Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lojistik hakkında yardım lütfenn

sezginpunto
09/04/2008, 23:45
arkadaşlar tekrar merhaba

uzun uğraşlar sonunda tofaş merkezden biri ile görüşme imkanım oldu ama ne yazıktırki onlarında kendinden haberi yok ne sorsam bilmiyorum veya bilemicem tarzı şeyler söylüyorlar ve insanı yeterince geriyorlar baktım olmuyo bende kendi çabalarım ve sizlerin yardımlarıyla kafamdaki soru işaretlerini gidermek istiyorum.

italyadan gemiler ne sıklıkla Bursaya geliyor?bursada araçlar ne kadar bekletiliyor? İstanbula araçlar ne kadar sürede ulaşıyor? bu sorular hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

cevaplar için şimdiden teşk ederim

mimarchi
10/04/2008, 00:42
merhaba...
Sitede en yeni puntoya sahip olanlardanım sanırım...şöyle söyliyeyim beklemekten yorulmuştum artık...en kötü ihtimalle mart sonu gelir demişlerdiki mart ortasında telefon geldi...İstediğimiz araç için 15 nisanı beklemeniz gerekecek diye...Beklerim dedim çaresiz :) Ama şaşırtıcı şekilde mart sonu araç geldi...
Sonra öğrendikki albea ve fiat motor üretimleri ile ilgili bir sorun mu ne varmış (tam bilmiyorum) o yüzden gecikiyormuş...Birde bayii satış müdürü dövizin yükselmesinden dolayı italyadan küçük küçük bir kaç gemi kalkacak iken ulaşım maliyetlerinin düşürülebilmesi için tek seferde aynı miktar araç getirileceğini,bununda süreci uzatacağını söylemişti...

sezginpunto
10/04/2008, 10:16
bilgileriniz için teşk ederim evet polonyada ki dizel motor üreten fabrikadaki grev yüzünden bir gecikme söz konusu bende 2 aylık bir bekleyişin ardından mart sonunda alacaktım ama gelmedi tahminime görede nisan sonunu bulacak gibime geliyo o yüzden hala kendimden beklemediğim kadar büyük bir sabırla bekliyorum hayırlısı