PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir kaza da benim başıma geldi..

SteinGP
02/06/2008, 21:54
bugün öğlen sıralarında işyerinin önünde bırakmıştım arabayı ben depodayken gelip bi amcam ön sağ çamurluğu bir güzel süpürüp kaçmış..iş merkezinin güvenlik kamerası kayıtları sonucu aracın plakasını ve şirketin ismini tespit edip polis çağırdık..gel gelelim amcalar olaya inanmadı,arabamın motoru sıcakmış ben oraya yeni gelmişim filanmış,buyur edip kamera kayıtlarını gösterince de haa deyiverdiler sağolsunlar..4 saatimi karakolda geçirerek işlemimi yaptırdım ve şikayetçi oldum,daha sonra kaçan aracın üstündeki şirketi araştırıp telefonunu filan bulup aradım,amcamlar haberimiz yok filan dediler,bi güzel açıkladım karakola gittim,güvenlik kayıtlarınızla beraber diyincede,he tamam anlaşırız filan dediler,bende kendilerine çarpıp kaçan biriyle anlaşmayacağımı,şikayetçi ve davacı olduğumu,ifademde de anlaşmaya kesinlikle yanaşmayacağımı bildirdiğimi söyledim..resimleri az sonra yükleyeceğim,umarım hiçbirimizin başına bu tarz şeyler gelmez,en azından çarpan araç sürücüsü biraz erkek olurda kaçmaz..

CaGRi
02/06/2008, 21:58
can en iyisini yapıyorsun kardeşim. ne demek çarpıp kaçmak yaa. ne kadar terbiyesizliktir ya.bnmde aracıma bi kaç defa çarpıp,sürtüp kaçtılar. ondan dolayı çok sinirliyim. sende yumuşama derim ben. ve de geçmiş olsun....

EnginBERK
02/06/2008, 22:11
geçmiiş olsun..

punto35
02/06/2008, 22:11
kardeşim çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın çok üzüldüm o adamında yakasını bırakma ki birdaha böle bişe olduğunda çarpıp kaçmasın aklı başına gelsin

İbrahimKC
02/06/2008, 22:12
Can çok geçmiş olsun..

En iyisini yapmışsın. Yapanın yanına kar kaldığı bir ülkede arada birilerinin çıkıp doğru yolu göstermesi gerekli...

Bana göre çok doğru davranışından dolayıda teşekkür ederim sana...

OzzY
02/06/2008, 22:15
Geçmiş olsun Can uğraşmışsın ve uğraşıcaksın ama onlarda dersini alır. Kolay gelsin...

zaferkaplan
02/06/2008, 22:16
can çok geçmiş olsun bencede en doğrusunu yapmışsın.

SteinGP
02/06/2008, 22:32
Hepinize teşekkürler arkadaşlar sonuna kadar bırakmıcam o arkadaşın peşini kayıtlarıda izledim çarpan araç bi kamyonet kapalı kasa arka kapak açık kalmış dönerken savrulmuş ve çarpmış ama insan olsa ölürdü gerçekten o kadar hızlı vurmuş arabaya hiçbişe olmamış diebilirim o çarpmaya,sonra eleman inip koşarak kapıyı kapatıp kaçıyo ama nereye kadar kaçtı orasını kendi bilir..

trhunter
02/06/2008, 22:44
Geçmiş olsun Can uğraşmışsın ve uğraşıcaksın ama onlarda dersini alır. Kolay gelsin...

çok geçmiş olsn kardeş.. ozana aynen katılıyorum senin bu yaptığın bu tip kişilere iyi bir ders olcaktır!!! ya da umarım olur!

holigan
02/06/2008, 23:05
can belki senin gününden 4 saat gitti.ama duyarlı bi vatandaşın yapması gerekeni yapmışsın.Oadam bir daha böyle birşeye cesaret edemz.Bugünkü utancı ona yeter de artar bile!!

ABNEW
02/06/2008, 23:09
Can geçmiş olsun.Zaten yaptıklarını hemen itiraf edecek olsalar zaten hiç kaçmazlardı.Ben de kesinlikle anlaşmazdım.İnsanlarımız giderek daha da kötüleşiyor maalesef...

Linos
02/06/2008, 23:33
Geçmiş olsun Can, çok üzücü bir durum... :(

Ah-MeT
02/06/2008, 23:54
çok geçmiş olsun,
yaptıkları cok ayıp yaa bencede anlaşma dava aç nasıl sinirlendim simdi...

Neocaesarea
03/06/2008, 00:14
Geçmiş olsun...

civcivx
03/06/2008, 00:42
Geçmiş olsun. Karşı tarafa olan davranışın da gayet yerinde olmuş.

erdiyilmaz
03/06/2008, 00:48
geçmiş oLsun. umarım bu tür bir durumLa tekrar karşıLaşmazsın.

jagar
03/06/2008, 00:59
üzücü ve can sıkan bi durum geçmiş olsun :( ...

plastro
03/06/2008, 01:29
Çok geçmiş olsun inşallah hiçbirimizin başına gelmez böyle bir olay

ERC
03/06/2008, 01:31
gecmis olsun gercekten insanın keyfini kacıran bir durum ama davacı olursan cok ugrasırsın soyliyeyim...

grandecaglar
03/06/2008, 01:37
geçmiş olsun bende lisede çarpmıştım ama kaçmadım ehliyet olmadığı halde adam kaçmadığım için polis çağırmadı hiç unutmuyorum 5 yıldır :cool:

SteinGP
03/06/2008, 02:46
resimler..

ERC
03/06/2008, 09:32
ALLAh tan kaput ve tamponda hasar yok...

ugurozer
03/06/2008, 10:33
çok geçmiş olsun. Geçenlerde babam teyzeme gitmiş yukarda balkonda oturuyorlar adam aracını park ederken tamponun kosesinden talaş alıyor boya kalkmış haliyle adam aractan inip kendi aracında birşey varmı diye bakıyor sonra aracı park edip hicbisey olmamış gibi evine gidiyor. Be adam evine gelmişsin burada duran arac ya senin bir komsuna ya onların bir ahbabına ait bi nezaketen ozur dile borcunu sor boyle birsey yapsa babamı çok iyi tanırım kesinlikle para istemez ama bu tiplere karşı Can kardeşimiz gibi tavır almalıyız ki bu yaşlarına kadar ogrenemedikleri toplum kurallarını belki bir sonraki sefere biraz daha ogrenmiş olarak çıkarlar karşımıza.

smtg
03/06/2008, 12:23
çok geçmiş olsun.. çok can sıkıcı bir durum gerçektende.. bir sürü şeyle koştur dur.. pes etmemeni takdir ediyorum.. tekrardan çok geçmiş olsun..

mustafaf
03/06/2008, 12:52
buyuk gecmıs olsun yaaa.en azından vuranları bulmussun o guzel bı olay.bencede kesınlıkle anlasmaya yanasma.tekrar gecmıs olsun...

AGUS
03/06/2008, 13:22
bugün öğlen Sıralarında Işyerinin önünde Bırakmıştım Arabayı Ben Depodayken Gelip Bi Amcam ön Sağ çamurluğu Bir Güzel Süpürüp Kaçmış..iş Merkezinin Güvenlik Kamerası Kayıtları Sonucu Aracın Plakasını Ve şirketin Ismini Tespit Edip Polis çağırdık..gel Gelelim Amcalar Olaya Inanmadı,arabamın Motoru Sıcakmış Ben Oraya Yeni Gelmişim Filanmış,buyur Edip Kamera Kayıtlarını Gösterince De Haa Deyiverdiler Sağolsunlar..4 Saatimi Karakolda Geçirerek Işlemimi Yaptırdım Ve şikayetçi Oldum,daha Sonra Kaçan Aracın üstündeki şirketi Araştırıp Telefonunu Filan Bulup Aradım,amcamlar Haberimiz Yok Filan Dediler,bi Güzel Açıkladım Karakola Gittim,güvenlik Kayıtlarınızla Beraber Diyincede,he Tamam Anlaşırız Filan Dediler,bende Kendilerine çarpıp Kaçan Biriyle Anlaşmayacağımı,şikayetçi Ve Davacı Olduğumu,ifademde De Anlaşmaya Kesinlikle Yanaşmayacağımı Bildirdiğimi Söyledim..resimleri Az Sonra Yükleyeceğim,umarım Hiçbirimizin Başına Bu Tarz şeyler Gelmez,en Azından çarpan Araç Sürücüsü Biraz Erkek Olurda Kaçmaz..

Can Gecmiş Oplsun Kardesim Yaww Allah Betterini Vermesin Be Babacim Saglik Olsun Yapabilecegim Bişey Varmi Bu Konuda....????

Fangio
03/06/2008, 13:31
Can'cım geçmiş olsun kardeşim.Allah beterinden saklasın hepimizi.Yapıcağını yapmışsın sen bundan sonra onlar uğraşsınlar hemde öğrenirler çarpıp kaçmanın ne demek olduğunu...

SteinGP
03/06/2008, 15:03
Sağolun arkadaşlar tekrardan teşekkürler hepinize..

SteinGP
12/06/2008, 23:43
Bugün çıktı arkadaşlar aracım Pazartesi öğlen vermiştim Bayraklı daki Mercedes Servisi ATM otomotive gerçekten işçilikleri ve hizmetleri kesinlikle 100 puan almayı hak ediyor bence Fiat servisleri ATM yi bi ziyaret edip servisçilik anlayışı nasıl olur görmeli..

NesT
13/06/2008, 09:05
Geçmiş olsun.

humeh
18/06/2008, 16:58
Çok geçmiş olsun hocam peki parça değiştimi?

husso
19/06/2008, 10:08
geçmiş olsun dileklerimle... duyarlı davranışınıda ayrıca kutluyorum.bu ihmal bir insanın ölümüylede sonuçlanabilirdi allah korusun.böyle sorumsuz insanlar yüzünden insanların hayatları pamuk ipliğine bağlı ne yazıkki.

kara kız
19/06/2008, 10:52
abi benim anlamadığım şey bu çamurlukları renault son jenerasyon araçlarındakı gibi darbelere ve cizilmelere karşı daha direncli ola plastıkmı artık malzemesını tam olarak bilmiyorum o malzemeden yapsalar..neden dicek olursanız gecenlerde tophanede gidiorum yanımda yeni clıo var ortalana hızımız 30-40 km cıvarları aniden tramvay yolundan bi araç çıktı taksinin frene basmasıyla araca patlaması bir oldu ve çarpma anında ben gorduğum seye inanamadım sağ çamurluğun resmen yamulduğunu gordum on tampon farlar darnaduman ama çamurlukta en uafak bi sey yokk..yani fiat ta aracın hasar alması yuksek ihtimalli olan yerlerini daha kullanıslı malzemeden yapsa hiçte fena olmaz

TunFeB
19/06/2008, 14:22
çok geçmiş olsun. bencede sakın vazgeçme davandan. çarpmış olabilir insanlık hali ama kaçması insanlıkla alakasız biri olduğunu gösteriyo....

SteinGP
19/06/2008, 14:38
evet değişti parça doğrultma istemiştim ilk başta ama iki türlüde sökmeden yapamayız dediler bende değiştirin dedim kaputun altından ve hizalardan kesinlikle değişti belli olmuyor sadece yeni boya biraz daha parlaktı onuda cilayla hallettim..ÇBS nin oto cilasını tavsiye ederim arkadaşlar turtle wax ın envai çeşit cilasını kullandım ÇBS onu gerçekten katlar..

TunFeB
19/06/2008, 17:42
geçmiş olsun