Orijinalini görmek için tıklayınız : Ogs
Merhabalar,
Araçlarımızda OGS cihazının veri iletişiminin sorunsuz olduğu bölge neresidir (tam yapıştırılacak yer) kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirlerse memnun olurum kaçak geçiş yapmayalım.
aynanın hemen arkasına yapıştırdım, sorunsuz kullanıyorum...
aynanın hemen arkasına yapıştırdım, sorunsuz kullanıyorum...
Ayna ayağının camdaki yapışık kısmının hemen altınamı?
ufukbzk84
16/05/2008, 14:33
aynanın hemen arkasına yapıştırılması önerilmekte... gerisi size kalmış...
Ayna ayağının camdaki yapışık kısmının hemen altınamı?
ayna ayağının hemen sağında yapışık duruyor, görünmüyor bile içeriden...
resimde işaretli kırmızı yere yapıştırabilirsin.
Ama buraya yapıştırınca içeriden görünür...bende 2 gün önce aldım cihazı henüz yapıştırmadım.Aynanın arkasına düşünmüşdüm.
Ayrıca konuyu açan arkadaşa teşekkürler...
ugurozer
17/05/2008, 01:52
cama yapıştırılmalı kesinlikle hele hele işbankasının verdiği cihazlar cok hassas. diit sesini cikaran delik size ogru diger yuzu yukarı dogru bakmalı yani kesinlikle aynaya degilde cama yapıştırılmalı en sağlıklısı. zaten buna gore tasarlanmış ve yaışkan kısmı cama yapıştırılmak uzere okumanın yapılmadıgı tarafa konulmuştur.
Ben yazın güneşten pili bitmesin diye yapıştırmadım bile.Geçerken tutuyorum.
cama yapıştırılmalı kesinlikle hele hele işbankasının verdiği cihazlar cok hassas. diit sesini cikaran delik size ogru diger yuzu yukarı dogru bakmalı yani kesinlikle aynaya degilde cama yapıştırılmalı en sağlıklısı. zaten buna gore tasarlanmış ve yaışkan kısmı cama yapıştırılmak uzere okumanın yapılmadıgı tarafa konulmuştur.
aynanın arkası derken zannediyorum aynanın kendisine değil de aynanın arkasındaki siyah bölgeli cama demek istenmiş. ogs cihazının klavuzunda bazı araçlarda yapıştırılacak bölge ayrı bir alan olarak siyah bir şeritle işaretlenmiştir benzeri bir şey yazıyordu. Galiba en doğrusu ön camdaki siyah alana yapıştırmak
Benim Ogs her zaman dikiz aynasının hemen altındaki bölgede duruyor. Herhangi bir sorun çıkmadı. Eğer giriş ya da çıkışı okumazsa İstanbul için karayollarının 0212 2870024 nolu telefonuna 2-3 gün sonra telefon edin. Hemen geçişinizdeki hatayı ya da sıkıntıyı düzeltirler. Ben Bahçeşehir'de oturduğum için OGS uzmanı oldum artık. :)
Ziyaretçi047
24/05/2008, 16:13
Paylaşımlar için teşekkürler. Babam almayı düşünüyordu oraya yapıştıralım arabasında. Benim ihtiyacım yok. 40 yılda bir şehirlerarası yaptığım için KGS bana yeter de artar bile. :)
Bi de merak ettiğim soru kaçla geçmek gerekiyor bu OGS de. Kaptırıp rekor denesem 180 le geçsem tabi direklere çarpmadan :p okuyor mu :)
Auto engineeR
24/05/2008, 16:17
konu dışı olacak ama, galiba bu koyduğun foto herkesin elinde war, çok ilginçtir, yurtdışından bi foto, ilk gplerden :D
Paylaşımlar için teşekkürler. Babam almayı düşünüyordu oraya yapıştıralım arabasında. Benim ihtiyacım yok. 40 yılda bir şehirlerarası yaptığım için KGS bana yeter de artar bile. :)
Bi de merak ettiğim soru kaçla geçmek gerekiyor bu OGS de. Kaptırıp rekor denesem 180 le geçsem tabi direklere çarpmadan :p okuyor mu :)
Ben 120 ile geçiyorum okuyor tahminimce okur!
Cihan, OGS'yi bilmem ama, biz bir Fatiha okuruz herhalde arkandan!