Orijinalini görmek için tıklayınız : Ödüllü Yarışma (2 Temmuz 2008)
İbrahimKC
29/06/2008, 22:49
Herkese Merhaba,
Çöken yaz rehavetini biraz olsun dağıtmak üzere bir yarışma düzenliyoruz..
Yarışma programlarının popular olduğu bu günlerde bizim neyimiz eksik dedik ve çok basit bir yarışma ile kazanana bir adet 1/24 ölçekli kıpkırmızı mini GRANDE PUNTO hediye etmeye karar verdik. :)
https://img65.imageshack.us/img65/5236/74235551246300io7047kl3.jpg (https://imageshack.us)
Yarışmanın ayrıntılarına gelince..
2 Temmuz Çarşamba günü 21.00 - 22.00 saatleri arası, sitenin herhangi bir yerindeki eski konuların birinin içine yada yeni bir konuya
YARIŞMA..BU MESAJIN ALTINA İLK MESAJI YAZAN SÜPER BİR MİNİ GRANDE PUNTO KAZANACAKTIR
mesajı yazılacaktır. Ve bu mesajın altına ilk mesaj yazan üyemizde hediye almaya hak kazanacaktır. Hepsi bu..
Söz konusu mesaj microab, İbrahimKC veya Dikici'den birisi tarafından yazılacaktır.
Şimdiden herkese bol şans diliyoruz...
Not: Yarışmaya sitenin yöneticileri ve modetörleri katılamaz. İlk mesaj bu kişilerden birine ait olursa bir sonraki mesaj sahibi hediye almaya hak kazanır.
GrandepuntoTR Yönetimi
bu mesajın altına ilk mesaj benim galiba.şimdi kazandım mı:)
İbrahimKC
29/06/2008, 22:56
İyi deneme Cihangir ama üzgünüm :)
olmadı demek.en azından jüri özel ödülü olarak uno ti falan verebilirdiniz.nasipse çarşamba gp yi alıcam.
ya bu arada araç active mi dynamic mi onu öğrensek.ayrıca dynamic se yol bilgisayarı 2 satır mı 3 satır mı.durduk yere mahkemelik olmayalım :).
Sayın yöneticiler benim asabımı bozmayın :D:D:D o saatte ben uyuyorum :D Ben itiraz ediyorum ,Ben yarışma saatini daha erken bir saatte olmasını talep ediyorum sayın yöneticiler kulak verin :) O araba benim :)
Bu arada araba dynamic görünümlü active haberiniz olsun klima active ama dış görünüm dynamic baştan uyaralım sonra mahkeme mahkeme uğraşmayın :)
tolgaank88
30/06/2008, 13:10
ayrıca araçta spoilerde var...:)
FoR_ReaL
30/06/2008, 19:38
saat gayet uygun ben kazanırsam Siyah isterim valla :)
CesSpOoL
30/06/2008, 20:03
O puntoyu alıcam :D
kara kız
30/06/2008, 20:33
komple modifiye edilmiş bi araç kazanan yaşadı valla
Hiçte güzel değil bence yarışmaya değmez siz onu direk bana verin :D:D:D:D:D:D
erdiyilmaz
01/07/2008, 12:25
haydi bakaLım, 2 temmuz günü umarım hakeden kazanır : )
Büyük gün yarın bence kaçırmayın derim çok güzel bir araç ... emeği geçen tüm yönetime teşşekürler:)
KaMiKaZe
01/07/2008, 20:09
mehmet sen dükkanıda kapatmazsın arabayı kazanacam diye :D
Öle tabi bu gün işyerinde sabahlıyacağım arabayı kazanmak için...
onur1907
02/07/2008, 12:20
arkadaşlar yarşma iptal oldu ben erdi ile konustum o saatler arasında sıtede bazı degişiklikler olucağı için başka bir tarihe ertelendi desemde yemezsiniz...:):):)
peki şöle desem o saatler arasında türkiye-ispanya maçı varmış desem oda tutmaz deme :) napcam ben yaa o arabayı cok istiyorum...
aklıma bir fikir geldi ibrahim abi o yazıyı aynı formatta ben başka yere yazsam ahanda buldum desem odamı olmaz acaba :):)
mustafaf
02/07/2008, 14:30
o degılde bu arabanın stıkerı yok :D:D:D
https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/4258-grandepuntotr-sticker-talep-formu.html
:D :D
geyikciler sizi :D:D Birde bundada city var direksiyon çok hafif çevirmede bir tur atıyor yanlız turu az :D
mustafaf
02/07/2008, 16:09
:D
onur1907
02/07/2008, 16:22
geyikciler sizi :D:D Birde bundada city var direksiyon çok hafif çevirmede bir tur atıyor yanlız turu az :D
valla turu az olsada razıyım ama tek sorun var sehir içi kac yakıo,sıfır yuzu kac,koltuklar derımı yoksa deri kumas karısıkmı :)
İbrahimKC
02/07/2008, 21:43
aklıma bir fikir geldi ibrahim abi o yazıyı aynı formatta ben başka yere yazsam ahanda buldum desem odamı olmaz acaba :):)
Onur, biz böyle akıllı arkadaslarımızın çıkacağını önceden tahmin ettiğimiz için mesajı yazacakların isminide belirttik başta.. Biz daha akıllıyız yani :) :)
Evet son 15 dakika, yarışma başlıyor. İyi olan kazansın...
Avuçlarım terlemeye başladı
Avuçlarım terlemeye başladı
benimde :siritma: :siritma:
ben kazanırsam eğer bunuda modifiye edip birisine hediye edicem :)
ZaMBroTTa_1903
02/07/2008, 22:11
Ben kazanacagım ama, titanyum grisinden isterim...:)
ödülümüz ZaMBroTTa_1903 nickli üyemiizn olmuştur hayırlı olsun:)
onur1907
03/07/2008, 00:25
hayda filime daldım unuttum iyimi ...:S neyse yabancıya gitmemiş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :) helal olsun kazancam demişsin kazanmişın...eger ben kazanmış olsaydım modifiye edip kadir adiye suncaktım :)
hayırlı olsun çarşılı burak güle güle kullan çok güzel bir hediye kazandın