PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava filtresi kazanı

gpmesud
08/09/2021, 10:24
Merhabalar grande punto hava filtresi kazanı yada kutusu dedigimiz motorun ustundeki kapak diyeyim zamanla ısıdan dolayı alt kısımları kuruyup catlıyor hatta elınızı atınca parça bile geliyor. bunu değiştirmek istedim geçen fark edince. Daha önce bu basına gelen oldu mu yan sanayı kapak takmak sorun cıkarır mı? araç gp 1.4 8v.
dedigim parçanını görselinide ekledim.

36542

KaanTs
08/09/2021, 13:25
Merhabalar grande punto hava filtresi kazanı yada kutusu dedigimiz motorun ustundeki kapak diyeyim zamanla ısıdan dolayı alt kısımları kuruyup catlıyor hatta elınızı atınca parça bile geliyor. bunu değiştirmek istedim geçen fark edince. Daha önce bu basına gelen oldu mu yan sanayı kapak takmak sorun cıkarır mı? araç gp 1.4 8v.
dedigim parçanını görselinide ekledim.

36542

Hocam hiç bir yan sanayi parça iyi değildir ama siz bilirsiniz 1 sene sonra yine aynı olabilir :/ orjinal parça fiyatları keşke düşük olsa

gpmesud
08/09/2021, 14:09
orjınali yok maalesef bulamadım yan sanayi vardı hep. benim araç 1.4 8v oldugu için 16 valf lerdeki gibi pahalı değil tabi :)

kovboy
09/09/2021, 06:57
Orjinal yoktu.Yan sanayi olarak yeniledim.Sorun çıkacağını sanmıyorum.

gpmesud
10/09/2021, 15:14
Orjinal yoktu.Yan sanayi olarak yeniledim.Sorun çıkacağını sanmıyorum.

bende yenı aldım parcayı bakalım degıstırecegım. inş sorun çıkmaz :/

feyzullah
10/09/2021, 17:02
bende yenı aldım parcayı bakalım degıstırecegım. inş sorun çıkmaz :/

ben de yan sanayi kullanıyorum. bu sene değiştirdim memnunum hiçbir sorun yok.

Reiis
14/09/2021, 12:40
Borusu kazanından pahalı

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gpmesud
14/09/2021, 16:58
Bu arada kazanı değiştirdim. 3 gün oldu arkadaşlar. Söküldüğünde bisküvi gibi kırılıyordu hava filtresinin birkısmıda gözüküyordu hatta. bu yuzden bıraz tıtresımlı calıstıgını dusunuyorudm ve yanılmamısım. değiştirdikten sonra bu titreşim hissedilir derecede azaldı. bogaz kelebeğinin o kısmınada yag bırakmış hep. kazanı contalı almıştım. o sorunda çözüldü. bakımlarınızda mutlaka kontrol ettirin 6 tane vidası var hava fıltresını degıstırırken sokun altına bakın arkdaşlar.

36543