Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracıma vurup kaçmışlar
mustafaf
17/04/2008, 08:41
dun gece evımın onunde park halınde olan gpme vurup kacmıslar hemde ole bı vurmuslarkı sol camurluk ve tamponun komple degısmesı gerekıyormus :ohmy0000::ohmy0000::hmm::-(
erdiyilmaz
17/04/2008, 08:44
geçmiş oLsun, maaLesef biz ne kadar aracımızı korumaya çaLışsak da, karşı tarafa hiç bir zaman güven oLmuyor.
mustafaf
17/04/2008, 08:46
abı hıc sorma ya ben kaza yapsam bu kadar zoruma gıtmezkı gozumuz gıbı bakıyoruz ıste bole bı anda neler oluyo :-(
Geçmiş olsun. Erdi'ye katılıyorum, sen ne kadar korusan da böyleleri gelip buluyor bazen.
quixotic
17/04/2008, 09:35
çok geçmiş olsun..
ne diyeyim bu ayılara.... geçmiş olsun. hangi birini adam edeceksin ki ??? sonu yok ?
Gözüm çok geçmiş olsun.
allah daha beterinden saklasın inşallah.
Geçmiş olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin. Cana geleceğine mala gelsin.
spyofthegod
17/04/2008, 10:14
Geçmiş olsun çok üzücü bir olay. Benimde sürekli yan aynalara sitede park ederken vuruyorlar, artık aynaları kapatıyorum. Tanıdığımız hergün yüzünü gördüğümüz insanlar bile bir telefon bırakmıyorlar.
grande_ozy
17/04/2008, 10:23
gecmış olsun...
Yukarı birisi Ayı demiş ama ayı olmayı bile beceremeyen adamlar bunlar bence..
mustafaf
17/04/2008, 12:26
hepınız cok saolun abı Allah daha buyugunden esırgesın hepımızı.dedıgınız gıbı cana gelecegıne mala gelsın :-(
çok geçmiş olsun.beterinden esirgesin dostum..
mustafaf
17/04/2008, 12:53
çok geçmiş olsun.beterinden esirgesin dostum..
cok saol hepımızı esırgesın ıns.
Geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden saklasın bunla geçmiş olsun ...
mustafaf
17/04/2008, 12:59
Geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden saklasın bunla geçmiş olsun ...
tsk ederım abı saolasın Allah daha beterını kımseye gostermesın ıns.
UncLessman
17/04/2008, 13:12
geçmiş olsun aynısı başıma geldi bnm çok üzücü durum,
şimdi de çiziyorlar kafama takmıyorum artık...=(
mustafaf
17/04/2008, 13:33
saol kardesım ınsanın zoruna gıden durdugu yerde zarar gormesı yoksa gerısı onemlı degıl
Geçmiş olsun
çıkar biyerinden bu...
mustafaf
17/04/2008, 14:12
Geçmiş olsun
çıkar biyerinden bu...
saolasın abı
geçmiş olsun mustafa. Allah daha büyüğünden korusun hepimizi.
mustafaf
17/04/2008, 14:20
geçmiş olsun mustafa. Allah daha büyüğünden korusun hepimizi.
amın fatıh abı kımseye daha buyugunu gostermesın ıns. neyse ısın sevındırıcı tarafı stıkerıma bıse olmadı :cool0000:
amın fatıh abı kımseye daha buyugunu gostermesın ıns. neyse ısın sevındırıcı tarafı stıkerıma bıse olmadı :cool0000:
hehe olan stickera olsun mustafa. yenisini veririm :)
sorumsuzzz
17/04/2008, 14:29
öncelikle geçmiş olsun dostum, allah daha beterinden korusun. ama anlamadığım nokta hadi tamponu anlarımda çamurluğu neden değiştiriyorlar, düzeltme imkanı yokmu? çünkü biliyorsundur araçlarda parça değişimi olduğu zaman değeri hayli düşüyor. aynı yerden benim eski aracıma vurmuştu bayanın birisi hemde fena halde ve hasar hemen hemen aynı büyüklükteydi. onda bile parçayı değiştirmeden halletmiştik. bu arada eniştem kaportacı saolsun boyayıda çok güzel tutturmuştu(allah herkese böle bi enişte versin:)). ama sana tavsiyem iyi bir ustaya tamir ettir değişim en son çare olsun...
mustafaf
17/04/2008, 14:40
hehe olan stickera olsun mustafa. yenisini veririm :)
eyvallah abı saolasın sadece stıker vermeye degıl cay ıcmeyede beklerım :cool0000:
mustafaf
17/04/2008, 14:42
öncelikle geçmiş olsun dostum, allah daha beterinden korusun. ama anlamadığım nokta hadi tamponu anlarımda çamurluğu neden değiştiriyorlar, düzeltme imkanı yokmu? çünkü biliyorsundur araçlarda parça değişimi olduğu zaman değeri hayli düşüyor. aynı yerden benim eski aracıma vurmuştu bayanın birisi hemde fena halde ve hasar hemen hemen aynı büyüklükteydi. onda bile parçayı değiştirmeden halletmiştik. bu arada eniştem kaportacı saolsun boyayıda çok güzel tutturmuştu(allah herkese böle bi enişte versin:)). ama sana tavsiyem iyi bir ustaya tamir ettir değişim en son çare olsun...
tsk ederım saolasın.dedıgın dogru bende degısmesı taraftarı degılım ama servıstekılerın ısınemı bole gelıyor yada sıgorta sırketınden ona goremı ucret alıyorlar bılmıyorum ama degısmesı gerektıgını soledıler.dıger turlu duzeltıgınde daha kotu olacagını dıle getırdıler.zaten orjınalle bırebır degıstırıyoruz bolesı daha saglıklı dedıler valla ne kadar dogru bılmıyom ama bakalım nası olacak :cool0000:
mustafaf
17/04/2008, 14:43
Çok geçmiş olsun.. Gözümüz gibi baktığımız arabalarımızın başına böyle şeylerin gelmesi insanın canını sıkıyor...
saolasın kardesım hasara degılde bole bı olay olmasına cok uzuldum.Allah hepımızı daha buyugunden korusun :cool0000:
sorumsuzzz
17/04/2008, 14:50
tsk ederım saolasın.dedıgın dogru bende degısmesı taraftarı degılım ama servıstekılerın ısınemı bole gelıyor yada sıgorta sırketınden ona goremı ucret alıyorlar bılmıyorum ama degısmesı gerektıgını soledıler.dıger turlu duzeltıgınde daha kotu olacagını dıle getırdıler.zaten orjınalle bırebır degıstırıyoruz bolesı daha saglıklı dedıler valla ne kadar dogru bılmıyom ama bakalım nası olacak :cool0000:
eniştem vasıtasıyla boya kaporta ve oto alım satım işleriyle 4-5 senedir haşır neşir olduğum için aklıma ilk gelen değiştirme işi adamların daha kolayına geliyor.düşünce" ne gerek var tamire değiştir boyayı vur gitsin". ben çok araba gördüm serviste parça değişip boyanmış bariz bir şekilde eğreti duruyordu. işte burda gerçek ustalık devreye giriyor. senin yerinde olsam tanıdık çevrenin tavsiyesiyle iyi bi ustaya boya kaporta yaptırırdım. çünkü satarken çok başın ağrıyabilir.
mustafaf
17/04/2008, 15:00
eniştem vasıtasıyla boya kaporta ve oto alım satım işleriyle 4-5 senedir haşır neşir olduğum için aklıma ilk gelen değiştirme işi adamların daha kolayına geliyor.düşünce" ne gerek var tamire değiştir boyayı vur gitsin". ben çok araba gördüm serviste parça değişip boyanmış bariz bir şekilde eğreti duruyordu. işte burda gerçek ustalık devreye giriyor. senin yerinde olsam tanıdık çevrenin tavsiyesiyle iyi bi ustaya boya kaporta yaptırırdım. çünkü satarken çok başın ağrıyabilir.
dogru soluyorsun ama aracın kaskosu var kaskodan yaptıracam servısten baska yere yaptırmam mumkunmukıne :ohmy0000:
sorumsuzzz
17/04/2008, 15:07
tabiki mümkün tanıdığın yer olursa sorun yok para zaten senin hesaba yatıyor sende ustaya veriyorsun. ama tanımadık bi yer olursa (ki zaten böle işler tanımadık birine yaptırılmaz diye düşünüyorum illaki birinin tavsiyesi olması lazım) vekalet veriosun ve hiç bişeye karışmıosun kasko parayı direk ustanın hesaba yatırıyor.
mustafaf
17/04/2008, 15:09
tabiki mümkün tanıdığın yer olursa sorun yok para zaten senin hesaba yatıyor sende ustaya veriyorsun. ama tanımadık bi yer olursa (ki zaten böle işler tanımadık birine yaptırılmaz diye düşünüyorum illaki birinin tavsiyesi olması lazım) vekalet veriosun ve hiç bişeye karışmıosun kasko parayı direk ustanın hesaba yatırıyor.
tmm kardes ben bunu bı arastırayım saolasın :cool0000:
şekerlioğlu
17/04/2008, 15:14
geçmiş olsun
mustafaf
17/04/2008, 15:37
geçmiş olsun
cok saol abı tsk ederım
grandecaglar
17/04/2008, 15:44
geçmiş olsun ben lisede çarpmıştım böyle bir araca kaçmadım sahibini bekledim babamı çağırdım adam kaçmadım diye polis çağırmadı dürüstlük her zaman işe yarar :ohmy0000:
mustafaf
17/04/2008, 15:54
saoalsın caglar. aynen ole banada gelıp soyleselerdı bende daha kolay bı sekılde cozerdım.sonucta hepımız ınsanız hata yapabılırız ama asıl ınsanlık yaptıgın hatayı kabul edebılmektır.
grandecaglar
17/04/2008, 16:01
saoalsın caglar. aynen ole banada gelıp soyleselerdı bende daha kolay bı sekılde cozerdım.sonucta hepımız ınsanız hata yapabılırız ama asıl ınsanlık yaptıgın hatayı kabul edebılmektır.
olmuş bir kere fazla takma yapılır eskisinden daha iyi olur bir daha başına gelmez böyle olaylar inş :cool0000:
mustafaf
17/04/2008, 16:03
olmuş bir kere fazla takma yapılır eskisinden daha iyi olur bir daha başına gelmez böyle olaylar inş :cool0000:
dogru soluyorsun olan olmus artık ne desek bos. Allah daha beterınden saklasın hepımızı :cool0000:
Allah beterinden korusun geçmiş olsun benimde başıma gelmişti
mustafaf
17/04/2008, 16:24
saolasın abı kımsenın basına gelmesın daha buyugu
tolgaank88
17/04/2008, 16:43
çok geçmiş olun,yinede çok şükür cana gelmemiş,allah daha kötülerinden korusun...
mustafaf
17/04/2008, 16:50
eyvallah kardes saolasın bunada sukur
Büyük geçmiş olsun, insanın canı çok sıkılıyor bu durumlara.Çarpıp kaçanların vicdanı nasıl rahat ediyor bilemiyorum...
mustafaf
17/04/2008, 17:35
saolasın arda abı
KaMiKaZe
17/04/2008, 21:26
abı hıc sorma ya ben kaza yapsam bu kadar zoruma gıtmezkı gozumuz gıbı bakıyoruz ıste bole bı anda neler oluyo :-(
mustafa kardeş aynı kaderi paylaşmışız seninle benim aracımada 3 sene önce sol çamurluğa çarpıp kaçmışlardı aşağı yukarı 5-6 saatte farketmemiştim. geçmiş olsun demekten başka yapıcak birşey yok.
çok geçmiş olsun hocam, aynı dertten muzdaripiz. seni çok iyi anlıyorum...
İbrahimKC
17/04/2008, 22:24
Çok geçmiş olsun Mustafa..
Olan olmuş artık, iyi bir servis'e gidip kaskodan hallettirip, GP'nin keyfini sürmeye devam etmekten başka yapılacak bir şey artık...
geçmiş olsun mustafa abi şu sıralar hergün kazalarla ugraşıyorum cuma günü adnan menderesde bi kaza zor çıktım içinden cumartesi motora vurduk pazar günü spin attık fiat boranlarda tanıdık var yardımcı olabileceklermi bilmiyorum ama en azından tanışabiliriz ne yapmak açısından benim irtibata geçebilirsen konuşuruz uray caddesinden halilim@hotmail.it beklerim abi bu arada sticker bende var bi tane fazladan ihtiyaçın olursa bende verebilirim tekrar geçmiş olsun
Hemşerim çok geçmiş olsun üzücü bir olay tabi cana gelmesin yeterki gerisi bir şekilde hallolur sıkma fazla canını
mustafaf
18/04/2008, 08:09
hepınız cok saolun abı Allah hepımızı daha buyugunden korusun
bahcelili_ali
18/04/2008, 10:06
çok geçmiş olsun. diğer arkadaşınki ile nerdeyse aynı yerden aynı bölgede hasar var nasıl bi insanlık bu anlamıyorum. müslüman ülkeyiz bide sözde dürüstlüğün doğruluğun zerresi kalmamış
efekayhan
18/04/2008, 10:17
Ali o eskidendi artık degişti ülkemiz arkadaşım gene de geçmiş olsun
mustafaf
18/04/2008, 11:01
Ali o eskidendi artık degişti ülkemiz arkadaşım gene de geçmiş olsun
haklısın kayhan abı eskıdendı o. tsk ederım abı saolasın
Geçmiş olsun Mustafa! Sinir bozucu bir durum...
mustafaf
18/04/2008, 13:27
Geçmiş olsun Mustafa! Sinir bozucu bir durum...
saol tsk ederım... abı hıc sorma cok sınırım bozuldu :agri:
kartalli2001
18/04/2008, 15:00
geçmiş olsun. eskisinden daha güzel yapacaklardır, üzülme
mustafaf
18/04/2008, 16:17
geçmiş olsun. eskisinden daha güzel yapacaklardır, üzülme
saolasın abı ınsallah ole olacak :cool0000:
Punto_Can
19/04/2008, 01:03
geçmiş olsun Mustafa, Allah daha beterlerinden korusun...
mustafaf
19/04/2008, 10:13
eyvallah saolun Allah hepımızı daha beterınden korusun
geçmiş olsun mustafa abi şu sıralar hergün kazalarla ugraşıyorum cuma günü adnan menderesde bi kaza zor çıktım içinden cumartesi motora vurduk pazar günü spin attık fiat boranlarda tanıdık var yardımcı olabileceklermi bilmiyorum ama en azından tanışabiliriz ne yapmak açısından benim irtibata geçebilirsen konuşuruz uray caddesinden halilim@hotmail.it beklerim abi bu arada sticker bende var bi tane fazladan ihtiyaçın olursa bende verebilirim tekrar geçmiş olsun
sana da geçmiş olsun halil
mustafaf
23/04/2008, 17:30
Allah hepımızı daha buyugunden esırgesın.aracımı az once bılen otodan aldım.onlarda cok yardımcı oldular saolsunlar.aracım 7500 kmde ıdı bende gıtmısken 10.000 bakımınıda yaptırdım ufak tefek sıkayetlerım vardı onlarıda hallettıler.butun ıslemlerı 2 gun ıcerısınde bıtırıp aracımı teslım ettıler.hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tsk ederım... :)
bilen otoya selamımı söyleseydin
mustafaf
23/04/2008, 20:02
bilen otoya selamımı söyleseydin
valla abı orda adasın vardı onunla konustuk bıraz soledım senıde tanıdı sanırım :cool0000:
lifeforsea59
23/04/2008, 20:53
cok geçmişler olsun Allah hepimizi kazadan beladan korusun arkadaşlar bu devirde araba sahibi olmakta zor araba kullanmakta zor ama ne yaparsın mecburiyet işte.tekrardan geçmiş olsun diyorum
valla abı orda adasın vardı onunla konustuk bıraz soledım senıde tanıdı sanırım :cool0000:
adaşım tanır beni. murat daha iyi tanır
İşinin halolmasına sevindim.. Hayırlı sürüşler
Çok geçmiş olsun. Nadır abime slm soyle bir daha gidersen.
mustafaf
24/04/2008, 11:26
Çok geçmiş olsun. Nadır abime slm soyle bir daha gidersen.
saolasın abı ınsallah bı dahakı sefere bole bıse yuzunde degılde normal bakımlar ıcın gıderım.bol bol selamlarınızı ıletırım o zaman :cool0000: