Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul eyleme destek!
hernekadar şu an ist.da yaşamasamda,son 15 yılımı ist.da geçirmiş biri olarak.istanbuldaki arkdaşları bu eyleme katılmaya davet ediyorum.
(alıntıdır)
Arkadaşlar 21 nisan ptesi den itibaren her sabah saat 07:45 de dünyanın en pahalı akaryakıtına ve istanbul için gelecek “kültür başkenti” vergisine karşı 1 dakikalık korna ve dörtlü flaşör eylemine başlıyoruz . (yok ben yapamam utanırım diyorsanız bari antenlerinize siyah kurdele takın)
Lütfen bu maili 10 kişiye değil daha fazla kişiye gönderin.
Göndermezseniz unakıtan rüyalarınıza girecek kabuslar göreceksiniz.
İbrahimKC
19/04/2008, 14:04
Bu protesto tüm Türkiye için geçerli Arkadaşlar...Alem FM'den Nihat Sırdar öncülüğünde başlıyor..
SAbah 07.45 olması biraz ters, bende dahil bir çok insan sanırım aracında olmayacak ama genede o saatte yollarda olursanız muhakkat destek vermek, hatta cevremizdekilerie bu konuda uyarmak lazım...
Bir şekilde ses çıkarmak gerekiyor, yoksa (affınıza sığanarak) aşağıdaki duruma düşeceğiz..
Geçmiş zamanda padişah saray giderlerinde kullanılması için saraya yakın köylerden birindeki köprüden geçişte 1 akçe alınacağını duyurmuş ve uygulatmış halktan hiç bir tepki yok tabiki padişah bakıyorki tepki yok köprüye girerken 1 akçe çıkarkende 1 akçe alınsın diyor. gene halktan ses yok padişah düşünüyor bu nasıl halktır ki sesi çıkmıyor ve emrediyor köprünün ortasına bir zenci koyun gelen 1 akçe versin ortadaki zenci becersin çıkarken de 1 akçe versin diye bakıyorki gene halktan ses yok köyü ziyarete gidiyor ve ey halkım bizden bir şikayetiniz varmı diye soruyor. Gene kimseden ses yok bir daha soruyor ve arkalardan bir ihtiyarın cılız sesi duyuluyor. Padişahım benim şikayetim var. ortadaki zencilerin sayısını arttırsanız önünde kuyruk oluyor çok bekliyoruz.
şekerlioğlu
19/04/2008, 18:54
sadece o,mu .çalışan milyonlarca insanın geleceği ellerinden alınıyor.insanların umutlarını,hayallerini çalıyorlar.iki dönem milletvekili olan ömürboyu milletvekili maaşı kadar,emekli maaşı alıyor.emeği ile çalışan ve emekli olmuş insanlarada dilenci parası gibi maaş veriyorlar.naylon faturacı,naylon maliye bakanın oğluda bir günde ithalatçı oluyor.allah bilir yaptığı ithalatta naylondur.
ufukbzk84
21/04/2008, 14:04
muhtemelen arabamda olmayacağım ama sırf kornalar yüzünden uyanacaksam sorun değil... yeter artık ya millet nası cebimden daha az para çıkar diye yöntemler buluyo devletin görevide sanki milletin faydalandığı şeylerin önünü kapamak 3,10 ytl mazot litre fiyatı 1 lira ile 1,2 lira arasında değişen fiyatlarda biz 3,10 lira veriyoruz... el insaf artık... milleti krize sokan yönetenler bunlar cezasını hep beraber çekiyoruz... ama doğru ya enflasyon hala 10 un altında...
şekerlioğlu
29/04/2008, 00:56
bunların alahıda yok,insafıda yok.biraz yüzlerinin kızaracağını bilsem başka şeyler söylerimde.bunların ar damarları'da çatlamış.yüzlerine tükürsen yarabbi şükür derler.ne insafsızlıktır bu ya.bana dilenci maaşı veriyosun,benzine %20,maaşlara %2.zam yapıyorsun.birde utanmadan milletin gözünün içine bakarak enflasyon düştü,ekonomi çok iyi diye yalan söylüyorlar.her arabası olanı zenginmi sanıyor bu utanmazlar.
çalışınca oluyor arkadaşlar:) adamlar neye nasıl zam yapsak,vergi alsak diye gece gündüz çalışıyorlar.onun içindir ki bazen sitede ve diğer yerlerde gördüğüm alternatif yakıtlarla ilgili haberlere bakmıyorum bile,örn mazot,lpg fiyatları.çoğunluk ne kullanmaya başlıyorsa hemen ona da bir el atıyorlar:):),ama müstahaktır bize(kurunun yanında yaş da yanıyor ama ne yapalım):)
arkadaşlar kusura bakmayın biraz ayıp kaçabilir ama bunu bir arabada görmüştüm. resmi arabasına yapıştıran kişiden cesaret alaraktan veriyorum ama müstehcen olduğunu düşünen varsa mod lar aracılığıyla sildirebilir. anlayış için teşekkürler. AMA DURUMUMUZU EN İYİ ÖZETLEYEN RESİM BENCE :D
şekerlioğlu
30/04/2008, 16:51
Yine bir yerde duyduğum meşhur bir söz vardı; İnsanlar Hakettikleri Şekilde Yönetilirler....
(ya şimdi "ben bunları hak etmiyorum müzeyyen",diyesim geldi)
burada müzeyyen ,nayloncu maliye bakanı oluyor.
marastaa baslatıyoruuum sıyaahhh kurdale takıyoruuummm