Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'den herkese slm..
arkadaşlar aracı yeni aldım ve bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aranıza katıldım. adım hasan ve 24 yaşındayım. umarım sizlerle bir çok şey paylaşırız. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
aramıza hoş geldin izmirden üyerimiz artıyo süper:)kazasız belasız kullanman dileğiyle:)iyi forumlar
aramıza hoşgeldin aracınlar ilgili bir çok şey ve sıcak bir dostluk bulacaksın aramızda tekrar hoşgeldin...
aramıza hoşgeldin izm neresindensin
hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim. bucalıyım çarşıya yakın oturuyorum.
aramıza hoşgeldin izm neresindensin
aramıza hoş geldiniz :) ziya bey sizde ilk mesajınızda yeni gelen uyeye hos geldiniz diyorsunuz:) sizede hoş geldiniz desek yanlıs anlamassınız dimi:)
tolgaank88
11/08/2008, 09:54
iki üyemizde hosgeldiniz diyorum :),umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz...
Hoş geldiniz aktif forumlar dilerim..
krakercocuk
11/08/2008, 22:54
hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim. bucalıyım çarşıya yakın oturuyorum.
hasancım hosgeldın bende şirinyerlıyım vergı daıresının orda oturuyorum gorusmek dılegıyle (anam! sımdı herkez vergı zamanı demesın yatırıver bızımıılerıde dıye eyvah:D)
Hasan foruma ve aramıza hoşgeldin, aktif forumlar dilerim. Bu arada Buca - Şirinyer bölgesi üye sayımız artıyor, bir araya gelebilirsek güzel olur kanaatindeyim.
Aramıza hoşgeldin. Bayramda ben de Buca'dayım inşallah.
Aramıza hoş geldin Hasan... Keyifli muhabbetler dilerim forumumuzda... ;)
arslanbicakci
12/08/2008, 22:14
hoşgeldiniz
Aramıza hoşgeldin hasan keyifli aktif forumlar
Arkadaşım aramıza hoşgeldin. Bu arada tavziye eden arkadaşımıza teşükkürler. GP ile iyi sürüşler...:clapping:
Aramıza hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim, bende Buca NATO'nun oradayım ;)