Orijinalini görmek için tıklayınız : START STOP ÇALIŞMIYOR
ARKADAŞLAR MERHABA YAKLAŞIK 6 AYDIR BU SORUNU YAŞIYORUM SİMDİLERDE MOTOR ARIZA IŞIĞI YAKMAYA BAŞLADI SARI UNLEM İŞARETİ SEKLİNDE SORUNU BİLEN VAR Mİ
Redmi Note 9 Pro cihazımdan gönderildi
ARKADAŞLAR MERHABA YAKLAŞIK 6 AYDIR BU SORUNU YAŞIYORUM SİMDİLERDE MOTOR ARIZA IŞIĞI YAKMAYA BAŞLADI SARI UNLEM İŞARETİ SEKLİNDE SORUNU BİLEN VAR Mİ
AKÜ , Start & Stop özellikli iyi bir akü alırsanız sorununuz geçer :)
AKÜ , Start & Stop özellikli iyi bir akü alırsanız sorununuz geçer :)START STOP UYUMLU AKÜ ALDIM SERVİSTEN YAKLASİK 4 YIL OLDU HERHANGİ BİR PROBLEM DE GÖREMEDİM AKÜDEN AMA
START STOP UYUMLU AKÜ ALDIM SERVİSTEN YAKLASİK 4 YIL OLDU HERHANGİ BİR PROBLEM DE GÖREMEDİM AKÜDEN AMA
Ben Varta Kullanıyorum hocam eylül de 6 sene olacak gayet güzel akü ama baya pahalı şimdi :O Önerir misin ? derseniz öneririm şimdiye kadar sorun çıkartmadı
Ben Varta Kullanıyorum hocam eylül de 6 sene olacak gayet güzel akü ama baya pahalı şimdi :O Önerir misin ? derseniz öneririm şimdiye kadar sorun çıkartmadıVallaa üstad sadece start stop çalışmasa aküden diyebiliriz ama hem arıza ışığı hem devre dışı demesi kafa karıştırıyor
Vallaa üstad sadece start stop çalışmasa aküden diyebiliriz ama hem arıza ışığı hem devre dışı demesi kafa karıştırıyor
Benim aracın eski aküsü vardı tam bitmeye yakın önce sizde olduğu gibi arızayı verdi . Ünlüm yanıyor S&S devre dışı uyarısı veriyordu . 1 hafta geçmedi araç marş almadı ondan 3 gün sonra o zamanın parası ile 2015 de 545 TL ye varta akü aldım daha da böyle bir arıza ile karşılaşmadım . İnşallah sizin ki sadece aküdür .