PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziebart ses yalıtımı

Turq
22/03/2008, 01:27
Bu yalıtımı yaptıran biri varmı memnun mu die sormak için açtım başlığı yaptırmayı düşünüyorum ama istedikleri para düsünündürüyor beni. Yaptıran varsa tecrubelerinden faydalanmak isterim???

anvil
22/03/2008, 16:15
burayı bir inceleyiniz

https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/6094-ses-izolasyonu-yardim.html?highlight=ziebart+izolasyon

edi
22/03/2008, 16:42
Benim bir önerim var oda motorun altına multijetlerimiz için yapılan plastik bir malzeme bunu yaptıgınızda motor sesi biraz azalıyor ve iceriye su camur v.s daha az giriyor. Ayrıntı isterseniz resim v.s gonderebilirim.Pm atarsınız.

TunFeB
22/03/2008, 22:51
bu plastik parça benzinlilere oluyo mu ya. bazı yerler oluyo diyo ama müslüm abiden öğrendiğime göre dizel için orjinalmiş bu olay. benzinliye taktıranları hatırlıyom gibi. taktırsak nasıl olur acaba.

Punto_Can
23/03/2008, 02:44
:rolleyes2:
bu plastik parça benzinlilere oluyo mu ya. bazı yerler oluyo diyo ama müslüm abiden öğrendiğime göre dizel için orjinalmiş bu olay. benzinliye taktıranları hatırlıyom gibi. taktırsak nasıl olur acaba.

ben taktırdım. benzinliye oluyo ama ses açısından ben çok fazla bişey hissetmedim gibi bişey :( ama kaputun iç kısmı, açık haline göre daha temiz duruyor, yani su ve çabmur girmesini büyük ölçüde etkiliyor...

edi
23/03/2008, 21:37
benzinli modellere olmuyor arkadaşlar bu konu forumda çok tartışıldı hatta yaptıranlar gidip söktürdü. Sadece dizellere uygun üretilmiş o parça bu yüzden takarsanız uyumsuzluk olabilir.

MACHINE
23/03/2008, 22:35
Türkiyedeki yolların hali belli.İzolasyonda belli bir yere kadar.Gerisi boş!

TunFeB
24/03/2008, 00:17
can kardeş bi sorunun var mı peki. uyumsuzluk olarak falan