Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar
merhaba sevgılı abılerım ve kardeslerım sanırım benımle yasıt kımse yoktur ama olsun ben istanbuldayım ismim önder ehlıyetı daha yenı aldım ama dıreksıyonum baya ıyıdır malum yas :D umarım benım sorunlarımla ılgılenırsınız ılerde elımden geldıgınce sızlere yardım etmek ısterım sımdıden hepınıze saygılar ve sevgıler
oguzhan ozcan
13/08/2008, 16:36
Önder aramıza hoşgeldin.Sorunlarında herzaman yanındayız merak etme.Aktif olman dileğiyle... :)
tesekkur ederım umarım aıleden bırı olurum cokmemnun olurum buna cok sıcak kanlısınız bunu soylıyım sımdıden cok saolun
hoş geldin... :)
sorularına elimizden geldiğince yanıt bulabilceine emin olabilirsin... :)
Kaazsız belasız ve de dikkatli sürüşler. Aramıza hoşgeldin. Herkes elinden geldiğince yardımı olacaktır şüphen olmasın.
eyvallah abı cok saol umarım kazasız belasız bınmek nasıp olur
Ziyaretçi047
13/08/2008, 18:47
Hoşgeldin dostum. Genç sürücüleri seviyorum. Hele böyle sıcak kanlı olunca :)
tolgaank88
13/08/2008, 20:12
önder aramıza hoşgeldin,umarım forumda iyi vakit geçirirsin...
önder aramıza hoşgeldin yeni ehliyetinde hayırlı olsun kazasız belasız bide cezasız geçer inşallah iyi forumlar dilerim
aramıza hoşgeldin onder keyifli forumlar:)
aramıza hoşgeldn kardeşim. keyifli forumlar ve kazasız belasız bi şeklde ehliyetini eskitmen dileğiyle:)
hepınıze cok tesekkr ederım umdugumdan sıcak karsılandım gec cevap yazdım kusura bakmayında cok ıyısınız hepınıze tekrardan tesekkur ederım abılerm ep yanınızda olmak ısterım tabı sızde benı kabul edersenız ehlıyete gelınce ınsallah hayırlı gelır :)
önder aramıza hoş geldin keyifli forumlar
Aramıza hoş geldin Önder... Keyifli muhabbetler, paylaşımlar dilerim... ;)
onddoner
14/08/2008, 11:02
hoşgeldin adaş
saolasın adas :D araban baya gucluymus ya :D:D
önder t-jetler uçuyo bide 120 beygiri koyuyosun üstüne of of of tuta bilene aşk olsun:)
Ziyaretçi047
14/08/2008, 19:03
120 bg olmasa pek uçacağını sanmıyorum zaten :P
bız arabayaı oyle yapamayız dımı t-jet yada beygırı cok paraya yukseltırız dımı