Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroen C3 yardım
negative
26/04/2008, 14:14
Arkadaşlar citroen c3 1.6 sx otomatik hakkında bilgisi olan daha önce kullananlardn görüşlerini iletmeseni istiyorum motoru şanzımanı yol tutuşu vs. bilgilerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum...
CİTROEN Mİ KAPINA BİLE PARK ETME DOSTUM.
SONRA ÇOK CANIN YANAR BENİM GİBİ.HABERİN OLSUN.
GÜZEL ARABA ÇOK SERİ MUHTEŞEM YAKITI AZ AMA SORUNLARI İLE UĞRAŞMAYA GELDİNMİ ÇOK CANIN YANAR.:agri:
oguzhan ozcan
26/04/2008, 15:17
Abimde berlingo var şuan'a kadar bir sorun çıkmadı ama c3 hakkında bişey diyemem.
erdiyilmaz
26/04/2008, 17:45
2-3 yaz önce c3'Le uzun yoLa gitmiştim, antaLyadan kapadokya'ya. gidiş geLiş, ara gezmeLer dahiL 1750km yoL gitmiştik. arabada 3 kişiydik, kLima da ekseriyetLe açıktı, 90'ı da kesinLikLe geçmedik. topLamda 160ytL gibi çok ucuz bir yakıt tüketimimiz oLmuştu. o zaman dizeL benzin ne kadardı pek hatırLamıyorum. tek hatırımda kaLan, c3'ün çok az yaktığıydı.
servisLeri biraz fazLaca resmi, küçücük bir işLem için randevu aLınmasını istiyorLar, hoparLorümüz patLamıştı, hoparLor de aLdık, sadece bi sök tak yapacakLardı, onun için biLe randevu istemişLer, 2-3 gün sonrasına randevu vermişLerdi. can sıkıcı bir durum tabi.
Performans olarak iyi, iç mekan plastik ve işçilik kalitesi olarak ise standartların üstünde değil kesinlikle.Yol tutuş fena değildi ama Gp kadar değil kesinlikle.Ben 1.4 Hdi 92bg liğini kullanmıştım.Servis ve yedek parça bizim araçlardan daha pahalı.Ancak Tr de beğenilen bir araç.Tercih edilebilir.1.6 110bg ve otomatik vites olduğu için çok da ekonomik değildir bence...
negative
27/04/2008, 12:50
Peki arkadaşlar ford fiesta collection otomatikle bir kıyaslama yapabilir misiniz?