Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön panjur ekindeki yapıştırma
rational
04/08/2008, 14:00
2803
örnek resimdeki bölgede kenardaki bölüm ile ön panjur arasındaki bölme için bant kullanmışlar.ve o bant bariz görülmekte.bununla ilgili sorun yaşayan var mı? öğle vakti moralim bozuldu.
rational
04/08/2008, 14:03
resimdeki araç benim aracım değil.örnek olsun diye aldım resmi.fakat her iki taraftakinin de bantı meydana çıktı.sanırım güneşten oldu servise götürmeyi düşünüyorum.
Valla o kadar bakmama rağmen göremedim. Keşke resim üzerinde çizip gösterseydin.
rational
04/08/2008, 16:22
resimde belirtiyorum https://forum.grandepuntotr.com/Documents and Settings\askar-s\Belgelerim\Resimlerim
rational
04/08/2008, 16:24
resimde belirtildi
Dostum o kenardaki parça çok da ucuz bir parça. Abimin arabası için alarm ledini bu parçayı delerek oradan geçirelim dediler biz istemedik gerçi. Herhangi bir sorun olsa bile yenisinin temin edilmesi önemli birşey tutmuyor. Ben oradaki bantı kendi arabamda görmedim. Belki görünüyordur ama benim gözüme de çarpmamış olabilir. Araçlarımızda malesef birçok trim hatası bulunuyor ama bunu da böyle kabul etmek lazım.
Benim aracımda bant görünmüyor.
Erkan, kendi aracının resmini ekleyebilirsen daha iyi olur...
zaferkaplan
04/08/2008, 21:59
çift taraflı bant gibi bi malzeme kullanmışlar orada benim araçtada bi parça görünüyodu ben t ile kestim orayı çokta önemli bişey değil
rational
04/08/2008, 23:54
ben de o bantı içine sıkıştırdım.sorun kalmadı.zaten çok önemli değildi ama sıfır araç olunca insan düşünmeden de geçemiyor.
Punto_Can
05/08/2008, 01:14
ben hala bişey göremedim :)
Aynısı bende var..Ben de bu banta benzer şey ne diyordum...
Gerçi çok dert etmedim..Burada okuduğum pek çok arıza benim aracımda gerçekleşmedi ya bu kadarı da nazar olsun artık..
Bir söz vardı :)
Mutlu olmak için ya imkanlarını çoğaltacaksın ya beklentilerini azaltacaksın..Ben şartlar dahilinde 2. tercih ettim..