Orijinalini görmek için tıklayınız : Taksi GP
Belki görmeyenler vardır diye düşündüm ve bugün foto çekip foruma koymak istedim. Sağda solda tek tük de olsa gözüme çarpıyor taksi GP' ler.
https://img293.imageshack.us/img293/6781/dsc00020wl2.jpg
grandecaglar
04/06/2008, 14:50
bunu görmedim ama bir tane daha var cam tavanlı ankarada :cool:
ilk defa gördüm
bence sarı çok güzel durmuş.
oguzhan ozcan
04/06/2008, 15:53
Gerçekten sarı çok yakışmış...
KaMiKaZe
04/06/2008, 16:08
anıttepe yakınlarındada var 1 adet. 1 kaç kere gözüme ilişti.
FoR_ReaL
04/06/2008, 16:08
İstanbul Beşiktaş' dada var birtane
amcam poz vermiş bide:D güzel olmş sarı yaaw:)
Ziyaretçi047
04/06/2008, 16:28
HB bir arabayı hangi zihniyetle taksi yaparlar anlamam.
bende 3-5 kere gordum fakat bir tanesinde yanılmıyorsam poliset body kit vardı adam hangi akla hizmet koyduysa taksi ye body kit her tarafı kırık dokuktu yamalı falandı igrenc gorunuyordu valla:D:D:D:D
tolgaank88
04/06/2008, 20:56
bunu görmedim ama bir tane daha var cam tavanlı ankarada :cool:
evt cam tavanlı olanı bende gordum bi kaç kez.şöyle müsait bi zamanda denk gelse kart felan vericemde bi denk gelmedi :D
mustafaf
04/06/2008, 20:58
hakkaten sarı renk ayrı bı hos duruyormus.ılk defa gordum bu renkte gp...
taksici abimde spoylerla arka tampon ekinide taktırmış vaybe bi ben kaldım valla ya şu modifiye işine girmemiş olarak:D:D
gp_tuning
04/06/2008, 22:51
cok yakısmıs bencede bırde bunu tek kapı olarak dusununce cok daha guzel oluyor
harika....:)
bu taksiye grandepuntotr.com uyesi binince taksimetre yavaş yavaş yükseliyormuş:)
şekerlioğlu
05/06/2008, 02:47
hem para kazanıyor.hemde gp'nin zevkini sürüyor.
Bencede çok hoş duruyor sarı renk
bittim ben bu sarı renge xD stilo gibi olmuş araba :)
Auto engineeR
06/06/2008, 21:01
bi bunu biliyorum, bi modsuz war, bi modsuz cam tawanlı war, bi de baya modlu bişi war, her tarafı meliset sanırım, ama jantlar orj alaşım jant
ekleme : bi gün durakta birisini yakalarsam konuşcam, baya bi km yapmışlardır, sorunları ne oldu ws ws
hathcback bir aracın taksi olması pek mantıklı gelmiyor.taksi olacak araçlarda bagaj önemlidir.ama yinede yakışmış.
Bence LPG taktırmadıysa veya simit depo taktırdıysa sorun olmaz. Benim bindiğim taksilerin %99unda HB kadar bagaj vardı LPG nedeniyle. Valizlerle 3 kişi binince bagaj açık gidiyoruz...
sinan1907
07/06/2008, 00:38
bende gördüm bunu bugun durağı filistin caddesinin orda :D
tolgaank88
07/06/2008, 10:21
hem para kazanıyor.hemde gp'nin zevkini sürüyor.
+2416....aynen ben gp ile gezmenin tadını çıkartırken,aklıma hep son zamlar geliyo :),acaba adama şoforu olmayı teklif etsem mi :D:D
ranet3000
08/06/2008, 05:15
yakında gp yede borbet jant takıp arkasını kaldırırlar bence hiç ii olmamış... bu bi ara avrupada modaydı smartlara reklam yapmak öle bişi olsa tmm hoş olur ama bilmiorum taksi pek ii değil...
İstanbuldada body kitli bir Punto var zaman zaman Sirkeci civarında bende görüyorum ama taksi sarısı açıkçası pek güzel olmamış.
Stilo sarısı olsa süper olur benimde bittiğim bir renktir keşke o renk seçeneğimiz olsaydı kesinlikle hiç düşünmez alırdım.
tusunami
08/06/2008, 18:39
Bu nasıl bi düşünce yaw grande punto taksi olamazmı?honda taksi var bırak grande punto da olsun taksi...ona bakarsan artık şirket arabası oldu grande punto bunu neden demiyorsun?ayrım yapma güzel kardeşim bırak trafikte olsun taksi grande punto!!!
tolgaank88
08/06/2008, 19:01
aslında buna bi sticker taksak baya bi reklamımız olur :D:D
Bu nasıl bi düşünce yaw grande punto taksi olamazmı?honda taksi var bırak grande punto da olsun taksi...ona bakarsan artık şirket arabası oldu grande punto bunu neden demiyorsun?ayrım yapma güzel kardeşim bırak trafikte olsun taksi grande punto!!!
Dikkat ederseniz puntonun taksi olmasına direk bişey denmemiş HB denmiş. Bagaj nedeniyle...
tusunami
08/06/2008, 21:29
Dikkat ederseniz puntonun taksi olmasına direk bişey denmemiş HB denmiş. Bagaj nedeniyle...
Ben taksicileri severimde ondan yani.hb olayınıda başka bir şey olarak anladım:Spunto taksi olsun yakışıyor ama birde vurmasalar sağa sola:)
KaMiKaZe
09/06/2008, 00:08
ilginç habirede yanlış anlıyorsun birşeyleri.
doritoch
11/06/2008, 09:40
Yaw arkadaşlar hani bu aracın taksi yapılmasına fiat izin vermiyordu,ben mi yanlış biliyorum?