Orijinalini görmek için tıklayınız : 34hgs93
herkeze selamlar. sonunda bende kavuşrum GP'ma ilk çıktığı gün gidip almştım yada ben öle sanıyorum:D herkeze ii formlar buluşmada tanışmak üzere iyi akşamlar.
Aramıza hoş geldin Gökhan... Sana da forumda iyi muhabbetler dilerim! ;)
erdiyilmaz
15/05/2008, 01:43
forumumuza hoşgeLdin gökhan,
keyifLi forumLar diLerim. arka canımda gptr sticker'ı görmek isteriz.
iyi gezintiLer.
aslında bende zaten stikır vesilesi ile üye oldm :D en kısa zmnda inş. tşklr sizede ii formlar.
mustafaf
15/05/2008, 09:53
hosgeldın.ıyı forumlar.kazasız belasız surusler...
hoş geldin gokhan aktif ve keyifli forumlar dilerim...
tolgaank88
15/05/2008, 11:39
hosgeldiniz,aracınız hayırlı olsun,forumumuzda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...
Aramıza hoşgeldin. İyi forumlar.
hoşgeldin
kazasız, belasız sürüşler...
Aramiza Hoşgeldin Gökhan.
şekerlioğlu
15/05/2008, 15:11
hoş geldin.
onur1907
15/05/2008, 15:39
hoşgeldin gokhan keyifli ve aktif forumlar dilerim...
teşekkürler arkadaşlar...:)
Grande Punto severlerin buluşma noktasına hoş geldin Gökhan..
Grande Punto severlerin buluşma noktasına hoş geldin Gökhan..
teşekkürler.
MethyLen
15/05/2008, 23:54
Hoşgeldin gökhan hayırlı olsun.
Not : Aklıma takıldı egzost ucu neden hemen kararmış ?
Hoşgeldin gökhan hayırlı olsun.
Not : Aklıma takıldı egzost ucu neden hemen kararmış ?
eksoz ucu hemen kararmış derken ztn o performs eksoz neden kararmayacak ki anlamadım?
MethyLen
16/05/2008, 00:00
Performans egzost ucu griye yakın bir renk olması gerekir. (Yanlış eksik biliyorsam düzeltsinler)
Araç yakıtı çabuk ve sağlıksız yakarsa kararır. Benim egzost hala gümüş renginde de?
Performans egzost ucu griye yakın bir renk olması gerekir. (Yanlış eksik biliyorsam düzeltsinler)
Araç yakıtı çabuk ve sağlıksız yakarsa kararır. Benim egzost hala gümüş renginde de?
bilmiorum ama bu eksoz aldıgımdan beri neredeyse 7000km yaptım suan aracım 7200km normaldir kararması artı benm araç 130hp e yakın ondn zorluyorm aracımı walla abimiz yetkili serwis onlar bi sorun faln yada ne bilim yakıtı cabuk we saglıksız yakacagını sanmıorm açıkcası ama merak etme yarın işe giderken abime ugrar sorarım.
Aramıza hoş geldiniz gökhan bey gp'nuzda hayırlı uğurlu olsun
grandecaglar
16/05/2008, 15:14
hoş geldin arabanda güzel bu arada :cool0000:
hoş geldin arabanda güzel bu arada :cool0000:
teşekkürler:cool0000:
Hoşgeldiniz canlı araba kazasız belasız
Hoşgeldiniz canlı araba kazasız belasız
teşekkürler k.bakma cvp yazamadım 10 gün önce bi ufak ameliyattan dolayı koptum. teşekkürler.tekrardan kusura bakma kardeşim.
teşekkürler k.bakma cvp yazamadım 10 gün önce bi ufak ameliyattan dolayı koptum. teşekkürler.tekrardan kusura bakma kardeşim.
Geçmiş olsun.
mustafaf
26/05/2008, 14:59
gecmıs olsun...:ohmy0000:
tolgaank88
26/05/2008, 15:18
geçmiş olsun,inşallah onemli bi durum yoktur...