Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benden Bu Kadar!!!

tusunami
08/06/2008, 20:00
Sevgili grande punto üyeleri benim buraya geleli 1 hafta oldu ama kısa sürdü bu arkadaşlığımız..istanbul buluşması konulu bölüme düşüncelerimi söyledim bu benim en büyük hakkım dı ama İbrahimKc adlı moderator anlamsız yazılarından dolayı benim sinirlerimi bozmuştur.

Buluşmalar az olabilir ama kimsede gelemeye bilir ben gelemedim birdakine dedim az olursa gelmem dedim bu benim en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum.sizler yöneticisiniz eyvallah,katılım az olabilir bunu bizim gibi üyelerden değil acısını kendinizden çıkarın ben burda kendi demokratik özgürlüğümü kullanamıyorsam ozaman daha neden burdayım?

Lafın kısası aranızda azda bir vakit kalsamda şimdiden hepinize sevgilerle ama dik düşünen insanlara değil karşısındaki insanları anlayan kişilere bu teşekkürüm.

İBRAHİMKC bir şeyi organizde edemiyorsan lütfen üyelerden çıkarma acısını olurmu?yoksa insanlar gider yazık yani üzelerek gidiyorum burdan.!!

İbrahimKC
08/06/2008, 20:09
Off ya bazen hakketen cocuk ve komik oluyorsunuz..

Arkadasım gidip kendi çöplüğünde konuşurmusun sen.. Buraya gelip ortalık bulandırmanın ne anlamı var. Siteden ayrılıp gidiyorsunuz ama hala aklınız fikriniz burada..

Hala diyorum, internet ve forum aleminde az bulunan bir kişi için çok şey biliyorsunuz..

Herşeyi geçtim, bu şekilde veda mesajları yazanların kimler olduğu ve amaçları sanırım artık tüm forum ekibi tarafından çok iyi biliniyor..

Bizim gerçek grande punto sevenlere kapımız her zaman açık. Yeterki iki yüzlü olunmasın, yeterki ben sizin sitenizden ayrılıyorum silin benim tüm mesajlarını diyen insanlar sahte nicklerle siteye girip mesaj yazmasın..

Kısacası ADAM olsunlar...

OzzY
08/06/2008, 20:15
Sizin mesajınızmı silindi?
Düşüncenizi belirtmeyinmi denildi?
Neye kızdınız anlamadım...
Siz özgürce düşüncenizi belirttiniz İbrahimKC düşüncesini belirtti(ki sonuna kadar katılıyorum)

ee siz yazcaksınız biz cevap vermicez bumudur???

tusunami
08/06/2008, 20:16
Benim çöplüğüm neresi sana söyliyimmi hondam.com (https://hondam.com) benim çöplüğüm burası ben buraya ilk gelişim benim bildiğim **** var benim oradada üyeliğim var.sen ne biçim bi adamsın ya insan özelime yazar dimi orda konuşuruz.sıkıntın varsa **** le bi sorun varsa bunun acısını benden çıkarma bi lüksün yok güzel kardeşim.

tusunami
08/06/2008, 20:19
Sizin mesajınızmı silindi?
Düşüncenizi belirtmeyinmi denildi?
Neye kızdınız anlamadım...
Siz özgürce düşüncenizi belirttiniz İbrahimKC düşüncesini belirtti(ki sonuna kadar katılıyorum)

ee siz yazcaksınız biz cevap vermicez bumudur???

ben diyorumki az olan buluşmalara katılmam dedim koskacam istanbul katılmayanlar neden gelmedi ozaman demekki katılım az diye bende bunu demek istedim bumu yani her şey?

microab
08/06/2008, 20:20
Bak durdukça nasıl kendine gelmeye başladın

hafızan nasıl yerine gelmeye başladı gördünmü :)

ne olduğun belli--yerin belli-yurdun belli

aslında sende daha cevher çok

biraz daha kalsan "Ali Cengiz" tamamen ortaya çıkacak :)

İbrahimKC
08/06/2008, 20:21
Benim çöplüğüm neresi sana söyliyimmi hondam.com (https://hondam.com) benim çöplüğüm burası ben buraya ilk gelişim benim bildiğim **** var benim oradada üyeliğim var.sen ne biçim bi adamsın ya insan özelime yazar dimi orda konuşuruz.sıkıntın varsa **** le bi sorun varsa bunun acısını benden çıkarma bi lüksün yok güzel kardeşim.

Arkadasım sen hala gitmiyormusun..
Madem memnun değilsin, girmezsin olur biter.. Sen düşüncelerini beilirtince demokrasi, biz senin düşüncelerine karşı düşünce söyleyince debokrasi oluyor.. MEsajın silinse susturulmaya çalışılsan anlayacam. Varmı silinen mesajın...

Ortalığı bu kadar ayağa kaldıracak ne olduğunu çok merak ediyorum.. Ama sakin bir hafta sonu geçiyorduk renk kattın, teşekkür ederim kendi adıma...

Ah-MeT
08/06/2008, 20:29
ben diyorumki az olan buluşmalara katılmam dedim koskacam istanbul katılmayanlar neden gelmedi ozaman demekki katılım az diye bende bunu demek istedim bumu yani her şey?
hadi gule gule ben senin ilk basından beri biliyorum Fake oldugunu, hadi gittiniz siteden niye gelip huzur kaçırıyorsunuz? yaşını bide 29 yazmıs 29 yasındaki adam bu şekilde davranırmı konusurmu? fake acıcaksan bu sitede mantıklı bilgi yaz bari diger fake arkadasların gibi gerçi oyle yapanlarında foyası cıkıyor merak etme...
hadi ugrama forumumuza burası akıllı uslu samimi adam gibi adam olanların sitesi...
çok agır konusurdum sana karsı ama dua et, benden buyuk abilerime saygısızlık yapmak istemiyorum...

CaGRi
08/06/2008, 20:31
ibrahim abiye katılıyorum. yaptığınız tek şey ortamı germek, kavga çıkarmaya meyiili sözler sarfetmek. madem sizin çöplüğünüz hondam.com o zmn burda n işiniz war.

tusunami
08/06/2008, 20:31
Benim bi sorunum yokki güzel kardeşim ortamı bozacak bir halimde yok!!!bence siz çok sinirlisiniz sen biraz nefes al olurmu sakin ol bak güzel geçer herşey..!
Sen hala gitmiyormusun diyorsun ayıp ya.aklıma kemal sunal geldi allah rahmet eylesin.kovdum seni diyor patronu...sen beni kovamassın ben istifa ediyorum derdi.aynen benim durumum da bu:D

tusunami
08/06/2008, 20:33
Beni bu kadar yanlış anlayacağınızı bilseydim yemin olsun yazmazdım bir şey.

Ah-MeT
08/06/2008, 20:33
Benim bi sorunum yokki güzel kardeşim ortamı bozacak bir halimde yok!!!bence siz çok sinirlisiniz sen biraz nefes al olurmu sakin ol bak güzel geçer herşey..!
Sen hala gitmiyormusun diyorsun ayıp ya.aklıma kemal sunal geldi allah rahmet eylesin.kovdum seni diyor patronu...sen beni kovamassın ben istifa ediyorum derdi.aynen benim durumum da bu:D
honda.com felan filan honda com un adını kötüle me bari biliyoz senin honda.comdan mı baska yerden mi geldigini boşa çırpınma biliyoz senin gercek adresini senden cok var merak etme!

tusunami
08/06/2008, 20:37
honda.com felan filan honda com un adını kötüle me bari biliyoz senin honda.comdan mı baska yerden mi geldigini boşa çırpınma biliyoz senin gercek adresini senden cok var merak etme!

size kim ne yaptıysa acısını hala yaşıyorsunuz ve benden bu acıyı çıkarıyorsunuz konu nerden nereye geldi ya:(

İbrahimKC
08/06/2008, 20:38

İyide ben gidiyorum, silin üyeliğimi diyen sen değilmisin.. Hala buradasın ama..

Yoksa tabiki sen İstafa ettin.. Bazı eski arkadasların da dediği gibi, bizim burası özgür bir site..

konu nerden nereye geldi ya:(

Inadınada konu kilitlenmiyor gördügünüz gibi. Zamanında bazı arkadaslar, veda mesajı yazdık sildiler diye şikayet ediyordu, siz bilmezsiniz tabi bu durumları, onlarıda analım bahane ile..

Ah-MeT
08/06/2008, 20:41
size kim ne yaptıysa acısını hala yaşıyorsunuz ve benden bu acıyı çıkarıyorsunuz konu nerden nereye geldi ya:(

hala aynı ayakları yapıyosun...
bize kimse bişi yapamadı yapamazda zaten:) biz eskidende vardık halada varız...

tusunami
08/06/2008, 20:44
Abi bune ya bir şey yazdım herşeyi bana yıktınız yok sen osun yok sen böylesin yok şu yok bu.ben neymişim ya bir şey yazdım üstüme çullandınız yazdığıma pişman oldum valla.abi siz çok dolusunuz dediğim gibi acısını benden çıkarmayın diyorum size.

Ah-MeT
08/06/2008, 20:46
İyide ben gidiyorum, silin üyeliğimi diyen sen değilmisin.. Hala buradasın ama..

Yoksa tabiki sen İstafa ettin.. Bazı eski arkadasların da dediği gibi, bizim burası özgür bir site..

Inadınada konu kilitlenmiyor gördügünüz gibi. Zamanında bazı arkadaslar, veda mesajı yazdık sildiler diye şikayet ediyordu, siz bilmezsiniz tabi bu durumları, onlarıda analım bahane ile..

bu hala ayak yapıyor abi ama buda onlardan:) fake açmış gelmiş bura geri :) ne yapsınlar akılları fikirleri burda zavallıların...

tusunami
08/06/2008, 20:50
bu hala ayak yapıyor abi ama buda onlardan:) fake açmış gelmiş bura geri :) ne yapsınlar akılları fikirleri burda zavallıların...

sana acıyorum evlat gerçekten diyorum:Ddiğerleri kim bana bunu bi deseniz bende böyle yazmam konuyu bilmiyorum siz hala üstüme çullanıyorsunuz yuh be kardeşim ya:whip0000:buda onlardan diyorsunun onlar kim kardeşim bana bi delikanlı özelden yazsın ya allah aşkına diyorum.bukadar olmazzzz

xmen
08/06/2008, 20:59
hala aynı hatalar yapılıyor. eğer samimiyetsiz bulunuyor ise yorumlar benim bildiğim hiç dikkate alınmaz ve cevap verilmez. ama tam tersine burda laf yarıştırılıyor. hayret yani ???

femoli
09/06/2008, 12:44
Way be dün ortalık baya şenlenmiş :) Bence fazla büyütmeyin arkadaşlar artık herkes her istediğini yazsın burada bu kadar kişi bazı şeylere şahitlik yaptı ve burada kaldı giden gider kalan sağlar biizimdir ne orayı nede burayı kötüleyelim herkes yoluna baksın fsm arkadaşımızda ister kalır paylaşıma ortak olur ister gider .. Artık bazı şeyleri kasmayalım vede kırıcı yüklenici msjlar yazmayalım ...

ahmet biraz daha sakin ol :) cengiz arkadaşım senide tanımıyorum ne yaptığınıda bilmiyorum ama durgun sessiz konuşarakta zeytinyağ misali olmayalım gerçekten niyetin farklı ise bence bir dakika bile durma lütfen :)

Edit: bireysel olarak değil genel olarak konuşuyorum bu tip ortalık karıştırıcı yada samimiyetsiz msjlara en güzel cevap ,cevap vermemek olsa gerek..

mustafaf
09/06/2008, 12:57
dun baya bıseyler kacırmısım valla.kımsenın kendın germesıne gerek yok.mehmet abının dedıgı gıbı kımseyı kırmaya gerek yok...

nghn
09/06/2008, 14:00
fsm1453 yasınız kac ? 29 yazıyor burada gördüğüm kadarıyla..ama tavrınız hiç hoş değil ben burada kısa süredir varım ama burdaki insanların üyelere saygısı sonsuz.Taş yerinde ağırdır size haksızlık oldugunu mu düşünüyorsunuz o zaman somut halde sorunların çözümüne gidilmesini sağlayabilirsiniz..yok bilmem ne com dan geliyorum ben demekle olmaz..FIAT kullanıcısı olabiliriz ama diğer marka arac forumlarınada saygı duyuyoruz..Oto parkta Fıattan baska tüm marka aracları cizip taslayalım demek gibi bişe bu.

Ziyaretçi047
09/06/2008, 14:05
femoli ye katılıyorum lütfen herkes kendi işine baksın. ben her şeyin farkındayım. bazı insanlar hata yapmış olabilir onlar hata yaptı diye siz de hata ile mi cevap vereceksiniz. bu mu doğru olan. Ve hala burada bulunup da hatalı olan insanlar da var. Bazen öyle bir konuşuyorlar ki allah konuşuyor sanırım. Şu yazıyı herkes üstüne alsın ben de dahil. Sizin hiç hatanız yok mu. Onu bunu kesmekten ne zaman sıkılacaksınız. Neden ben kimse hakkında konuşmuyorum. Ajan olduğum için felan mı? Bırakın artık. Bu mesajı belki 100. atışım. Hepiniz koca koca adamsınız. Bırakın onlar çocukluk yapsın. Ben artık bu forumda bazı mesajları okumak istemiyorum. Haksız olduğum düşünülüyorsa ya ben hiç girmeyim foruma ya da toplu karar alınsın başka şeyler olsun. Ben ciddi saygılı efendi ve büyük insanlarla sohbete geliyorum. Ortalık çocuk bahçesi. Öğretmenim o benim kalemimi aldı tarzda. İnşallah bu mesajım artık bi nebze kaale alınır. Herkes biraz da aynaya bakıp kendi hatalarını görsün ve milleti kesmekten vazgeçsin. Bırakın herkes kendi kısmetini yesin. Onlar böyle yapmış gizli üye var cart var curt var aramızda şunlar var diyene kadar forumu ilerletecek tanıtacak üyelere yeni güzellikler kolaylıklar sağlayacak olaylara kafa yorsak o forumlar erir gider yöneticisine kadar tekrar buraya takılmaya başlar farkında olmadan.

nghn
09/06/2008, 14:10
Cihan yüreğine sağlık..

akin78
10/06/2008, 13:38
Ya neler olmuş böyle bir nefeste okuyup sonuna gelmişim ama hiç hoş şeyler yazılmamış genel olarak.Çok ayıp oluyor arkadaşlar.Aramıza yeni katılanlar burayı sürekli kavga edilen bir yer sanacak.

punto elx2001
10/06/2008, 15:34
Bırakın herkes kendi kısmetini yesin. Onlar böyle yapmış gizli üye var cart var curt var aramızda şunlar var diyene kadar forumu ilerletecek tanıtacak üyelere yeni güzellikler kolaylıklar sağlayacak olaylara kafa yorsak o forumlar erir gider yöneticisine kadar tekrar buraya takılmaya başlar farkında olmadan.

arkadaslar cihanin yazdiklarini bir defa okuyun olmadi bir defa daha, valla bence cok dogru