Orijinalini görmek için tıklayınız : Starjet konusunda yardım
Öncelikle herkeze selam.henüz gp sahibi olmasam da en kısa zamanda istiyorum.bu konuda sizlerin de tavsiyelerine ihtiyacım var.
2006 model 3 kapılı değişeni ve boyası olmayan 45 bin de çelik jantı ve spor paketi olan bi strajet buldum.20000 ytl fiyat sizce uygun mudur.görüş bildirirseniz sevinirim.
uLTRa GP
30/07/2008, 09:43
çok uygundur tabi temizse
aracın sahibi temiz olduğunu söylüyo ama tabi emin olmak için servise göstermek lazım.aracın 3 kapılı ve benzinli oluşu kafamda soru işareti oluşturuyo.bu yüzden alıp almama konusunda tereddütte kaldım
2006 model emotion var starjet olarak. 25 civarı fiyat var. 4 kapılı kırmızı ve 10 bin km de.
Araba temiz ve dediğiniz gibi kazası, değişeni vs. yok ise oldukça uygun fiyat bence kaçırmayın.
Önemli olan aracın sorunsuz olması (km si düşük, kazasız, teknik problemi olmayan, güvenilir satıcı...) Bütün bunları karşılayan 2. el araç kesinlikle alınmalı.Araçların fiyatları, taban ve tavan fiyatı içinde değişiklik gösterir.Önemli olan bu sınırın dışına çıkmamak.Sorunsuz bir araca 20000YTL ben veririm:)
tolgaank88
30/07/2008, 20:16
starjet fiyatlarını bilmiyorum ama bi konuda benim şahsi fikrim 3 kapı araba ileride satıcak olursan zorlar seni...tabi bu benim fikrim :)...sen begendiysen farklı tabi...
Emre 25000 verecek olduktan sonra 90 hp multijet emotion alırım.
starjet fiyatlarını bilmiyorum ama bi konuda benim şahsi fikrim 3 kapı araba ileride satıcak olursan zorlar seni...tabi bu benim fikrim :)...sen begendiysen farklı tabi...
Tolga hele biz bi arabayı alalım sonra allah sattırmasın.
Önemli olan aracın sorunsuz olması (km si düşük, kazasız, teknik problemi olmayan, güvenilir satıcı...) Bütün bunları karşılayan 2. el araç kesinlikle alınmalı.Araçların fiyatları, taban ve tavan fiyatı içinde değişiklik gösterir.Önemli olan bu sınırın dışına çıkmamak.Sorunsuz bir araca 20000YTL ben veririm:)
Arda anladığım kadarıyla satıcı temiz birine benziyo.aracın km si de ne fazla ne az.ideal sayılır (45000).Arabasını da seven biri.Arabaya iyi bakmış.şehir içinde çok yakar mı acaba?
Araba temiz ve dediğiniz gibi kazası, değişeni vs. yok ise oldukça uygun fiyat bence kaçırmayın.
Kadir strajetler şehir içinde çok yakıyor mu?
Valla ben genelde hafta sonları kullandığım için öyle km de şu kadar kuruş yakar hesabı filan pek yapmadım ama son aldığım depoda trip b yi sıfırlamıştım şu anki ortalamamda 6,5- 7 civarında seyrediyor ki bu bana göre normal sayılır, SJ fire motora göre şehir içinde biraz daha fazla yakar ama uzun yolda daha ekonomik bir araçtır.
Arda anladığım kadarıyla satıcı temiz birine benziyo.aracın km si de ne fazla ne az.ideal sayılır (45000).Arabasını da seven biri.Arabaya iyi bakmış.şehir içinde çok yakar mı acaba?
Ben şehir içinde fazla yakacağını kesinlikle düşünmüyorum.En azından rakiplerinden çok yakmaz kesinlikle...
Yalnız araç 3k sanırım.Ben hep 3k tercih ediyorum ama satarken biraz daha uğraşmak gerekiyor...
Ziyaretçi047
31/07/2008, 01:04
uzun yolda fire dan ekonomik mi :)
tolgaank88
31/07/2008, 20:48
Tolga hele biz bi arabayı alalım sonra allah sattırmasın.
tabiki allah sattırmasın,ama illa ki bi zaman satılır yani :)...o zamanda arda abininde dediği gibi biraz ucuza gider yada biraz uğraştırır seni...diğer starjet fiyatları nasıl piyasada???
şöyle b baktım piyasada 22'nin altında starjet yok.zaten nedendir bilmem piyasada 2. eli fazla bulunan bi araba değil.1.3 multijet active piyasada en fazla olan araba.
bugün sahibinden com.a 1.3 multijet active 3 kapı 32 bin km de bi araba girdi 3-5 saat içinde satıldı ya.19 bin ytl istiyordu sahibi.kaça verdi bilmem artık
Kimse kızmasın ama bence 20.000 YTL çok o araç için.
Araba 3 kapılı bi de benzinli.Diyelim aldım.ekonomik olsundiye tüp taktırmaya kalksam ruhsata işlemesi falan araba olacak 22 bin ytl.o açıdan düşününce bana da çok geliyo Korhan.
Kimse kızmasın ama bence 20.000 YTL çok o araç için.
Peki sen ne verirdin.her ne olursa olsun araç çok temiz
CesSpOoL
01/08/2008, 11:31
araba söylenilen gibi pırıl pırılsa normal bi fiyat, kelepir değil belki ama fazla da değil..
19 eder en fazla. Ne kadar temiz olursa olsun piyasa böyle maalesef. Euro da 1,8in altına indi. Sene sonunda 0 kmleri baya düşer böyle giderse.
yorumlarınız için teşekkürler