Orijinalini görmek için tıklayınız : Su altı sporları
POSEIDON
17/06/2008, 00:01
Arkadaşlar,
Aranızda sualtı sporları ile uğraşanlarımız var mı benim dışımda???
Sualtına gönül verip de göremeyenleriniz varsa! Trakya bölgesinde yardıma hazırım!!!
Sevgiler!
Murat
İbrahimKC
17/06/2008, 00:14
Konuyu açman iyi oldu Murat, bende sana resminden doalyı neyle uğraşıyorsun diye soracaktım :)
Ben ser dalış yapıyorum.. Genelliklede zıpkınla balık avlamak için. :) Tüplü dalış hiç yapmadım ama hep aklımda kalmıştır bir topluluğa katılarak değişik yerlerde dalmak.
Memleketim olan İzmir'de olsam çokta yapardım ama Ankara olunca biraz zor oluyor..
Sen ne ölçüde uğraşıyorsun bu işlerle Murat.
bende professional olarak değilde ser olarak dalıyorum, snoker+maske ile dalıyorum. geceleri zevk için dalardım onceden ama 2 yıl icinde dalmadım shorty im dar gelmeye basladı:) kilo aldım biraz... zıpkınla avlanmaktan biraz tırstım arkadasımın başına müren dadanmış birkere:)
birde alttaki resimde oldugu gibi dalıyorum:)
https://img233.imageshack.us/img233/6792/cimg0748kk0.jpg
vay sizi balık adamlar...
bende balım adam belgesi var ama sadece var.. derinden korkarım ben... ::)))
mustafaf
17/06/2008, 13:18
Konuyu açman iyi oldu Murat, bende sana resminden doalyı neyle uğraşıyorsun diye soracaktım :)
Ben ser dalış yapıyorum.. Genelliklede zıpkınla balık avlamak için. :) Tüplü dalış hiç yapmadım ama hep aklımda kalmıştır bir topluluğa katılarak değişik yerlerde dalmak.
Memleketim olan İzmir'de olsam çokta yapardım ama Ankara olunca biraz zor oluyor..
Sen ne ölçüde uğraşıyorsun bu işlerle Murat.
abı bende ıs nedenıyle 3 yıl ızmırde kaldım. o donemlerde foca ve yenı foca acıklarında 2 yaz boyunca, bı akrabamla beraber dalıs yapmıstık. genelde avlanmak ıcın. ama banada hıc nasıp olmadı tuple dalmak...
USAT ta 2 yıl aktif olarak bulundum (ULudağ üniversitesi su altı topluluğu) ayrıca özel dalış dersleri aldım su altı sporlarını cok seviyorum 1 yıldır yapamamama rağmen :(
Ama bu yaz tatilde dalışa gidecem inş :)
Zıpkınla balık avı için ser dalış yapıyorum sadece... ;) O da pek spor sınıfına girmez herhalde. :)
GaladrieL
17/06/2008, 18:13
Ya bu dalış mevzularına çok imreniyorum, biraz cesaretim olsa bende çok isterdim denemeyi ve başarmayı.. Kuzenim bir süre eğitim alıp tecrübe etmişti, inanılmaz keyifli ve büyüleyici bir dünyadan bahsetti bol bol..Yani cesareti ve imkanı olan herkese "Kim tutar sizi" diyorum :)
Ben sadece yüzerim :D dalmak felan zor zanaat hayatımda bir kere denedim kalbim sıkışacak bir daha yukarı çıkamayacakmışım gibi oldu ,bir dahada denemyi pek düşünmedim... Kısacası ben almayayım alanada mani olmayayım ama imrenilmeyecek gibi bir şeyde değil..;)
senin öyle bi yeteneğin olmadığından sen kıskanmakla yetin :D:D:D
senin öyle bi yeteneğin olmadığından sen kıskanmakla yetin :D:D:D
he hemen havalara gir ben biliyorum diye allahın sopası yokki:whip0000::D .Bir kirbite bakar t araçlar anladın sen onu ;):cool:
he hemen havalara gir ben biliyorum diye allahın sopası yokki:whip0000::D .Bir kirbite bakar t araçlar anladın sen onu ;):cool:
hayır asla izin vermem o camekana dokunmanaaaaa :D
valla arabanı yakarım benzin döküp :D :agiskavgasi:
uLTRa GP
18/06/2008, 13:59
ben havuza dalarım:D:D:D:D
İbrahimKC
12/09/2008, 15:02
HAVELSAN Dalış Kulübü olarak 6-7 Eylül 2008 tarihinde KAŞ'da yaptığımız dalışın fotografları: KAS DALIS FOTOGRAFLARI (https://picasaweb.google.com.tr/ikcihan/IKC_KAS_0607_EylL#)
Çok güzel bir hafta sonuydu. Su sıcaklığı 30 derece civarındaydı. Resmen mest olup geri geldik Kaş'dan.
Fotografların hepsi benim makinemle çekildi. Bir çoğunuda ben çektim zaten. Su altını bu şekilde görüntülemek ayrı bir zevk. Makine Fuji Z100fd ve su altı kılıfının içinde bu kareleri çekebildi..
18. resimdeki senmisin İbrahim :)
erdiyilmaz
12/09/2008, 17:56
evet o : )
İbrahimKC
12/09/2008, 20:12
18. resimdeki senmisin İbrahim :)
Evet Fatih. Resmin ismide Hayat Maksimum'da :):poster_s:
Resimlerdeki en güzel canlı caretta caretta bence.. Salına salına bir yüzüşü vardı ki sormayın. Çok fazla yaklaşıp rahatsız etmedik ama..
Ziyaretçi047
12/09/2008, 20:52
Su altı değil de üstüyle uğraştım ben. Bir dönem sutopu oynadım. Altından farkı yok desem yeridir :)
Çok güzel bir hafta sonuydu. Su sıcaklığı 30 derece civarındaydı. Resmen mest olup geri geldik Kaş'dan.
Fotografların hepsi benim makinemle çekildi. Bir çoğunuda ben çektim zaten. Su altını bu şekilde görüntülemek ayrı bir zevk. Makine Fuji Z100fd ve su altı kılıfının içinde bu kareleri çekebildi..
Çatlatmaya mı çalışıyorsun birader? :cool: