Orijinalini görmek için tıklayınız : Frontpage yardım
arkadaşlar,müd.yardımcılığını yaptığım okula bir web sayfası yapacağım.okulumuz merkezi bir okul olup yüklü miktarlarda bağış almak gibi bir şansımız olmadığı için,olmayan paramızı vererek dışarıda yaptırmayayım istedim.bakanlık bize kullanabileceğimiz bir int.alanı sağlıyor.ftp vs şifre gibi işlemleri yaptım,yani adres tamam ama o adrese frontpage de sayfa tasarlamam lazım.hazır meb şablonlarıda var.o şablonu fronpage de açıp kendi okuluma göre düzenlemem gerekiyor.günlerdir int.de yaptığım araştırmalarda bunun çok basit bişey olduğunu anlatan yazılar okuyorum.her boş kaldığımda frontpage i açıp karıştırıyorum,ama malesef beceremiyorum.bilg.dan az buçuk anlayan biri olmakla birlikte bu konuda kendimi geri zekalı gibi hissetmeye başladım.aramızda bu konuda eminim kitap yazabilecek kadar usta olanlar vardır.msn vs aracılığıyla yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
Ziyaretçi047
29/07/2008, 19:24
frontpage ile yapmak zorunda değilsin. macromedia dreamweaver öneririm. fakat sandığın kadar kolay 2 günde öğrenilecek bir iş de değil malesef. en kolayı hazır template bulman ve editlemen veya hazır script kullanman.
ugurozer
29/07/2008, 22:47
gorsel editorler tavsiye ederim, yani kodlar bilmene gerek yok yap boz gibi dugmeleri koyuyorsun hedefleri yazıyorsun sayfa ekle diyorsun ekliyorsun falan... biraz ingilizce varsa yeterli, belkide turkceside cikmistir. netobjects fusion bi arat istersen 10 sene once en iyisiydi suan bilmiyorumn :)
siten de destekliyorsa joomla yükeyip veya yükletip ( bilgisayar formatör öğrtmnleri bilir onlara yaptırabilirsin) daha sonrasında herşey türkçe olan bi ekranda sadece resim ve yazıları ekleyerek sayfanı oluşturabilirsin daha kolay olur ve hazır template lerle daha şık.. ;)