileride bi bravoyla buluşmalara gelirsin ;)
(NOT: Alacağın ev için semt olarak Çayyolu-Konutkent-Yaşamkent şiddetle tavsiye edilir :) )
06kaymak
26/08/2008, 20:56
kardes bılıyorsun dıger beyaz melegım emrınde her zaman.....
THuNDeRCoP
26/08/2008, 21:00
KC :) Sıkıntı yok actionlar devam ediyor sonuçta hep araçlarda tek kişi gitmicez brini alırız yaw arka koltuğa ;) Ama ev sağlam ve iyi bi yatırım sonuçta hayırlı olsun ve güle güle otur...
NE GÜZEL OLDU......
ibrahim hayırlısı olsun inşallah....
büyük bir ayrılık vakası bende ortama bu hafta sonu yaşadım ailevi nedenlerden dolayı ki neden ben ailevi diyorum ben gp mi alırken büyük bi hata yapıp eşim üstüne yapöış bulundum ve malesef eşimle şu an boşanma nokasındayız... kötü bir haber ve dolayısıyla gp'me veda etmek zorunda kaldım... ve diyecekseniz ki ne sıradan bir olay mış gibi anlatıyor bu adam diye... sanırım hayırlısı oldu... neden ne güzel oldu dedim başta tekrardan başka bir konu açmamış oldum böylelikle... ve bir kaç gündür araclara bakıyorum ne alabilirim diye kendi kendime dedimki bildiğin den şaşma ve GP2 yi bekliyorum yanılmıyorsam ocak gibi ya bir gp fun yada gp2 t-jet ile aranızda olacagım...
ha tabiki benide yanlış anlamayın ben her zaman aranızdayım :)
saygılar...
NE GÜZEL OLDU......
büyük bir ayrılık vakası bende ortama bu hafta sonu yaşadım ailevi nedenlerden dolayı ki neden ben ailevi diyorum ben gp mi alırken büyük bi hata yapıp eşim üstüne yapöış bulundum ve malesef eşimle şu an boşanma nokasındayız... kötü bir haber ve dolayısıyla gp'me veda etmek zorunda kaldım... ve diyecekseniz ki ne sıradan bir olay mış gibi anlatıyor bu adam diye... sanırım hayırlısı oldu... neden ne güzel oldu dedim başta tekrardan başka bir konu açmamış oldum böylelikle... ve bir kaç gündür araclara bakıyorum ne alabilirim diye kendi kendime dedimki bildiğin den şaşma ve GP2 yi bekliyorum yanılmıyorsam ocak gibi ya bir gp fun yada gp2 t-jet ile aranızda olacagım...
saygılar...
Hayırlısı olsun Sezgin
NE GÜZEL OLDU......
saygılar...
Sezgin senin adına çok üzüldüm kardeşim keşke bu tatsız olaylar hiç yaşamasaydı .Ama bazı şeyler bu noktaya kadar itiyor iyi bilirim o zaman gözün hiç bir şey görmüyor ne mal ne mülk olsun herşeyin hayırlısı değip önümüze bakmak gerekir..
tolgaank88
27/08/2008, 10:46
sezgin abi,senin adına çok uzuldum gerçekten ama herşeyin hayırlısını dilemek en güzeli...umarım senin için daha hayırlı olur bu karar...
Ziyaretçi047
27/08/2008, 11:04
Sezgin yeni gp senin için umarım yeni bir değişim yeni bir tat yaratır.
NE GÜZEL OLDU......
saygılar...
Sezgin, herşeyin hayırlısı.Olmayınca olmuyor...
Yeni aracın hayırlı olsun şimdiden:)
teşekkür ederim sayın dostlarım arkadaslarım kardeşlerim sizler ne kadar güzel bana her zaman bir aile oldunuz ne mutlu bana asla yanlız olmadığımı hissediyorum böylelikle ve evet haklısınız inş. hayırlısı olur bu benim için ve yeni bir gp yeni bir hayat beni bekliyor olacak önümüzdeki sene bütün ilginiz için teşekkürler dostlar
şekerlioğlu
28/08/2008, 02:59
herşeyin hayırlısı ve gönlünce olsun
NE GÜZEL OLDU......
saygılar...
Bu kadar rahat anlattığına göre, hayırlısı olmuş sanırım Sezgin... Olmuyorsa, fazla da zorlamaya gerek yok zaten. Her şey gönlünce olsun bundan sonrası için... ;)
İnşallah en az Punto kadar iyi bir evin olur.
faruktuzlu
29/08/2008, 11:08
hem üzüldüm hem sevindim valla! e bu da yakında bir düğün var gibi bir haber mi?
onur1907
29/08/2008, 12:10
NE GÜZEL OLDU......
saygılar...
işlerimim yoğunluğu nedeniyle ne zmandır giremiodum siteye..bu haber beni şok etti..sezgin abi ALLAH herşeyin hayırlısını verir demekki hayırlısı böleymiş..senin mutluluğun herşeyden önce gelir..ben böle durumlarda kendimi bildiğim için beni kaybeden üzülsün deerim ve karşı taraftan bişey gelmediği sürece konuyu birdaha açmamak üzere kapatırım...sen daha ne gp ler alırsın...AYRICA GP YI ESININ USTUNE YAPMAN ONA NE KADAR DEGER VERDIĞINI GÖSTERİR...(YANİ SENİ KAYBEDEN ÜZÜLSÜN ABİ)
saygılar..
Aralık 2006 yılında büyük bir heyecanla aldığım Grande Punto'mu bugün sattım.
Artık Ankara plakası ile Antalya'da dolaşacak kendisi..
Ayrılmak bir hayli zor oldu. Çok alışmışım kendisine. Açıkcası son ana kadar bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim. Ama o son gidişi yokmuydu mahvetti beni..
Daha önceleri Bravo almak için satmayı düşünüyordum ama artık hedefimi biraz daha büyüterek Ev almak için satmış oldum..
Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri diyebilirim Grande Puntomu almamı. Çünkü onun sayesinde bir çok güzel insan ile tanıştım. Hayatımın zor bir dönemini onun sayesinde tanıştığım güzel insanların desteği ile çok hasar almadan atlattım. Onun sayesinde Ankara da çok değerleri dostlarım oldu. Ve onların sayesinde Ankara, daha yaşanır bir hale geldi..
Hepinize ve Grande Punto'ma teşekkür ederim..
Sakın yanlış anlaşılmasın ben hala buradayım, hiç bir yere gitmiyorum ve umarım hep buralarda olurum.
(Piyasa bilgisi olması açısından Araç özelliklerini ve fiyatınıda vereyim.
2007 Model 1.3 Multijet 75 BG Dinamik Granit Gri, Aralık 2006 trafiğe çıkışlı. 32000 km'de. Ek olarak Orjinal alaşım jantlar ve 2 yıl uzatılmış garanti var. Buzda kayıp hafiften duvara toslama sebebi ile Sol ön far değişti ve çamurluğun farın altında kalan kısmında ve tamponda local boya var. Satış Fiyatı: 23.200 YTL)
hayırlısı olsun ibrahim abi senin yolunda ilerliyorum ev için gp aldım..ama malesef gp mi satıcam ve daha fazla birikim olsun die seat leon almayı düşünüyorum..allah hayırlısı neyse onu versin...umarım ilerde benimde basımı sokucak bir evim olur...
saygılar..
işlerimim yoğunluğu nedeniyle ne zmandır giremiodum siteye..bu haber beni şok etti..sezgin abi ALLAH herşeyin hayırlısını verir demekki hayırlısı böleymiş..senin mutluluğun herşeyden önce gelir..ben böle durumlarda kendimi bildiğim için beni kaybeden üzülsün deerim ve karşı taraftan bişey gelmediği sürece konuyu birdaha açmamak üzere kapatırım...sen daha ne gp ler alırsın...AYRICA GP YI ESININ USTUNE YAPMAN ONA NE KADAR DEGER VERDIĞINI GÖSTERİR...(YANİ SENİ KAYBEDEN ÜZÜLSÜN ABİ)
saygılar..
onurcum sevgili kardeşim agzına sağlık dostum dogru söze ne denir.... neyse ben gectim bu konuyu artık gecmısıme nefretle gelecegime ümitle bakıyorum artık gecmısımı gelecegıme taşıyamam...
haa bide ben gp fun siparişi verdim sanırım ocakta elime olacak gp ama hala renginde karar veremedim ? siyahmı, kırmızımı yoksa beyaz mı ? sanırım eski gp ile o kadar emek harcayınca hazıra konmak olsa gerek bu :) bir de yine sanırsam forumdaki ilk fun'lu üye ben olacağım :)
hem üzüldüm hem sevindim valla! e bu da yakında bir düğün var gibi bir haber mi?
yok abi mümkünse olamasın bir müddet ben bu halimden bayagı memnunum ama kimbilir kader ya bu :)
S.a ibrahim hayırlı olsun alanada satanada üsülme can sağlığı daha iyi gpler alırsın inşallah pai pai
hayırlı olsun abi. işallah hayalindeki evi alabilirsin.
İbrahim Abi başlığı görünce şaşırdım ama okuyunca anladımki çok mantıklı bir karar vermişsin. Artık hayırlısı olsun abim. İnşallah güle güle oturursun evinde...
kuzenımmmm nasıl baslıyacagımı bılemedım soze; gp nu satmana hem uzuldum hem sevındım.Ama sevıncım daha fazla cunku araba malesef bir yatırım degıl keyfii dir ama ew yatırımdır insallah o alacagın evde saglıklı hıssatlı oturursun ve nice gp lar bravo lar gecer elinden.ev oturmasına gelmem dılegıyle sımdılık hoscakal.Bu arada iyi fiyata satmıssın valla:D:D:D:D