Orijinalini görmek için tıklayınız : Albea 1.4 8v Sabah ilk maraşta çıkan yüksek ses nedir?
Ankilozan
30/07/2021, 11:52
Arkadaşlar Merhaba, Aracım balata speryi ile boğaz kelebeği temizliği yapıldı ve 1 gün sonra rolanti yükselme düşme, el freni çekince yükselme olunca yeniden gittim tamirciye ve bu kez BOĞAZ KELEBEĞİ söküldü temizlendi ve BİLGİSAYARA bağlanıp düzeltildi, fakat sabahları ilk marşta 3sn. yüksek ses çıkmaya başladı bunun sebebi nedir? linkten bakarsanız sevinirim kısa bir video...
Dikkat ederseniz marş bastıktan sonra 3SN. yüksek bir ses çıkıyor...
Cevaplar için şimdiden Teşekkür Ederim...
DMS6kQDt8bQ
Bu ses benim aracımda da var otomatik jikleden kaynaklı diye düşünüyorum. Aynı motora sahip punto kullanıyorum. Eğimli bir yere park ediyorum uzun zamandır bundan dolayıda yapıyor olailir diye düşündüm bi ara ama kesin bir şey diyemiyorum. Aklıma gelen ilk şey oto jikle
anormal bir durum yok ilk 3 sn deki ses normal. çünkü gece boyu araçtaki yağ süzülüyor ilk marşta anında yağlama tam yapmıyor düzeliyor anormal bir durum yok. merak etmeyin, 4 yıldır öyle biniyorum. 120 bın km yaptım.
Boğaz kelepeği kirleniyorsa oil catch tank yağ yakalama tankı veya pnömatik su tutucu filtre koy
https://uploads.-cdn.com/20210801/0fe707bcc2ab525a3a91b096b7e18146.jpg
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi