PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat punto evo, Akü bitiyor, elektrik arızası

eba96
20/03/2022, 02:59
Merhabalar herkese,

Fiat punto evo 1.3 aracım (2012) var, aküsü sık sık bitiyor diye yeni akü almış idim fakat bu yeni akü de bitti, ustaya gösterdim teyp kaçırıyor dedi, bende işlerim olduğu için sigortasını söktürdüm şimdilik teypsiz kullanıyorum, ama daha bitecek mi bitmicek mi onuda test etmedim. Başka bir ustayla ise telefon görüşmemde bu araçlarda kronik olarak blue&me den kaynaklı akü boşalması oluyor dedi, ben bu araçta hiç bluetooth kullanmadım açıkçası, aux kablosuyla kullanıyordum.
Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan ve çözen olduysa yardımcı olabilir mi acaba yoksa ustalar her yeri sökmek istiyor :))?
Esenlikler dilerim.

mucar
22/03/2022, 11:51
Bende aynı problem olmadı ama Blue & Me'den kaynaklandığı daha önce de konuşuldu. Şurda nasıl söküleceği var, deneyebilirsiniz:

https://forum.grandepuntotr.com/genel/69155-blue-akuyu-bitiriyor.html

eba96
23/03/2022, 00:10
Yanıtınız için teşekkür ederim, blue&me yi söktüm deniyorum, bilgilendirme yapacağım.

eba96
03/04/2022, 02:41
Problem çözüldü arkadaşlar blue&me nin girişini söktüm, akü bitmiyor artık, blue&me tamiri vs varsa bilgilendirebilirsiniz. Teşekkür ederim.