Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön cam patladı
Bugun sabah aracıma yaklaştığımda ön camın ortasında bi leke var gidiydi. yaklaştığımda maalesef acı gerceği gördüm. park ettiğim yer bi bina önüydü ve yukarıdan Cam kavanoz atmışlar ve ön camı dağıtmış. 4 daire var ve hic birinin olaydan haberi yok. hiç biri delikanlı gibi ben düşürdüm - ya da attım diyemedi. 4 dairenin dısında baska birilerinin olmasına imkan yok. ki cocuklar da yukarıdan geldiğine şahit. insanlık bu kadar. oysa ben zaten kaskodan yarın para vermeden yaptıracağım. :(( ama pazar gunum arabasız gecti. :(((
ya insanlık böyle biz ne emekler verip ne paralar ödeyip gecemizi gündüzümüze katıp çalışıp ödemiyoruzki ? işte bu tip h...n'lar oldukca insanın sinir harbi yaşamaması zor benim arabamın arka bagaj kapısında 3 tane yumruk izi var mesela h...n'nın biri denemiş ne olur acaba diye ama g...'ü yememiş bana gelip atsa keske atsa o yumrukları bak o zaman neler oluyor.... neyse allah beterinden korusun varsın olsun o sekilde çiksın nazar demek lazım gecmiş olsun...
sinanunlu
04/08/2008, 04:19
nasıl bi adiliktir bu ayıp ya geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, kimsenin yaptığını kabullenmemesi kötü bi durum :(
Neyse yine de kaportaya gelmemiş buna şükür.
Auto engineeR
04/08/2008, 10:19
allahtan cama gelmiş, tawana ya da kaputa gelse çok kötü olurdu.
bununla geçmiş olsun
CesSpOoL
04/08/2008, 10:36
Çok geçmiş olsun, böyle insan görünümlüler yüzünden arabalarımızı bıraktığımız yerde kalıyo aklımız hep.. Neyse ki sadece cam hasar almış..
ReNoVaTio
04/08/2008, 11:14
geçmiş olsun kardeş.burası türkiye abicim.burda yaparlar bir de inkar ederler.nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum ya..
çocuk atmıştır. o yüzden ben apartman altına park etmemeye çalışırım.
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, şans eseri cama gelmiş kaportaya gelmemesi sevindirici, yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış olaya sebebiyet veren her kimse mutlaka acısı çıkar yanlız o cam kavanoz yoldan geçen birinin kafasına düşse olabilecek faciayı düşünmek bile istemiyorum galiba bu gidişle apartman altlarında yürürken iki kere dikkat etmek lazım benzer bir olay bende yaşadım geçen günde bizim üst kattan rüzgarda balkona saksı düşmüş Allahtan ki o an balkonda filan değildik, cam kenarlarındaki saksılarada dikkat etmek lazım, özellikle rüzgarlı havalarda.
yasin çok geçmiş olsun.Arkadaşların da dediği gibi Allah'tan kaput yada tavana gelmemiş
geçmiş olsun..
eskiden 250cc cola şişeleri havada uçuşurdu Adanada 2 yıl kaldık 5 defa arabaya denk gelmişti.. balkon altı bina önü çocukların oynadığı park yerleri birinci derece uzak durulması gereken yerler..
Geçmiş olsun Yasin... Hakikaten, düşebilecek en iyi yere düşmüş yine de...
gerçekten büyük geçmiş olsun şanslıymışsın diyeceğim ama şanslı olsan hiç düşmezdi ama yinede yarı şanslıymışsın diyeyim çok iyi yere düşmüş. kimsenin kabullenmemesine hiç şaşırmadım desem yalan olmaz. allah beterinden korusun.
Yasin geçmiş olsun,
Kaportaya gelseydi daha kötü olurdu...
Punto_Can
05/08/2008, 00:54
kesinlikle kaportaya gelseydi daha kötü olurdu. hele birde kaporta değişirse satarken adama anlat anlatabilirsen binadan kavanoz düştü diye. neyse bununla geçmiş olsun, allah beterlerinden saklasın...
aykuting
05/08/2008, 01:07
Cok gecmiş olsun o cam kavonuzun oraya düşmesi tesedüf mu acaba yoka
tesadüftür heralde. kimsenin bana veya arabaya kastı oldugunu sanmıyorum. hatta arabanın çok yakınında ufak çocuklar varmış, onlara geliyomuş nerdeyse. kasıtlı yapamazlar. hele çocuklar cok yakınken. inşallah başınıza gelmez. :) bu arada dün serviste ön cam siparişi verdik. bu sabah hemen gelmiş, (birmotlarda 4 gun sureceğini soylediler) araç serviste şuan, camı takıyolar, yarın sabah teslim alıcam :)
tolgaank88
05/08/2008, 18:28
çok geçmiş olsun,yazılanlarda denildiği gibi ucuz atlatmışşın yinede...tekrardan geçmiş olsun...
geçmiş olsun aynı olay benim önceki aracımda başıma gelmişti aracımın yanına geldiğimde ön camın patlamış olduğunu gördüm o sırada yanıma bir adam geldi ve benden özür diledi yandaki binadan bahçeye tahta parçası atarken tahta sıçramış camı patlatmıştı adam zararın neyse karşılayayim dedi telefonla sorduk 300 civarı dediler adam 300 ytl verdi üstü olursa veririm dedi ben camı 200 ytl'ye taktırdım adamın 100 ytl'sini vermeye gittim adam almak istemedi seni üzdüm ona say dedi bende kabul etmedim paranın üstünü verdim diyeceğim böyle iyi insanlarda var bu dünyada allah herkesi böyle iyi insanlarla karşılaştırır inşallah
geçmiş olsun aynı olay benim önceki aracımda başıma gelmişti aracımın yanına geldiğimde ön camın patlamış olduğunu gördüm o sırada yanıma bir adam geldi ve benden özür diledi yandaki binadan bahçeye tahta parçası atarken tahta sıçramış camı patlatmıştı adam zararın neyse karşılayayim dedi telefonla sorduk 300 civarı dediler adam 300 ytl verdi üstü olursa veririm dedi ben camı 200 ytl'ye taktırdım adamın 100 ytl'sini vermeye gittim adam almak istemedi seni üzdüm ona say dedi bende kabul etmedim paranın üstünü verdim diyeceğim böyle iyi insanlarda var bu dünyada allah herkesi böyle iyi insanlarla karşılaştırır inşallah
böyle insanların olması gerçekten çok sevindirici ama maalesef çok az bu tür insanlar. allah herkesi bu tür insanlarla karşlaştırsın.
afedersiniz bazi insanar cok serefSİZ.. benim arabanın üstüne ağac dalı düştü nasil oldu die indim baktım yan binadan birinin halısı agaca agacta arabanın üstüne düşmüş.. önce bişi olmamıs dedim ertesi gün arabayı yıkattım bide ne görim tavanda dalgalanma olmus.. bildigim halde bişi sölemedim insan gelir bir özür diler ama ne yapalım allah belalarını versin böyle insanların.. daha beterleri kendi mallarına olur insallah.. geçmiş olsun sıkma canını xD hayat kısa deymez bir cama xD
THuNDeRCoP
06/08/2008, 23:15
Geçmiş olsun...
yhaw gercekden çok acı verici bi olaydı çok uzuldum ama araba sımdı canavar gıbı bı kaç modifiye ile işlem tamamdır... beni tanırsın tüm türkiye tanıyor SEZGİN DÜZENLİ