Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
Herkese merhabalar iyi forumlar..
Size efendim hoşgeldiniz iyi forumlar..
Hoş buldum teşekkür ediyorum..bravo daki femoli değil mi:)
Ziyaretçi047
23/05/2008, 18:04
Hoşgeldiniz nagehan hanım
Hoş bulduk teşekkür ediyorum
Evet oradada üyeliğim var ama tanıyamadım sizi, diyorumya adım mimli diye:)
tolgaank88
23/05/2008, 21:23
hosgeldiniz,umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz...
hoşgeldiniz... iyi forumlar
zaferkaplan
23/05/2008, 22:50
aramıza hoşgeldiniz nagehan hanım keyifli ve aktif forumlar aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
Hepinize teşekkürler bu güzel karşılama için ama aracım yeni değil 1 yıl oldu neredeyse..bravoya gececem inş bu aralar :) foruma katılmam gec oldu sanırım :)
Aramıza hoş geldiniz... Keyifli muhabbetler dilerim forumda... ;)
ya forumda hiç bayan arkadaslarla karsılasmadım nedir bu erkek hegomanyası :)
ya forumda hiç bayan arkadaslarla karsılasmadım nedir bu erkek hegomanyası :)
Bayan arkadaşlarımız da var elbet forumumuzda ancak konu otomobil olunca, ister istemez, erkek egemenliği söz konusu... :)
Yo bayan arkadaşlarımızda çok ama şu anda güzellik uykularında olmaları lazım :D hera ( esen) galadriel(gizem )
erdiyilmaz
24/05/2008, 11:55
hoşgeLdiniz.
ben direk otomobillerin içinde olduğum için konularla bayaa ilgili olabiliyorum..geçende bi motor yarışları sitesinde saptama yapmıslar 1000 üyeden 4 üye bayan cıktı 1 ide ben tabi:)
hoşgeLdiniz.
teşekkür ederim..Hoş buldum.
onur1907
24/05/2008, 14:26
hosgeldınız keyıflı ve aktıf forumlar dilerim..
Hoş bulduk teşekkür ederim.
Ziyaretçi047
24/05/2008, 16:05
Nagehan hanım sizin gibi bayanları gördükçe ben gerçekten çok mutlu oluyorum. İnanın bazen biz de sıkılıyoruz bu otomobil muhabbetinin erkek muhabbetine dönmesinden. Sizin gibi bayanların bu işe önderlik etmeleriyle bayan sayısının çoğalacağı taraftarıyım. Tekrar hoşgeldiniz.
Umarım öyle olur..Punto kullanan bayan arkadasımız cok hepsini toplamak lazım buraya :)
Nagehan hanım sizin gibi bayanları gördükçe ben gerçekten çok mutlu oluyorum. İnanın bazen biz de sıkılıyoruz bu otomobil muhabbetinin erkek muhabbetine dönmesinden. Sizin gibi bayanların bu işe önderlik etmeleriyle bayan sayısının çoğalacağı taraftarıyım. Tekrar hoşgeldiniz.