Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeğe çiçek göndermek...
Aşağıdaki yazıyı başka bir forumda okudum. Çok sayıda erkek üyemizin olduğu gptr forumundan gelecek yorumları merak ettiğim için alıntı yaptım...
Evet beyler, güzel bir buket çiçek alsanız ne tepki verirdiniz... :cool0000:
Bir erkeğe hediye seçerken kadınların en merak ettikleri şey erkeğin hediye olarak çiçek aldığında nasıl bir reaksiyon göstereceğidir. American Çiçekçileri Derneğinin yaptığı bir araştırmaya göre, erkeklerin %60'ından fazlası Sevgililer gününde çiçek hediye edilmesinden memnun olacaklarını söylemişlerdir. Erkekler bir bayana hangi nedenle çiçek gönderiyorlarsa, yine aynı nedenle kendilerine gönderilmesinden hoşlanırlar, bu neden "takdir edilme" duygusudur. Sevdiğiniz erkeğe iş yerinde çiçek gönderildiğini hayal edin. Kendisine neden çiçek gönderildiği konusunda esrarlı bir his oluşur ve iş arkadaşları sevdiğiniz erkeği kıskanır ve gıpta ederler.
Hepimiz özel olduğumuzu hissetmek isteriz ve bu erkekler için de geçerlidir. Erkekler için çiçek seçerken, turuncu, kırmızı, mor, parlak sarı ve altın renkleri üzerinde durunuz, zira erkekler parlak ve güçlü renklere daha iyi tepki verirler. Pastel renkler ve geleneksel efemine dizaynlardan kaçınınız. Eğer hangi çiçek çeşitlerinin uygun olduğundan emin değilseniz, işe bir bitki göndererek başlayabilirsiniz.
Aynı zamanda, ona ne zaman çiçek göndereceğinizi tayin etmek için, onun size çiçek gönderdiği okazyonları düşününüz. Eğer o size, doğum gününüzde veya yıldönümlerinizde çiçek gönderiyorsa, siz de ona aynı okasyonlarda çiçek gönderiniz.
Bu günler dışında, Sevgililer Günü, Terfi, Babalar Günü, veya "İçimden Geldiği için" gibi vesileler bir erkeğe çiçek göndermek için hoş fırsatlardır.
Erkeklerin çoğunluğu kendilerine çiçek hediye edilmesinden hoşlanırlar ve günümüzde kendi evlerine ve ofislerine çiçek satın alan erkeklerin sayısı giderek artmaktadır. Erkekler de çalışma masalarının üzerinde parlak bir aranjman veya evlerinin antrelerinde mis kokulu çiçeklerden hoşlanırlar.
Bana göre değil açıkçası. Ben eşime çiçek aldığımda bile, taşırken saklamaya çalışıyorum utancımdan. (Niye utanıyorsam? O ayrı konu.) :D
Bana en güzel hediye, elektronik bir şeyler... :D
Murat benim yazacağım herşeyi noktasına kadar yazmış bana söz bırakmamış.kutlarım kardeşim :D
Murat'a sonuna kadar katılıyorum :D
onur1907
29/04/2008, 17:29
aynen bende murat abıye sonuna kadar katılıorum..sahsen ben sırketteyken bana bole bısey gelcek adama sormazlarmı sen gay misin diye :)
Valla bu güne kadar hep çiçek alan konumunda olduğum için bana alınırsa nasıl karşılardım açıkçası bende çok merak ediyorum doğrusu :) ama yinede işyerimdeki masama bir demet kırmızı gül yada karanfil gönderildiğini düşünüyorum çok tuhaf olurdu herhalde, bu durumda kimseye çaktırmadan hemen çöpe atardım :) Çünkü bizim insanımız mutlaka bunu yanlış yöne çekecektir :)
valla arkadaşlara bir haftalık eglence çıkacagı kesin:)
ACTOROFTHEROAD
29/04/2008, 22:14
abiLErimin dediği gibi cok sakat bi durum.. farkLı oLma konusu doğru ama TR'de hiçbi erkeğin bu farKı isteyeceğini sanmıorum:D
Yok artık diyorum:D ya bi tanıdık elimde çiçekle görse ne diicem. sevgilim aldı. eeee adam demezmi erkek arkadaşın n kadar nazikmiş die:D yerin dibine geçerim.:D:D eksik olsun hediie ben böyle iiyiyim:D
herseyden once zaten erkeklere yakısmıyor cicek birde onu aldıgımızı hayal edemiyorum cok utanc verici:D:D
şurdan da bir tane çıksın ben alırım hemdeçok güzel olur diyen..:::)))) herkes aynı telden mubarek.. :::))) valla ben alırım..::))) ama herkesten değil sadece sevculum dan. yarim alırsa olur.. başkasını zaten kabul etmem..:::)))) bide ilk murat yazmış bizim akıllılarda arkasından gelmiş. femoliye bence bu konuyu hiç acmayın uçurur valla.. ehu ehu ehu femoli....
tempesty
30/04/2008, 00:27
Walla benim çok hoşuma giderdi açıkcası kardeşim...Üstelik onu gururlada masamın en güzel yerine koyardım..Bir insan terfi ettiğinde de ona renk renk çeşit çeşit çiçekler yollanıyo mesela neden utanıyım ki bundan..Hem bir takdir tebrik aracıdır hemde sevgiliden geliyorsa güzel bir jesttir bu..
Ne yaptınız yaw olurmu öyle şey bir bayan bana çiçek verse nezaketten alırdım ama onu sallaya sallaya gezdirip eve götürmem hiç alışık olmadığımız bir durum çünkü çiçek bayana yakışır benim görüşümde bu herkesin fikri kendinedir ..
@Sevgili ali kemal genlerinde ne dolaşıyor senin :D:D:D
@Sevgili Hera bizi birbirimize kırdırmak içinmi açtın bu konuyu :D:D
@Sevgili atilla abi dediğin doğru racona ters :)
@Sevgili tempesty dediğin bir yerde doğru olabilir terfi yada açılış olur çiçek gelir ama bir tane değil bir çok, bir çokla bir tanenin arasında fark vardır :D:D
erkek adama çiçek mi gidermiş?! yok hayır illa ki bir hoş kokulu onun hoşuna gidecek bişey arıyosan bunun kişinin midesinede hitap etmesi lazım. bu kapsamda
-z.yağlı veya etli yaprak sarması
-z.yağlı veya etli lahana dolması
-biber dolması (2 çeşidide makbuldür ayrıca dolmaların üzerini domatesle kapatıp yanına 1-2 tanede domates dolması )
yaparsan oluşturduğun demet göze ve mide ye çok hoş gelir.
yok sen bunları yapamadın o zaman git bi PS3 al hediye olarakta Call of Duty 4 ver.
ee bunların hiçbiri olmadı çelenk gönder bari de yolda elinde çelenkle görenlerin sorularını, bir demet gülle görenlerin sorularından daha kolay savuşturursun :D
PS3 e ilave olarak birde tuttuğunuz takımın kombine biletini ve eve lig tv istermisiniz efendim...
sarmaları yerken ps3 ile meşgul olursunuz, haftasonlarınızı da lig tv başında veya stadda geçirirsiniz... kalan zamanınızı da (-ki aklınıza gelirse) bir sevgiliniz varsa onunla geçirirsiniz...
Tabii o da buarada boş durmamıştı bence :boxin:
erkek adama çiçek mi gidermiş?! yok hayır illa ki bir hoş kokulu onun hoşuna gidecek bişey arıyosan bunun kişinin midesinede hitap etmesi lazım. bu kapsamda
-z.yağlı veya etli yaprak sarması
-z.yağlı veya etli lahana dolması
-biber dolması (2 çeşidide makbuldür ayrıca dolmaların üzerini domatesle kapatıp yanına 1-2 tanede domates dolması )
yaparsan oluşturduğun demet göze ve mide ye çok hoş gelir.
yok sen bunları yapamadın o zaman git bi PS3 al hediye olarakta Call of Duty 4 ver.
ee bunların hiçbiri olmadı çelenk gönder bari de yolda elinde çelenkle görenlerin sorularını, bir demet gülle görenlerin sorularından daha kolay savuşturursun :D
Yaw sen maşallah döktürmüşsün bune ,Yanlız yemek kısmına katılmadan edemem bir bayan için erkek e verilecek en büyük hediye (Yeni bir otomobil hediye edecek durumu yoksa tabiki :D:D ) tabi yinede bu benim düşüncem :)
tamam ozaman çiçekler bana :thankyou:
yapraklar beylere :P
valla arkadaslar benimde garibime gider şirkette çiçekle dolasmak servise binmek vs:))
sadece ameliyat sırasında biraz çiçek geldi o da normal bişe zaten:)
ayrıca 15 mayıs'ta kız arkadasımla 2.senemizi kutluyacagız.O da sağ olsun gs-fb macına bilet bularak ve alarak bana hediyesini verdi ve altına bide not düştü evlilik yıldönümünde de artık kombine alırım diye:)))
herseferinde sen farklı fener farklı desemde biraz kıskanıyo galiba fenerden:):):):)
@ femoli im.... ::)))) bir şüpen mi var yoksa.. ::))) eğer şüpen varsa şüpeni giderebilirim... ::)))) allaha şükür yawwww.....
şekerlioğlu
30/04/2008, 16:45
neyseki benim öyle bir derdim yok.alacağım kişide yok alacak kişide.
ben en iyisi bu konunun dışında kalayım.
GaladrieL
01/05/2008, 16:19
Daha olayın hayal edilmesinde bile birbirinize düşmüşsünüz :)
Çiçek alıp vermemin femine bi havası yok ki.. Bence insanın içinden gelen herşey özel ve güzeldir, söz konusu hediye bi çiçek hatta minnacık bi sakız bile olsa..Eşyaları cinsiyetlendirmek çok saçma beyler/bayanlar... Gün olurda birinden bir çiçek alırsanız, gelen eşyanın ne olduğunu değil, ne amaçla size gönderildiğini düşünün..Asıl önemli nokta orda yatıyo bence :)
şekerlioğlu
01/05/2008, 16:24
Daha olayın hayal edilmesinde bile birbirinize düşmüşsünüz :)
Çiçek alıp vermemin femine bi havası yok ki.. Bence insanın içinden gelen herşey özel ve güzeldir, söz konusu hediye bi çiçek hatta minnacık bi sakız bile olsa..Eşyaları cinsiyetlendirmek çok saçma beyler/bayanlar... Gün olurda birinden bir çiçek alırsanız, gelen eşyanın ne olduğunu değil, ne amaçla size gönderildiğini düşünün..Asıl önemli nokta orda yatıyo bence :)
valla minnacık bir sakızı kabul edecek kadın düşünemiyorum.herhalde bu,erkeğin kadını son görüşü olur.
GaladrieL
01/05/2008, 16:26
valla minnacık bir sakızı kabul edecek kadın düşünemiyorum.herhalde bu,erkeğin kadını son görüşü olur.
Şıpsevdiler vardı bir ara, hala da var belki bilemiyorum..Bence çok şeker bi hediye :tavsan:
şekerlioğlu
01/05/2008, 16:29
umarım birgün,sakız kabul edecek mütevazi bir kadın bulurum.(ama ben sakız falan kabul etmem,alacaksa düzgün birşey alsın.)
papatyanil
17/09/2014, 16:15
harbi komik olurmuş :) bundan sonra artık bizde ona göre göndeririz :)
Reklam kokan hareketler sezinliyorum mayk
Nil hanım 8 yılın patlamasını yapmış :) İyi ki de yapmış bende arkadaşların yorumlarını okudum, hayret ettim.
Elalem diye bir topluluk var. Herkes ondan korkuyor. Çok enterasan.
Gururla taşırım, çok ta mutlu olurum. Bu çiçek geldiği için değil, gönderen kişinin üzerinde bıraktığım etkiden ve benim ona gösterdiğim saygıdan kaynaklanır.
Gönderenin cinsiyeti önemsizdir.
Halk (elalem) olarak eleştirmekte üstümüze olmadığı için herkesin yorumu kendisine yakışır diyorum.
Unutmayın, örnek: bir düğünde oynamak isteyip de oynarken kasılıyorsanız, etrafınızdaki kişilerin sizi izliyor hissine kapıldığınızdan dolayıdır. Bu da öz güvene, kendi hayatınıza saygıdan geçer.
Rahat olun dediğim gibi herkesin yorumu kendisine yakışır.
Sağlam hort olmuş, dayanamadım, ben de yazayım dedim :)
Tabii ki gönderilir bu arada...
Ziyaretçi78
17/09/2014, 17:03
Gönderen kişiye bağlı tabi.
Bir erkekten gelirse o kişiden şüphelenirim ahahahha.
Haa bir bayandan da gelirse hayretle bakarım ama bayan gönderirse herzaman içinde birşey arar kendime sorarım neden bayandan geldi diye demekki kendide benden birşeyler istiyor diye düşünüyorum.
Bu arada (KG777) nickli arkadaşımıza katılmıyorum hiç bir konusuna katılmakta zorunda DEĞİLİM... Sakın bana karşılık vermesseniz sevinirim Mustafa beyyyy.
Yoksa iş yerinizin önüne gelir kornaya basar basar dururum.
Hadi basaman desene puhahahahha.
(Kimse yanlış anlamasın Mustafa bey dostumdur.)
H.KURU Saygılarımla
Gönderen kişiye bağlı tabi.
Bir erkekten gelirse o kişiden şüphelenirim ahahahha.
Haa bir bayandan da gelirse hayretle bakarım ama bayan gönderirse herzaman içinde birşey arar kendime sorarım neden bayandan geldi diye demekki kendide benden birşeyler istiyor diye düşünüyorum.
Bu arada (KG777) nickli arkadaşımıza katılmıyorum hiç bir konusuna katılmakta zorunda DEĞİLİM... Sakın bana karşılık vermesseniz sevinirim Mustafa beyyyy.
Yoksa iş yerinizin önüne gelir kornaya basar basar dururum.
Hadi basaman desene puhahahahha.
(Kimse yanlış anlamasın Mustafa bey dostumdur.)
H.KURU Saygılarımla
Harun Bey pardonda dost olduğumuzu ben neden bilmiyorum.
Kornanızdan bana ne bu arada?
İster katılın ister katılmayın benim düşüncem, ben nasıl ki sizin düşüncenize saygı duyuyorsam, sizde benim düşünceme saygı duyup geçiniz. Ki öylede yapmışsınız. Lan senden beklenmeyecek hareket ama olsun. Canım gardaşım :D
Ne saçma bir yazı yazdım arkadaş :)
Bu arada Harunum :) pazar günleri bizim sitenin önüne sütçü geliyor, aha Harun Bey geldi diyorum :)
Ziyaretçi78
17/09/2014, 18:08
Harun Bey pardonda dost olduğumuzu ben neden bilmiyorum.
Kornanızdan bana ne bu arada?
İster katılın ister katılmayın benim düşüncem, ben nasıl ki sizin düşüncenize saygı duyuyorsam, sizde benim düşünceme saygı duyup geçiniz. Ki öylede yapmışsınız. Lan senden beklenmeyecek hareket ama olsun. Canım gardaşım :D
Ne saçma bir yazı yazdım arkadaş :)
Bu arada Harunum :) pazar günleri bizim sitenin önüne sütçü geliyor, aha Harun Bey geldi diyorum :)
Sn. Mustafa bey
Üslubunuzdan çok muzdarip birip olarak sizi saygıya davet eder ve yanaklarınızdan öperim. :D
Sizden ricam benim kornam ile dalga geçmemeniz derken vay gardaşım napayın yav ahahahah
H.KURU Saygılarımla
Harun abi sana çiçek bahçeleri yaptıracam. Bakayım benden şüphen olacak mı :D
Ziyaretçi78
17/09/2014, 18:55
Harun abi sana çiçek bahçeleri yaptıracam. Bakayım benden şüphen olacak mı :D
Ulan senden şüphelenmiştim zati demekki yanılmamışım puhahahaha
H.KURU Saygılarımla
Ulan senden şüphelenmiştim zati demekki yanılmamışım puhahahaha
H.KURU Saygılarımla
Şeker şey ;)
Ziyaretçi78
17/09/2014, 18:57