Orijinalini görmek için tıklayınız : Veee en sonunda geldi
sezginpunto
30/04/2008, 00:45
arkadaşlar merhaba 3 aylık bi bekleyişin sonunda nihayet aracımı bugün teslim alabildim
bugün yaklaşık olarak 70 80 km yol gidebildim araç gayet rahat ve seri yol bilgisayarı 3 satır ama direksiyon ışıkları yanmıyo oda bi sorun değil bence yakıt biraz fazla gibi geldi ama sanırım oda sıfır olduğu için bi süre böle yakacak ama araba okadar hoşuma gittiki bunları pekde gözüm görmüo
araba ile ilgili tek sorunum forumun stickerını biraz yamuk yapıştırdım ama oda nazar olsun artık yapacak bi şey yok :)
inşallah en kısa zamanda resimlerini koyarım
MethyLen
30/04/2008, 00:48
hadi kazasız belasız kardeşim. hayırlı olsun sonunda kavuştun aracına bilirim o heyecanı ben gece kalkıp kalkıp arabaya bakıyodum :) gp hastalığı başlar yavaştan şimdi sende , yolda falan gp ararsın :)
erdiyilmaz
30/04/2008, 00:52
hayırLı oLsun sezgin. kazasız beLasız keyifLi sürüşLer.
sinan1907
30/04/2008, 00:56
hayırlı olsun güle güle kullan
mavi-punto
30/04/2008, 01:00
kazasız belasız kullanman dilegiyle hayırlı olsun.gp güzel bir hastalık ,ani hızlanmalar yapmadan kullanırsan yakıtın zamanla düşer..bir depo ile şehir içinde 700 lü kilometreleri görürsün..yeniden hayırlı olsun..
Hayırlı olsun, güle güle kullan GP'ni. Oldukça beklemişsin ama değdiğini göreceksin. Yakıt şimdilik normaldir, birkaç bin km boyunca sarfiyat yüksek olacaktır.
FoR_ReaL
30/04/2008, 01:14
Sezgin hayırlı olsun bende ilk başlarda 6-7 litre ortalama ile giderken şimdi 700 km yol yapıyorum. Kazasız belasız kulla
Sezgin gözünaydın.Hep beraber bekledik aracını:) İyi günlerde kullanman dileğiyle...
Ziyaretçi047
30/04/2008, 02:29
Hayırlı olsun dostum. Torkla tanışmışsın. Deneyimlerini bekliyoıruz.
hayırlı olsun güle güle kullanınız ...
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
hayırlı olsun darısı başımıza
hayırlı olsun güle güle kullanın
sezgin hayırlı olsun kazasız belasız suruşler.ama dikkat et hastalık halıne gelır punto:):)
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun,kazasız belasız..iyi günlerde kullanın!
sezginpunto
30/04/2008, 10:49
hadi kazasız belasız kardeşim. hayırlı olsun sonunda kavuştun aracına bilirim o heyecanı ben gece kalkıp kalkıp arabaya bakıyodum :) gp hastalığı başlar yavaştan şimdi sende , yolda falan gp ararsın :)
walla abi ne yalan söliyim aynen öle oluyo :)
sezginpunto
30/04/2008, 10:53
arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkür ederim arabam ile aranızda olmak çok daha başkaymış :):)
onur1907
30/04/2008, 11:25
hayırlısı olsun sezgın.allah kazadan beladan saklasın..iyi gunlerle kullanman dılegıyle..bide fazla ustune dusme arabanın sonra en ufak bıseyde cok uzuluo ınsan cunku senın cocugun gıbı oluo zaman gectıkce..gp bir hastalık...
Hayırlı olsun Sezgin, kazasız-cezasız kullanırsın umarım... ;)
mustafaf
30/04/2008, 12:36
hadı gozun aydın:).hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız ınsallah...:)
sezginpunto
30/04/2008, 13:01
teşekkür ederim arkadaşlar bu dilekler hepimiz için inşallah
Gözün aydın kazasız belasız sürüşler.
hayırlı olsun güle güle kullan
Hayırlı olsun Kazasız belasız inşallah
şekerlioğlu
30/04/2008, 15:22
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız ve kurallara uygun kullanman dileğiyle
sezginpunto
30/04/2008, 17:33
teşk ederim arkadaşlar
Hayırlı olsun sezginpunto kazasız belasız keyifli sürüşler inşallah...darısı benim gibi bekleyenlerin başına:)
sezginpunto
30/04/2008, 18:15
Hayırlı olsun sezginpunto kazasız belasız keyifli sürüşler inşallah...darısı benim gibi bekleyenlerin başına:)
teşk ederim umarım sizde en kısa zamanda kavuşursunuz :)