PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mtech xenon yardım

pascal
18/06/2008, 02:16
arkadaşlar merhabalar,

arabam için ( arabam GP değil) H7 model Mtech xenon kiti arıyorum. bana fiyat ve güvenilebilir bir adres verebilecek arkadaşımız varsa aramızdan çok sevinirim.

herkese sevgiler, saygılar...

EnginBERK
18/06/2008, 10:11
mert tuning - suat bey.

ismimi verirseniz uygun fiyata alabilirsiniz.

femoli
18/06/2008, 11:01
mtec h7 xenon 280 $

KaMiKaZe
18/06/2008, 11:46
mehmetcim balastlar yeni nesil d1 tip balastmı ?

femoli
18/06/2008, 12:15
mehmetcim balastlar yeni nesil d1 tip balastmı ?

Aferin ule sen bu işten anlıyorsun evet yeni nesil arıza lamba giderici balast..

KaMiKaZe
18/06/2008, 12:24
mortgate ile 60 taksitle alamazmıyız acaba mtec :D

femoli
18/06/2008, 12:36
mortgate ile 60 taksitle alamazmıyız acaba mtec :D

Akıllı akıllı gidiyordun işte niye su katıyon konuya :D dövize endeksli yaparız..:D

EmraH
18/06/2008, 12:54
Selam Femoli,

Sen bu xenon işinden iyi anlıyorsun galiba, şimdi konuyu okurken aklıma geldi farımı her açtığımda kafamda soru işareti oluyor da :) Belki bir yorum yapabilirsin.

Benim araçta da mtech h4 xenon var ampüller arıza yaptı garantiden değiştirttim fakat yeni takılan setteki ampüller ilk açtığımda kademeli olarak pır pır yaparak açılıyor öncekiler ise yavaş yavaş güçleniyordu bu iki tip arasında nasıl bir fark var hangisi iyidir.

Bilgilendirebilirmisin,
Teşekkürler,

femoli
18/06/2008, 13:41
yok hayır ampul farkı olmaz senin dedğin olay balast değişirse olur ama onda bir sorun olmaz ne zamanki pırprılama olayı fazlalaşırsa o zaman balastı değiştirme ihtiyacı duyabilirsinzi...

pascal
18/06/2008, 17:09
mtec h7 xenon 280 $

abi zaten istanbulda olsan düşünmeden senden alcam da ankaradasın işte. sonra montajı falan koşturmam lazım, ona da ayrı para wercem çok uzun hikaye.

mert tuning - suat bey.

ismimi verirseniz uygun fiyata alabilirsiniz.

çok teşşekür ederim, arayıp şansımı deneyeceğim bi

EmraH
22/06/2008, 19:47
yok hayır ampul farkı olmaz senin dedğin olay balast değişirse olur ama onda bir sorun olmaz ne zamanki pırprılama olayı fazlalaşırsa o zaman balastı değiştirme ihtiyacı duyabilirsinzi...

Öncelikle yorum için teşekkür ederim.

Sen söyleyince hatırladım ampülleri değiştirdiklerinde sanırım balastıda değiştirmişlerdi çünkü aynı tip ampülden yok demişlerdi.

Şimdi anlamadığım nokta bu pır pır şeklinde yanıyor olması kötüye işaretmi? taktıkları andan beri böyle çalışıyor çünkü...

Aslında kafama takılan tek soru var, bu adamlar benim setteki ampulleri değiştirdiklerinde balastları ile birlikte değiştirdiler ve yeni taktıkları balast ve ampul seti eskisine göre, daha yeni teknolojimi yani dahamı iyiydi yoksa eski teknoloji daha kötü bir setmi taktılar?

Kısacası ayaktamı uyuttular beni :ohmy0000:

femoli
23/06/2008, 14:20
Valla ürünü görmediim için bir yorum yapamayacağım bu konuda..

pascal
25/06/2008, 03:05
sonunda xenonlandım, ilgi gösteren herkese teşekkürler :)