PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Ekspreslerde Oto Boya Parlatma ve Koruma Yaptıran Arkadaşlar Varmı_?

Scorpex
24/03/2008, 13:30
Arkadaşlar ben aracımı Fiat Kasko yaptırdım. Öğrendiğime göre yılda bir kereye mahsus olmak üzere Oto Koruma Optimum Paketinden yaralanabiliyormuşuz. Öğrenmek istediğim şey sizlerden yaptıranlar varsa fikirlerini almak istiyorum nasıl ilgileniyorlarmı yoksa ücretsiz bir hizmet nasıl olsa diye üstün körümü yapıyorlar ?

ekorkut
24/03/2008, 15:13
Valla bana sigortayı yapan servisin sigortacı adamı, "ehh işte çok şey bekleme, öyle bi pasta cila gibi düşün dışarda yaptırdığın gibi yapılmıyor" demişti. Ama serviste sordum, en iyi şekilde yaparız demişlerdi. Kasko poliçesini göster en güzel şekilde nasıl yapılacaksa yaparız yanıtını almıştım resepsiyondaki arkadaştan.

ABNEW
24/03/2008, 16:15
Bence nasıl yaparlarsa yapsınlar bir zararı olmaz.Böyle bir hak varsa kullanılabilir.Bir de pasta-cila ile uğraşmazlar.Zaten pasta sıkça yapılmamalı.Sadece boya koruma-cila gibi bir uygulamaları vardır...

Scorpex
25/03/2008, 14:28
Arkadaşlar Fiat Ekspreslerde Oto Boya Parlatma ve Koruma yaptıran yok anlaşılan.
Aslında servislere pazarlama ve satış yapma fırsatı sunuyor. Hazır müşteri ayağına kadar gelmiş ilgi alaka gösterdikten sonra bilinçli bir yönlendirme yapılırsa insanlara çok güzel satışlar yapabilirler diye düşünüyorum.

baris
25/03/2008, 17:36
arkadaşlar hafta sonu kaskocumla görüştüm.
benimde kaskom fiat kaskodan. Dediğiniz hizmeti
Autoking servisleri veriyormuş. Poliçe numaranızla herhangi bir Autoking servisine giderseniz yılda 1 defaya mahsus olmak üzere yaptırıyormuşsunuz. hatta fiat kaskonun bunun için bastırdığı bir broşürde var. Autoking bayilerinin adreslerini belirten orda hangi tür işlemlerin yapıldığını daha açık öğrenebilirsiniz.