Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Kasko

baris
08/03/2008, 16:17
arkadaşlar 14 mart itibari ile Koç alliance kaskomun süresi bitiyor.
Yeni kasko büyük Fİat kasko dan öğretmen indirimi ile 740 ytl 8 taksit olacak. Araçta 14 marta kadar Allah kaza bela vermezse %30 hasarsızlık indirimi, 15000/45000 ytl teminat, terör, deprem,sel güvencesi var. Başka aklıma gelmiyor ama full kasko dedikleri seçeneği alıyoruz. Sizce fiyat nasıl? Geçen sene 1030 ytl 10 taksit yapmıştık. Ayrıca boya koruma hediyesi var (kaskocu arkadaşa sorduğumda serviste cila yapılıyor dedi, eğer öyleyse boya korumayla bir alakası yok)

pdr42
08/03/2008, 19:35
ben gecen sene yuzde 10 indirimle 680 e yaptırdım aksigortadan bu sene bu kadar olurmu bilmiyorum

şekerlioğlu
09/03/2008, 00:24
6 ay önce finans sigortadan yaptırdım,kampanya var idi.devam ediyormu bilmiyorum ama
full kasko idi(sel,deprem,terör,yangın vs.vs.)501 ytl.bi araştırın derim ben.(araç kasko bedeli 25.500 ve 8 taksit)

ekorkut
09/03/2008, 11:15
arkadaşlar 14 mart itibari ile Koç alliance kaskomun süresi bitiyor.
Yeni kasko büyük Fİat kasko dan öğretmen indirimi ile 740 ytl 8 taksit olacak. Araçta 14 marta kadar Allah kaza bela vermezse %30 hasarsızlık indirimi, 15000/45000 ytl teminat, terör, deprem,sel güvencesi var. Başka aklıma gelmiyor ama full kasko dedikleri seçeneği alıyoruz. Sizce fiyat nasıl? Geçen sene 1030 ytl 10 taksit yapmıştık. Ayrıca boya koruma hediyesi var (kaskocu arkadaşa sorduğumda serviste cila yapılıyor dedi, eğer öyleyse boya korumayla bir alakası yok)

Fiyat pahalı. Benim arabanın değeri 31250. Fiat Kasko bedelim ise 870 YTL. SIFIR indirim. Teminatlar falan hepsi orjinal düzeyde, fiyat kırma yok. Taksit desen yine 7,8 ay falan caivarında. Ödüyorum unuttum adedini.

ekorkut
09/03/2008, 13:06
Fiyatı ucuz olsun diyede aldanmamak gerekir; Çünkü bu sigorta şirketlerini de sigorta eden daha büyük sigorta şirketleri var...
Alalade sigorta şirketlerine ucuz olsun diye kasko yaptırırsanız uğraşan siz olursunuz...
Daha önce benzer konulu topicte bir örnek vermiştim, bir yakınımızın başına gelen bir olayla ilgili olarak...
Sağlam yere yaptırın derim...

Saygılar...

Arkadaş Koç Alliance ın FIAT KASKO modelini sormuş. Benim kaskom da KOÇ ALLIANCE ın FIAT KASKO modeli. Aynısının tıpkısı. Boya koruması, Autoking i, anahtar teminatı ıvırı zıvırı herşeyi var. Arabayı satın aldığım Kartaş Plaza' da adamların kendi sigorta acentesi üzerinden yaptırdım. Neresi alelade bunun anlamadım??? Ben diyorum ki. Benim arabam 1.3 90 HP Active ve kasko bedeli 31250 olmasına rağmen verdiğim para 870 YTL. Yani burada arkadaşa o fiyatı çeken acentede güzel bir para ve kar hissi sezinledim. Benim kaskom da karsız yapılmadığına göre demek ki arkadaşın fiat kaskosu pahalı.
Benim indirimim %0, ve arabam 1.4 fire dan daha yuksek bedelli olduguna göre adamların verdiği fiyat kesin çok fazla.

baris
09/03/2008, 17:55
yapmayın ya arkadaşlar;
Bende kaskoyu ucuza yaptırıyorum diye seviniyordum. Şu işi bir daha araştıralım bakalım.

Linos
10/03/2008, 01:59
Barış, forumda "sigorta" diye aratırsan, bize özel indirim yapan bir kaç şirket var. İstersen onlardan da bir fiyat al... ;)

baris
10/03/2008, 22:48
Murat öncelikle teşekkür ederim ilgin için.
Arkadaşlar bugün yine araştırdım olayı, hatay da bulunan fiat kasko acentası ile görüştüm, benim eski poliçe numaramı alıp poliçemdeki maddeleri bozmadan yeni kaskomu hesapladılar ve 600 ytl civarında bir rakam verebileceklerini söylediler. Bunun üzerine Sivastaki kendi kasko şirketime durumu anlattım (740 ytl teklif vermişlerdi). Bana iki saat sonra döndüler "sizde öğretmen indirimide varmış %20, bunu da hesapladık ve 630 ytl dediler" :S
geçen senede bunu hesapladıklarını sanıyordum maalesef yapmamışlar. geçen senede 1030 ytl ödedik. 200 ytl fazladan.
neyse zararın neresinden dönülürse kardır. Sivasta yaptıracağım kaskomu. 630 ytl ye. Forumun bir faydasını daha gördüm sayenizde arkadaşlar. sizlerden haber almasaydık paşa paşa 740 ytlye imza atacaktık.
hepinize katkılarınız için teşekkür ederim.

Ah-MeT
10/03/2008, 23:12
benımde 900 kusur aksesuarlarıda eklettim nolur nolmaz:)

baris
12/03/2008, 21:31
arkadaşlar bugün itibari ile fiat kaskodan 633 ytl ye yaptırdık. yukarıda ki yazdığım şartlar aynen geçerli. Meslek indirimi var, bizimki öğretmen indirimi bunun haricinde polis indirimi vs de varmış. Benden tavsiye kaskonuzu yaptırırken mesleğinizle ilgili bir indirim olup olmadığını sorun. Valla ben hanımın sayesinde bir kaç yerde öğretmen indirimi yapırdım. İyi oluyor :)
Son olarak Allah kimseyi kaskoya muhtaç etmesin.

microab
18/03/2008, 19:14
Bu, Fiat Kasko da lafı geçen

araç boya korumanın içeriği nedir

koltuk-tavan-boya koruma hepsi dahil mi yada nedir bilen var mı?

Barış; bu Fiat Kasko nun detaylarını yazabilirmisin...

ihtiyari mali mesuliyet-kıl yün oranları neler ?

633 ytl ye neleri kapsıyor,klozları neler yazabilirsen süper olacak

hatta scaner dan taratma ihtimalin varsa çok daha süper olur aslında

Bugün bana öğretmen indirimli+hasarsızlık indirmli fiyat verdiler 850 ytl gibi bişey çıkıyor :(

KOÇ ALLİANZ FİAT KASKO = 850 YTL...

baris
18/03/2008, 19:32
şu anda kasko sözleşmesi sivasta. ama hafta sonu gideceğim bir fotokopisini alır haftaya da inşallah siteye atarım. ihtiyari mali muvafiyet 15000/45000 olarak yaptırmıştık eskisinde. bunda da aynı olması lazım. detayları bende tam bilmiyorum ama dediğim gibi haftaya hem eskisini hemde yenisini siteeye yüklerim.

microab
18/03/2008, 19:46
hımmm

benim kasko tarihim 21 mart

ben faydalanamasam da arkadaşlar faydalanacaktır

eline sağlık sağolasın...

HKNZHR
19/03/2008, 20:57
Cok guzel olmus bu konu bende bunu soracaktım.. 30.04.2007 kasko yaptırdım 24.000 ytl üzerinden 860 ytl koc alliance kasko yaptırdım.. peşin ödedim yaklaşık olarak 3 saat önce kasko yaklaştıgı icin fiyat sordum.. 30.04.2008 yaklaşık fiyat 970 ytl fiyat verdiler... hasarsızlık indirimi yok.. yıl icinde 2 kez kaskoyu kullandım.. bana fazla gibi geldi.. ilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim.. 1.4 fire active 77hp 2007 model... 100% kasko ...

microab
20/03/2008, 22:03
Koç Allianz "Fiat" Kasko 720 YTL

70 ytl mayıs ayında ve kalan 650 ytl 10 taksit olarak ödenecek

%40 hasarsızlık ve % 20 öğretmen indirimi ile bu fiyata yapıldı arkadaşlar.

--fikir vermesi açısından teminatları yazıyorum--

Araç bedeli 26.900 ytl

Sigara yanığı teminatı*********** DAHİLDİR
Yetkisiz Kişilerce Çekilme teminatı*** DAHİLDİR
Sel Teminatı****************** DAHİLDİR
Deprem Teminatı*************** DAHİLDİR
Grev Lokavt HAlk HAreketi teminatı** DAHİLDİR
Terör Teminatı **************** DAHİLDİR

--İHTİYARİ MALİ MESULİYET--
*Bedeni zararlarda şahıs başına 30.000 ytl
*Bedeni zararlarda kaza başına 90.000 ytl
*MAddi zararlarda kaza başına 30.000 ytl
*Araca bağlı hukuksal koruma 5.000 ytl
*Sürücüye bağlı hukuksal koruma 5.000 ytl
----------------------------------------------
Kiralık Araç Hizmeti************DAHİL
Hukuksal Koruma Teminatı****** DAHİL
Oto Koruma Optimum Paket***** DAHİL
Asistans Hizmet Teminatı******* DAHİL
Anahtar kaybı*************** 1.000 ytl
Mini Onarım Hizmeti (Auto King)***DAHİL
----------------------------------------------

Umarım faydası olur...

ufuk
21/03/2008, 21:23
bende kaskomu mart'ın 4 dünde yaptırdım full bir peşin 7 taksitle 850 ytl ye birde boya koruma kampanyası vardı fiyat uygunmu acaba...

pdr42
21/03/2008, 21:50
yahu bugun bi mesaj geldi iblmem ne police li aracınızın kaskosu yenilendi diye . daha bir aya yakın bi sure var nedir ne değildri hiçbişey bilmiyorum. kaca yapmıslar nasıl olcak onuda bilmiyorum mail attım a bakalım naısl olacak gecen sene 680 e yaptırmıstım yine bole olmustu bu sene kaca yapacaklar cok merak ediyorum

şekerlioğlu
21/03/2008, 21:57
sigortam net. https://https://www.sigortam.net/ ([COLOR="Red)diye bir site var. buradan birçok sigorta şirketinden araç bilgilerinizi girerek teklif alabiliyorsunuz ama yinede birebir sigorta şirketleri ile görüşün .bazılarında kampanya olabiliyor ve bayağı hesaplı oluyor.

baris
26/03/2008, 22:50
arkadaşlar geçen yıl yaptırdığım kaskonun bir fotokkopisi ile bu yıl 14 martta yaptırdığım kaskonun bir fotokopisini yolluyorum. kişisel bilgileri v.b sildim.
kasko yaptıracak arkadaşlara biraz olsun fikir verebilir.

fatih10
06/05/2008, 21:44
Ben de bugün grande punto 1.3 multijet 75bg aracıma fiat kasko yaptırdım.Yüzde 50 hasarsızlık,yüzde 20 meslek indirimi, yüzde 3,5 peşin indirimi var.559 ytl ye yaptılar.Allahtan indirim var olmasa halimiz duman yani.

sait onur
10/01/2009, 12:42
arkadaşlar bu sıfır arac alanlara kasko hedıye kampanyasından faydaladım fakat aracı teslım almadıgımdan nasıl bır polıceyle karsı karsıya kalacagımı bılmorum.bılgısı olan var mı??

06kaymak
10/01/2009, 12:46
olması gereken her kloz vardır polıcenın ıcınde merak etmeyın bence...

Stalker
10/01/2009, 14:05
Arkadaşlar Koç Allianze piyasaya göre ortalama hatta biraz yüksek fiyat veriyor. Fiat kasko biraz daha makul ama gene de daha ucuzlarını bulabilirsiniz gibi geliyor.

Ben orjinal Fiat Kasko ile aynı klozlara ve olanaklara (autoking,asistans v.b.) sahip, teminat olarak daha avantajlı şekilde Anadolu Sigorta'dan (iş bankasının şirketi) yaptırdım ve 750 YTL verdim.
Hasarsızlık indirimim yok, sadece depreme teminatı eksik(%3-5 oynatır), bireysel kullanıcı olarak yaptırdığım için %30 indirim yaptılar, belki bide meslek indirimi yapmışlardır (orasını söylemediler..)
Yaşım 30 altında olduğu, aracım spor model olduğu için yüksek çıkmış yoksa daha da düşük olurmuş.
Aynı şartlara sahip Fiat kasko bana 990 YTL çıkarmıştı...

bemrag
10/03/2009, 10:46
Arkadaşlar Merhaba,

Bende bugun bir punto alarak aranıza katıldım. Her türlü kasko yani aslında sadece kasko değil her türlü sigorta işlemleriniz hakkında sizlere yardımcı olabilirim.

abulbul08
10/03/2009, 16:21
aramıza hoşeldin bir dahaki sefere artık bu senelik sigorta ve kasko işleri bitti

pdr42
10/03/2009, 22:19
kasko sigorta işleri bitmez herkesin farklı tarihlerde donuyor mesela benm obur ay:)

bemrag
11/03/2009, 19:34
teşekkür ederim hoşbulduk :)
olsun ne zmn ihtiyacınız olursa memnuniyetle yardımcı olurum : )

baris
13/03/2009, 21:52
arkadaşlar
aracımızı 3. kez fiat kaskodan kaskolattık bugün
%40 hasarsızlık indirimi, meslek indirimi vs
toplam 500 tl 8 ay taksitle
kasko klozlarını yukarıda önceden belirtmiştim.

pdr42
13/03/2009, 22:07
ee ozaman benmkisi 400 gibi olacak 4. yıl kaskomu yaptırcam yani 3 yıl hasarsızlık var yuzdesi nekadar bilmiyorum tabi. ama fiat kasko en ucuzu veren kasko sanırım. peki bunun hasar odeme hizmeti nasıl acaba ve asisatan hizmertleri .. ucuz etin suyu misali olmasın

Yarasa
13/03/2009, 22:10
Hoşgeldiniz öncelikle.
Benim araç için kasko fiyatı alabilir miyim?
Aracın herhangi bi kaskosu yok. Daha önce adıma düzenlenmiş bir kasko da yok.
İlgilenirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar Merhaba,

Bende bugun bir punto alarak aranıza katıldım. Her türlü kasko yani aslında sadece kasko değil her türlü sigorta işlemleriniz hakkında sizlere yardımcı olabilirim.

baris
13/03/2009, 22:38
ee ozaman benmkisi 400 gibi olacak 4. yıl kaskomu yaptırcam yani 3 yıl hasarsızlık var yuzdesi nekadar bilmiyorum tabi. ama fiat kasko en ucuzu veren kasko sanırım. peki bunun hasar odeme hizmeti nasıl acaba ve asisatan hizmertleri .. ucuz etin suyu misali olmasın
öyle olacağını zannetmiyorum.
aslında fiat kaskonun diğer kaskolara nazaran avantajı var diye düşünüyorum.
Şöyleki araçlarımız Allah göstermesin bir kaza anında serviste yaptırmak anlaşmalı olduğundan dolayı daha kolay olmalı.
Aslına bakarsan fiyat öyle abartılı farklı da değil, diğer kaskolarla arasında ya 20 lira ya 40 lira yada aynı fiyata sahiptiler.

pdr42
13/03/2009, 22:59
ben henuz fiyat almadım ama gecen sene 680 e yaptırmıstım aksigortaya yine genel merkesden otomatik yapacakalrdı ben fiyatın 500 un altında olmasını bekliyorum. ayın 17sinden sonra fyat verebilrilermis. buraya da yazarım hangi firma hangi ucret ve imkanı veriyor diye. servisle bir cok firma anlasmalı diye biliyorum.. mesela aksigorta fiat ile anlasmalı

microab
13/03/2009, 23:11
arkadaşlar

İhtiyari mali mesuliyet oranları nedir acaba?

Bu oranlar düşük gösterilerek fiyatı aşağı çekiyorlar genelde ...

ocean_1919
14/03/2009, 00:56
Geçen yılın ağustos ayında ilk kez kasko yaptırdım. Ergo isviçreden 860 ytl tuttu. Bakalım bu yıl ne tutacak?

baris
14/03/2009, 11:40
İhtiyari mali mesuliyet oranları nedir acaba?

Bu oranlar düşük gösterilerek fiyatı aşağı çekiyorlar genelde ...

15000/45000 tl
geçen sene de böyleydi

pdr42
21/03/2009, 16:08
arkadaşlar

senin arac muhtemelen 2007 . benm aracım 2006 model ve bu 4. kaskosu olacak herhangi bir indirm olmadan telefonla aksigortadan aldıgım fiyat 577 aslında senn yaptırdıgın yere gidersem benm tahmini olarak 400 ila 450 lira odemem gerekiyor . ustelik aracın bedeli 19650 mi ne .. yani aksigorta pahalı olacak bikaç sigorta sirketine daha telefon actım ..
koc alians 500 tl verdi
( bu arada baska bir bayiden de fiyat sormustum onlarda aynı kousllara alliansa 600 tl dediler
gunes sigorta
haber bekliyorum bu arada bana hasarsızlık indirmi yuzde 50 olacak bu sene dimi arkadaslar

bakalım bize ne kadar
bu arada birsey soracagım
aracım 5 kapı ama ilk defa kasko yaptırdıgım yer 3 kapı olarak grmiş 3 k dynamic olarak gozukuyor. ben ek kloz yaptırıp dedimki arac 5 kapı diye belirttim fakat seneyede aynı police uzerinden yaptıkları icin aracım hep 3 k uzerinden işlem goruyor kaskoda tramere baktıgımda da aynı durum sozkonusu ben bu durumu nasıl degisterebilirim yeni police yaptırıken bunu ozellikle 5 kapı olarak yapın dedigimizde olurmu acaba ?

bunu sordum sigortadan duzeltilebiliyormus

barıs senn fiyatla benmkini karsıalstırınca sen daha ucuza yapıyorsun ozaman bnde indirim icin gorusuyum

senin aracın kasko degeri 21181 olarak gozukuyor acaba bunun uzerindenmi kasko yapıldı
benm kasko degeri 19683 tabi buna lpg eklendi ama yinede farkklı olması gerekir diye dusnuyorum

pdr42
21/03/2009, 17:22
duzenle tusuna bastım ama gelmedi bende buraya yazıyorum flood olarak degerlendirmeyin lutfen..
bu boya koruma kampanyası hangi kasko sirketinde idi acaba

microab
21/03/2009, 18:10
duzenle tusuna bastım ama gelmedi bende buraya yazıyorum flood olarak degerlendirmeyin lutfen..
bu boya koruma kampanyası hangi kasko sirketinde idi acaba

Boya koruma geçen sene Fiat kasko = Koç Allianz idi.

Bu sene sanırım sadece Allianz ı kaldı.

Koç dan ayrıldı diye biliyorum...

pdr42
21/03/2009, 21:35
bu sene boyle br kampanyadan haberi olan yok sanırım

pdr42
23/03/2009, 19:30
arkadaslar birde genel sigortadan fiyat aldım genel sigorta 428 tl tutuyor. genel igorta cok eski bir sigorta bu sigorta hakkında bilgisi olan varmı immyi sordum kombine 30 bin tl imis kombine derken surucu ve arac demek istiyor galiba. sizce genel sigorta nasıl fikri olan varmı. birde genel sigortanın konyada bir yer ile anlasması var. bu anlasma olayı herhangi bir hasar oalyında fiatta yaptırdıgımızda parasını biz odeyip daha sonra kasko bize mi odeyecek. anlasma olmazsa . anlasmalı oldugunda biz suya sabuna dokunmuyoruz herhalde dimi

pdr42
24/03/2009, 22:56
genel sigorta hakkında bilgisi olan yokmu?

ersin006
24/03/2009, 23:18
kardeş ben geçen sene sıfır punto aldım kaskomu koç analize yaptırdım boya koruma hediye etdiler yanılmıyorsam 700 ytl olması gerekiyor kaza yapmassam yüzde 50 hasarsızlık indirimim olacak ancak busene anadolu sigortaya yaptırmayı düşünüyorum arkadaşım var aldığın fiyatdan daha az fiyata fuul kaskoyu yaparım diyor bence bu konularda bir tanıdıkla bu işi halletsen senin için daha iyi olur sanırım birde kaskoyu yaptırana kadar 40 takla atıyolar yaptırdıktan sonra hiç umursamıyorlar benim başıma geldi

pdr42
27/03/2009, 08:47
bu arada eski kasko sirketim 531 tl fiyat verdi. lpg slenmiş sekilde bende kabul ettim:) aksigorta

sait onur
28/03/2009, 01:31
arkadaslar hangı sıgorta ıle anlastıgınız cok onemlı hele kucuk yerde ısenız ıs bıraz daha karısıyor.misal fıat kaskodan yaptırdıysanız eksper haftada 2 yada 3 kez gelırken baska acentelerın eksperlerı haftada 1 kere gelıor ve sız onları beklemek zorunda kalıorsunuz.Bu tur ayrıntıları dusunun derım..

fatihhhh
28/03/2009, 15:21
ben 2 kez kaza yaptım elazığ merkezde.
malatyadan exper haftada 1 geliyodu
benim aracın tamiri 1 haftadan önce başlamıyodu.
2 haftada tamir süresi al sana en aşağı 3 hafta.
ilk kazaamda 24 gün araçsız kaldım.
2 kazamda pert olur mu olmazmı felan die dosya adana bölge hasara gitti.
1 ay araçsız kaldım.