Orijinalini görmek için tıklayınız : Geri Sayım Başladı :) veeeee BİTTİ...
Gp siparişim verildi hayırlısı ile 15-20 gün sonra gelecek. Aracı görmeden alıyoruz ama inşallah bir problem çıkmaz araç dynamic ama üzerinde active yol bilgisayarı çıkmaz inşallah. hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz.
Ziyaretçi047
21/07/2008, 19:38
çıkmaz çıkmaz merak etme. hangi motor tipi?
Erkan hayırlı olsun, şimdiden güle güle kullan:)
Sanırım 1.4 Fire 77bg dyn. de karar kıldın?
Erkan hayırlı olsun, şimdiden güle güle kullan:)
Sanırım 1.4 Fire 77bg dyn. de karar kıldın?
hayır. 1.3 mjet 75 bg al dedin ya ondan aldım bende :) teşekkürler bu arada.
1.3 multijet 75 bg dynamic titanyum gri
güle güle kullan erkan abi. hayırlı olsn :)
oguzhan ozcan
21/07/2008, 20:18
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
Little F.K
21/07/2008, 20:20
1.3 75 bg güzel tercih.Hayırlısı olsun Abi.Hem cebine yarar hemde performansı üzmez seni.
1.3 75 bg güzel tercih.Hayırlısı olsun Abi.Hem cebine yarar hemde performansı üzmez seni.
inşallah... zaten ekonomi bir tarafa performans olarak fire 77 bg den iyidir diye aldık. bakalım hayırlısı.
Şimdiden hayırlı olsun... ;)
Ziyaretçi047
21/07/2008, 21:03
doğru seçim yaptın dostum.
Hayırlı olsun aracınız ...
sinanunlu
21/07/2008, 21:43
gülegüle kullanın kazasız belesız inşallah
Hayırlı olsun güzel seçim
onur1907
21/07/2008, 22:23
hayırlısı olsun allah kazadan beladan korusun...
zaferkaplan
21/07/2008, 22:46
aracın hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanman dileğiyle
HAyırlı,uğurlu,kazasız,cezasız olsun inşallah..
FoR_ReaL
22/07/2008, 00:54
Hayırlı olsun şimdiden :) Kaça aldınız aracı ?
Hayırlı olsun şimdiden :) Kaça aldınız aracı ?
iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. bu günler geçmez olur artık :)
29.195 ytl ye aldım.
araç 2009 model olacak bu arada ağustosa sarktığı için.
inşallah... zaten ekonomi bir tarafa performans olarak fire 77 bg den iyidir diye aldık. bakalım hayırlısı.
performans olarak 77 bg daha iyi bence ama dizelin torku olduğu vede turbo alt devirlerde falan insanda koltuğa yapışma izlenimi veriyo ama benzinlinin yerini tutmaz gibi sonuçta benzinli araç
erkan abi hayırlı uğurlu olsun.Heralde bu sitedeki ilk 2009 senin olcak:)
hayırlı olsun kazasız belasız
Hayırlı olsun. Takma kafayı 2 satır 3 satır olayını çözdüler diye biliyorum. İyi düşün iyi olsun. Çok güzel seçim yapmışsın. Araban 1.4 77 ile hiçbir konuda kıyas kabul etmez.
uLTRa GP
22/07/2008, 10:38
güle güle kazasız belasız kullan
performans olarak 77 bg daha iyi bence ama dizelin torku olduğu vede turbo alt devirlerde falan insanda koltuğa yapışma izlenimi veriyo ama benzinlinin yerini tutmaz gibi sonuçta benzinli araç
benzinli ilk kalkışlarda daha atak olabilir ama araçta bikaç kişi oturunca özellikle yokuşlarda benzinli biraz zorlanıyor vites küçültmek zorunda kalıyorsun dizel yavaş ama çok kararlı gidiyor tabiki turbonun da etkisiyle ve birde torkunun yüksekliğiyle. ben de tek başıma binmeyeceğim tabi bu arabaya. benim karşılaştırdığım fire 77 bg ile. starjet veya tjet değil. benim korkum performanstan çok arızalar. ama onun içinde 4 yıl garantisi var bu arıza tedirginliğini de 4 yıl sonra yaşarım
Hayırlı olsun. Takma kafayı 2 satır 3 satır olayını çözdüler diye biliyorum. İyi düşün iyi olsun. Çok güzel seçim yapmışsın. Araban 1.4 77 ile hiçbir konuda kıyas kabul etmez.
inşallah çözülmüştür bayilerdeki dynamiclere dikkat ettim hep 3 satır kullanmışlar inşallah benimki de öyle gelir. active lerde 2 satırdı bu arada. onlarada baktım.
hayırlı olsun şimdiden. demekki 2 senede pek bir fiyat farkı olmamış.
hayırlı olsun şimdiden. demekki 2 senede pek bir fiyat farkı olmamış.
sen ne kadara almıştın 2 sene önce? ben ocak ayındada fiyat almıştım örneğin o zaman bana 29.500 civarı fiyat vermişlerdi. sonra 2 defa zam geldi ufak ufak. en son iki defa indirime girdi ocak ayından bile alt fiyat oldu şimdi.
nasıl yani hiçbir konuda?
sadece motorları farklı
ben olayın benzinli 77 bg ve dizel 75 bg tartışmasına dönmesini istemiyorum. sonuçta iki motor arasında kalmıştım ben 77 bg de seçebilirdim ama bi değişiklik olsun dizel kullanalım birazda dedim ve ondan aldım. o motor da eminim çok güzeldir yoksa bu kadar yüksek satış rakamına ulaşmazdı.
ben olayın benzinli 77 bg ve dizel 75 bg tartışmasına dönmesini istemiyorum. sonuçta iki motor arasında kalmıştım ben 77 bg de seçebilirdim ama bi değişiklik olsun dizel kullanalım birazda dedim ve ondan aldım. o motor da eminim çok güzeldir yoksa bu kadar yüksek satış rakamına ulaşmazdı.
motor güzel ama çok güzel değil
rampalarda çok kasmama rağmen 1.3 dobloları geçemiyorum
şimdi alacak olsam 1.3 75 dynamic alırdım
hayırlı olsun, iyi tercih
Yavv benim cebimde şu anda para olsa ve GP alacak olsam, 2008 sonunda GP lere de uygulanacağı belirtilen 1.6 Multijet motorları beklerdim. Hele de bi 120 HP liği olsaaaa...Süpperr olur.
sen ne kadara almıştın 2 sene önce? ben ocak ayındada fiyat almıştım örneğin o zaman bana 29.500 civarı fiyat vermişlerdi. sonra 2 defa zam geldi ufak ufak. en son iki defa indirime girdi ocak ayından bile alt fiyat oldu şimdi.
29bine almıştım
Yavv benim cebimde şu anda para olsa ve GP alacak olsam, 2008 sonunda GP lere de uygulanacağı belirtilen 1.6 Multijet motorları beklerdim. Hele de bi 120 HP liği olsaaaa...Süpperr olur.
bütçe meselesi tabi bende daha çok para olsaydı 90 bg lik olanı alırdım esp li vs. birde 1.4 benzinli almamamın sebebi vergisi daha az. yıllık 210 ytl fark var
29bine almıştım
ben kaskoyu almazsam anca o fiyata geliyor.
Ziyaretçi047
22/07/2008, 19:45
katılıyorum. esas motor odur.
Hayırlı olsun güle güle kullanın...
Titanyum gri renk bu araçta çok güzel duruyor...
Bu arada dizel seçme sebeplerinizi bilmem ama 77bg oldukça yeterli bence :)
Bu arada dizellerin kalkışını hiç beğenmedim..Çok hantal..Ama 2000 devir üzeri turbo devreye girdikten sonraki torkları çok başarılı...
aykuting
22/07/2008, 23:16
Gelsin de inceleyelim inşallah sorunsuz bi araçın olur hayırlı olsun şimdiden
Hayırlı olsun güle güle kullanın...
Titanyum gri renk bu araçta çok güzel duruyor...
Bu arada dizel seçme sebeplerinizi bilmem ama 77bg oldukça yeterli bence :)
Bu arada dizellerin kalkışını hiç beğenmedim..Çok hantal..Ama 2000 devir üzeri turbo devreye girdikten sonraki torkları çok başarılı...
rengin aslında siyah olmadı bolero kırmızı oda olmadı new orleans mavi olmasını isterdim. ama bu renkler zaman ister bakım için. çok çabuk toz gösterir çizilirse çok daha fazla belli olur gibisinden handikapları vardı o yüzden titanyum grisini seçtim o da sevdiğimiz güzide renklerimizden biridir :) severek aldım bu rengide. siyahın ayrıca bi handikapı daha var izmir de bu rengi kullanmak cesaret ister yaz sıcağında güneşin altında kaç derecelere ulaşır kim bilir. bu bahsettiğim bütün renkler vardı stokta bu arada ama ben bunu seçtim memnunum zaten güzel ve tutulan bir renk ki sen de belirtmişsin. motor işine gelince ben uzun yıllar kullanmayı planlıyorum bu aracı 5- 8 yıl arası gibi duruma bağlı o yüzden bi değişiklik olsun dedim ilk defa dizel bi aracım olacak sonra ufak motor vergisi de az, az da yakıyor zaten performansından da memnunum yavaş hızlansın önemli değil ok gibi fırlamasına gerek yok 2000 devirde koltuğa yapıştırsın yeter :) sebebi bu. aslında aklım hep tjet te kaldı o da bi gerçek :) teşekkürler.
Gelsin de inceleyelim inşallah sorunsuz bi araçın olur hayırlı olsun şimdiden
inşallah bi sürprizle karşılaşmayacağım fiat a güveniyorum :) teşekkürler.
hayır. 1.3 mjet 75 bg al dedin ya ondan aldım bende :) teşekkürler bu arada.
1.3 multijet 75 bg dynamic titanyum gri
Anladım güzel seçim olmuş, tekrar hayırlı olsun.
Uykusuz günler başlıyor mu:)
hayırlı olsun.. güzel şeçim.. güzel ekonomi yaparsın o motorla... ben o motorla şehir dışında 3,4 lt yakıt tüketimi yaptım.. seni üzmeyecek bir tercih yapmışsın...
Anladım güzel seçim olmuş, tekrar hayırlı olsun.
Uykusuz günler başlıyor mu:)
uykusuz günler derken?
yeni bir arabanın heyecanı demek istiyor Arda sanırım,
sıfır araç yani...
yeni bir arabanın heyecanı demek istiyor Arda sanırım,
sıfır araç yani...
hmmmm... tabi günler yaklaştıkça mutlaka olacaktır. gerçi günlerin geçmeside durdu.:cool0000:
gerçi günlerin geçmeside durdu.:cool0000:
Tam anlamıyla bunu kastediyor işte ::)
hmmmm... tabi günler yaklaştıkça mutlaka olacaktır. gerçi günlerin geçmeside durdu.:cool0000:
Tam anlamıyla bunu kastediyor işte ::)
Evet, bunu kastetmiştim:)
ben donanım yüzünden 2,5 ay bekledim.. söyledikleri tarihten 20 gün sonra tam sinirlenip vazgeçmek üzereyken geldi.. inşallah en kısa sürede elinize geçer sabrınızı taşırmazlar.. :)
şu anda daha belli değil arabanın nerde olduğu. türkiye de ama gümrükte mi bursa da mı bilmiyorum. ben kaporayı verdim. kalan parayı ne zaman yatırmam gerekiyor? araç gelmeden vermem gerekiyor mu yoksa araç gelince versem olur mu? bayi benden aracın parasının tamamını istiyor? ne yapmam lazım?
Bu arada fiyatı 29.000 ytl düz fiyata düşürdüm :)
şu anda daha belli değil arabanın nerde olduğu. türkiye de ama gümrükte mi bursa da mı bilmiyorum. ben kaporayı verdim. kalan parayı ne zaman yatırmam gerekiyor? araç gelmeden vermem gerekiyor mu yoksa araç gelince versem olur mu? bayi benden aracın parasının tamamını istiyor? ne yapmam lazım?
Bu arada fiyatı 29.000 ytl düz fiyata düşürdüm :)
Ödeme bayiye ve bayi ile olan ilişkiye göre değişir.Ama benim fikrim araç gelmeden araç bedelinin tamamının ödenmemesi yönünde...
Tabi kredili alımlarda süreç daha farklı ve belirli...
Ödeme bayiye ve bayi ile olan ilişkiye göre değişir.Ama benim fikrim araç gelmeden araç bedelinin tamamının ödenmemesi yönünde...
Tabi kredili alımlarda süreç daha farklı ve belirli...
kredi olayı başka, ben vereceğim peşinattan bahsediyorum 20.000 ytl kadar yani.
O zaman nakit kısım araç görülünce verilebilir...
bu tofaş adamı verem eder :(
10 gün geçti daha aracın nerde olduğu belli değil. hala gümrükte diyorlar ama 10 gündür araç gümrükten nasıl çıkamaz aklım almıyor. en son 7 ağustos gün vermişlerdi bugün gün veremeyiz diyorlar. başka bir araca baktılar erzincan bayide var bir tane granit gri 2008 model KONFOR PAKETLİ ve 15" ALUMİNYUM JANTLI 29.400 ytl benimki standart 2009 model 29.000 ytl ama her ikiside 15 gün önceden gelemezmiş.( bence 15 günde zaten gelmez de neyse:kizgin: ) ben ne yapayım şimdi bi akıl verin.
Ziyaretçi047
31/07/2008, 22:26
kendi aracını beklemen en iyisi
ama diğeri de hem konfor paketli hemde aluminyum jantlı fiyat da sadece 400 ytl fark var kendi aracımı mı beklesem daha iyi? ama neden? (gerçi benim de gönlüm kendi aracımdan yana ama)
Ziyaretçi047
31/07/2008, 23:32
bilmem içimden öyle geldi :)
zaferkaplan
01/08/2008, 00:08
bence bi çelik jant için böyle birşey yapma derim ama sonuçta senin bileceğin birşey 400 500 meselesi değilde sonuçta iki aracın arasındada 1 yaş fark olacak her ne kadar sıfırda olsa sonuçta satarkende fark olur bir yaştan malum yıllandıkça değer kaybediyo 400ün üstüne bi 400 daha koy zevkine göre bi jant al bence daha mantıklı
aslında ben plastik jant kapaklarından memnunum ama konfor paketi güzel bişey. sanırım 2009 model olanı seçeceğim ama bir de şu belirsizlik olmasa.
FoR_ReaL
01/08/2008, 02:23
2009 olsun jant kapatları plastik olsun. 3 gün sonra satmak istersen bir adım önde olursun
ben an be an araç nerde onu öğrenebiliyordum fakat bir türlü gelmiyordu.. :) satıcıyla beraber gecikmeden dolayı çıldırmıştık ben vazgeçtim dediğimde kabul etmişlerdi 50ytl kaporayı almak için uğrar mısınız dediler.. gittiğimde kesin geleceği tarih belli oldu 1 gün gecikmeli teslim almıştım.. o zaman talep çok yoğundu.. en güzeli otomobille ilgili hiçbirşey yapmadan başka işlere yoğunlaşarak vakit geçirmek.. beklenti anksiyetesi akla zarar olabilir.. :)
50 ytl kapora iyiymiş ben 3000 verdim ondan daha fazla bekleyeceğim herhalde :) . kredi de çıktı o da başladı işlemeye imzayı da attım artık kafam rahat :) ağustosun ikinci yarısından sonra bekliyorum bakalım hayırlısı. Bıraktım artık bu G.Punto işini :)
sezginpunto
04/08/2008, 23:16
bende 1000 ytl kapora vermiştim. 28 ocakta sipariş verdim 1.3 mjet dynamic ç.j.+s.p.en geç 31 martta aracınız gelir dediler. 31 martta bayiye gittiğimde aracın bilinemeyen bir sebepten dolayı italyadan çıkarılamadığını ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler. aradan 15 gün geçti araba hala ortada yok en sonunda bursada gümrükte aynı aracın s.p. değilde k.p. varmış onu sipariş ettiler 10 günde teslim ettiler yani anlıcanız bende 1 ay boşu boşuna bekledim ama değdi bende sizin yerinizde olsam beklerdim...
siz çok beklemişsiniz gerçekten.
ben bugün paranın bir kısmını daha yatırmak için gittiğimde satıcı bana aracın geldiğini söyledi ben şaka yapıyor sandım onca tantanadan sonra :) kendisi bile inanamamış yani tam bir sürpriz oldu herkes için. herhalde bu hafta sonuna kadar çıkar. bakalım hayırlısı yarın plaka işleri başlayacak inşallah.
Hayırlı olsun..Beklenen güzel gelmiş sonunda...
sezginpunto
05/08/2008, 16:06
hayırlı olsun öyleyse kazasız belasız inşallah
tolgaank88
05/08/2008, 18:20
hadi hayırlı olsun tekrardan,allah kaza bela gostermesin...
teşekkürler arkadaşlar daha almadım ama inşallah cumaya kadar çıkacakmış. ne kadar uzun sürüyormuş bu plaka işleri :)
Erdek'te 20 dk sürüyor plaka ve trafik :)
Ama neyse geç olsun da güç olmasın..
Erdek sokalarında kullanacağıma Bostanlı sahilde gezmeyi 50 kere tercih ederdim..İzmir'i gerçekten özlemişim :(
Not:Bu arada isim değişikliği var..Rusça ile bir ilgi var sanırım :)
plaka ruhsat işleri dün başladı. bugün geçti artık yarına kaldı herhalde.
izmir burada gp altında 4- 5 saatlik yol sanırım (erdek e hiç gitmedim tahmin ettim)
isim rusça değil ama ikiz kardeşi diyelim :)
sonunda düldüle kavuştum :) ilk izlenim olarak iyi ama motor sesi tahminimden fazla geliyor içeri. çekişi gayet yeterli benim için daha önce kullandığım 1.3 doblodan çooook iyi doğal olarak. bakalım, kullandıkça bişeyler daha eklerim.
zaferkaplan
08/08/2008, 21:20
hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi günlerde kullan Allah kaza bela vermesin
Gözünaydın Erkan, keyifli sürüşler...
araçla ilgili ilk sorumu sorayım bari :)
bu klavuzda belirtilen "dead lock fonksiyonu" dynamic araçlarda var mı acaba. "Fonksiyonun devreye alındığını ön panelde butonun ledinin yanıp sönmesiyle bildirilir" diyor ama kilit düğmesine bir kerede basılsa iki kerede basılsa hep yanıp sönüyor o lamba? bilgisi olan var mı bu konuda acaba?
Türkiyedeki araçlarda Emotion bile olsa deadlock yok. Bu arada araç hayırlı olsun dostum.
tolgaank88
08/08/2008, 23:57
sanırım bu üçüncü hayırlı olsun diyişim olucak :D:D:D
tekrar tekrar hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin...
Türkiyedeki araçlarda Emotion bile olsa deadlock yok. Bu arada araç hayırlı olsun dostum.
keşke olsaydı doğru kullanıldığında çok güzel bir fonksiyonmuş ben de yeni öğrendim bu özelliği. teşekkürler bu arada.
sanırım bu üçüncü hayırlı olsun diyişim olucak :D:D:D
tekrar tekrar hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin...
ben de teşekkür ederim allah ın hakkı üçtür :) bu sonuncusu olur herhalde çünkü artık aldım düldül ü :)
arslanbicakci
09/08/2008, 01:01
hayırlı olsun kardeş bol kazasız kilometreler
hayırlısı olsun ustad allah kaza bela vermesın...
rational
09/08/2008, 08:06
hayırlı olsun...allah kazasız belasız sürüşler versin.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
bu arabada yağmur sensörü var mı? kitapçığına göre var ama...
lastikler de michelin çıktı iyidir herhalde :)
bortechine
09/08/2008, 12:24
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler
rational
09/08/2008, 13:07
lastikler benim de michelin energy çıkmıştı.sorun yok daha ii.kitapçığında brdgestone yazıyor fakat michelın. sormuştum nedenini, araçlara her marka lastik takılıyor demişlerdi.benim de zaten favorim energy...
evet michelin energy lastikler, lastik havalarını servis hepsini 42 yapmış indirmem lazım sanırım. bu arada yağmur sensörü yok.
Hayırlı uğurlu olsun keyifli sürüşler kazasız belasız
birotteau
09/08/2008, 14:35
Hayirli olsun gule gule kullanin
Muhendis06
09/08/2008, 16:07
Arac hayirli olsun. Sagini solunu , icini disini, fonksiyonlarini iyice kontrol ediniz.
teşekkürler. ben araçta bi eksiklik göremedim (bildiğim kadarıyla) hatta bi ara lafı geçmişti kapı direklerindeki plastik parça artık konmuyor orası araç renginde oluyor diye ama benimkinde hiç öyle değil plastik kaplama var kapı direklerinde. sanırım sadece active lerde kaldırılmış bu kaplama.
Muhendis06
09/08/2008, 17:21
ornegin her bir emniyet kemerinin tokasinin kirik olmadigini, yerlerine takilabildigini, motor kaputu icindeki izolasyonun yerinde oldugunu, tavan dosemesinde defo olmadigini, klima kompresorunun ve vanasinin sicak soguk dogru duzgun calistigini, tikirti burclarinda sorun olmadigini, city motoruun dogru calistigini, arka koltuklarinizin sorunsuz katlanabildigini, yedek lastiginizin ebadinin dogru oldugunu, yan aynalarinizin elektrikli ayarlanabildigini ve disaridan iceriye katlanabildigini, bagajin iceriden acilip acilmadigini, arka kapilarin acilabildigini vb vb... kontrol etmek yararinizadir. :)
krakercocuk
10/08/2008, 02:58
erkan abı hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan ınsallah