Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltuk Kilifi

rational
02/08/2008, 12:20
ARAÇLARIMIZIN ORJİNAL KOLTUK KILIFI VARMI?MESELA OPEL CORSANIN VARDI VE ORJİNAL GİBİ OLUYORDU. GP İÇİN ALACAKTIM FAKAT ORJİNALİ YOK DEDİLER,DİKEBİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.TABİ FİYATI DA BİRAZ FAZLA OLUYOR.
KOLTUK KILIFI BULAN / YAPTIRAN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.BİR DE FOTO KOYARLARSA DAHA İİ OLUR TABİ...
Aracım Rock Siyahı,uygun bulabilirsem siyah-kırmızı tonlu yaptımayı düşünüyorum.sizce nasıl olur.veya önereceğiniz renkler...
Teşekkürler...

kukart
02/08/2008, 21:54
soruya gelecek cvp ve foto ları bende merakla bekliyorum

chn73
02/08/2008, 22:03
ön gögüsle uyumlu olsun diye ön tarafı gri arka tarafı siyah bir kılıf taktırdım.siyah döşeme içini karartır.çok tavsiye etmem.kılıfa 65 ytl montaja da 15 ytl vermiştim sanırım.

aykuting
03/08/2008, 02:20
valla ben gecenlerde kılıfları söktüm yıkadım taktım gercekten tam oturuyoo yani heralde orjinal babam aldı ben askerde idim sorayım nereden almış istersen fotoları da koyarım :s

mustafaf
03/08/2008, 09:51
bende ıkı gun once baktım aracım ıcın kılıf.sunı derıden vardı 130 YTL fıyat verdıler montajıyla beraber.ayrıca tıtanyum grı renkte gp sı olan bı arkadasım taktırdı 90 YTL ye gercekten orjınalı gıbı duruyor.pazartesı yakalarsam kendısını fotolarını eklerım buraya...

rational
04/08/2008, 12:36
fotoğrafları da bekliyorum.

rational
04/08/2008, 12:37
ön gögüsle uyumlu olsun diye ön tarafı gri arka tarafı siyah bir kılıf taktırdım.siyah döşeme içini karartır.çok tavsiye etmem.kılıfa 65 ytl montaja da 15 ytl vermiştim sanırım.

fotoğraf koyabilirmisin...

makeles
04/08/2008, 16:37
internette birebir GP için üretilmiş kılıf bulamadım.. tam oturan terletmeyen şık bir kılıf arıyorum..

rational
09/08/2008, 10:24
arkadaşlar bu t.jet lerin koltukları güzel.activelere de opsiyon koysalardı

Ziyaretçi047
09/08/2008, 13:33
ben de koltuklara kılıf tarzı bir şey düşünüyorum. fotoğraf koyarsanız, görelim :)

sirkit
28/08/2008, 12:59
ben de koltuklara kılıf tarzı bir şey düşünüyorum. fotoğraf koyarsanız, görelim :)

+1:cool0000:

krakercocuk
01/09/2008, 11:40
bende ıkı gun once baktım aracım ıcın kılıf.sunı derıden vardı 130 YTL fıyat verdıler montajıyla beraber.ayrıca tıtanyum grı renkte gp sı olan bı arkadasım taktırdı 90 YTL ye gercekten orjınalı gıbı duruyor.pazartesı yakalarsam kendısını fotolarını eklerım buraya...

kaptan hakkaten bi fotoğraf olayı yapabilirsen çokda güzel olur pekde güzel olur:) merak ediyorum bende nasıl duruyor bende kılıf düsünüyorum siyah suni aracımda granit gri bakalım titaniumda nasıl durmus:cool0000:

makineman
01/09/2008, 14:31
Koltuk kılıflarının hava yastıklarına bir manisi oluyor mu?

anvil
01/09/2008, 16:46
Koltuk kılıflarının hava yastıklarını bir manisi oluyor mu?

kılıfla airbagin ne alakası var anlamadım?

krakercocuk
01/09/2008, 17:46
Koltuk kılıflarının hava yastıklarını bir manisi oluyor mu?

yan airbaglerden bahsediyosan haklı olabilirsin:rofl:

makineman
02/09/2008, 09:20
yan airbaglerden bahsediyosan haklı olabilirsin:rofl:
Evet yan hava yastıklarından bahsediyorum. Bildiğim kadarıyla yan hava yastıkları koltukların yan tarafından patlıyor. Bu nedenle koltuk üzerine yapılan ilave bir döşeme hava yastığının görevini yapmasını engelleyebilir.

runner2002
02/09/2008, 09:35
bende golf vardı . kılıf aldım vw den yan hava yastığına uygundu. bence gp içinde vardır. araştıralım bir. :agri:

anvil
02/09/2008, 14:25
bende golf vardı . kılıf aldım vw den yan hava yastığına uygundu. bence gp içinde vardır. araştıralım bir. :agri:

hoşgeldiniz. fun'lı ilk üyemizsiniz sanırım. resimleri garaja bekleriz

femoli
02/09/2008, 14:42
hoşgeldiniz. fun'lı ilk üyemizsiniz sanırım. resimleri garaja bekleriz
bence yanlış yazmıştır ..

Umarım doğrudur şöle ağız tadı ile bakarız :)

kukart
02/09/2008, 17:13
ya bu konu başlığına yazı yazanlar resim koyacam DİYENLER BİDAHA DÖNÜP BAKSA İYİ OLACAK..
koltuk kılıfı olayına bi çözüm bulalım artık..

rational
03/09/2008, 15:28
+1

pdr42
22/04/2009, 00:44
arkadaslar bende arabaya koltuk kılıfı almayı dusnuyorum. konyada bunu ureten firmalar var bayrakcılar diye bir firma 125 lira fiyat istiyor ama orjinal kılıf gibi gercekten cok kaliteli . baska bir firma ile gorsutum onlarda fena degil hatta yurt dısına gonderiyorlarmıs. dedigine gore onada 80 tl stediler ama 125 lik cok kaliteli idi . siz hangi markaları kullanıyosunuz
bu arada resimleri ekliyorum hnagisi gumus gri renge yada titanyum giri diye geciyordu sanırım uyar. benm aracın icine daha iyi gidecek olan hangisi acaba
ilk resimdekini begendim ben 125 lira fiyat istedi gercek doseme kumasından uzerinde bayrakcı yazanların hepsi gercek doseme kuması .. kaliteside anlamayan adam bile kalitesini anlar. diger resimdekileri 85 e bıraktı ama digeri gibi guzel değil. fakat yanlıs anlasılamsın onlarda kaliteli fena deil. bu arada hangileri daha iyi uyar acaba baştan 1 2 3 4 diye numaralandırarak soyleyelim :)
https://img141.imageshack.us/gal.php?g=foto256.jpg

puntosever
23/04/2009, 00:23
Bende aracı yeni aldım sıfır,koltuk kılıfı olayı şart mı kılıf koymasak ne olur acaba arabanın doğal haliyle durması daha iyi olmaz mı acaba?

HugemaN
24/04/2009, 17:45
Herkes Foto bekliyor. Kimse orj gibi duracak kılıf bulamıyor.Gidip adamın biriyle anlasıp toplu olarak diktirsekmi acaba... Nedersiniz???

goldumut
24/04/2009, 19:25
valla ben kılıf sevmıyorum,hıc orgınal durmuyor bır kılıf sadece leke olmasını falan engellıyor ıcerıye sankı daha toz alıyor(koltugun ıcıne)

pdr42
27/04/2009, 02:08
ben kılıf aldım taktırdım arkadaslar . hiç almıyacagım bi renk yaptım aracım ttianyum gri koltuk renkleri kırmızı krem aama cok hos durdu bana gore oyzuden taktırım yarın foto eklerim sizde bakarsınız . sizler ne diyeceksiniz bakalım
evet arkadaşlar kılıfı 70 liraya taktırmasıda 12.5 lira olarak yaptırdım. antakya malıymış. resimlerinide ekliyorum yorumlarınızı esirgemeyin:)) teşekkürler...
https://img90.imageshack.us/gal.php?g=foto318.jpg

pdr42
28/04/2009, 23:45
kimse gormuyo sanırım bizim yadıklarıımızı aşkolsun kimse yorum yapmamıs

ABNEW
29/04/2009, 00:03
Mustafa, ben beğendim orijinal görünüyor.Yalnız Trabzonsporlu musun diye sorabilirler :)

Ah-MeT
29/04/2009, 00:07
Hayırlı olsun Değişik bir çalışma olmuş hayırlı olsun:)

pdr42
29/04/2009, 00:17
trabzonsporun rengini benzemiyorki. resimlerde oylemi gorunuyor acaba .. bugune kadar soyleyen olmadı bakalım meerak ettim dedginiz gibi mi olacak:) bu arada yorumlarınıza tesekkürler ..
benim cok hosuma gitti en azından araba kendini gosteriyor cıvıl mıvıl :)

ABNEW
29/04/2009, 00:26
Mustafa, sanıyorum bej olan bölüm mavi gibi görünüyor fotolarda ben o yüzden söyledim...

pdr42
29/04/2009, 13:43
kırmız ve krem karısımı arda ama trabzonsporluda desinler bizim gönlümüz hepsinde ozellikle anadolu takımlarında:) ssivas sampiyon
not aslen gs ve konya sempatizanıyımdır:))

erosistanbul
29/04/2009, 18:05
arkadaslar bende arabaya koltuk kılıfı almayı dusnuyorum. konyada bunu ureten firmalar var bayrakcılar diye bir firma 125 lira fiyat istiyor ama orjinal kılıf gibi gercekten cok kaliteli . baska bir firma ile gorsutum onlarda fena degil hatta yurt dısına gonderiyorlarmıs. dedigine gore onada 80 tl stediler ama 125 lik cok kaliteli idi . siz hangi markaları kullanıyosunuz
bu arada resimleri ekliyorum hnagisi gumus gri renge yada titanyum giri diye geciyordu sanırım uyar. benm aracın icine daha iyi gidecek olan hangisi acaba
ilk resimdekini begendim ben 125 lira fiyat istedi gercek doseme kumasından uzerinde bayrakcı yazanların hepsi gercek doseme kuması .. kaliteside anlamayan adam bile kalitesini anlar. diger resimdekileri 85 e bıraktı ama digeri gibi guzel değil. fakat yanlıs anlasılamsın onlarda kaliteli fena deil. bu arada hangileri daha iyi uyar acaba baştan 1 2 3 4 diye numaralandırarak soyleyelim :)
ImageShack® - Gallery (https://img141.imageshack.us/gal.php?g=foto256.jpg)

hayırlı olsun, gerçekten hoş durmuş.koltuğun yan tarafları keşke biraz daha gergin olsaymış daha da güzel olurdu.
Bel,Sırt OrtopedikDeri Koltuk Kılıfı 105501 , #16605714 Gittigidiyor.com (https://urun.gittigidiyor.com/Bel-Sirt-OrtopedikDeri-Koltuk-Kilifi-105501_W0QQidZZ16605714)
Space Bel, Sırt 7 Nokta Destekli Ortopedik Deri Koltuk Kılıfı Seti 761008 - Oto Aksesuar - BilgeStore.com Güvenli ve Hesaplı Alışveriş (https://www.bilgestore.com/store/ProductDetails.aspx?productId=67678)
bu kılıflardan kullananınız varmı dostlar. bizim gp lere uyarmı.en ucuz 125 tl ye buldum.deri olması fark etmez, ortopedik ve sıkı durması lazım.

özel diktiren varmı,tafsiye ederlermi.yapan arkadaşlar resimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

pdr42
29/04/2009, 22:35
tesekkürler yorumun icin erhan. takan adam dediki tekrar gel dedi bunu tekrar elden gecirmemiz lazım kadife kumaslar biraz kendini salıyormus tekrar gerginleştirecegini soyledi. netten kılıfı gormeden alman dogru degil ozellikle aracın icinde gorerek alman daha dogru bir secim yapmana yardımcı olacaktır. oyuzden cevrendeki kılıfcıları gezmeni oneririim. 125 liraya ben 1. sınıf doseme kalitesinde kılıf bulmustum ..
bu arada deri kılfılar bence bizim araclara hiç yakısmaz deri biraz daha sedanlara gidecek bir tarsdır diye dusnuyorum ...

erosistanbul
02/05/2009, 00:18
mustafa haklısın.sanırım yerinde görmek lazım.yada iyi bi terziyle görüşmek lazım. deri konusunda tefeddütdeyim doğrusu.çünkü ne kadar gerersen ger kendini bırakır. o yüzden kumaş,ortopedik sıkı bi dikiş yapılması lazım.kadife yaptırmakla çok güzel yapmışsın.hayırlı olsun, güle güle kullan.

pdr42
02/05/2009, 00:28
tesekkürler erhan. ama tekrar soyluyorum deri konusunu iyi dusun. bizim arabaya olmaz diye dusunuyorum. kadife aslında dusunmuyordum cabuk deforme olur diye ama iyi bir kumas gibi duruyordu oyuzden kadife aldım. varmı ki aramızda deri koltuk olan yada deri döşemesi olan varsa resim atarsa seviniriz arkadaslar.

erosistanbul
02/05/2009, 00:33
doğru söylüyorsun şöyle güzel gri desenli deri yapılmış bi işçilik görsek fena olmaz. ama çok araştırdım, kimse bırak deri kılıfı orjinal deri koltuk bile takmamış. :)

erosistanbul
03/05/2009, 15:13
Herkes Foto bekliyor. Kimse orj gibi duracak kılıf bulamıyor.Gidip adamın biriyle anlasıp toplu olarak diktirsekmi acaba... Nedersiniz???

olabilir dostum bikaç yerden fiyat alalım. bi değerlendirelim.

erosistanbul
03/05/2009, 17:01
böyle yapışan kılıf varmıdır acaba. yada böyle koltukmu alsak :)

siromar
03/05/2009, 17:03
çok tatlı durmuş mustafa güle güle eskit tahminimden daha başarılı olmuş :)

iceberg35
04/05/2009, 18:38
arkadaslar bende yaklasık 3 saat once koltukların ölcülerine göre kılıf diktirttim ve taktırttım aracım kırmızı kılıfıda yanları siyah ortası kırmızı olarak yaptırdım güzelde oldugunu düsünüyorum...ordan cıktım gaza geldik bide sis caktım yaalnız gercekten fiyatlar konusunda servis asırı derecede fiyat farkı koyuyo onuda anladım...

pdr42
04/05/2009, 20:53
çok tatlı durmuş mustafa güle güle eskit tahminimden daha başarılı olmuş :)
teşekkürler arkadaslar bu baslık altında araclarımızın kılıflarını resimleyip paylsasak nasıl olur alacaklar icin bir fikir vermiş oluruz

Ziyaretçi047
05/05/2009, 00:14
Bugün sağ ön koltuğumu söktük. Böyle bir konu varken yazim dedim. Sökmesi kolaymış neyse ki. Koltuktaki tıkırtı beni deli etmişti. Nasıl olduysa yaptık en son levye mevye... Umarım başınıza gelmez lanet bir çıt sesi...

Bir daha sökülmesi kılıfa olur inşallah benim de ama zor gibi artık bişi yapmicam sanırım :)

pdr42
05/05/2009, 05:50
koltuktan tıkırtı naısl geliyorki

kukart
10/05/2009, 03:07
85 tl ye aldım yarın resimlerini koyarım
eh iste denecek cinste :)

Ziyaretçi047
10/05/2009, 03:47
Bugün gene geldi kıracam koltuğu az kaldı :)

pdr42
10/05/2009, 06:10
bi tıkırtı icin degmez yapma cihan:). bende tıkırtı mıkırtıya gıcık olurum sağ tarafta bi ses gleiyor kaynagını cozmeye calısıyorum yaklarsam halledecegim ama bulamadım ki

kukart
10/05/2009, 16:31
yeni kılıfları mecburen taktırmak zorunda kaldım
araca aldığım insanlardan utanıyordum artık
koltuklar deterjan lekesinden iğrenç görünüyordu..
ön koltuklardaki o kenarlar kulak gibi sevmedim ama en azından temiz göründü... arka koltuklarda bütün olmak zorunda kaldı.. ama ossun zaten arka koltukları aç kapa yapmıyorum... maliyeti 85 TL... K desing kılıfı üreten firma...

makeles
11/05/2009, 22:47
emniyet kemerinin takılı olduğu yerden tıkırtı (çınlamalı) geliyor olabilir.. özellikle kemer sıkıp hafif kasislerde dinleyince duyuluyor.. bende vardı bi ara usta sıktı bişileri halletti.. :)

pdr42
13/05/2009, 20:05
kukart kılıflar kaliteli gibi gorunuyor. ama ben kılıflarda winnex olanları pek tercih etmiyorum daha kolay deforme oluyor. senn aracın icine uyumlu olmus ama dısarıdan nasıl gozukuyor merak ettim aracın rengiyle tamamlıyormu yada uyumlumu yada goze carpmıyormu. benm taktıdıgım kılfı kırmızı normalde uyumlu degil gibi geliyo ama arabanın icini cokta guzel gosteriyor. mavide iyi olur sanırım.
arkadaslar buraya sizlerde ekleyin en azından kılfı alacaklara referans olur

kukart
13/05/2009, 23:59
kukart kılıflar kaliteli gibi gorunuyor. ama ben kılıflarda winnex olanları pek tercih etmiyorum daha kolay deforme oluyor. senn aracın icine uyumlu olmus ama dısarıdan nasıl gozukuyor merak ettim aracın rengiyle tamamlıyormu yada uyumlumu yada goze carpmıyormu. benm taktıdıgım kılfı kırmızı normalde uyumlu degil gibi geliyo ama arabanın icini cokta guzel gosteriyor. mavide iyi olur sanırım.
arkadaslar buraya sizlerde ekleyin en azından kılfı alacaklara referans olur

Valla kalitesini anlamam da iş görüyo zaten satıcısının elinde en pahalı ürün gurubundan beğendim ama tatmin deilim aslında diktirmek daha iyi olurdu..
araç granit gri, buda koyu gri kırmızı ince şeritli iplikleri var bence en uygun buydu ...
araçta bütünlüğü bozmamaya , dikkati bir noktada odaklanmasına neden olacak deişikliklerden kaçınmaktan yanayım..

kılıfın vintek kısmı çokta kötü deil sadece ortaya cıkan şekil sıkıcı geometrik şekilde vinteks parçaları kılıfın bütün görünüşünü bozuyo.. ama neapalım biras utanma belası aldım (..aracın içine binenlerde) ;)

bu arada dün kolçağın kapağını söküm kumaşını çıkardım yerine siyah yalancı deriden kapladım şık oldu temizoldu ...
kapı kollarındaki kumaşta şimdi.. ama o biraz zor.. söküp baktımda kumaş kağlı bölümü plastik vidalı monte etmiş birse vidaları üzerini deforme ederek eritmişler :(
bişe uydurcam...

pdr42
14/05/2009, 01:47
oo sen arabanın her tarafını sokuyosun . ben okadar dokunmam:) ama uyum adına guzel tabi.. vinneksler kaliteli ise sorun olmaz belki ama ben bikac kotu ornek gorudugm icin dedim. tabi sen begendiysen sorun yok gule gule kullan

murat53
28/12/2009, 01:56
arkadaşlar bende kılıf taktırdım ortapedik 150 tl ye fakat memnun değilim kenarlarda potluk vesaire oldu.bayağı bi araştırma yaptım eyüpte bir döşemeci buldum araca özel döşemelik kumaştan orjinali gibi oturma şartıyla emniyet kemerleri ve saire yerleri.200 tl ye ben kapı kollarınıda yaptırıyorum onlarda 150 tl ye salı günü aracımı oraya teslim edicem.birgünde bitmeyebilir dediği.eğer başka yaptırmak isteyen varsa bana ulaşın daha ucuza yaptırırız tel 0532 436 08 51 kumaşı kendimiz beğeniyoruz çift renk veya deri farketmiyor ben orjinal renginde çift renk diktircem.

KaGaN
28/12/2009, 10:49
arkadaşlar bende kılıf taktırdım ortapedik 150 tl ye fakat memnun değilim kenarlarda potluk vesaire oldu.bayağı bi araştırma yaptım eyüpte bir döşemeci buldum araca özel döşemelik kumaştan orjinali gibi oturma şartıyla emniyet kemerleri ve saire yerleri.200 tl ye ben kapı kollarınıda yaptırıyorum onlarda 150 tl ye salı günü aracımı oraya teslim edicem.birgünde bitmeyebilir dediği.eğer başka yaptırmak isteyen varsa bana ulaşın daha ucuza yaptırırız tel 0532 436 08 51 kumaşı kendimiz beğeniyoruz çift renk veya deri farketmiyor ben orjinal renginde çift renk diktircem.

Yapmış olduğu kılıfların tam oturmasına garanti verebiliyormu acaba.Genelde özel kesim yapsalar dahi tam standart şeklinde olmuyo koltuklar.Ya yanlardan ya arkadan çok potluk yapıo :S

murat53
28/12/2009, 23:35
orjinali nasılsa öyle olacağını söyledi potluk vesaire gibi şeyler olursa tabi kabul etmem.bu konuda çok titiz olduğumu farketti döşemeci.öyle bir durum olursa söktüreceğimide söyledim.çok döşemeci gezdim olur olmaz fiyatlar verdiler iknada olmadım.burası hem ucuz hem ikna edici.ben orjinalinden daha iyi olacağını düşünüyorum yarın görücez artık.

KaGaN
29/12/2009, 10:18
orjinali nasılsa öyle olacağını söyledi potluk vesaire gibi şeyler olursa tabi kabul etmem.bu konuda çok titiz olduğumu farketti döşemeci.öyle bir durum olursa söktüreceğimide söyledim.çok döşemeci gezdim olur olmaz fiyatlar verdiler iknada olmadım.burası hem ucuz hem ikna edici.ben orjinalinden daha iyi olacağını düşünüyorum yarın görücez artık.

Taktırdıktan sonra bi resim paylaşabilirsen iyi olur.Büyük ihtimal bende döşemeyi değiştirmeyi düşünüyorum.Eğer olmaz ise çıkarıp yıkıcam.Narkoz arkdaşımız detaylı anlatmıştı saolsun :)

murat53
30/12/2009, 00:54
kılıflar takıldı kapı kollarınıda kaplattım.kılıflar gayet güzel oldu oturdu yerine fakat kapı döşemeleri rezalet mahvoldu iş nerdeyse 4 kapı döşemesi almayakadar geldi kapı döşemelerinde ince delikler vardı yenilensin dedim adam kapıları berbat bir hale sokmuş kapı döşemeleri yerine bile oturmuyo eyüpte öz star oto arabamı mahvetti.bişey daha arabanın sol arka çamurluğunu dükkanın kapısına sürttüler boyancak bu vermiş olduğum adresteki döşemeciye çoooookkkk dikkat edin benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin en az 500 tl zarar verdi bana.

schumi
30/12/2009, 01:31
bende kılıf takmayı düşünüyorum

KaGaN
30/12/2009, 10:11
Geçmiş olsun Murat.Gerçekten sıkıcı bir durum.İşte sırf bu yüzden döşemeleri değiştiremedim.Adam akıllı yapan yok çünkü.Büyük geçmiş olsun.

murat53
31/12/2009, 00:32
teşekkür ederim kağan parayla arabaya zarar verdik toplamaya çalışıyorum şimdi orasını burasını kılıf yaptırcaksanız bizim araçlarımıza her kılıf uymuyor bu nedenle özel diktirmek gerekiyor buda tam birgün sürüyor.aracınızı bırakmayın arabanızın başında durun.hem yapılan iş temiz olur hem arabanızın orası burası çizilmez. kesinlikle servis haricinde aracınızı çapulculara bırakmayın.

KaGaN
31/12/2009, 15:09
Ben özel ince ince ölçüsünü aldırıp diktireni bile gördüm yine potluk yapıo yine yapıo.O yüzden en güzeli hiç dokunmamak..

murat53
01/01/2010, 00:07
koltuklar güzel oldu hiç potluk yok kapıların döşemesinide orjinal kumaşıyla yaptırdım başka bi yerde tabi.problem kalmadı koltuklar gerçekten mükemmel oldu becerebilirsem resim ekliycem bakarsınız.

rational
04/01/2010, 14:02
yeni kılıfları mecburen taktırmak zorunda kaldım
araca aldığım insanlardan utanıyordum artık
koltuklar deterjan lekesinden iğrenç görünüyordu..
ön koltuklardaki o kenarlar kulak gibi sevmedim ama en azından temiz göründü... arka koltuklarda bütün olmak zorunda kaldı.. ama ossun zaten arka koltukları aç kapa yapmıyorum... maliyeti 85 TL... K desing kılıfı üreten firma...

güzel olmuş ...

kuhi
01/06/2011, 21:51
arkadaşlar arabayı aldığımda üstünde kılıflarıda birlikte vardı şimdi kılıfları çıkarmak istiyorum sokmeye başaldım ama koltuk başlıklarını bir turlu koltuktan sökemedim koltuk başlık kısmı nasıl sökülüyor acaba çok zorladım sonrada elimde kalacak diye korktum bıraktım.
aşağıdaki yerden bahsediyorum.
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/1/10294.jpg

muhammedçelik
01/06/2011, 22:02
Sol taraftaki metal parçanın alt kısmında siyah plastik parça var onun üzerinde bir buton var ona basılı tutup aynı anda başlığı biraz kuvvetlice yukarı kaldırırsan büyük ihtimal çıkar eğer bir problemi yoksa.

kuhi
01/06/2011, 22:32
sagol muhammedçelik (https://forum.grandepuntotr.com/members/muhammedcelik.html) ;
iki tarafındada kilpsi varmış ikisine birlikte bastım da şimdi çıkardım.

muhammedçelik
01/06/2011, 22:41
[QUOTE=kuhi;529505]sagol muhammedçelik (https://forum.grandepuntotr.com/members/muhammedcelik.html) ;
iki tarafındada kilpsi varmış ikisine birlikte bastım da şimdi çıkardım.[/QUOT

Önemli değil arkadaşım doğru 2 tarafında klipsi vardı ikisine basılı tutup nasıl kaldıracaksak :D:D

ykaya1983
01/06/2011, 23:03
Ben de gri siyah vini deri koltuk kılıfı taktırdım.Resimleri bi ara eklerim.Sıcakta kavurması dışında çok iyi:siritma:

muhammedçelik
01/06/2011, 23:10
Ben koltuklara kılıf olayını sevmiyorum görsel olarak ben zevk almayacaksam ben kullanıp ben eskitmeyeceksem ne anlamı var sıfır araba almanın 2.sahibi kılıfı söküp tadını çıkaracak :)