Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir hafta dolmadan küçük bir kaza-acil yardım
ozguradam
29/03/2008, 01:39
arkadaşlar merhaba.daha bir hafta önce almıştım puntomu.bir hafta sonrada küçük bir kaza yaptık.yolun ortasında kör bir noktadaki çukura girdik.yalnız bu noktadan sonra yardımlarınıza ihtiyacım var.araba 2007 model.arabanın devrini almadım.arabanın sahibiyle sözleşme imzalamıştık.koç kaskodan kaskolu.tabi kaskoda eski sahibinin üzerine.trafiği çağırdım.rapor tutuk.arabayı kardeşim kullanıyordu.bizim hiç bir hatamız yok rapora göre.şimdi kaskoyu arayıp ne söylemeliyim?nasıl bir yol izlemeliyim?kasko tüm zararı karşılar mı?
Ahmet geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla kasko -eğer alkol yoksa ve mevcut sigorta tek sürücü indirimli değilse- hasarı karşılar.Rapor da tutulmuş zaten.Sizin suçunuz bile olsa hasarı kasko karşılar, tekrar geçmiş olsun...
erdiyilmaz
29/03/2008, 03:10
geçmiş oLsun, arda hocam kasko iLe iLgiLi gerekLi açıkLamaLarı yazmış.
ocak ayında ben de kaza yapmıştım, kasko tek kuLLanıcı oLdugu için %17 eksik ödemişti.
sonradan çok kuLLanıcıya çevirttik. poLiçeyi iyi okumak Lazım
Öncelikle geçmiş olsun .. Poliçeyi çok iyi okumak gerek zira başka yanılgılara düşebilirsin bunun örnekleri yaşandı bizim forumda ..
Geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden senide bizleride korusun,
Sen hemen kaskonu bir tanıdık sigortacın falan varsa incellettir ayrıntılı bir şekilde anlat
ozguradam
29/03/2008, 11:51
arkadaşlar teşekkür ederim.yalnız kaskonun tek sürücü indirimli olup olmadığını nasıl anlarım?kasko poliçesi şu an yanımda.poliçede nerelere bakmam lazım?
spyofthegod
29/03/2008, 12:03
Cok buyuk gecmis olsun gecenlerde benimde yoldaki mazgallardan dolayi lastigim patlamisti az daha takla atiyordum. Ben polis cagirmadim beyanla exper gorecek ve yarilan lastigimin parasini kaskodan alacagim. Eger policende bir eksiklik yoksa (tek kullanici, veya baska bir neden) kesinlikle kasko karsilamasi lazim.
cok geçmiş olsun burası türkiye sen dua ette ufak bir cukura düşmüssün ya aracı koplle cukura düşürseydin ya kardeşim yaşadığımız yürüdğümüz aracamızı kullandığımız yollarımız cok kötü allah sonumuzu hayretsin resmen ince bir cizgi de yaşıyoruz
Tekrar geçmiş olsun cana gelmemiş ya önemli değil
şekerlioğlu
29/03/2008, 13:49
benimde başıma yıllar önce aynısı gelmişti.kamyonun biri geri manevra sırasında uno'nun arkasını hafifçe göçertmişti.gerekli evrakları kaskoya vermiştim kaskoda ödemeyi yapmıştı.yalnız şöyle birşey oldu.kasko.aldığım fatura karşılığı olan ödemeyi ,araç eski sahibinin(yani ruhsat sahibinin)adına bir çek göndermişti.bende araç sahibine arkasını cirolatıp çeki tahsil etmiştim.
arkadaşlar teşekkür ederim.yalnız kaskonun tek sürücü indirimli olup olmadığını nasıl anlarım?kasko poliçesi şu an yanımda.poliçede nerelere bakmam lazım?
İndirimler kısmı varsa orada olabilir.Eğer hiçbiryerde yazmıyorsa o zaman tek sürücü indirimi yoktur bence:)