Orijinalini görmek için tıklayınız : Abarth Logo'su
bortechine
07/08/2008, 02:47
Arkadaşlar İstanbul'da veya Türkiye'nin herhangi yerinde abarth logo'su satan yer bilen varmı.Yoksa ebay'danmı sipariş vermek lazım.
Eğer bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
KaMiKaZe
07/08/2008, 12:17
benim aracımdaki gibi orjinal olanlardan bahsediyorsan bahcelili_ali servisten sipariş vermişti eperin kataloğunda var dedi ama 2 aydır bekliyordu gelmesini yani geleceği meçhul. onun dışında normal aksusarcılardan temin edebileceğini sanmıyorum.
Orjinal Abarth logosunu aksesuarcılarda bulamazsınız ancak e-baydan yada başka bir alış veriş sitesinden sipariş edebilirsiniz yada geçici çözüm olarak Abarth logosunu reklamcıda sticker tarzı bastırıp fiat logosunun üzerine yapıştırırsınız ancak oda çok kalıcı olmuyor tabi, onun haricinde başka çözüm yolu yok gibi bilen varsa paylaşsın da hepimiz faydalanalım çünkü aynı dertten bende müstaribim :)
KaMiKaZe
07/08/2008, 12:53
bunu dert etmenize gerek yok ebaydan sipariş verip edinebilirsiniz 150 milyon civarı birşey tutmuştu 4-5 ay önce.
arkadaslar logoları ıstanbulda halıc otoda satılıyo yetkılı servıs
logoların buyukluk secenegi var mı yoksa tek boy mu?ve halic oto nerdedir acaba?
haliç oto ile şimdi görüştüm. İtalya'ya sipariş edeli 2 aydan fazla olduğunu fakat ellerinde olmadığı için gönderemedeklerini söyledi. Sanırım ebay'dan pahalı fiyata alacağız acele edeceksek...
Ziyaretçi047
09/08/2008, 19:52
Bu konuya da hayret ediyorum sürekli güncel :) Ne abarth sevdasıymış :)
Bu konuya da hayret ediyorum sürekli güncel :) Ne abarth sevdasıymış :)
Cihan arabam abarth kadar güçlü oldu, bi logoyu çok görme bize! Ayrıca zevk meselesi, ben abarth logosunu çok beğeniyorum ve anlaşılan benim gibi düşünen birçok insan var forumda.