PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satış ve devirlerde yeni dönem

padawantr
06/06/2008, 10:46
Satış ve devirlerde yeni dönem

Araç alım-satım ve devir işlemleri bundan böyle noterden değil trafik tescil şube veya büroları tarafından yapılacak. Bu yerlerden yapılmayan her çeşit satış ve devir geçersiz sayılacak. Tescil edilmiş araçların her çeşit satış ve devirleri trafik tescil şube veya bürolarındaki ilgili memurlarca siciline işlenmek suretiyle yapılacak.

Noterden araç satışı sona eriyor - Hürriyet (https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/9110826.asp?gid=229&sz=87005)

Ya arkadaşlar bu haber hakkında bilgisi olan var mı yaw?

KaMiKaZe
06/06/2008, 10:50
Kerem olayı ilk ağızdan geçiyim bende. Amcam noter, perşembe gününden beri noterler birliğinin toplantısı var yeni kabul edilen yasanın çok korsan bir yasa olduğu söleniyor 3-4 bakanın imzası dışında kimsenin haberinin olmadığı toplantıya katılan bakanlar tarafından sölenmiş. 1 kaç gün içinde yasada değişiklik olabilir o yüzden net bir bilgi değil diye düşünüyorum.

padawantr
06/06/2008, 11:09
Daha dün noter satışını gerçekleştirdik ya kısmet işte.

KaMiKaZe
06/06/2008, 11:14
Kerem zaten yasa değişikliği hemen uygulanmıyor geçiş süreci olacaktır. Bu arada noter masrafından kurtulurduk diye düşünüyorsan aynı masraf polis tarafından fazlası ile alınacaktır :D

padawantr
06/06/2008, 11:20
Hürriyet de öyle bi yazmış ki ne bilim ben gene saat 00:00 dan itibaren bu böyle olacak sandım :D Gerçi dediğim gibi dün satışı yaptık.

KaMiKaZe
06/06/2008, 11:37
hayırlı uğurlu olsun yasa çarşamba gecesi mecliste tartışıldı ve geçti hurriyet geç bile kalmış :D