Orijinalini görmek için tıklayınız : P0011 Hata Kodu Yardım
Merhaba aracım 2007 grande punto 1.4 8v.Aracımın motoru p0011 hata kodunu veriyor.Eksantrik mili,eksantrik yağlı kasnak,krank dişlisi, yağ pompası ,sensörler değişti ama hata hala aynı.Hata silip 50 km gidiyoruz bir sıkıntı yok hata verdimmi motor aptallaşıyor hatayı siliyoruz düzeliyor arıza ışığı yanana kadar araçta bir şey yok.Daha önce aynı problemi yaşayan çözüm öneresi olan var mı?
Hocam merhabalar,
Çok şükür aracımda seninki gibi bir sorun yaşamadım yalnız hata kodunu internette şöyle bir aratınca forum sitesinde aynı sorunu yaşayanların paylaşımlarını okudum. Malum aynı motor. Oradakiler uzun araştırmaların sonucunda bu sorunun beyindeki bir sorundan kaynaklandığını ve beyini tamir ettirdiklerinde sorunun çözüldüğünü bulmuşlar. Sorun araçta yapılan bir kaynak tadilatından kaynaklanmış.
Merhaba bende okudum onu 3 farklı beyinciye gittim elektrikçiye gittim bir şey yok dediler
Arkadaşlar hata çözüldü vvt valfi aliekspresten aldım düzeldi piyasadaki vvt valfleri hepsi hatalı 3 marka aldım hepsinde hata verdi ama aliekspresten aldığım sorunsuz çalışıyor linkini atıyorum ihtiyacı olan kullanır https://tr.aliexpress.com/item/1005003620711852.html
Casablanca
30/06/2025, 14:58
merhabalar. sorununuz tamamen çözüldu mu ali expressteki valfi alınca. aynı sıkıntı bende de var şuanda. 2 farkli marka kullandim ama araç 3000 devri geçince motor ışığı yakıyor ve P0011-61 hatası veriyor