Orijinalini görmek için tıklayınız : İkiz Babası Oldum
Arkadaşlar, 9 Haziran Pazartesi günü dünya tatlısı bir kız birde erkek babası oldum ancak oğlum doğum sonrası yaşanan enfeksiyon nedeniyle 12 gün bizden uzak yeni doğan yoğun bakımda kaldı bu süre zarfında inanın ömrümden ömür gitti şükürler olsun ki yapılan tedaviye cevap verdi ve yüce rabbim dualarımızı kabul etti onu bize bağışladı ve bugün yoğun bakımdan çıkarttık evimize kardeşinin yanına getirdik.
Baba olmak gerçekten müthiş bir duyguymuş yeni baba olan arkadaşlarıma nasıl bir duygu olduğunu hep sorardım şimdi o duyguyu bende yaşıyorum ama iki misliyle yaşamak bambaşka bir şeymiş Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın inşallah.
Bu arada isimlerinide Batuhan ve Yaren koyduk.
kadir abi tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün. birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim.:)
tolgaank88
21/06/2008, 21:50
kadir abi gerçekten çok mutlu oldum,gerçekten iyi şeyleri hakeden bir insansın ve yüce rabbimde kalbine gore vermiş...allah bir omur boyu sağlık versin,allah analı babalı büyütür inşallah...
onddoner
21/06/2008, 22:04
ALLAH analı babalı büyütsün kardesim
Vay Vay vayyyy vayyyyyyy
büyüksün kardeşim
Allah analı babalı büyütsün KAdir
Vatan a Millet e Ailesine hayırlı uğurlu faydalı evlatlar olsunlar inşallah...
MAŞALLAH nazar değmesin...
Allah analı babalı büyütsün Kadir Abi.Bahtları ve hayatları daimi güzel ve hayırlı olur inşallah...
allah analı babalı buyutsun abi ikiz babası olmak guzel bişey sanırım:)
darısı benim basıma:)
Allah analı babalı büyütsün...
KaMiKaZe
21/06/2008, 22:45
tebrikler allah analı babalı büyütsün. işiniz zor artık herşey *2 :D
gogigogi
21/06/2008, 22:54
ömürlü olsun...... benim de 4 yaşında bir kızım ve 2 aylık bir oğlum var ilk şok geçtikten sonra babalığın nasıl bir şey olduğunu anlarsın.....
ferruh25
21/06/2008, 23:04
Kadir Kardeş Senin Ve Yenge Hanimin Gözü Aydin Allah Anali Babali Büyütsün Sağlik Sihhat Vede Bir ömür Boyu Mutluluk Diliyorum Benimde Bi Kizim Oldu 9 Ay Lik Ama Hala Hastenelerdeyiz Erzurumdan Ankaraya Getirdim 3 Aydirda Ankara Da Tedavisi Devam Ediyor Herkese Söylüyorum Allah şifa Versin Deyince Belki Onunda Duasi Kizima Yarar Diye Kal Sağlicakla
Tebrikler :) Allah analı babalı büyütsün; sağlıkla ... :)
levogrande
21/06/2008, 23:12
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün... (bende bu duyguyu 8 aydır yaşıyorum, çok güzel bişey)
Punto_Can
21/06/2008, 23:14
Allah analı babalı büyütsün, askerliğini ve düğünlerini görmeyi nasip etsin ;)
levogrande
21/06/2008, 23:15
kadir Kardeş Senin Ve Yenge Hanimin Gözü Aydin Allah Anali Babali Büyütsün Sağlik Sihhat Vede Bir ömür Boyu Mutluluk Diliyorum Benimde Bi Kizim Oldu 9 Ay Lik Ama Hala Hastenelerdeyiz Erzurumdan Ankaraya Getirdim 3 Aydirda Ankara Da Tedavisi Devam Ediyor Herkese Söylüyorum Allah şifa Versin Deyince Belki Onunda Duasi Kizima Yarar Diye Kal Sağlicakla
Allah şifa Versin, çok Geçmiş Olsun
Kadir geçmiş olsun, gözünüz aydın,
Allah analı babalı büyütsün...
06kaymak
21/06/2008, 23:59
Ne mutlu sızlere....saglıkla buyutun bebeklerınızı....
GP_Ts_Ist
22/06/2008, 00:04
İkiz İkizlerin bahtları açık olsun, analı babalı büyüsünler...
Benim de doğum günüm 9 haziran ;)
Darısı başımıza ...
şekerlioğlu
22/06/2008, 00:16
allah bağişlasın.sağlıklı ve mutlu büyüsünler.
zaferkaplan
22/06/2008, 00:43
Allah analı babalı büyütsün hem sizlere hem bebişlere hayırlı ömürler versin inşallah hayırlı evlatlar olurlar:cool0000:
Kadir abi tebrikler allah analı babalı büyütsün.
@ferruh25
Büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Allah analı, babalı, huzurlu, sağlıklı büyümeyi nasip eder inşallah.
Bu güzel dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar ikiz babası olmak gerçekten müthiş bir duygu tarif etmek inanın imkansız bu duygu anlatılmaz yaşanır, Allahtan herkese bu duyguyu yaşatmasını diliyorum.
Kadir Kardeş Senin Ve Yenge Hanimin Gözü Aydin Allah Anali Babali Büyütsün Sağlik Sihhat Vede Bir ömür Boyu Mutluluk Diliyorum Benimde Bi Kizim Oldu 9 Ay Lik Ama Hala Hastenelerdeyiz Erzurumdan Ankaraya Getirdim 3 Aydirda Ankara Da Tedavisi Devam Ediyor Herkese Söylüyorum Allah şifa Versin Deyince Belki Onunda Duasi Kizima Yarar Diye Kal Sağlicakla
Ferruh sanada geçmiş olsun inşallah kızında bir an önce sağlığına kavuşur seni çok iyi anlıyorum ben daha oğlumu doğru dürüst kucağıma bile alamadan küveze yatırmak zorunda kaldım ve 12 gün boyunca evle hastane arasında mekik dokudum bu süre zarfında elimden onu sadece uzaktan dokunamadan izlemekten ve Allaha dua etmekten başka bir şey gelmiyordu ama orada öyle bebekler vardı ki hep onlara ve tedaviye bakıma muhtaç bütün bebekler içinde sürekli dualar ettim inşallah senin kızında biran önce iyileşir, sen yeterki metin ol dualarını eksik etme acil şifalar diliyorum.
Tebrik ederim Kadir. Allah analı ve babalı büyütsün :)
isimleriyle yaşasınlar. ferruhun da Allah yardımcısı olsun
Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün sağlık ve mutlulukla
ferruh25
23/06/2008, 00:39
Hepinize çok çok Teşekkürler
punto elx2001
23/06/2008, 09:03
gozunuz aydin, allah anali babali ve saglikli buyutsun buyutsun
allah analı babalı büyütsün acılarını göstermesin inşallah yaşları uzun olsun
Kadir abi inşallah vatanına hayırlı birer evlatlar olurlar.Allah analı babalı büyütsün.tekrar tebrikler.
ferruh abi seninde Allah yardımcın olsun.Bir an önce kızın sağlığına kavuşur inşallah.
mustafaf
23/06/2008, 10:52
gozunuz aydın abı, Allah analı babalı buyutsun...
Allah analı babalı büyütsün bilader çok güzel bir duygu başka hiç bir şeye değişilmez :)
Allah analı babalı büyütsün ve bizlerede nasip etsin inşallah....
kadir herseyden önce şansları bol olsun allah analı babalı buyutsun
ferruh çok geçmiş olsun; sağlık işleri insanı cok zorluyor allah yardımcın olsun
Bülent A.
23/06/2008, 15:52
Kadircim Allah analı babalı büyütsün.
Gözünüz aydın.
İlk balarda böle ayrılıklar olabiliyor.Bizimkide erken geldiğinden 1 hafta kuvezde kaldı.
Allah başka hastalıklarını göstermesin.
İbrahimKC
23/06/2008, 22:10
Kadir çok sevindim gerçekten, Tebrik ederim..
Allah analı babalı büyütsün ikisinide.. Bahtları açık olsun bir ömür boyunca...