Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana dan tüm gp cilere selam
selam arkadaşlar .Bikaç güne akdar bende gp ciler arasına giriyorum arabam yolda..görüşmek üzere..
hoşgeldiniz arabanız şimdiden hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürmeniz dileğiyle iyi forumlar:)
efekayhan
21/03/2008, 00:45
hayırlı olsun iyi forumlar
Ziyaretçi047
21/03/2008, 01:15
Vay be . Adana'm dan biri daha gelmiş. Hoşgeldin. Arabanı nerden alıyorsun? Birmot mu Mıçılar mı? Birmot'sa Bedri Bey'e selamımı söyle gereken yardımı yapar sağolsun.
hoşgeldiniz
hayırlı uğurlu olsun
hoşgeldin Arda. araban hayırlı olsun şimdiden.
01 GrandePunto 909
21/03/2008, 14:47
slm arda aramıza hoşgeldin. öğrenciymişsin sanırım ç.ü. ndemisin?
selam aramıza hoş geldin.
biz burdayız hep bekleriz her zaman:bye20000:
gökhan_gp01
21/03/2008, 20:36
aramıza hoşgeldin arda adana yollarında karşılaşmak üzere...
Aramıza hoş geldin Arda... ;)
Maraşta okuyorum..son sınıf..
arabayı birmottan aldım..bakalım daha gelmedi ama..bursadaymış sanırım..gelince resimleride paylaşırım arkadaşlar.hepinize teşekkürler..
slm arda aramıza hoşgeldin. öğrenciymişsin sanırım ç.ü. ndemisin?
sanane kardesım nerde ogrencıyse ogrencı :D okul mudurmusun :Pp
aramıza hoşgeldin arda adana yollarında karşılaşmak üzere...
senle karsılastırmasın gokhan yoldan cıkartırsın adamı :)
ewt kardes hosgeldın bu arkadasların arasına .)
Adanalı arkadaşlar bayağı var sanırım..şu sınavlar geçsina arabada gelsin..güzel bir muhabbet yapalım..tanışalım.
spyofthegod
22/03/2008, 23:06
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun aktif forumlar 2007 Aralık ayından beri baya punto satılmış buda bizim foruma bolluk getirdi, her şehirden üye sayısı artıyor.
ACTOROFTHEROAD
23/03/2008, 00:16
hoşgeLdin inş. tanışırız bi gün:)
hoşgeLdin inş. tanışırız bi gün:)
dogus abım sen nezaman geleceksın .) az once mersındeydım suan geldım adanaya , ve dısarı cıkıorm .) vızen sınavın bıtısnde bı gel. sılıfkede hayat cok hızlı adananın yolunu unuttun bakıorm .D
Aramıza hoş geldin arda punto'n hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız, keyifli forumlar